Inspirations czyli "Na szkle malowane" - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne

Notka

Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-07-27, 17:49   #211
Cath_
Zadomowienie

Dot.: Inspirations czyli "Na szkle malowane"

Aaaa to świeczniki dla mnie, dla mnie! Wszystko oddam ;-)
A tak bardziej poważnie to już widzę te Twoje cuda... Oj, jesteś niesamowita
Stary 2008-07-27, 18:44   #212
Titania
Zakorzenienie

GG do Titania

Cytat:
Napisane przez Cath_ Pokaż wiadomość
Aaaa to świeczniki dla mnie, dla mnie! Wszystko oddam ;-)
A tak bardziej poważnie to już widzę te Twoje cuda... Oj, jesteś niesamowita
No myśle, ze swiecznikow bedzie do wyboru, do koloru, mam kilkanascie o roznych kształtach. beda zestawy po 2 i po 3 w roznych kolorach z roznymi designami mysle te beda idealne na wymianke przez ostatnie 2 niedziele, udało mi sie naprawde duzo ich kupic, a poniewaz z wyprzedazami jest roznie, i przez dlugi czas nie moglam znalezc zadnych wiec postanowiłam kuć zelazo poki gorace, dzis kupiłam 11 a w zeszła niedziele tez jakos tak mam juz jedno zamowienie od jednej kobiety z UK. mam namalowac dla niej swieczniki, ktore ona chce dac swojej szwagierce na boze narodzenie. i jestesmy juz umowione. po festynie biore sie ostro do pracy zeby miec czym sie wymieniac
dzis oczywiscie "przygarnełam" kolejne 2 drewniane koty, nie mogłam im sie oprzec
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01124.jpg (121,9 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01125.jpg (133,4 KB, 28 załadowań)
Stary 2008-07-28, 09:50   #213
Joasiunia:)
Zakorzenienie

GG do Joasiunia:)
Smile Dot.: Inspirations czyli "Na szkle malowane"

Ale super Tam to można cuda nakupić za niewielką cenę... Ale śliczne są
Joasiunia:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-29, 10:38   #214
Titania
Zakorzenienie

GG do Titania

Cytat:
Napisane przez Joasiunia:) Pokaż wiadomość
Ale super Tam to można cuda nakupić za niewielką cenę... Ale śliczne są
Oj tak! tak! jeszcze taniej niz w charity shops ludzie czasami niesamowite rzeczy wyprzedaja.

A dzis bedzie biedronkowo. pokaze zdjecia wazonika, ktory ukonczyłam wczoraj w nocy oraz fotki zbiorowe poprzednich wazonikow o tym samym kształcie. pierwszy, ktory został namalowany to ten z 4 kotami, potem tulipany a na koncu biedronki. "porozłaziły" mi sie troche po tym szkle ale na pewno nie odfruna
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01152.jpg (86,5 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01151.jpg (84,1 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01153.jpg (80,1 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01156.jpg (74,4 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01157.jpg (74,0 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01158.jpg (73,9 KB, 20 załadowań)
Stary 2008-07-29, 10:49   #215
Zakorzenienie

Cuda cuda no po prostu cuuuuda
Stary 2008-07-29, 10:50   #216
Cath_
Zadomowienie

Oooo jakie piękne Śliczniusie
Jak one pięknie koło siebie wygladają
Stary 2008-07-29, 11:28   #217
Pupil
Osiołek z zakątka :)

Biedroneczki są w kropeczki piękne, prawie tak piękne jak....kameleon

[SIGPIC][/SIGPIC]

Pupil jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-30, 13:37   #218
Titania
Zakorzenienie

GG do Titania

Joasia, Cath i Pupil, dziekuje wam kobitki
ciesze sie, ze do mnie zagladacie.

własnie byłam w ogrodzie, naciełam sobie swieżej lawendy, tak mi sie chciało miec jakies kwiaty na stole...w szklanej wazie oczywiscie
i od razu zrobiłam nowe fotki. na zdjeciu mozecie zobaczyc waze z liliami wodnymi, ktorej jeszcze nie pokazywałam na wizazu

pozdrawiam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01186.jpg (136,4 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01185.jpg (135,8 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01191.jpg (134,8 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01188.jpg (134,7 KB, 26 załadowań)
Stary 2008-08-01, 19:29   #219
anka43
Zakorzenienie

