![]() |
#211 | |
BAN stały
|
Dot.: Zakup sukni ślubnej przez internet_?? Ebay,Allegro.
Cytat:
![]() A kupujesz jakąś oryginalną czy szytą na wzór przez małe żółte rączki ![]() I oczywiście dam znać i foty sukni (o ile będzie się czym pochwalić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zobaczymy ![]() Dzisiaj poczta przyszły sukienki da "flowergirls".Powiem że są kapitalne, jakościowo fajne, jedna chyba będzie do poprawki bo będzie za szeroka na najstarsza z dziewczynek. No i co najważniejsze nie były drogie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez pomorzanka Czas edycji: 2009-05-13 o 22:37 Powód: mała pomyłka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a nazwe modeów, projektantów znasz? ![]()
![]() |
![]() |
#215 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Zadomowienie
|
A mozesz coś wiecej powiedzieć o tych sukieniusiach? Gdzie kupiłaś? Za ile? Też chcę kupić i to niedrogo. Może jakiś link (jeśli była z internetu). No i ile czekałaś,bo z tym podobno różnie bywa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To jest link do jego strony na ebayu : http://shop.ebay.co.uk/merchant/jeny...rmrsZ1QQ_fromZ Sukienki szly 14 dni. Za 3 sukienki zapłaciłam już z transportem 60 funtow to przy obecnym kursie wychodzi jakies 100zl od sukienki, ale porównując z cenami w sklepach to na prawdę nie jest źle, ja tutaj na miejscu w Szkocji rozglądałam się za sukieneczkami i cena takich prostych bez żadnych falbanek czy ozdób nie schodziła poniżej 40 funtów od sztuki. Moje dziewczynki dostały takie sukienki poza najmłodsza która ma troszke inny wzór na przodzie robiony z koronki i cekinków. http://cgi.ebay.co.uk/NEW-Flower-Girl-Pageant-Dress-Blue-122-6-7-Years_W0QQitemZ1803277264 25QQcmdZViewItemQQptZFR_Y O_Vetements_FillesVetemen ts?hash=item180327726425& _trksid=p3911.c0.m14&_trk parms=72%3A1683|66%3A2|65 %3A12|39%3A1|240%3A1318|3 01%3A0|293%3A2|294%3A50#M RLOCATE Jakościowo są na prawdę kapitalne, szczerze to myślałam, że będą gorszej jakości, ale się miło rozczarowałam. Kolorów jest sporo, ja wybrałam niebieską bo najstarsza z dziewczynek nie cierpi "luszowych ubranek"... ![]() Edytowane przez Ironiaaa Czas edycji: 2009-05-15 o 14:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Zadomowienie
|
To najpiękniejsze sukienki dla małych dziewuszek jakie widziałam do tej pory !!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Raczkowanie
|
No przyznam, że mnie też urzekły no i dlatego leżą już w walizce i jutro lecą do Polski do rąk przyszłych maleńkich właścicielek
![]()
![]() |
#220 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Witam, jestem tu nowa ale z żywym zainteresowaniem czytam kolejne posty i z niecierpliwością wyczekuję zdjęć. Sama zamówiłam suknie na allegro około 20 kwietnia i czekam co mi listonosz przyniesie... W sumie za suknie z przesyłką zapłaciłam 690zł(była licytacja bo normalnie kosztują w chwili obecnej 899zł). Pocieszam się że jakby co mam możliwość zwrotu(przez to nie zdecydowałam się na zakup na ebayu - koszty przesyłki przewyższają koszt sukni...) no i czas na ponowne poszukiwania.. Cieszę się że większość z Was, które już suknie mają są zadowolone ![]() ![]() Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Zadomowienie
|
JOASIEK31 - dziekuje
![]() Koniecznie pochwal sie jak sukienka dotrze. IRONIAAA - sliczne te sukieneczki ![]() A ja juz po slubie, wiec mozna zobaczyc jak sie sukienka prezentowala w tym dniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Przyczajenie
|
dokładnie. ja zamówiłam sobie sukenke szyta "na miare" przyszła mi za duża i wcale nie wyglądała jak na zdjeciu...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Swoją drogą to lepiej za duża niż za mała. Chyba wszystkie suknie zamawiane z internetu i tak trzeba zanosić do krawcowej na dopasowanie, chociaz zależy też jak bardzo za duża była Twoja suknia |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, nie straszcie, bo ja i tak bez tego zaczynam mieć koszmary.
![]() ![]() Pozdrawiam wszystkie oczekujące na swoje sukienki i życzę, aby były one idealnie takie, jak sobie wymarzyłyście. ![]() I dołączam się do prośby, moirak, napisz coś więcej, skąd zamawiałaś itp i wklej fotki jak możesz.
