![]() |
#211 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4
Cytat:
![]() ![]() ![]() ************** Ostatnio rzadko zaglądam, bo czasu mi brakuje. Teraz rodzice się urlopują, a ja zajmuję się i domem i w ich sklepie stoję za ladą, i karmię nasz zwierzyniec (bagatela 4 koty + królik ![]() ![]() ![]() A w temacie pracy, to teoretycznie chyba bym ją dostała, bo o godz. 19 dzwonił do mnie ten sam nr, z którego mnie zapraszali na rozmowę. No ale wtedy byłam na stepie i nie wiedziałam o telefonie. Zresztą nie sądziłam, że jeszcze zadzwonią, wtedy dzwonili rano. I teraz mnie ciekawi czy będą jeszcze jutro dzwonić czy nie. Jakby mi zależało, to bym oddzwoniła, ale przemyślałam sprawę i wolę poczekać na inną pracę. Ta ma za dużo minusów, a możliwe, że mnie wezmą gdzie indziej. Także możecie dalej trzymać kciuki ![]() Buziaki, spadam, zajrzę, jak znajdę czas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#212 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi też się kręcą, a raczej faluja przez co nie moge miec fryzurek które mi sie tak podobają - one wymagają prostych włosów, a prostowanie rano u mnie odpada, poza tym włosy sa cięzkie i grube i żadna "fryura", nawet misternie ułozona i ułozona się nie trzyma (wyprostowane szybko się kreca znowu ![]() Cytat:
![]() Wypróbowałam pieeling wczoraj. Działanie kpeiskie (baaardzo słabiutki, przy nim arbuzowy z Avonu to superKWC ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#213 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pewnie przed wyjściem jeszcze zaglądnę ![]()
![]() |
#214 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ech....ci faceci ![]() ![]() Ale będę trzymać kciuki żeby wszystko się ułożyło tak, byś kochana nie cierpiała(jakąkolwiek decyzję podejmiecie) ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------------------------------------------- Ja się już dziś dobrze czuję, wrócił mi humor( ![]() Wydrukowałam sobie moje nowe CV(Aguś ![]() ![]() BTW. A właśnie, które tu się chwaliły, że mają już micela Ziaji ![]() ![]()
![]() |
#215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wrazenia bardzo pozytywne ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziwczyny
![]() Ja podobnie jak Magja zaglądam, czytam ale mało piszę z braku czasu ![]() Magja, Aguś trzymam kciuki za wasze rozmowy, aby były owocne ![]() Gayenko, ale śliczności, prześliczne cudeńka, uwielbiam kolczyki - czekam na więcej zdjęć ![]() Dziewczyny i co ? Masło waniliowe ziaji jednak mnie uczuliło ![]() Wszystko mnie swędzi, jednak żadne masło Ziaji nie jest dla mnie, na żadne się już nie skuszę, mają jakiś składnik który ewidentnie mnie podrażnia ![]()
#217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czyli wstępna lista na czwartek: - micel Ziaji - jakiś krem na dzień(być może ten Lirene z Alicją Bachledą), tylko nie wiem jeszcze czy matujący czy nawilżający lepszy bedzie ![]() - coś z kolorowki z Essence z Sun Club i Ibizy(tu sobie zostawiam wolne pole, bo nie wiem co mi się spodoba) ![]() - szampon z odżywką 2 w 1(coś z Pantene) ![]() Apropos pracy, to właśnie mam zamiar w Naturze też CV zostawić(kiedyś wysłałam też mailem, ale to był ogólny mail Natury na całą Polskę a tak jak zaniosę, to może prędzej szansa będzie ![]() Myślałam też o Marrionnaud, ale tam ekspedientki już chyba raczej są nieco starsze(tzn. po studiach) i nie wiem czy wogóle się wygłupiać i iść z papierami tam ![]()
![]() |
#218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja planuję kupić jeszcze jeden micel Ziaji - i tyle ![]() Z koniecznych kosmetyków mam zamiar - krem pod oczy Komfort Młodej Skóry Pollena Eva bo jednak jest dla mnie najlepszy (miałam NutriDermist Garniera i jest do ![]() ![]() ![]() ![]() Bardzo bym chciała, aby na tym skonczyły się moje zakupy ![]() Aaaa i poluję na All na cień clinique Foxy ![]()
![]() |
#219 |
Zadomowienie
|
Uff, zakupy zrobione, pies wyprowadzony i nakarmiony, kawa wypita, śniadanie zjedzone, nowe Elle przekartkowane, a wszystko w niespełna 40 min.
![]() Teraz tylko przygotoanie garderoby i dokumentów, kąpiel małe pacykowanko i mogę ruszać na podbój świata ![]() Do zobaczenia po powrocie ![]()
#220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie w Naturze w Solvayu(nie wiem jak w innych w Krakowie) zwykle są 2-3 pracownice na cały sklep a klientów...bardzo mało. Nie raz jestem jedyną osobą, która coś ogląda i kupuje. W porównaniu do zatłoczonych Rossmannów tam to jest bajka ![]()
![]() |
#221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Szczerze mówiąc to ja bym wolała pracować tam gdzie jest dużo ludzi ![]() ![]() Aga: ![]()
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
Aguś
![]() Hosenko szczerze mówiąc, to ilekroć czytam gdzieś na forach wypowiedzi osób, które pracowały czy to w drogeriach czy w sklepach z odzieżą w galeriach, to 99% opinii jest złych(że dużo roboty, że mało płacą, że zespół ludzi do ![]() ![]() Mi nie zależy na tym żeby od ręki dostać 3 tys. zł za nicnierobienie ![]() ![]() A po pracy na poczcie wiem, że nie chcę mieć aż tak dużego i częstego kontaktu z klientem(co innego kilku klientów na godzinę a co innego kilkudziesięciu, tymbardziej, że kto z klientów tylko wchodzi na poczte od razu traci humor i jest zły ![]()
#223 |
po prostu Em :)
|
Aga, czy Ty już się chwaliłaś co w końcu ze studiami?