Titania, śliczne prace zrobiłaś:ehem : .Nie mogłam doczekać się kiedy je obejrzę ,jak zwykle rewelacyjne ,masz talent ,robisz to z sercem to widać
Stary 2008-08-01, 19:33   #220
Pupil

Waza jak zwykle piękna, ale mnie urzekła ta świeża lawenda, ja nigdy nie pomyślałam, żeby sobie w ogródku posadzić
W przyszłym roku nadrobię, ale moja lawenda będzie stała w ...kameleonowym wazonie, tylko muszę się sprężyć z własną twórczością

[SIGPIC][/SIGPIC]

Stary 2008-08-01, 20:50   #221
Zakorzenienie

Aaaale cudownie W Twoim domku musi być super wesoło! Jak masz tyle pięknie wymalowanych waz, flakonów... Tyle motylków na oknach Super super

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-02, 18:50   #222
martamilcz
Rozeznanie

I znowu cudności.
Titania maluje ja normalnie, wyciągam okno, zmywam odtłuszczaczem i maluję. Tylko z 25 dzieciaków na karku, trochę trudno się to robi. Teraz gdy mąż zrobił mi kącik do pracy na strychu, chyba poprosze dyrektorkę żeby przywiozła m i skrzydło okienne do domu.
martamilcz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-02, 21:05   #223
Cath_
Zadomowienie

Waza rewelcyjna jak zwykle
Przepięknie wygląda w niej lawenda. Cuda
Stary 2008-08-02, 22:40   #224
Titania
Zakorzenienie

GG do Titania

Cytat:
Napisane przez anka43 Pokaż wiadomość
Titania, śliczne prace zrobiłaś .Nie mogłam doczekać się kiedy je obejrzę ,jak zwykle rewelacyjne ,masz talent ,robisz to z sercem to widać
Ania, witaj po urlopie ciesze sie, ze wpadłas do mnie z wizyta mam nadzieje, ze odpoczełas i ze udał Ci sie urlop. no i jak? pogoda była super czy be?

Cytat:
Napisane przez Pupil Pokaż wiadomość
Waza jak zwykle piękna, ale mnie urzekła ta świeża lawenda, ja nigdy nie pomyślałam, żeby sobie w ogródku posadzić
W przyszłym roku nadrobię, ale moja lawenda będzie stała w ...kameleonowym wazonie, tylko muszę się sprężyć z własną twórczością
Pupilku, juz za pare dni zabieram sie za wykonczenie Twojego kamelona wiec bedziesz mogła wstawiac kwiaty jakie tylko zechcesz rowiez lawende
a mowiłam wczesniej, ze ja uwielbiam motyw lawendy niekoniecznie jej zapach ale jako kwiatki w pieknym fioletowym kolorze lub fioletowo-niebieskie owszem

Cytat:
Aaaale cudownie W Twoim domku musi być super wesoło! Jak masz tyle pięknie wymalowanych waz, flakonów... Tyle motylków na oknach Super super
Joasia, to prawda, rzeczywiscie mamy duzo kolorow w domu i bardzo bardzo "szklano" tak ze ja czuje sie czasami jak slon w składzie porcelany. duzo czystego szkła stoi na podłodze i czeka na pomysły i pomalowanie. i nowe wciaz dochodza juz mi chodza koty po glowie mam pomysły na 2 rozne wazy

Cytat:
Napisane przez martamilcz Pokaż wiadomość
I znowu cudności.
Titania maluje ja normalnie, wyciągam okno, zmywam odtłuszczaczem i maluję. Tylko z 25 dzieciaków na karku, trochę trudno się to robi. Teraz gdy mąż zrobił mi kącik do pracy na strychu, chyba poprosze dyrektorkę żeby przywiozła m i skrzydło okienne do domu.
Marta, dzieki za odwiedziny
czekam na fotke szyby z niecierpliwoscia rzeczywiscie byloby lepiej malowac w pozycji horyzontalnej niz pionowo. wygodniej i farba nie bedzie sciekac a duze to okno? bedziez malowac całe czy tylko fragmenty?

