![]() |
#211 |
Zadomowienie
|
Dot.: moje (po)twory ;)
hmm kartki sa poprostu bombowe a ta z płyta cd piekna czym ta plytke przykleilas??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
![]()
Kachna!!! Ty weź się uspokój!!! Ja weny nie mam a ta szaleje jak najęta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Zadomowienie
|
Rewelacyjna. Kotek jest wniebowzięty pewnie, że zamieszkał w tak miłym "domku".
![]() |
![]() |
#214 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() iwka ![]() Gosiaczek ![]() ![]() Joasiunia ![]() ![]() ![]() ![]() Cath ![]() ![]()
"Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie" bloguję 6-11-2010"chrzcinowe" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
Super ,taka niepowtarzalna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#216 |
Rozeznanie
|
anka dziękuję
![]() no dobra, koniec szaleństw na dziś ![]() ![]()
"Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie" bloguję 6-11-2010"chrzcinowe" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
Świetna ,naprawdę świetna ,a te serduszka z czego są zrobione ? bardzo ładnie komponują się na kartce
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#218 |
Rozeznanie
|
anka jeszcze raz dziękuję
![]() ![]() po zrobieniu tej kartki wiem jedno - nie klei się foliowego confetti klejem na gorąco ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
Bardziej mnie zastanawia czy kartke maznęłas jakas farba czy taka była ?
![]() A serduszka płytowe ![]() Podoba mi się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Rozeznanie
|
klaudens
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Zadomowienie
|
kachasku... Coś niesamowitego się z Tobą stało. Zawsze miałaś świetne prace, ale to co pokazujesz teraz przebija wszystko. Niezwykle odważne, pomysłowe połączenia, które dają świetny efekt. I to confettii i serducha i druga warstwa serwetki taka cudna (kto by pomyślał?). Czy to zwykłe papierowe serwetki, których używa się do stołu?
Przyznaj się kachasku - to krasnal czy wróżka Cię odwiedziła?
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
![]()
No szaleju się najadła
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Wtajemniczenie
|
Ależ śliczną karteluszkę zrobiłaś
![]() Tak w ogóle to ja już nie nadążam za nowościami ![]()
![]() |
#224 |
CraftMod
|
Świetna kartka!!!!!
Co do konfetii, to klei sie na gorąco ![]() Ale do takich zabaw bardziej nadaje sie magic, przynajmniej bezpieczy, a poparzenia też mam za sobę więc współczuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ładne prace. Biżuteria jest ciekawa.
![]() ....no i gratuluję zdanego egzaminu ![]() ![]()
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Tak poważnie to piękna jest Twoja cała twórczość (wyżej też było poważnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Rozeznanie
|
witam w ten ładny poranek na moim wątku stałe bywalczynie i damy nowo przybyłe
![]() Cath dziękuję ![]() ![]() Joasiunia dziękuję ![]() ![]() ![]() agniesia dziękuję ![]() nirshya dziękuję ![]() ![]() ![]() bydgoszczanka dziękuję ![]() damurek dziękuję ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
Kasieńko musze dokończyc sprzątanie domu, ale nie potrafie nie zaglądać tam gdzie cos ciekawego sie pojawia. Zrobilam sobie przerwę (przed sprzątaniem a co?) i jestem.
Karteczka ma niesamowity klimat. Kolory sie miaszaja stonowane z pobudzajacymi i to daje niesamowity efekt, porusza moje wnętrze. Drażniąca jest, ale wlaśnie tak pozytywnie. Kojarzy mi się z moim olejkiem do kapieli relaksująco-ozywiającym. Ciekawe zestawienie terminów, ale jak zobaczylam Twoja karteczke to mi sie tak wlaśnie skojarzyła. No i... pamietam o naszej umowie, ale wiesz... zlot mnie troche zastopował.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Rozeznanie
|
oj, hejasz, ale opis skojarzeń, aż mi się cieplutko na serduchu zrobiło
![]() ![]() ![]() ![]() edit: jak pisałam w klubie, wrzucę tutaj fotki (nie mam albumu, więc tam się nie da), nie są najlepszej jakości, bo przestawiłam aparat w kon na VGA, ale coś widać (no i robiłam na szybkiego, żeby mi mąż nie powiedział, że całkiem mi odbiło ![]() ![]() oto co wytargałam od taty (a raczej sam oddał po dobroci ![]()
"Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie" bloguję 6-11-2010"chrzcinowe" ![]() Edytowane przez kachasek Czas edycji: 2008-07-11 o 22:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
Ale fajne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Zadomowienie
|
Aleeee suuuuper....
Ja też chcę, ja też! I dziwić się potem że takie cuda powstają. Toż grzechem byłoby nie skorzystać ;-)
![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
![]()
O matko! Kachna normalnie jakby ktoś Cię napadł z czarnej kominiarce to ja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Rozeznanie
|
dziękować, dziękować
![]() ![]() ![]() Asiu nie mam pojęcia, a że przypomniałam sobie, że tata kiedyś robił zabawki, to spytałam czy mu oczka nie zostały. Teraz oczka są, można przystąpić do pracy ![]() ![]() ![]() edit: "Hubusiowa" karteczka
"Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie" bloguję 6-11-2010"chrzcinowe" ![]() Edytowane przez kachasek Czas edycji: 2008-07-12 o 13:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
Kachasku ależ śliczny ten Hubusiowy Misiu i ile w nim pogodnej wibracji.Dzięki wielkie .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
![]()
Aaaale fajny Misiulek!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
Kachasku ,śliczna karteczka
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#237 |
Zadomowienie
|
bardzo pozytywny misiak
![]() pytanie do Misi: co Hubuś lubi robić, oglądać, czym się bawi itp.? będzie nam łatwiej coś wymyśleć i bardziej go ucieszą karteczki czy inne drobiazgi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
Zadomowienie
|
Kochasku śliczności
![]() ciekawa jestem jak wygląda tata po oddaniu tego wszystkiego -oczywiście po dobroci ![]()
![]() |
#239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale uwierz mi jeśli to będzie np. tęczowa kartka z wesołym dowcipnym wierszykiem również sprawi mu radosć . Dziewczyny po raz kolejny dzięki za reakcję. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
![]()
Misiuńka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:34.