![]() |
#213 |
perfumove love
|
Dot.: Duuużo nowej biżuterii - indyjska, afrykańska. Dodatki. ZAPRASZAM!
Wrzucam kilka dodatkowych zdjęć butków. Mają maleńki obcas
![]() A mogłabyś jeszcze tylko podać mi wymiary jeansów i sweterka? (pas, biodra, długość // pachy, pas, długość całkowita). Będę wdzięczna ![]() edit. dopiero zauważyłam, jakie zakurzone są te buty na zdjęciu ![]() zdjęcie nie najnowsze, buty już czyściutkie i odkurzone, bez obaw ![]() Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2008-05-24 o 13:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Wtajemniczenie
|
Może tym raze coś u mnie za kolczyki i za te:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1211149219 łyżki. Odpisz u mnie. Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Zadomowienie
|
wymiary spodenek:
pas 40 biodra 43-45 stan 19 nogawka zew 100 wew 76 szer nogawki na dole 18 jak mowilam spodenki były zmniejszane z 38, oczywiscie w niczym im to nie ujmuje i nogawki są troche przetarte jak widac na zdjeciu. sweterek biust 37 długość 50 rekaw od wew 46 jest bardzo rozciagliwy Pozdrawiam
![]() |
#216 | ||
perfumove love
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Raczkowanie
|
fotogarfie nr 4: 8 9 12 14 16
nr 2 1-4 nr 5 1 3 4 5 6 10 11 12 13 nr 6 1 4-6 nr 7 6 9 10 nr 8 2-3 nr 9 1-4 nr 24 1-5 9-19 nr 24 1-3 nr 25 1-2 i 26 all 27 i 33 mam ubarania buty srebro złoto inne ponad 100 książek w tym drogie encyklopedie i atlasy ponad 30 filmow dvd mam tez vcd ponad 50 encyklopedii multimedialnych pomocy naukowych studenckich szklnych na cd itp np hobbistyczne wizaż sport itp programy na cd ponad 50 plyt cd mnostwo kaset maagnetofonowych i video znaczki pocztowki tez stare mnostwo innych rzeczy programy - pomoce szkolne sciagi studenckie gazety np focus ng o pilce noznej inne kubki "firmowki" i inne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() Chętnie zobaczę zdjęcia i opisy: ubrań w rozmiarze S/M i butów rozm.38, książek (najchętniej fantastyka Gaimana, Pullmana, Pratchetta i lit. piękna oraz reportaże Kapuścińskiego), płyt CD (blues, jazz, rock, reggae i pokrewne), chętnie kosmetyki, jeśli posiadasz na wymianę. Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
perfumove love
|
Proszę o usunięcie zdjęcia z moimi danymi z tego wątku! Napisałam że nie życzę sobie, żeby wszyscy mieli do nich dostęp
![]() Ode mnie skan dostaniesz dopiero gdy twoja paczka dojdzie. Data nadania wskazuje, że paczka została wysłana DZISIAJ. Bez komentarza. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Raczkowanie
|
oj kosmetykow to niestety nie posiadam...ale mam ubrania s lub m s/m to raczej nie same s lub m
tyle ze zdjecia i atk calego ich piekna nie odddadza gdyz sa z kamerki cyfrowej i to tanszej - ale ci je i tak wkleje zobaczymy: ) buty to nosze 39 wiec 38 nie mam ksiazki to beletrystyka - nie iwem czy cie azinteresuje? ale ci podam tytuly a plyty to co najwyzej rock musze poszperac a moze ludowa? jak slask mazowsze? i stare przeboje polskie z dawnych lat? musisz jeszcze sprecyzowac co oznacza termin "pokrewne" ? bo moze cos mam - a hip hop rap techno dance metal heavy metal? alternatywna klubowa? a aromaterapeutyczna - muzyka do snu natury - spiew ptakow itp? a mam jazz m. urbaniak a encyklopedie na plytach cd czyli multimedia cie nie interesuja i rozne programy tego