Cytat:
Waza rewelcyjna jak zwykle
Przepięknie wygląda w niej lawenda. Cuda
Cath aaaa dziekuje, dziekuje, dodam ze ta nalezy do moich ulubionych waz pod wzgledem kształtu i motywu. na wiosne widza mi sie swiezo ciete tulipanki w takiej własnie wazie

Ufff, ale miałam długi dzien No i po festynie. powiem wam, fajnie bylo. pogoda super, ciepło, słonecznie, ludzi bylo srednio, nie za tłoczno i nie za mało i utarg tez nie zły miałam wspolniczke do swojego namiotu, Paulę, ktora sprzedawała malowanie kamienie. obie rozłozyłysmy stoły obok siebie.
oczywiscie byly tez fotki, kawa, herbata, bbq, lody, konkurencje, nagrody i inne stragany. załaczam co ciekawsze zdjecia, mozna sobie zerknac. tylko prosze sie nie smiac
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00899.jpg (94,7 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00900.jpg (97,6 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg malowane kamienie Pauli.jpg (78,5 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg malowane kamienie Pauli 1.jpg (116,5 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zawody w przeciaganiu liny.jpg (99,6 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00928.jpg (92,5 KB, 71 załadowań)
Stary 2008-08-02, 22:45   #225
Titania
Zakorzenienie

GG do Titania

wiecej fotek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00915.jpg (81,0 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00924.jpg (111,7 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00914.jpg (97,2 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00931.jpg (90,5 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tort jubileuszowy klubu kreglowego.jpg (58,8 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00944.jpg (97,3 KB, 16 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-02, 23:27   #226
kaczucha 47
Zadomowienie

Pięknie prezentowały się Twoje prace .Na pewno wiele osób patrzyło z podziwem.Wiadomo...całkie m inaczej odbiera się wszystko na żywo niż na zdjęciach.Zazdrościć można tym,którzy nabyli twoje śliczne.malowane kolorowe szkło.Sama chętnie wzięłabym udział w takiej imprezie.Chociaż nie zawsze kasa pozwala na kupno tego co nam się podoba,ale można przyjemnie spędzić czas i nacieszyć oczy do woli.
Twoja sąsiadka z namiotu też miała ciekawe prace.
A koty też bym przygarnęła.Będzie super kolekcja.
kaczucha 47 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-03, 08:21   #227
Pupil

Bardzo sympatycznie wyglądał festyn na zdjęciach a w rzeczywistości z pewnością było też miło
Twoje prace pięknie się prezentowały, tak bardzo wesoło i kolorowo było na Twoim stoisku.
Mam nadzieję, że większość swoich cudnych prac sprzedałaś

[SIGPIC][/SIGPIC]

Stary 2008-08-03, 08:22   #228
martamilcz
Rozeznanie

No widzę że ty kobietko nie próżnujesz. Strasznie podobają mi się te kamienie, a twoje szkła prezentują się rewelacyjnie. Fajny pomysł z wystawianiem swoich prac na festynach.
Aco do okna- moja praca nie będzie tak imponująca jak twoje na 1000%, - okno jest dzielone na 6 części i ja zamalowuję jedną, wielkości ok.70x100 cm , jest jeszcze pomysł pomalowanie szyb na werandzie, bo tam strasznie słonecznie jest, ale nie wiem co z tego wyjdzie, jak uda im się szybki wyciągnąć to czemu nie.
martamilcz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-03, 08:57   #229
Cath_
Zadomowienie

I już po Widzę po zdjęciach, że zabawa była przednia Najważniejsze, że pogoda dopisała. Świetnie wygląda ten Twój stół pełen cudnych, malowanych szkieł. Robi wrażenie
A i sąsiadka Twoja miała prześwietne prace, bardzo spodobały mi się malowane kamienie
A czy ta przesympatyczna Pani przy stoisku to Ty może?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-03, 09:18   #230
anka43
Zakorzenienie

