![]() |
#181 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
Cytat:
Dziewczyny to już naprawdę koniec. Nie wiem, ale na razie sobie radzę. Nie wiem jak długo... ale oby jak najdłużej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
http://office.microsoft.com/pl-pl/te...CT101447601045 - ale uważam, że są beznadziejne.
http://eduseek.interklasa.pl/artykul...da/3678/idc/2/ - to już coś lepszego. i chyba nic więcej nie znajdę. |
![]() ![]() |
![]() |
#183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://eduseek.interklasa.pl/artykul...da/3678/idc/2/ - to już coś lepszego. i chyba nic więcej nie znajdę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Veiovis bede trzymala za Ciebie kciuki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() blaque wachalam kiedys te "hello" (babka ktora wynajmuje pokoj u taty je miala) ale nie pamietam juz zapachu ![]() veiovis trzymaj sie ![]()
![]() |
#186 | |
Zakorzenienie
|
No!!!
![]() Umiesz już cytować?? Ja też nie wiedziałam jak to robić. Dopiero wczoraj się nauczyłam ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odebrałam dzisiaj prawko!!! Kogo przewieźć?? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#188 | |||||
Zakorzenienie
|
Powodzenia
![]() Cytat:
![]() Fajnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Też muszę się przejść do ginekologa bo już najwyższy czas. No i poza tym chciałabym żeby mi tabletki przepisała bo nie cierpię prezerwatyw, wiem że tabletki też mieszają w hormonach ale dla mnie to chyba najlepsze wyjście ![]() Dzięki. Nie było takie złe nawet tylko hmm za kwaśne ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja na razie też nic nie wiem. TO zależy kiedy TŻtowi wpłynie kasa na konto ![]() Życzę udanej transakcji książkowej ![]() Cieszę się że ładne perfumy sobie kupiłaś a takie nie drogie ![]()
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Wtajemniczenie
|
Napiałam już całego długiego posta, miałam jeszcze tylko zdjęcia dodać, a on się usunął
![]() Dlatego teraz tylko tak krótko... Nie mogę się wkręcić znowu w pisanie... Mam momentami wrażenie, że piszę jakieś bzdety, których nawet nie chce się Wam czytać, bo to takie nudne. Przespałam chyba z 2h teraz popołudniu i zaraz ma przyjść TŻet i idziemy parę sraw załatwić. Luzia jesteś z Lubina? Jak to fajnie, bo znaczy, że mamy do siebie blisko ![]() Blaque ja aż się tych nsów zaczynam bać ![]() Daję zdjęcia toreb i butów, bo płaszczyk jest czarny i zadjęciu z telefonu i tak nic nie będzie widać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 | |
Zakorzenienie
|
martusia fajny fason tej 1szej torby, chyba gdzies taka widzialam
![]() Cytat:
![]() ![]() i tez bym chciala tabletki, wlasciwie juz od pol roku mam zamiar sie po nie wybrac, ale wlasnie boje sie tego 'mieszania w hormonach' i gorszego samopoczucia. jeszcze za mlode na to jestesmy, tak mysle. ![]()
![]() |
#193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Wtajemniczenie
|
Też nigdy nie byłam u ginekologa, bo zawsze wszystko było ok i dalej, ale chyba i tak powinnam iść.
Też chciałam tabletki, ale TŻ mi nie pozwala, mówi właśnie, że za młoda jestem ![]() edit. torba żółta 79zł Reserved, torba kolorwa wyprzedaż 38zł Carry, buty wyprzedaż Diverse 49zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
A bo zrobiłam z tym wielocytowaniem tak jak napisałyście, rano jak pisałam posta i pousuwałam wydawało mi się, niepotrzebne rzeczy, odpisałam pięknie ładnie a wyszło mi coś dziwnego, żadnych cytatów, wszystko zmieszane razem
![]() napisałam Wam jak wcześniej cytowałam-przy pomocy tego znaczka na górze i kopiowałam wybrane fragmenty postów i po znaku = wpisywałam nicka i tak było dobrze zawsze, to przy tym zostanę ![]() Ja jeszcze nie byłam u ginekologa nigdy, tzn byłam raz, ale tylko dał mi skierowanie na badanie krwi (jakieś hormony, jak się odchudzałam to straciłam okres ![]() Idę na Detektywów zaraz... Ble, uczyłam się histy, i tak nic nie umiem, czytam tę książkę, byle przeczytać już mam dość tego ![]()
#196 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
i faktycznie ciezko cos fajnego znalezc , nie ? mnie mnie : D kurde wy tak wszystkie ladnie zdajecie a ja sie boje zapisac ; (
![]() |
#197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
No nie ma. Moje koleżanki same robiły zaproszenia i powiem Ci, że bardzo oryginalne
![]() A co do prawka to zapisz się - nie jest źle. A egzaminator był bardzo sympatyczny. I przystojny tez ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#200 | ||||
Zakorzenienie
|
Okropne jesteście! Tyle powiem