typu? same oryginaly! np wizaż encyklopedia igrzysk olimpijskich nauka jazdy na nartach o pilce noznej encyklopedia zdrowia encyklopedia czlowieka itp. co do ksiazek to podaje tytuly: graham greene made in england powiesc neurobik zabdaj o kondycje mozgu 83 cwiczenia na pamiec dieta rozdzielna podstawowe wiadomosci o islamie ja to wytlumacze 100 odpowiedzi psychologow na wazne pytania wyd. charaktery kompozycje nie tylko z kwiatow 100 potraw na rozne sposoby bliny cepeliny kolduny dziwna wojna niezwykla podroz sw. piotra i pawla wspomnienia 3 tomy sacharow drugie zycie dr murka pamietniki poczobut odlanicki wspomnienia literackie wielki gatsby ponoc romans wszechczasow tomek u zrodel amazonki tomek w gran chaco przygody tomka saweyra maly ksiaze sullivan bunt ksiecia w.gasiorowski bem krata duchy zoltych lisci kozietuski i inni opiekuncze oblezenie zlota pajeczyna dwie wiosny nie zabijajcie kobiet bledne ognie karnawal ojciec anujka za chlebem przyjazn konca swiata nie bedzie dziewcze ze slonecznego wzgorza jego batalion samotnosc roman bratny opowiesci wspolczesne listy hawanskie czechow wybor opowiadan burza nad alpami ksiezna lowicka podroz rok zycia oczekiwania slawn ajka sarajewo janusz glowacki opowiadania wybrane synowie pat stevenson wyspa skarbow ogniem i mieczem zemsta okrazmy swiat raz jeszcze awantura o basie robinson cruzoe panna z mokra glowa o krasnoludkach i sierotce marysi mala ksiega zwierzat quo vadis to sa tytuly czasem i autorzy moze cie cos zainteresuje a ubrania w rozmierze s lub m http://www.wizaz.pl/forum/showthread...46#post7748746 oto adres mojego postu ale ci cos juz wkleje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
perfumove love
|
Od razu mówię "nie" ubrankom, kompletnie nie mój styl. Encyklopedie mam w wydaniach książkowych, więc CD tematyczne odpadają. Muzyka relaksacyjna również
![]() Jeśli chodzi o muzykę - rock jak najbardziej. Heavy metal - zależy co. Mazowsza i "hity" na pewno nie. Jaka to konkretnie płyta Urbaniaka? Książek do wymiany masz naprawdę sporo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Raczkowanie
|
janusz danecki nie uzywana ma rachunek z ksiegarni nawet w srodku
jak chcezs nawet do niej nie zagladalam... to i napisze jutro co zawieraja te opowiadania a i jakie utwory i co to za plyta urbaniaka i co z rocka i heavy metalu polski tez? wyadwnictwo tez? rety!..: ) napiszea sa ale wymienilam 1/3 tego co mam wszsytko ogolnie moze ktos lubi i to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() ![]() Polski rock i heavy też mogą być ![]() Wydawnictwo potrzebne mi tylko do Czechowa, jego zbiorów opowiadań jest sporo, więc chcę wiedzieć która to konkretnie książka (niektóre czytałam, więc wiesz). Jest podforum Książka na Targowisku i tam możesz wystawić same książki, choćbyś nie wiem ile ich miała ![]() ![]() No i które z tych książek to literatura piękna albo lit. faktu, nie dla dzieci. I tyle, na razie nie mam więcej pytań ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Raczkowanie
|
oki to tak m. urbaniak tytuł "mSax&Love" czyli o miłości sama jesli zechcesz muszę nim ci oddam koniecznie sobie przegrać!!!bo kocham tą płytę!!! i też lubię jazz