Titania ,urlop spędziłam świetnie ,choć pogoda w pierwszym tygodniu nie była najlepsza ale następny był cudowny wypoczęłam ,opaliłam się teraz musi wystarczyć regeneracji aż do następnego roku .Tyle o mnie . widzę że już po festynie ,zabawa na pewno była udana z tego co widać ,prace prezentowały się świetnie jakby inaczej .one są po prostu cudowne masz kobitko talent Paulince proszę pogratulować również talentu ,pięknie prezentują się kamienie ,jeśli można uchylić rąbek tajemnicy czym one są malowane ?
Stary 2008-08-03, 13:05   #231
ADALIRA
Zadomowienie

uciekł mi post który pisałam do tej Twojej cudaśnej wazy ze świeżą lawendą, ale co tam jeszcze raz pochwalę bo tego nigdy za wiele PIĘKNA WAZA.
Festyn super zdjęcia.... A ta miła kobietka na zdjęciu to TY??
Wszyscy pewnie oglądali Twoje prace z otwartą buzią i nie mogli się oprzeć. Każdy chciałby takie romantyczne lampioniki

ADALIRA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-03, 13:08   #232
Zakorzenienie

Robi wrażenie!!! Fajnie,że się festyn udał A kamienie sąsiadki rzeczywiście świetne
Stary 2008-08-05, 18:59   #233
Titania
Zakorzenienie

GG do Titania

Witam wszystkich ponownie po krociutkiej przerwie i dziekuje za odwiedziny własnie dzis wrociłam ze szpitala i nareszcie moge kurowac sie w domu nie ma to jak własny bałagan oczywiscie nie mogłam oprzec sie właczeniu komputera i zajrzeniu na wizaz

Cytat:
Napisane przez kaczucha 47 Pokaż wiadomość
Pięknie prezentowały się Twoje prace .Na pewno wiele osób patrzyło z podziwem.Wiadomo...całkie m inaczej odbiera się wszystko na żywo niż na zdjęciach.Zazdrościć można tym,którzy nabyli twoje śliczne.malowane kolorowe szkło.Sama chętnie wzięłabym udział w takiej imprezie.Chociaż nie zawsze kasa pozwala na kupno tego co nam się podoba,ale można przyjemnie spędzić czas i nacieszyć oczy do woli.
Twoja sąsiadka z namiotu też miała ciekawe prace.
A koty też bym przygarnęła.Będzie super kolekcja.
Kaczucho dziekuje ten festyn to byl moj debiut, jak bedzie okazja to pewnie wezme udział w kolejnym, domaluje kolejne prace i zrobie nowa wystawke
to miłe, ze innym ludziom sie podoba moja tworczosc. jedna pani kupiła dla siebie 2 wazy od razu i to najdrozsze chyba musiały jej sie bardzo podobac

Cytat:
Napisane przez Pupil Pokaż wiadomość
Bardzo sympatycznie wyglądał festyn na zdjęciach a w rzeczywistości z pewnością było też miło
Twoje prace pięknie się prezentowały, tak bardzo wesoło i kolorowo było na Twoim stoisku.
Mam nadzieję, że większość swoich cudnych prac sprzedałaś
Pupilku a no bylo kolorowo! tak jak lubie! ludzi bylo srednio, nie za tłoczno, bo to była taka mała lokalna imprezka. udało mi sie sprzedac 1/3 wszystkich prac o roznych cenach i charakterze, dosyc popularne okazały sie latarenki i swieczniki. do naszego stoiska podchodziły głownie panie i dzieci bo panow takie duperele mało interesuja. sprzedałam tez pare wazonikow.

Cytat:
Napisane przez martamilcz Pokaż wiadomość
No widzę że ty kobietko nie próżnujesz. Strasznie podobają mi się te kamienie, a twoje szkła prezentują się rewelacyjnie. Fajny pomysł z wystawianiem swoich prac na festynach.
Aco do okna- moja praca nie będzie tak imponująca jak twoje na 1000%, - okno jest dzielone na 6 części i ja zamalowuję jedną, wielkości ok.70x100 cm , jest jeszcze pomysł pomalowanie szyb na werandzie, bo tam strasznie słonecznie jest, ale nie wiem co z tego wyjdzie, jak uda im się szybki wyciągnąć to czemu nie.
martamilcz
kamienie nie były malowane przeze mnie tylko przez stepsister mojego tz - Paulę ona sie bawi w regularne malowanie morskich kamieni i tworzenie roznych rzeczy z koralikow. niektore naprawde super jej wychodza
a co okna to pamietaj ze farbki moga zblednac z czasem jesli beda wystawione na ciagłe promienie sloneczne a jesli to beda peel-offs to moga sie tez troche roztopic. jakich farbek bedziesz uzywac? rysunek na pewno wyjdzie dobrze

