|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Basiulkowe początki biżuteryjne :)
Dziękuję
Szczerze mówiąc myślałam, że kolczyki ułożyły się bardzo niekorzystnie ze względu na loopy i że będziecie były Dorzucam kolczyki z czekoladowej kolekcji:
Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2009-01-16 o 00:25 |
|
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Prosta elegancja
![]() A co do tych poprtzdnich, to jakoś nie bardzo, może przez tą masę perłową. |
|
|
|
|
#213 |
|
Podróżniczka
|
Też przemknęło mi to przez myśl. Masa wygląda jakby miała wady, ale taka jej uroda. Pewnie ładniej wyglądałaby gdyby była gładka (cała różowa?). Ale moim zdaniem to nie ujmuje kompletowi.
|
|
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
Jasne, że masa ma wady , ale wmówiłam sobie, żeby nie zwracać na to uwagi bo taka jej uroda
Ostatnio mnie na słodziaki wszelakie napadło strasznie i nie zdziwię się, jeśli komplet nie spotka się z powszechnym uznaniem Dziękuję za opinie dziewczyny! |
|
|
|
|
#215 |
|
Zadomowienie
|
te różowe może i są słodziaki ale gdybym miała córeczkę to bym dla niej kupiła!
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
Bransoletka ze szkłem weneckim i kwarcem dymnym wstawiona, by Was zachęcić do komentowania
Zaczynam dawkować nowości , bo krytyki lubię słuchać ! |
|
|
|
|
#217 |
|
Zadomowienie
|
śliczne szkło weneckie - piękna kolorystyka - 0 krytyki
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki ^^
|
|
|
|
|
#219 |
|
Wtajemniczenie
|
Czekoladowe kolczyki bardzo ładne, a co do bransoletki z masy perłowej, to zrobiłam kiedyś podobną i ze znalezieniem właścicielki nie było problemu
|
|
|
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Myślałam, żeby zrobić jeszcze takie komplety w innych wersjach kolorystycznych, robiłam już duuużo wcześniej takie kolce z koralem filipińskim, chyba nawet wstawiłam w tym wątku i też nie było problemu ze znalezieniem chętnego
|
|
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
Pokazujesz coraz ładniejsze biżuty i zdjęcia są coraz lepsze.
Komplet z masą perłową bardzo ładny, taki lekki i dziewczęcy. Czekoladowe kolczyki urocze, smakowite nawet bym powiedziała. A ostatnia bransa jest śliczna, świetnie pasuje dymny i weneckie. Technicznie nie ma się do czego przyczepić.
|
|
#222 |
|
Raczkowanie
|
Chyba zacznę bransoletki robić, tak mi się Twoje podobają.
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze coś
![]() Dziękuję dziewczyny
Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2009-01-16 o 11:15 |
|
|
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo, ale to baardzo podobają mi się prace ze szkłem weneckim - sa gustowne i tak jak już dziewczyny zauwazyły smakowite
fajnie, że tak dozujesz nowości - co chwilkę można tu zajrzeć i zobaczyć coś nowego :P
|
|
|
|
|
#225 |
|
Zadomowienie
|
te kolczyczkie też sąśliczne
tylko mam malutkie pytanie - tak z ciekawości - te kwiatki są ruchome czy na stałe?