1 city nights 2. virtual love 3. love away 4.horny 5.moonlight 6.;ove bird 7.love to you 8.sunlight 9.blue avenue 10.together again 11.moonlove 12.manhattan dream hip hop mania3 1 in feat dj,kostek 2.pezet/flexxip 3.kasta 4.fenomen 5.gural 6.verte 7.tede 8.natalka 9.red 10.out 11.verte feat walls natalka 12 kasta 13 mes /numer raz eros ramazzotti brathanki varius manx mm też płytę o tajemnicy fatimskiej co mówi o tym papież biblia itd.z musicalu metro bernhard brink "alles auf sieg" udo jurgens "ich werde da sein" bambule blur "13" blumfeld "old nobody" masterboy"colors" vengaboys "the party album" music mixer "dancehall electro punk 2step funk electro pop" pepsi faza danny howels "breathe repercussion" nick warren swayzack lanny bizzarre z dnia kotana 2004 i z tekstami "pasja" z pisma św. o męce pańskiej golec uorkiestra łzy tango in harlem perfect platynowa kolekcja polskie ballady rockowe budka suflera maanam e.bartosiewicz hey sztywny pal azji rezerwat k.kowalska róże europy chocolate spoon hey de mono dżem kombi r. gawliński pop lista 4 d. grant best of natalia oreiro eminem "rap attack" kasety: lato z otto varius manx ego bohdan smoleń szalała szalała enrique iglesias enrique backstreet boys millenium ricky martin ricky martin backstreet boys black and blue janusz laskowski świat nie wierzy łzom wszystkie kiedyś kilka lat temu nawet kosztowały majątek...w sensie że są oryginalne książki: czechow wybór opowiadań: tytuły opowiadań: córa albionu śmierć urzędnika w moskwie na placu trębackim kameleon końskie anzwisko kapral przybiejew zgryzota dyplomata złoczyńca kabotyni kunszt dzieciarnia zarcik święta noc darmozjady wańka poleńka bezbronna istota tyfus wielki tydzień syrena zinoczka kto winien ty i wy dzień za miastem spać się chce chłopcy fujarka zbieg kazstanka baby księżan pani tzrpiotka gusiew na zesłaniu po powrocie z teatru skrzypce roszylda łysek dom z facjatą chłopi człowiek w futerale posłowie str 441 rok 1969 wydania "zabytek" : ) czytelnik janusz głowacki opowiadania piw 1978 tytuły: wirówka nonsensu wizyta volvo dla mouse - killera kongo dla kubusia puchatka polowanie na muchy nowy taniec la-ba-da ból gardła na dwóch materiał kuszenie zcesława pałka raport piłata paradis my sweet raskolnikow to znany i najbardziej poważany polski pisarz mieszka w usa - ny nie chcesz jego opowiadań? i poważany inny pisarz roman bratny: jego opowiesci współczesne str 445 twarda oprawa czytelnik śniegi płyną życie raz jeszcze szczęśliwi torturowani ciągle wczoraj rok wydania? ale też dawny a ta nowa z rachunkiem książka podstawowe wiadomości o islamie to janusza daneckiego największego specjalisty w tej dziedzinie rok wydania 2002 wydawnictwo dialog a i jest to 1-rwsza z 2-wóch części 2-rugiej nie mam pachnie jeszcze księgarnią nawet : ) ) ) a nie chcesz wspomnień sacharowa? ciekawe bardzo 3 tomy a tej powiesci made in england? grahama greena Made in England: Zupełnie różni, choć bliźniacze rodzeństwo. On nade wszystko ceni wolność, podróżuje po świecie, odsuwa od siebie odpowiedzialność; za wszelką cenę stara się naśladować bogatych Brytyjczyków, obywateli dawnego imperium. Ona, trzeźwa realistka, robi karierę jako asystentka wielkiego przemysłowca. Czy uda się jej sprowadzić do siebie brata i zmienić jego styl życia? to streszczenie króciutkie to wszystko jak sie zdecydujesz na cos pisz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() Aha, Tango in Harlem - czy to cała płyta Touch & Go, czy tylko singiel? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Raczkowanie