Cytat:
I już po Widzę po zdjęciach, że zabawa była przednia Najważniejsze, że pogoda dopisała. Świetnie wygląda ten Twój stół pełen cudnych, malowanych szkieł. Robi wrażenie
A i sąsiadka Twoja miała prześwietne prace, bardzo spodobały mi się malowane kamienie
A czy ta przesympatyczna Pani przy stoisku to Ty może?
Cath dziekuje. ta pani z panem to ja, a własciwie MY , ja i Tim w naszych australijskich kapeluszach Digger hats
widze, ze kamienie sie spodobały wielu osobom, przekaze komplementy włascicielce, ucieszy sie

Cytat:
Napisane przez anka43 Pokaż wiadomość
Titania ,urlop spędziłam świetnie ,choć pogoda w pierwszym tygodniu nie była najlepsza ale następny był cudowny wypoczęłam ,opaliłam się teraz musi wystarczyć regeneracji aż do następnego roku .Tyle o mnie . widzę że już po festynie ,zabawa na pewno była udana z tego co widać ,prace prezentowały się świetnie jakby inaczej .one są po prostu cudowne masz kobitko talent Paulince proszę pogratulować również talentu ,pięknie prezentują się kamienie ,jeśli można uchylić rąbek tajemnicy czym one są malowane ?
Anka43 dziekuje. Paula maluje swoje kamienie farbkami akrylowymi. pokrywa je czasami kilkoma warstwami farby, szczegolnie jesli to jest tło.

Cytat:
Napisane przez ADALIRA Pokaż wiadomość
uciekł mi post który pisałam do tej Twojej cudaśnej wazy ze świeżą lawendą, ale co tam jeszcze raz pochwalę bo tego nigdy za wiele PIĘKNA WAZA.
Festyn super zdjęcia.... A ta miła kobietka na zdjęciu to TY??
Wszyscy pewnie oglądali Twoje prace z otwartą buzią i nie mogli się oprzeć. Każdy chciałby takie romantyczne lampioniki
Adaliro dziekuje za odwiedziny. super, ze podoba Ci sie moja waza z liliami wodnymi tak, to ja na zdjeciu w naszym namiociku, ktory został rozłozony własnie na ta okazje. oj, chyba znowu mam ochote na taki festyn

Cytat:
Robi wrażenie!!! Fajnie,że się festyn udał A kamienie sąsiadki rzeczywiście świetne
Joasia, dziekuje oj! rozchociły mnie te imprezy. chyba poszukam jakiejs nowej, lokalnej podobno sa takie targi w Llangollen

a dzis dorzucam fotki moich kolejnych festynowych prac - zielone i morsko-zielone swieczniki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00820.jpg (57,1 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00825.jpg (46,5 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00827.jpg (31,3 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00832.jpg (53,1 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00867.jpg (66,3 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00866.jpg (63,4 KB, 9 załadowań)
Stary 2008-08-05, 19:34   #234
barbarera
Zadomowienie

cieszę się że festyn się udał no i że jesteś już w domu mam tylko nadzieję że w szpitalu nie było aż tak źle i szybko dochodzisz do zdrowia
prace jak zwykle piękne

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=261536

mój blog
zgodnie z prośbą moderatora usunięty
barbarera jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-05, 19:47   #235
Cath_
Zadomowienie

Przesympatyczną masz buźkę

A świeczniki jak zwykle cudne Ogromnie mi się podobają te małe Cudeńka
A Ty kuruj się, kuruj, aby już szpital nie był potrzebny.
Stary 2008-08-05, 20:42   #236
Zakorzenienie

Co jedne-piękniejsze! Szkoda,że nie mieszkasz za płotem Wszystko bym zwinęła hihi Każdy jeden świecznik, każdą wazę... Każdy flakonik! I nawet jakbym nie miała gdzie tego już stawiać... BA! Znalazło by się przecież miejsce na takie sliczności! Qrczę...
Stary 2008-08-06, 19:35   #237
Titania
Zakorzenienie