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
Kwiatuszki nie są ruchome ![]() Edit: To jeszcze dorzucę pralinkową bransoletkę
Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2009-01-16 o 13:59 |
|
|
|
|
#228 |
|
Raczkowanie
|
cukieraśna
. śliczna ;]
|
|
|
|
|
#230 |
|
Zadomowienie
|
ładne te szkło ale nie wiem czy przez przypadek blansa nie będzie niepraktyczna - pomimo że jest na lince to chyba będzie tworzyła taki 'kwadrat'? na ręce. ale ogólnie ładna
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
Szczerze mówiąc nie liczyłam, że będziecie się zachwycać ostatnią bransoletką Rzeczywiście, jest masywna, ale nigdy nie widziałam podobnej , dlatego powstała Nakupiłam bardzo dużo szkieł weneckich w takich rozmiarach i planowałam całą serię takich bransoletek, co z tego wyjdzie- zobaczymy. Może połączę największe z mniejszymi i będzie lepiej ![]() Edit: a układa się dobrze Przynajmniej na mojej łapce ^^
Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2009-01-16 o 16:31 |
|
|
|
|
#232 |
|
Zadomowienie
|
fakt ja teżnie widziałam podobnej! i nie pwiedziałam że jest brzedka.. jest ładna - taka troszkę inna, nietypowa - oryginalna
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
1. Baaardzo mi się podoba. Fanie tam się łańcuszek komponuje i kolorki urocze. Nosiłabym
2. Cgyba dałabym inne kwiatuszki. Chodzi o to że kulka ma ten ciemny wzorek, do tego jest fasetowana - czyli podzielona na mniejsze fragmenty i kwiatuszek jeszcze taki sfragmentaryzowany, składający się jakby z 6 części i tak odbierany, a nei jako jeden cały śliczny kwiatuszek. Kurcze, maruszę, ale jakoś mi tak za dużo "mozaiki" 3. Fajne kolory, ale nie wiem jak wygląda na ręce, bo te pastylki się inaczej układają. W sumie ciekawa
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Dorzucam czerwone ptaki, których nijak nie potrafię ładnie obfocić |
|
|
|
|
#236 |
|
BAN stały
|
to chyba kogut jest
śmieszne ![]() z poprzednich wrzutów (czemu u licha nie wrzucisz wszystkiego na raz komplet z masą perłową nie przypadł mi go gustu, bo troszkę za mdły. dałabym coś tutaj w brązach. śliczny jest też komplecik na WOŚP |
|
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
![]() No właśnie nie wiem co to jest Też bym powiedziała, że kogut, ale cóż to za kogut bez tej swojej grdyki i z takim nijakim grzebyczkiem? ![]() Sub- chyba się przekonam do takiego ułożenia jednak, co się będę wysilać ^^ Nudziaro- po prostu chcę, żeby moje wypowiedzi we własnym wątku nie brzmiały wyłącznie ,Dzięki dziewczyny', tylko, żebyście zaglądając tu cały czas widziały coś nowego Tak więc dorzucam kolce po przeróbce (wrzucałam kiedyś tu rodochrozytowy komplet). Wydaje mi się, że wyglądają w sumie lepiej. |
|
|
|
|
#238 |
|
BAN stały
|
fajne są kwiatkowe biżuty
chociaż może ten rodochrozyt wolałabym w połączeniu z czymś ciemniejszym, np. dymnym. z perełkami jakieś niewyraźne to.
|
|
|
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
Jak bym miała coś innego, to bym to zamontowała
Czekam na dopływ gotówki, co by się wybrać po jakieś kamyczki w mniejszych rozmiarach To co mam jest za duże do gronek... mam tylko perełki i kilka hematytów, które już właściwie sobie zaklepałam do innego projektu ![]() Edit: Zapomniało mi się Dorzucam kubeczki, obiecane już dawno zresztą Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2009-01-17 o 16:20 |
|
|
|
|
#240 |
|
Podróżniczka
|
Kurczaki superaśne
![]() Projekty z kwiatuszkami mi się podobają. Zarówno poprzedni jak i ostatni. Natomiast kubeczki jakoś nie bardzo. Coś mi te kryształki nie pasują. Wolałabym same kubeczki, albo kryształki mniejsze lub jakąś inną ozdobę (?) Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2009-01-17 o 18:07 Powód: literówka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:33.

Szczerze mówiąc myślałam, że kolczyki ułożyły się bardzo niekorzystnie ze względu na loopy i że będziecie były
Dorzucam kolczyki z czekoladowej kolekcji:

tylko mam malutkie pytanie - tak z ciekawości - te kwiatki są ruchome czy na stałe?