|
singiel tylko to ja zajrzę i ci odpiszę
i ps a moglabym ci to w babelkowej kopercie wyslac i te plyty to wlozyc do etui plastikowego tej folijki bo tak w plastikowych opakowaniach bedzie drogo drozej na znaczki wiesz plastik duzo wazy i jest ciezki jak do 1 wszystkich nie chcesz do 1 folijki to do kilku by taniej mnie wynioslo a ten rachunke z nowej ksiazki dneckiego to wyjac sie domyslam? i cene tez oblepic bo (i tak) oprocz rachunku w srodku jest cena na ksiazce to wyjac rachunek i oblepic cene? ps jezeli oczywiscie dojdzie do wymiany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Raczkowanie
|
od razu powiem by nie bylo zadnych niedomowien ze plyta z tango in harlem jest wygrana w konkursie piwa palm ale ma oryginalna nalepke hologram zpav zaiks i jest na niej napisane produkt oryginalny oprocz singla tango in harlem taki tytul nosi zreszta ta plyta i palm: lyk przewodniej muzyki ma inne piosenki: yonderboi "ohne chanteuse"
the jazz vandall's feat sarah weller "zumo de nuranjo" chris bangs "takin'care business" unknown "a taste of honey" i ma tez interaktywny wygaszacz ekranu palm" natomiast plyta m.urbaniaka zostala specjalnie wydana na 1urodziny istnienia dzialalnosci banku m.bank w polsce i ma tez utwor wybrany przez klientow tego internetowego banku m.bank jako bonus oraz 3 multimedialne krotkie filmiki o m.banku wydawnictwo zaiks nie iwem czy cie jeszcze zainteresuje? ale mowie co i jak od razu by nie bylo niedomowien co bym chciala moje marzenie to 3 pary kolczykow nr 1 z fot.4 "afrykanskie mix" nr 2 z fot.8 "indyjskie metal" i nr 10 z ot.4 "afrykanskei mix" o tym marze: ) ) ) ale jak nie zgodzisz sie to choc 2 pary kolczyki nr 1 z fot.4 i ktores z tych: czyli nr2 z fot.8 lub nr 10 z fot.4 nie wiem ktore wybrac jestem skolowana.... jesli 3 nie moge... za te 2 ksiazki plyte urbaniaka palmu z tym tango in harlem i blur to bylo tak?jak sie nie zgodzisz to moge ci tez plyte blumfeld czy tam blur dozucic do tego za te 3 pary nie lubisz? alo zamiast tej plyty program komputerowy wizaż a dokładniej to się tak nazywa "twój wirtualny fryzjer" sunsilk ja go mam z konkursu ale można go tez np w księgarni kupić są tam wzory makijaży fryzur kolory farby do włosów można dobierać do siebie - wkleja się swoje zdjecie wersja męska i damska lub plyte perfectu zlote przeboje platynowa kolekcja lub program lekarz domowy cd2 tak bylo w opakowaniu jak kupilam pelna wersja pozsukiwanego programu miniencyklopedia zdrowia lub encyklopedia czlowieka cialo ludzkie bez tajemnic mozna ogladac czlowieka wzdluz i wszerz co ma pod spodem watrobe itd i caly szkielet nim obracac i poruszac a i mnie jeszcze ta bronsoletka intryguje szkoda ze nic nie chcesz z moich ubran i dodatkow teraz jest wiecej nowosci a moze za ta bronsoletke to te 4 plyty? wymienione encyklopedia czlowieka twoj wirtualny fryzjer lekarz domowy i plyte perfectu z platynowej kolekcji? moge tez dorzucic ci nie oryginalna tylko przegrana na zwykla cd plyte perfectu najwieksze przeboje w wersji koncertowej i ksiazke made in england czy ktoras z wymienionych np opowiadania glowackiego zamiast tej made in england |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Raczkowanie
|
a moze ladny lakierowany portfel? i kosmetyczke czerwona jest ze skory? albo skaja wstyd przyznac ale nie wiem...moze to byc skora jest to na moim watku zapytam i ci odpisze
albo jeszcze te 2 rzeczy do tej bronsoletki (czyli te 4 plyty tez) bo srebro cie nie interesuje i metalowe zegarki i to co mam na moim watku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
perfumove love
|
kwiatuszku, ja nic nie rozumiem
![]() za 2 książki i 2 płyty chcesz 3 pary kolczyków, tak? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Raczkowanie
|
za 3 płyty i 2 książki - te 3 pary kolczyków to moje marzenie : ) ale jak nie oddasz 3 par to chociaż 2
napisałam że tango in harlem to płyta tez z innymi piosenkami ale jest tam też jedna z jazzu i tą płytę też ci dołożę (czyli z tą będzie to razem za 3 płyty) a ta lista - to chodzi o to, że to wszystko bym ci dała za bronsoletkę z kości szeroką , jak się zgodzisz czyli: program sunsilk wizaż czyli twój elektroniczny fryzjer (makijaże fryzury) plyte perfectu zlote przeboje platynowa kolekcja , miniencyklopedia zdrowia czyli program lekarz domowy cd2 , encyklopedia czlowieka cialo ludzkie bez tajemnic , płytę przegraną perfect największe przeboje wersja koncertowa lub za tą bronsoletkę: lakierowany portfel i kosmetyczką za skóry? czy to skóropodobna jest (na moim wątku widać ) albo to wszystko za ta bronsoletkę mogę jeszcze dodać do tego 2 książki: opowiadania głowacki i made in england powieść to wszystko może być za bronsoletkę jeśli za same płyty lub kosmetyczkę i portfel jej nie oddasz (albo tego razem) już rozumiesz? : ) ) ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
perfumove love
|
Z tych kolczyków, które ci się podobają, te ze zdjęcia nr 8 są chwilowo niedostępne (aukcja internetowa), ale pozostałe dwie pary wolne
![]() Którą konkretnie bransoletkę z kości chcesz? Jakąś szerszą? Jasną, czy ciemną? Za bransoletkę przygarnęłabym twoje drewniane babcine pudełko i może Głowackiego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Raczkowanie
|
tak o te czyli na 3 pary się nie możesz wymienić?
bo nic nie piszesz....jak nie te to takie same indyjskie ale srebrne lub nawet inne byleby były 3 pary to jak? i chcesz tą płytę tango in harlem? bo już w końcu nie wiem... o bronsoletkę z kości tą jasną szeroką obok tej ciemnej której już nie ma zaraz ci napiszę o nie! za tą szkatułkę to na pewno jej nie oddam za bronsoletkę ona ma "bezcenną" i sentymentalną wartość i łatwo jej nie oddam jeśli w ogóle ale mogę ci "setki" innych rzeczy dać + głowackiego np świnka solniczka drewniana z gór magnes pamiątka z holandii i inne zresztą to jest u mnie naprawdę mnóstwo nowych rzeczy dziś dodałam możesz popatrzeć a indiański wisiorek lub retro? a srebro? zegarek? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
perfumove love
|
Może jakieś ładne szklane kolczyki byś chciała? Żeby były te trzy pary, jak chciałaś.
Ale chcę TYLKO: Urbaniaka, Blur, Czechowa i książkę o Islamie. Za 3 pary kolczyków. Nic więcej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Raczkowanie
|
oki mogą być i szklane: )
a tą z piosenką tango in harlem to ci mogę gratis durzucić: ) to tak gwoli wyjaśnienia - jeśli oczywiście zechcesz do niczego nie namawiam : ) . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
perfumove love
|
Cytat:
Zapraszam w takim razie na PW ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.