![]()
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
Aga 0306 - trzymam mocno kciukasy, kopniak w pupe na szczescie
![]() Isa bardzo fajnie, ze juz sie lepiej czujesz ![]() ![]() Hosenko,daj znac jak sie sprawuja te maski. Dzis pierwszy dzien odwyku ![]()
#225 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() ![]() Na razie koniecznie chcę róż Diora Spicy Desert, zestaw z tuszem HR Surrealist i Dune. No i lakiery do paznokci, ale tu wciąż mam nadzieję upolować coś taniego. ![]() Jeszcze chciałabym może jakieś nowe cienie, ale to nic pilnego i nic potrzebnego tak naprawdę, więc wątpię, żebym się na nie wykosztowała w najbliższym czasie (tym bardziej, że sama nie wiem, jakie cienie chcę ![]() Aga, MagJa, ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
Mnie też dopisuje humorek, piekna pogoda jest i od razu samopoczucie lepsze
![]()
#227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mydli mi się obraz przed oczami, ręce i nogi się trzęsą i kręci mi się w głowie. Co to za pieroństwo? ![]() ![]() Zażyłam Plussszz multiwitaminę, ale też niezbyt pomaga. Muszę wyzdrowieć do soboty, bo chciałam jechać na Allegro Power ![]()
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
oo a co to jest to Allegro power ?
I gdzie się to odbywa ? Ja chcem już do domu ![]() A jeszcze muszę tu wysiedzieć 3,5 godziny ![]()
#229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sobotę w będzie Krakowie ![]()
![]() |
#230 | |
Zadomowienie
|
Dziewczyny bardzo mocno Wam dziękuję za trzymanie kciuków
![]() Spieszę donieść, że wracam z tarczą ![]() ![]() TZ mi niby pogratulował, ale wiem, że był niezadowlony z tego pomysłu i wyczułam w głosie nutkę zawodu, chyba boi się, że straci pozycję alfa w stadzie ![]() Cytat:
Em, nie chwaliłam się, bo nie wiedziałam czy będę w stanie zapłacić za studia do września. Jeśli mi z tą robotą wypali to spokojnie dam radę i od października będę studentką I roku prawa na UJ ![]() EDIT: w nagrodę postanowiłam sobie kupić XS Black PR i butelkę dobrej whiskey ![]()
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
Aga no to super
![]() Nasze kciukole działają cuda ![]() A ja jeszcze 12 minut i wychodzę ![]()
#232 |
Zakorzenienie
|
Aga super, gratulacje!
![]() ![]() ![]() Black XS ![]() ![]() Hmmm...mi jak brakuje magnezu to mam straszną chcicę na czekoladę(a teraz jakoś nie mam) i szarpie mi tak śmiesznie górną powieką ![]() Zresztą ja codziennie jem coś z czekolady, więc magnezu mi chyba nie brakuje ![]()
#233 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A gdzie można znaleźć gazetkę NAtury nową? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Wczoraj MagJa i mnie narobiła smaka na muffinki, zrobiłam przed chwilą czekoladowo- dżemowe ![]() ![]() Edit: no oczywiście zapomniałam o fotce ![]()
Edytowane przez rzyrafka Czas edycji: 2008-07-22 o 15:11 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Zadomowienie
|
![]() Działają cuda ![]() Isa mnie szarpie powieką kiedy mam stresa, a co za tym idzie brak magnezu i właśnie magnez mi pomaga ![]()
#235 |
Zakorzenienie
|
Kurczę ja nie wiem czy to wynik stresów czy nie, po prostu takie objawy mam pierwszy raz: dosłownie czuję się jak po kielichu, taka lekko zataczajaca się i cały świat mi wiruje jak ta emotka -->
![]() I jeszcze takie dziwne uczcie ściskania głowy, jakbym miała za ciasny kask ubrany ![]() Nawet jakbym chciała iść do lekarza, to nie wiem do jakiego, bo już widzę jak nasza pani doktor z bożej łaski coś na to poradzi ![]() rzyrafko gazetka Natury jest w wątku o Naturze(Hosenka wkleiła) ![]()
#236 |
Zakorzenienie
|
Aga (0306): gratulacje
![]() Aga (rzyrafka): wkleiłam fotki w wątku o Naturze ![]() Isa: a może problemy z cisnieniem?? ![]()
![]() |
#238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A jak do weekendu nie przejdzie to idę do lekarza. Zeżarłam właśnie wielki kawał pizzy a tu cmoksia i rzyrafka kuszą muffinkami ![]() ---------------------------------------------- Do listy czwartkowych zakupów muszę jeszcze dopisać ten szampon Joanny wypłukujący z blond włosów żółty pigment, bo dziś w słońcu mi się wydawało, że mi jakoś rudzieją końcówki ![]()
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
Samemu nawet nie powinno się mierzyć ciśnienia
![]() W podstawówce miałam problemu z nadciśnieniem - chyba w 5 klasie wyladowałam wieczorem na pogotowiu bo chodzić nie mogłam ![]() ![]()
#240 |
po prostu Em :)
|
A ja mam potwornie niskie ciśnienie i przez to śpię czasem po kilkanaście godzin dziennie.
![]() Dziewczyny, nie kusić mi tu takimi pysznościami! ![]() ![]() W ogóle to wylałam wodę na klawiaturę.. I nie wiem co robić, nie działa. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:01.