![]() |
#211 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jakie papierosy są najlepsze w smaku?
ale jak ja pale to tez mi smierdzi w ustach...tzn nie pale, tylko w wyjatkowo nerwowych i stresujacych sytuacjach zabieram komus papierosa i raz czy dwa sie zaciagam ...bo wplywaja na mnie jak trawka...tzn glowa sie kreci i sie wyluzowuje...ale smak jest ohydny, musze od razu umyc zeby i cos zjesc...dlatego nie rozumiem jak ktos mowi, ze to takie "pyszne". tak sie zastanawiam, ze moze po prostu od palenia zmienia sie smak?
![]() |
#212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem,moze po kilku latach palenia smak sie zmienia ... Ja pale od nieco ponad pol roku,zapach zapalonego papierosa zawsze przyprawial mnie o mdlosci i chociaz teraz pale ,to do tej pory nienawidze tego smrodu .... ![]() Smak tez do przyjemnych nie nalezy,po zapaleniu kilku odrazu musze umyc zeby i tak samo jak ty ,nie zjem nic poki tego nie zrobie ,po posmak tytoniu w ustach polaczony z jedzeniem jest ochydny ,jak nie moge umyc zebow to przynajmniej guma do zucia ,bo nie lubie miec "kapcia" e gebie ![]()
![]() |
![]() |
#213 | ||
Zakorzenienie
|
Tu odpowiedzi sie beda zapewnie rozne zaleznie od osoby.
Cytat:
![]() U niektorych pewnie tak, ale nie sadze zeby to dotyczylo wiekszosci osob. To juz jasno wyrazilas. Cytat:
![]() Tak i zapewne osoby uzaleznione od alkoholu pija te drinki boskie w smaku ![]() ![]() Dla Ciebie smierdzi i Ty nie chcesz/nie umiesz zrozumiec i tyle. Osoba palaca zwykle raczej tak tego nie bedzie postrzegac. Nie wiem czy sie da.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Zadomowienie
|
ja tez nie wytłumaczę tego.
po prostu lubię sobie "puścić dymka" a smak - wydaje mi sie, ze w jednych papierosach dym jest bardziej "zanieczyszczony", w innych mniej. nie wiem, jak to wytlumaczyc. trzeba palic, by zrozumiec (do czego oczywiscie nie namawiam)
![]() |
#215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaprzeczasz sama sobie ![]()
![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
Bez kitu
![]() ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
a tak się zaczyna uzależnienie
![]() raz, czy dwa pali w sytuacjach nerwowych i nawet nie zauważy, gdy będzie mieć własną paczkę...ba! będzie wypowiadać się w tym wątku i pytać o najlepsze smaki ![]()
![]() |
#218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Zadomowienie
|
A za mną od miesiąca chodziły papierosy, aż w końcu kupiłam, z tym, że zwykłe Viceroye niebieskie. No nie zbyt mi smakują, wypale paczke może do konca, jak nie to wyrzuce. Ogólnie nie jestem wielbicielką papierosów, po prostu jakoś mi się zachciało. Zazwyczaj palę na imprezach jakichś, bo na stałe palic nie chce. A tak to, chciałabym spróbowac jakichś smakowych. Może tych Djarumów Wiśniowych, skoro tak zachwalacie. ;p
![]() |
#220 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#221 |
Raczkowanie
|
Sunday's fantasy
![]()
![]() |
![]() |
#222 |
Przyczajenie
|
ja zaczynałam od Nevad, pozniej były Crystale, nastepnie czarne marlboro slimy pozniej L&M niebieskie, westy ice'y... ost mocno jasne bleeee... a skończylam na czerwonych marlboro moim zdaniem najlepsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Przyczajenie
|
Ja palę Pall Malle zielone, obojętnie chude czy grube. Ale ostatnio spróbowałam She creamy mint i przyznam, że owszem - dobre :-)
Kiedyś ktoś przywiózł z Anglii takie faje.... nie wiem co to za wynalazek, ale są czarne ze złotym filtrem. Smak wiśniowy. Petarda! Szkoda, że u nas nie ma takiego wyboru. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgadzam się ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#225 |
Rozeznanie
|
Ja przeszłam przez Sobieskie czerwone, L&M niebieskie, Camele, 20tki, Marlboro złote, aż do L&M'ów zielonych, normalnych... Nie znoszę linków! Ciągniesz to, ciągniesz i nic! Czasem Vogue'i, ale wolę normalnego papierosa.
Co do najlepszych? Djarumy goździkowe...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 |
astro-loszka
|
Jak byłam w szkole średniej, to paliło się głównie Marllboro czerwone i L&M-y light niebieskie. Na studiach w ogóle nie paliłam, obecnie palę okazjonalnie na imprezach czy spotkaniach towarzyskich w gronie palaczy, i najbardziej mi smakują wszelkie tzw. damskie papierosy - Vogue'i, Iris, Glamour, zwłaszcza w wersji mentolowej.
