![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: troszkę rzeczy do wymiany
niestety nic
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się u Ciebie zapach jet femme lub today tomorow always in bloom z ciuszków niestety nic, ale jak chcesz ode mnie wszystkie trzy rzeczy, to bym jeszcze cos z kosmetyków dobrała
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Wtajemniczenie
|
witaj, jestem zainteresowana wymianą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
wiec moj sweter z golfem za twoj zapach?
Avon Warm Sunshine EDT 30ml nowa, oryginalnie zapakowana
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze się zastanowię, nie muszę oddawać tych rzeczy - więc wolę wymienić na coś z wish listy.
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana mam perfumy Escada ponad połowa z 30ml w orginalnym flakonie Escada Sunset Heat, mam mini pryzmy Givenchy z minimalnym ubytkiem kolor Crazy Pink i puder wypiekany Pupa raz przetestowany brazujaco - rozświetlający
Czy teraz Cię czymś skusze ![]() Bo ostatnia wymianka była bardzo udana ![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Kochana mam tez perfumy Chic Celine Dion i Sensational Celine Dion we flakonikach i Esprit Summer 30ml we flakoniku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
proponuję tak: ode mnie, ludowa chusta, spódnica bombka, sukienka topshop i asymetryczny top za perfumy today-tomorrow - diamond i in bloom, róż inglot i krem antycellulitowy, co Ty na to?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
to co z nasza wymianą?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za
- Avon, paletka cieni do powiek 8in1, Water Colour cienie kilka razy użyte, ale ubytek naprawdę niewielki proszę o odp u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Zadomowienie
|
Witaj! Coś u mnie za:
L'Oreal, paletka Star Secrets Kit- Milla Jovovich, używana, ubytek niewielki paletka zawiera: róż, 3 cienie w tym 2 brązy + 1 rozświetlacz, błyszczyk ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- lub coś za Avon, paletka cieni do powiek 8in1, Water Colour cienie kilka razy użyte, ale ubytek naprawdę niewielki |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 |
Zadomowienie
|
niestety bizu nie jest na wymiane
![]() a i tak zostaly mi tylko ostatnie decoupage'owe kolczyki i to troszkę inaczej wyglądają(robiłam kilka par z takim wzorem) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za choćby małą odlewkę -Matrix, Sleek.look maska
![]()
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
Diverse:
góra: 21 dół: 15 cm Reporter: góra: 20 dół: 15 cm Chcesz dwie pary? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
odpisane
Jestem grze*na. Edytowane przez lalaith Czas edycji: 2010-05-25 o 18:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
ja mam ok. 165cm ale wąskie spodnie i tak się marszczą na dole więc chyba to nie ma znaczenia większego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
Wybierz sobie szampon i możemy dobijac targu
![]() Jesli pasuje Ci wymianka to zapraszam na PW. ![]()
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
a ile masz w pasie? i w biodrach?
---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- a chciałabym tak: passion dance, bali bliss, tush super shock, Avon Błyszczyk do ust z musem 7ml, - Avon, Anew, krem rozjaśniająco-redukujący przebarwienia 30ml, nowy, nieużywany chyba tyle na chwilę obecną ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- to spokojnie sie zmieścisz w obydwie pary, bo ja mam w biodrach 87 i mi lecą z tyłka ;p hmm to zamiast tego tuszu chciałabym -Avon Today Tommorow Always In Love ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- nie to ja jednak passion dance wole ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- hm, ok to za dwie pary chciałabym: 2x Bali bliss, passion dance, Anew na przebarwienia itd, peeling do skórek i ten błyszczyk z musem, może tak być? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- a tej drugiej bali bliss nie masz? bo mi zależy na tym ![]() a jeszcze chciałabym żebyś policzyła wartościowo ile za te kosmetyki wyjdzie, bo 2 pary spodni to tak +/- 220 zł ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- i prosiłabym Cię jeszcze abyś mi pokazała gdzieś w internecie albo podała całą nazwę tego kremu anew ![]() ![]() Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2010-05-25 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie?
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
hej, znalazłam kilka rzeczy
![]() za bluzeczke mogłabym przygarnąć, bo za paletkę nic nie widzę, chciała bym wymienić ja za jakis konkretny kosmetyk: fioletowa kopertówka rozgrzewajacy peeling do skórek avonu emalia pod lakier z oriflame paletka z mila z loreal Avon, Konturówka "Podwójna końcówka" kolory czarny i fioletowy, nowa nieużywana - rezerwacja Avon Soczysty błyszczyk do ust 6ml kolor Sundance, nowy, nieużywany
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
zamiast tego tta in love wolałabym Avon, Today Tommorow Always In Bloom EDP
i ten błyszczyk z musem, co ty na to? a zdjęcia nie mam i nie zrobię bo na mnie one nie wyglądają dobrze ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
odpisane
Jestem grze*na. Edytowane przez lalaith Czas edycji: 2010-05-26 o 17:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
to ja już nie wiem, wszystko rezerwujesz a ja pierwsza przecież mówiłam o tym błyszczyku...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
Bo nie masz wątku. Jak mi coś wpadnie w oko to NA PEWNO dam znać, obiecuję
![]()
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
tylko o tym co mi się u Ciebie podoba wiesz już od kilku dni i ciągle dowiaduję się, że kolejna rzecz zarezerwowana...sama się już gubię, bo niedługo będę musiała coś na siłę wybierać, bo wszystko co mnie interesuje będzie zarezerwowane...proszę teraz zarezerwować dla mnie passion dance, bali bliss, tta in love, serum na przebarwienia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
A mam wątek o tu:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=428168 A to co mam poza watkiem wypisałam Ci w poście ![]() M.in Escade ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:48.