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Później czekamy na relacje ![]() Ja też we wrześniu, teraz nie mam zamiaru zadręczać się książkami i tym podobnymi bzdetami ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() ![]() Musisz iść! I nie ma, że boli! Musisz i już ![]() ![]() Kurde. Ale fajnie masz ![]() Cytat:
Zawsze trzeba szukać plusów ![]() ![]() To one coś robią z cerą? ![]() I tak pewnie mniej, niż sterydy moje hahaha. Thx ![]() Dlaczego nam to piszesz? ![]() A ja od rana na kanapkach, bo rodzice gdzieś se pojechali, a ja nawet jakbym chciała coś sobie ugotować, to nie mam za bardzo składników. Ale cii, kanapki z serem też są dobre ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja będę z siebie dumna dopiero, jak zdam praktykę ![]() ![]() Próbowałam, to se ne daaaa ![]() A z książkami nawet nie mów, ja dzisiaj za 2 książki, w tym jedną nową, dostałam CAŁE 14 POLSKICH NOWYCH ZŁOTYCH ![]() Krasulka mi ogólnie Sprint sister jakoś specjalnie się nie podobają, ale te Twoje z żółtym i z deseniem jako jedyne są takie PONAD, że nawet może bym się zastanowiła nad zakupem, gdybym potrzebowała ![]() Byłam z koleżanką w antykwariacie i w sumie później wyszło z tego zwiedzanie lumpeksów ![]() Miałyśmy wieczorem wyjść na jakiś bilard albo kręgle, ale zrobiło się jakoś strasznie sennie, to chyba przez pogodę, no i się nam odechciało. Kupiłam se kopertowy sweterek z krótkim rękawem i bluzkę... Jak zrobiłam ten swój interes życia dzisiaj na książkach [ ![]() ![]() ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
wkrecam, wkrecam
![]() hehe, oj tam, wcale nie taka wiocha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A sterydy na alergię?? One są pikantne a to niekorzystnie wpływa na cerę jeśli ktoś ma skłonności do zaskórników, tak jak ja |
||
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Nie nie, sterydy biorę w sumie na stawy i ogólnie na organizm, co trochę choruję, no ale mniejsze z tym
![]() Jee, a ja lubię pikantne rzeczy, zaskórniki niech się gonią ![]() A co do ginekologa, to byłam raz i nie powiem, że to było najprzyjemniejsze badanie w moim życiu, ale da się przeżyć. Jak na razie nie potrzebuję tabletek, bo nie mam się z kim bzykać, więc w najbliższym czasie się nie wybieram, he.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#204 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Idź do przyjaciółki, posiedźcie razem, idźcie na zakupy. Zajmij się czymś, żebyś nie myślała o tym.. Tak strasznie Ci wspólczuję.. ![]() Coś za dużo rozstań ostatnio na naszym wątku.. ![]() Cytat:
![]() Jaa! Czemu wszystko mi zawsze wszystko psuje!? ![]() ![]() Dzięki ![]() Cytat:
![]() Ciekawa jestem kto dzisiaj mi się przyśni ![]() Fajne torebki ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ej jak się nie da jak się da ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#205 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
trzymaj sie kochana ![]() ![]() ![]()
![]() |
#206 | |
Zadomowienie
|
ja tez sobie zrobilam dzis cos jak spaghetti
Cytat:
![]() laylaaa u mnie sie czeka ok 2 tyg ![]() A ja wogole nie mam adidasow bo nie moglam sie zdecydowac jakie i po czesci tez nie mialam kasy. Mam np trampki z new yorkera takie z brokatem ![]() ![]()
![]() |
#207 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
witaj ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem. Jakoś tak zawsze się spieszę i nigdy nie mam nadmiaru kasy, bo zbyt rozrzutna jestem. Najczęściej robię tak, że na zakupy idę w konkretnym celu.
Ja teraz wydałam troche kasy na kosmetyki, które odziwo pomagają więc nie chcę tego zepsuć jedzeniem. Do ginekologa pójdę, żeby się zaszczepić. Też nie mam z kim więc nie chodzę. Jak będę potrzebowała tabletki to pójdę na pewno. |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Raczkowanie
|
a ja dzis bylam na zakupach kupilam dwie bluzki jedna na rozpoczecie a druga taka normalna lososiwego koloru
![]() ![]()
#210 | ||
Zakorzenienie
|
Śniło mi sie, że spotkałam Cie w jakimś ośrodku wczasowym, bo gdzieś przejeżdżałam i sie zatrzymałam, czy coś takiego
![]() W każdym razie gadałyśmy sobie, śmiałyśmy sie i było fajnie, a po pewnym czasie uświadomiłam sobie, ze właśnie spotkałam sie kolejną WIZAŻANKĄ ![]() ![]() Blaque a Tobie co sie śniło? Cytat:
![]() Tak tylko napisałam, żeby go trochę w niepewności potrzymać ![]() I jakoś sie tego specjalnie nie ciesze...Ot miło. Cytat:
![]() ![]() Blaque-gratuluje udanych zakupów ![]() ![]() Bo widziałam te firmę w Rossmannie naprzykład. Uhahana- ![]() EDIT: Mam kilka przedpremierowych zdjeć z plany teledysku, chcecie? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.