Ostatnio chodzą za mną papierosy aromatyzowane cygarem czy tytoniem fajkowym, ale nie wiem, które tak pięknie pachną
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
|
L&M menthol & Marlboro Mentol
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Przyczajenie
|
tak zachwalaliscie te Djarumy wisniowe a ost palilam i jakos mi nie posmakowaly ;/ , zdecydowanie lepsze Black devile czekoladowe...
sprobowalam ost rowiez davidoffow gold bo paczka mi sie bardzo podobala i musze przyznac ze sa bardzo dobre ![]() a co do Pink elephantow tez kiedy probowalam ale poza fajnym kolorem nic takiego w sobie nie maja... szczerze nie polecam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
(BTW, ja juz nie pale ;P)
![]() |
![]() |
#230 |
Konto usunięte
|
Na codzień nie palę, czasami tylko na imprezach(ale to tez nie zawsze
![]() Najbardziej mi smakują djarumy wisniowe, L&M niebieskie. ![]() No ale wolę sobie sheeshe zapalić w towarzystwie, swietnie sie przy niej siedzi. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polecam każdemu. Nie smakują jak czekolada, bardziej jak cukier trzcinowy ![]() Davidoff mi w ogóle nie smakują. Marlboro nie, L&M nie. Jak paliłam normalne, to Camele ( ![]() ![]() Przy cienkich nigdy nie wyczuwałam żadnej różnicy. Często popalałam jin lingi super slim, a generalnie to kupuje które w promocji. Niedawno za 7,2 zl dostałam Glamour jakieś. Cytat:
---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- O MATULU marzyłam o nich!:O Można je normalnie na allegro dostać ![]() super chcą za nie ponad 30 zl a są z Ukrainy :| plus koszt przesylki. Bez komentarza.
![]() Edytowane przez rapifen Czas edycji: 2009-07-16 o 18:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze sie maszynka do krecenia bletek i inne akcesoria gdzies po chalupie walaja ![]() Cytat:
![]() Gdy palilem, to zarowno Camele (szczegolnie hamerykanskie Turkish Blend) i Lucky Strike byly blisko szczytu mojej listy ![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
No ;< Lucky i Camele to generalnie chyba najlepsze jakie paliłam. Nie wiem np routy wydają mi się suche :| To głupie, bo papieros nie może być suchy, ale nie wiem jakbym wciągała spalone siano i miała suchy posmak.
A L&M to dla mnie to samo co te wszystkie Rgd, jakieś LD, black and white, czy tam cholera wie co. A i jeszcze tanie jak barszcz downtowny nie są zle. Po prostu, papierosy. Ta i papierosy drożeją ;} a za ruskie 4 zl się placi...
![]() |
![]() |
#234 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#235 |
Zadomowienie
|
Palaczą mentolowych polecam nowe L&M triple mint. Czuć dużą dawkę mentolu
![]()
![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
o matko i corko, co to za watek?
moze niedlugo- jaki narkotyk smakuje najlepiej? ![]() ja jestem old-school jednak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja również nie palę papierosów, zaś moi rodzice palą od lat ponad trzydziestu i mogę tylko wyrazić opinię jak ,,smakują'' (a raczej pachną/śmierdzą) dla biernego palacza. Papierosy waniliowe - moim zdaniem pachną świetnie, jak jakieś kadzidełka,czy olejek do kąpieli. Aż trudno uwierzyć,że to papierosy ![]() Ukochane przez moich rodziców Cristale Miętowe - czuć miętę w powietrzu. ![]() Zaś wszelkie marki tytoniowe te z ,,niższych półek'' - jeśli minę kogoś na ulicy,kto właśnie zaciąga się dymkiem np. Viceroya, czuję to potem przez dobrą minutę ![]() Lecz piszę to ot tak, dla ciekawostki ![]() Powszechnie znany jest fakt, iż osoba niepaląca nie może napisać za dużo o smaku tytoniu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy pisałam już w tym wątku o mojej euforycznej radości gdy wyszły West'y Ice'y w wersji slim?
![]() Jeśli nie to teraz piszę. One i tylko one ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Osobiście palę bo lubię. Papierosy zbliżają ludzie, na imprezach, w pracy i w szkole. Czasami nawet na przestankach autobusowych ![]() Wkurzają mnie "moralizatorzy", którzy na siłę próbują mnie zniechęcić do papierosów. Uważam, że każdy zgon musi mieć swój powód. I tak pewnie umrę na raka, jak połowa mojej rodziny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.