![]() |
#227 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Oj najgorsze to czekanie, w rzeczy samej. ![]() Napisz, jak Ci przyjdzie, jakie wrażenia. ![]()
![]() |
![]() |
#229 |
Raczkowanie
|
Brzydal82 - napiszę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Przyczajenie
|
złamanie zakazu sprzedaży
Pozdrawiam Bibi_1978 ![]() Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2009-05-25 o 15:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Zadomowienie
|
kochane ja juz po slubie suknie
![]() ![]() ps.dziewczyny ja pracowalam w salonie u nas byly suknie pronovias i zawze byly szyte na miare ale czesto konieczne sa poprawki oni mimo wszystko nie zawze ie trzymaja ie dokladnie wymiarow to normalne dlatego nie bujcie sie poprawek ![]() poppppy a jak tam u ciebie???
[B]''PSI LOS'' POMYSL CZASEM O CIERPIENIU ,KTOREGO WOLISZ NIE WIDZIEC...http://www.youtube.com/watch?v=dly3siDise4/B] Psy, którym bujne serce do człowieka zabiło. Na różańcach z cierpienia wymadlają swą miłość... ludzie kochaja zwierzeta ale ... http://pl.youtube.com/watch?v=mM6N26H4JEI |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Moja suknia też bez halki jest, ale doszłam do wniosku, że chyba lepiej będzie zamówić, jak już suknia dojdzie, bo wtedy można ją dokładnie obmierzyć i lepiej halkę dopasować do wymiarów. Cytat:
![]() |
![]() |
#233 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje ze wkleisz jakies fotki, bo ja nadal nie widzialam Twojej sukienki ![]() A u mnie tez juz po......ze tak sie wyraze organizacja lekko legla w gruzach ![]() ![]() W podpisie moim jest link do watku ze zdjeciami i krotka relacja (obszerna jest na majowkach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
[B]''PSI LOS'' POMYSL CZASEM O CIERPIENIU ,KTOREGO WOLISZ NIE WIDZIEC...http://www.youtube.com/watch?v=dly3siDise4/B] Psy, którym bujne serce do człowieka zabiło. Na różańcach z cierpienia wymadlają swą miłość... ludzie kochaja zwierzeta ale ... http://pl.youtube.com/watch?v=mM6N26H4JEI |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny piszę pierwszy raz.
Ja też już jestem po ślubie (09.05.09r.) I również miałam suknię zamówioną przez internet (ebay) oczywiście z Chin ![]() ![]() Też martwiłam się co z tego będzie, ale nie żałuję. I polecam taką formę kupna sukni. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A do pozostałych mam jeszcze pytanie: czy dodatki też miałyście od pani chinki czy już tu na miejscu w salonach dobierałyście Ja chcialabym suknie mori lee 2177 no mam dylemat rekawiczki bolerko czy szal ![]() w załączeniu moja wymarzona .. może ktoś mi coś doradzi a może macie sprawdzonych sprzedawców Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-05-27 o 15:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Raczkowanie
|
Ja dodatki kupuje na miejscu, ale to głównie ze względu na to, że nie wiem jaki odcień koloru Ivory dostane, a z tego co wiem to głównie z tym są drobne problemy. Przez internet będę kupowała tylko tiare do włosów. Z butami zawsze miałam problem więc lepiej, żebym kupiła w sklepie i dopasowała idealnie. Rękawiczki to tania sprawa więc wielkiej różnicy pomiędzy sklepem a ebayem nie ma.
![]() |
#238 | |
Przyczajenie
|
Ja kupowałam na angielskim ebayu u 5911victoria e-mail do niej: victoria5911@yahoo.com.cn
---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
![]() a rekawiczki mi osobiscie sie nie podobaja |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A dodatki, tak jak dziewczyny, będę zamawiać już albo w salonach- myślę, że buty przede wszystkim albo przez Allegro- można całą resztę, tylko dopiero, jak dostanę suknię. Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
extra po prostu.. z krzyształkami i bez .. jak kto woli... tyle tylko ze ostatnio zaczelam myslec czy nie kupic satynowaych z umocowaniem na kostce .. bo sie boje zeby nog nie polamac.. ale w sumei zobaczymy jeszcze.. moze zmolestuje mojego TZ i beda te swarovskie.. bez paseczka.. bo oczywiscie jak ssatyna z owinieciem na kostce to taniec z gwaizdami.. a jak taniec z gwiazdami to buty taneczne.. aj ka buty taneczne to juz cena w kosmosie ... 200 -300 zl widzialam tez buciki takie wlasnie z zapieciem na kostce ale oczywsice za gramaniczne i z mijsca 56 $.. takze jeszcze tego nie wiem jakie buciaczki... koniec koncow na te chwile suknia i buty przez internet.. reszta.... to sie okaze bo szczerze mwoiac jeszcze nie robilam bridezillowego nalotu na slepy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.