GG do Titania

Cytat:
Napisane przez barbarera Pokaż wiadomość
cieszę się że festyn się udał no i że jesteś już w domu mam tylko nadzieję że w szpitalu nie było aż tak źle i szybko dochodzisz do zdrowia
prace jak zwykle piękne
Barbaro, dziekuje
ja rowniez ciesze sie ze jestem juz w domu. nie ma to jak u siebie chociaz na lekarzy i pielegniarki w szpitalu nie moglam narzekac. wszyscy byli bardzo mili, rozmowni, pomocni

Cytat:
Przesympatyczną masz buźkę

A świeczniki jak zwykle cudne Ogromnie mi się podobają te małe Cudeńka
A Ty kuruj się, kuruj, aby już szpital nie był potrzebny.
Cath ano te małe swieczniki pochodza z ostatnich zakupow i skusiłam sie zeby je pomalowac na festyn bo sama chciałam zobaczyc jak wyjda. kolejne swieczniki z tej serii beda w przyszlosci.
A moje pooperacyjne kurowanie polega na tym ze wiekszosc dnia albo przesypiam dzieki tabletkom albo spaceruje powolutku jak 90-letnia babcia po domu tam i z powrotem zeby miesnie sie nie zastały. nie uwierzycie, ale wstawanie z sofy zajmuje mi 10 minut! nigdy nie bylo to takie trudne jak teraz

Cytat:
Co jedne-piękniejsze! Szkoda,że nie mieszkasz za płotem Wszystko bym zwinęła hihi Każdy jeden świecznik, każdą wazę... Każdy flakonik! I nawet jakbym nie miała gdzie tego już stawiać... BA! Znalazło by się przecież miejsce na takie sliczności! Qrczę...
Joasia, oj! oj! rozbawił mnie twoj komentarz, rozbawił az mnie wszystkie szwy zabolały na pewno jakbysmy mieszkały obok siebie to podzieliłabym sie swoim szkłem z Toba miałabys je w kazdym kacie w domu

narazie nie spedzam wiele czasu przed ale wkrócte nadrobie zaległosci i poodwiedzam Wasze watki zeby pozachwycac sie nowosciami jakie w miedzyczasie zrobiłyscie

pozdrawiam
Stary 2008-08-06, 20:54   #238
Zakorzenienie

Matko matko!!! Jakie szwy!!! Ojej!!! Ty mnie nie strasz! Bo ja tak na serio pisałam a nie żeby rozbawić Ty byś mi szkło-ja bym Ci bibułki Ech... Już to sobie wyobraziłam Buzi buzi Ciepluchno pozdrawiam w Podkarpacia
Stary 2008-08-06, 21:23   #239
Pupil

No to zdrowiej nam szybko Tytanio

[SIGPIC][/SIGPIC]

Stary 2008-08-06, 21:54   #240
Dzozefina
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Titania Pokaż wiadomość

własnie byłam w ogrodzie, naciełam sobie swieżej lawendy, tak mi sie chciało miec jakies kwiaty na stole...w szklanej wazie oczywiscie
i od razu zrobiłam nowe fotki. na zdjeciu mozecie zobaczyc waze z liliami wodnymi, ktorej jeszcze nie pokazywałam na wizazu

pozdrawiam
Byłam na "wagarach" - a tu się tyle wydarzyło. Tyle przepięknych, nowych rzeczy. Trudno wybrać jakąś jedną, bo wszystkie są takie, że chciałoby się mieć je ciągle w zasięgu wzroku.
Koty są słodkie - miau!
Titania - gratuluję powodzenia na kiermaszu, uważam, że w pełni na nie zasłużyłaś klask i:.

Serdecznie Ci współczuję, że cierpisz po operacji /znam ten ból, przeszłam to w ubiegłym roku/. Życzę szybkiego powrotu do pełnej sprawności.

Nie bójcie się Krzyżykowego Bakcyla - on zaraża
pozytywnie. Sprawdźcie - zapraszam:

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...68#post6862168

Pozdrawiam serdecznie Dzozefina.
Dzozefina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości