Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4 - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-22, 00:05   #211
MagJa
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4

Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość

pamiętacie muffinkową manię? dopiero dzisiaj mnie wzieło i godzine temu upiekłam muffinki z nutellą
A ja wczoraj piekłam wytrawne, z fetą, pomidorami suszonymi i szynka, a dziś ogniste z nutellą, cynamonem i chilli O te http://www.cincin.cc/index.php?showtopic=3329 Właśnie pożarłam jedną na próbę iii Ale polecam wielbicielom naprawdę ognistych smaków

Ostatnio rzadko zaglądam, bo czasu mi brakuje. Teraz rodzice się urlopują, a ja zajmuję się i domem i w ich sklepie stoję za ladą, i karmię nasz zwierzyniec (bagatela 4 koty + królik ), i chodzę na fitness i spotykam się z TŻ... I normalnie doby brakuje. A jeszcze w weekend jedziemy z TŻ na weselicho jego kumpeli. Potem parę dni przerwy i znów wyjazd, tym razem na Woodstock Także póki co z lekka zabiegana jestem

A w temacie pracy, to teoretycznie chyba bym ją dostała, bo o godz. 19 dzwonił do mnie ten sam nr, z którego mnie zapraszali na rozmowę. No ale wtedy byłam na stepie i nie wiedziałam o telefonie. Zresztą nie sądziłam, że jeszcze zadzwonią, wtedy dzwonili rano. I teraz mnie ciekawi czy będą jeszcze jutro dzwonić czy nie. Jakby mi zależało, to bym oddzwoniła, ale przemyślałam sprawę i wolę poczekać na inną pracę. Ta ma za dużo minusów, a możliwe, że mnie wezmą gdzie indziej. Także możecie dalej trzymać kciuki

Buziaki, spadam, zajrzę, jak znajdę czas
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 06:32   #212
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Hosenko masz takie wlosy jak moja mama,tylko ze ona dlugich nie lubi ,w poldlugich wyglada jak stado barankow ..wiec nosi krotkie.I mowi ze glownym tego plusem jest to ,ze sie nie kreca A Twoje wlosy sa piekne

mi też się kręcą, a raczej faluja przez co nie moge miec fryzurek które mi sie tak podobają - one wymagają prostych włosów, a prostowanie rano u mnie odpada, poza tym włosy sa cięzkie i grube i żadna "fryura", nawet misternie ułozona i ułozona się nie trzyma (wyprostowane szybko się kreca znowu )

Cytat:
OO takie cuda sa w biedronce? wiem,ze lubisz mocne peelingi (jak ja) jak przetestujesz daj znac prosze,mam biedronke obok domu w czeladzi.Tylko ze takich cudow nie widzialam...;(
Napewno też są u Ciebie
Wypróbowałam pieeling wczoraj. Działanie kpeiskie (baaardzo słabiutki, przy nim arbuzowy z Avonu to superKWC ) ale ten zapach Prawdziwy soczysty czerwony grejfrut TBS i Joanna mogą się schować (choć Joanna jest lepsza niż TBS, chodzi mi o zapach) - miałam wrażenie że wacham rozkrojonego grejfruta

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
A w temacie pracy, to teoretycznie chyba bym ją dostała, bo o godz. 19 dzwonił do mnie ten sam nr, z którego mnie zapraszali na rozmowę. No ale wtedy byłam na stepie i nie wiedziałam o telefonie. Zresztą nie sądziłam, że jeszcze zadzwonią, wtedy dzwonili rano. I teraz mnie ciekawi czy będą jeszcze jutro dzwonić czy nie. Jakby mi zależało, to bym oddzwoniła, ale przemyślałam sprawę i wolę poczekać na inną pracę. Ta ma za dużo minusów, a możliwe, że mnie wezmą gdzie indziej. Także możecie dalej trzymać kciuki
Więc dalej trzymamy

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 07:09   #213
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
A ja wczoraj piekłam wytrawne, z fetą, pomidorami suszonymi i szynka, a dziś ogniste z nutellą, cynamonem i chilli O te http://www.cincin.cc/index.php?showtopic=3329 Właśnie pożarłam jedną na próbę iii Ale polecam wielbicielom naprawdę ognistych smaków

Ostatnio rzadko zaglądam, bo czasu mi brakuje. Teraz rodzice się urlopują, a ja zajmuję się i domem i w ich sklepie stoję za ladą, i karmię nasz zwierzyniec (bagatela 4 koty + królik ), i chodzę na fitness i spotykam się z TŻ... I normalnie doby brakuje. A jeszcze w weekend jedziemy z TŻ na weselicho jego kumpeli. Potem parę dni przerwy i znów wyjazd, tym razem na Woodstock Także póki co z lekka zabiegana jestem

Buziaki, spadam, zajrzę, jak znajdę czas
Zezarło mi posta , więc w skrócie: Magju trzymam kciukasy i pędzę się przygotować do dzisiejszej rozmowy, jestem umówiona na 12, więc za mnie również proszę trzymać.
Pewnie przed wyjściem jeszcze zaglądnę

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 07:18   #214
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
A teraz NIESPODZIANKA Tz wrzucil moje cuda na stronke www. Zrobil ja tak wstepnie wczoraj,jeszcze duzo pracy przed nami,zreszta to jest bizuteria z1dnia tylko...ale w srode wkleimy wiecej Postaram sie wszystko,co mam obecnie w domu na handel.Bo w galerii nie wiem ile jest ale pewnie z 40 pare albo nawet 50 par

Oto adres :www.cudenka.kiesiu.com
O jak fajnie Przejrzałam sobie i mi się parę par spodobało Czekam na więcej

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Wieści z frontu:
Oboje zachowywaliśmy się jak dzieci, w końcu ja wyszłam do innego pokoju a on poszedł do domu
Zadzwonił niedawno, że jest na rybach i że przemyśli co czuje i nie będzie się bał mi tego powiedziec jutro- ciekawe
Aha, i przy okazji się dowiedziałam że jednak z pracy się zwolnił nie mając następnej,
rzyrafko
Ech....ci faceci Z nimi źle, bez nich jeszcze gorzej
Ale będę trzymać kciuki żeby wszystko się ułożyło tak, byś kochana nie cierpiała(jakąkolwiek decyzję podejmiecie)

Cytat:
Trzymam

----------------------------------------------
Ja się już dziś dobrze czuję, wrócił mi humor(), ale jeszcze mam coś chrypkę i katar, więc się pokuruję trochę.
Wydrukowałam sobie moje nowe CV(Aguś ) i we czwartek pojadę porozwozić je po sklepach i przy ukazji skoczę do Natury, bo widziałam nową gazetkę(limitowanka Essence Ibiza i Ziaja Sopot Spa ).
BTW. A właśnie, które tu się chwaliły, że mają już micela Ziaji I jak wrażenia?
Stary 2008-07-22, 07:25   #215
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
JaWydrukowałam sobie moje nowe CV(Aguś ) i we czwartek pojadę porozwozić je po sklepach i przy ukazji skoczę do Natury, bo widziałam nową gazetkę(limitowanka Essence Ibiza i Ziaja Sopot Spa ).
Trzymam więc kciuki

A wrazenia bardzo pozytywne Chyba kupie na zapas () bo przyjemnie zmywa Rzyrafka wypowiadała sie już kilka dni temu i tez była zadowolona

Instagram

Stary 2008-07-22, 07:28   #216
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cześć dziwczyny
Ja podobnie jak Magja zaglądam, czytam ale mało piszę z braku czasu

Magja, Aguś trzymam kciuki za wasze rozmowy, aby były owocne
Gayenko, ale śliczności, prześliczne cudeńka, uwielbiam kolczyki - czekam na więcej zdjęć

Dziewczyny i co ? Masło waniliowe ziaji jednak mnie uczuliło
Wszystko mnie swędzi, jednak żadne masło Ziaji nie jest dla mnie, na żadne się już nie skuszę, mają jakiś składnik który ewidentnie mnie podrażnia
Stary 2008-07-22, 07:33   #217
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Trzymam więc kciuki

A wrazenia bardzo pozytywne Chyba kupie na zapas () bo przyjemnie zmywa Rzyrafka wypowiadała sie już kilka dni temu i tez była zadowolona
O to super Na pewno się skuszę
Czyli wstępna lista na czwartek:
- micel Ziaji
- jakiś krem na dzień(być może ten Lirene z Alicją Bachledą), tylko nie wiem jeszcze czy matujący czy nawilżający lepszy bedzie
- coś z kolorowki z Essence z Sun Club i Ibizy(tu sobie zostawiam wolne pole, bo nie wiem co mi się spodoba)
- szampon z odżywką 2 w 1(coś z Pantene)

Apropos pracy, to właśnie mam zamiar w Naturze też CV zostawić(kiedyś wysłałam też mailem, ale to był ogólny mail Natury na całą Polskę a tak jak zaniosę, to może prędzej szansa będzie ).
Myślałam też o Marrionnaud, ale tam ekspedientki już chyba raczej są nieco starsze(tzn. po studiach) i nie wiem czy wogóle się wygłupiać i iść z papierami tam
Stary 2008-07-22, 07:49   #218
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Apropos pracy, to właśnie mam zamiar w Naturze też CV zostawić(kiedyś wysłałam też mailem, ale to był ogólny mail Natury na całą Polskę a tak jak zaniosę, to może prędzej szansa będzie ).
Myślałam też o Marrionnaud, ale tam ekspedientki już chyba raczej są nieco starsze(tzn. po studiach) i nie wiem czy wogóle się wygłupiać i iść z papierami tam
Do Natury ciągle jest "nabór" przynajmniej u mnie - na wszystkich 3 wiszą ogłoszenia i jeszcze w sklepie przy kasie. Nie wiem z czego to wynika - z kiepskich zarobków, kiepskiej atmosfery czy może dziewczyny tylko sie "zahaczaja" na jakiś czas a w miedzyczasie szukają innej pracy W tamtym roku pytałam sie tam o prace i z tego co mi jedna dziewczyna powiedziała, to maja zniżki -20% na wszystko

Ja planuję kupić jeszcze jeden micel Ziaji - i tyle
Z koniecznych kosmetyków mam zamiar - krem pod oczy Komfort Młodej Skóry Pollena Eva bo jednak jest dla mnie najlepszy (miałam NutriDermist Garniera i jest do - u mnie sie nie spisuje wiec poleci w zestawie na All zreszta krem na noc z tej serii tez nie jest dla mnie dobry, ale juz jakos go przemęcze) i sztyft Rexony (Dove mi sie kończy, a 2 Dove które miałam w zapasie jednak pójdą na All bo juz tak dobrze na mnie Dove nie działa jak w tamtym roku - tylko ze kurcze nie ma już tego polecanego na KWC (http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=20891) , jakies inne sa. Chyba ze taki kupie: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=6821 tez KWC

Bardzo bym chciała, aby na tym skonczyły się moje zakupy
Aaaa i poluję na All na cień clinique Foxy

Instagram

Stary 2008-07-22, 07:54   #219
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Uff, zakupy zrobione, pies wyprowadzony i nakarmiony, kawa wypita, śniadanie zjedzone, nowe Elle przekartkowane, a wszystko w niespełna 40 min. .
Teraz tylko przygotoanie garderoby i dokumentów, kąpiel małe pacykowanko i mogę ruszać na podbój świata .
Do zobaczenia po powrocie

Stary 2008-07-22, 07:57   #220
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Do Natury ciągle jest "nabór" przynajmniej u mnie - na wszystkich 3 wiszą ogłoszenia i jeszcze w sklepie przy kasie. Nie wiem z czego to wynika - z kiepskich zarobków, kiepskiej atmosfery czy może dziewczyny tylko sie "zahaczaja" na jakiś czas a w miedzyczasie szukają innej pracy W tamtym roku pytałam sie tam o prace i z tego co mi jedna dziewczyna powiedziała, to maja zniżki -20% na wszystko
Ja czytałam(chyba na forum Kafeterii), że pracownice odchodzą szybko, bo asortyment jest duży i muszą ciągle się doszkalać jak tylko pojawia się jakaś kosmetyczna nowość(ale przecież to chyba normalne, że konsultantki w sklepie muszą wiedzieć co do czego jest ). Choć i tak mam wrażenie, że nie wszystkie pracownice drogerii mają powołanie do takiej pracy I to nie tylko w Naturze.
U mnie w Naturze w Solvayu(nie wiem jak w innych w Krakowie) zwykle są 2-3 pracownice na cały sklep a klientów...bardzo mało. Nie raz jestem jedyną osobą, która coś ogląda i kupuje. W porównaniu do zatłoczonych Rossmannów tam to jest bajka
Stary 2008-07-22, 08:03   #221
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Ja czytałam(chyba na forum Kafeterii), że pracownice odchodzą szybko, bo asortyment jest duży i muszą ciągle się doszkalać jak tylko pojawia się jakaś kosmetyczna nowość(ale przecież to chyba normalne, że konsultantki w sklepie muszą wiedzieć co do czego jest ). Choć i tak mam wrażenie, że nie wszystkie pracownice drogerii mają powołanie do takiej pracy I to nie tylko w Naturze.
U mnie w Naturze w Solvayu(nie wiem jak w innych w Krakowie) zwykle są 2-3 pracownice na cały sklep a klientów...bardzo mało. Nie raz jestem jedyną osobą, która coś ogląda i kupuje. W porównaniu do zatłoczonych Rossmannów tam to jest bajka
To co by powiedziały pracując w takiej Sephorze np?? Poza tymw w Naturach znowuż takiego dużego asortymentu nie ma a i nowości dosyć późno się pokazują o ile wogóle Poza tym nie wiem jak te szkolenia wygladają,a le w moich Naturach babki wiedzą mniej ode mnie Kiedyś nawet ja poradziłam coś pewnej klientce bo dziewczyna sie motała trochę

Szczerze mówiąc to ja bym wolała pracować tam gdzie jest dużo ludzi Przez 4 lata pracowalam jako hostessa i juz sie przekonałam, że takie bezczynne stanie, kiedy nie ma sie do kogo odezwac sa bardziej męczące niz w przypadku tłumu

Aga:

Instagram

Stary 2008-07-22, 08:46   #222
isa666
Zakorzenienie

Aguś

Hosenko szczerze mówiąc, to ilekroć czytam gdzieś na forach wypowiedzi osób, które pracowały czy to w drogeriach czy w sklepach z odzieżą w galeriach, to 99% opinii jest złych(że dużo roboty, że mało płacą, że zespół ludzi do itp.) i to strasznie zniechęca do szukania takiej pracy
Mi nie zależy na tym żeby od ręki dostać 3 tys. zł za nicnierobienie Chcę przede wszystkim pracę dość blisko domu i taką, gdzie będę mogła spokojnie pracować i studiować(żeby mi to nie kolidowało ze sobą) - to najważniejsze dla mnie. Chcę zdobyć więcej doświadczenia Poza tym Natura "chwali się" tym, że zatrudniają np. młode matki i ustalają elastyczne grafiki itp.
A po pracy na poczcie wiem, że nie chcę mieć aż tak dużego i częstego kontaktu z klientem(co innego kilku klientów na godzinę a co innego kilkudziesięciu, tymbardziej, że kto z klientów tylko wchodzi na poczte od razu traci humor i jest zły ).
Stary 2008-07-22, 08:46   #223
emememsik
po prostu Em :)

Aga, czy Ty już się chwaliłaś co w końcu ze studiami?
Stary 2008-07-22, 09:20   #224
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Aga 0306 - trzymam mocno kciukasy, kopniak w pupe na szczescie

Isa bardzo fajnie, ze juz sie lepiej czujesz Ja tez jestem dzis w o wiele lepszym humorze, a to dzieki pogodzie i sloneczku, ktore swieci od rana

Hosenko,daj znac jak sie sprawuja te maski.

Dzis pierwszy dzien odwyku

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 10:22   #225
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Bardzo bym chciała, aby na tym skonczyły się moje zakupy
Aaaa i poluję na All na cień clinique Foxy
Też mi się spodobał na zdjęciu, które Psycha wkleiła do wątku clinique'owego. Ale na razie nie poluję, bo zastanawiam się jak tu zracjonalizować planowane zakupy i jeszcze na Berlin coś oszczędzić.

Na razie koniecznie chcę róż Diora Spicy Desert, zestaw z tuszem HR Surrealist i Dune. No i lakiery do paznokci, ale tu wciąż mam nadzieję upolować coś taniego.
Jeszcze chciałabym może jakieś nowe cienie, ale to nic pilnego i nic potrzebnego tak naprawdę, więc wątpię, żebym się na nie wykosztowała w najbliższym czasie (tym bardziej, że sama nie wiem, jakie cienie chcę).

Aga, MagJa,
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 10:34   #226
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Mnie też dopisuje humorek, piekna pogoda jest i od razu samopoczucie lepsze
Stary 2008-07-22, 10:53   #227
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Isa bardzo fajnie, ze juz sie lepiej czujesz Ja tez jestem dzis w o wiele lepszym humorze, a to dzieki pogodzie i sloneczku, ktore swieci od rana
Ech...chyba się pospieszyłam z tym dobrym samopoczuciem Wyszłam na słoneczko na pół godzinki, bo znów mnie dopadło Myślałam, że może słońce mi pomoże "naładować baterie", ale niestety
Mydli mi się obraz przed oczami, ręce i nogi się trzęsą i kręci mi się w głowie. Co to za pieroństwo?
Zażyłam Plussszz multiwitaminę, ale też niezbyt pomaga.
Muszę wyzdrowieć do soboty, bo chciałam jechać na Allegro Power
Stary 2008-07-22, 11:04   #228
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

oo a co to jest to Allegro power ?
I gdzie się to odbywa ?

Ja chcem już do domu
A jeszcze muszę tu wysiedzieć 3,5 godziny
Stary 2008-07-22, 11:11   #229
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
oo a co to jest to Allegro power ?
I gdzie się to odbywa ?

Ja chcem już do domu
A jeszcze muszę tu wysiedzieć 3,5 godziny
http://www.allegropower.pl/go.live.php - tu link
W sobotę w będzie Krakowie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-22, 13:51   #230
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Magja, Aguś trzymam kciuki za wasze rozmowy, aby były owocne
Cytat:
Aga:
Cytat:
Aguś
Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Aga 0306 - trzymam mocno kciukasy, kopniak w pupe na szczescie
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość

Aga, MagJa,
Dziewczyny bardzo mocno Wam dziękuję za trzymanie kciuków .
Spieszę donieść, że wracam z tarczą . Rozmowa bardzo miła. Jestem zadowolona, bo na początek wynegocjowałam dokładnie takie warunki, jakie chciałam
TZ mi niby pogratulował, ale wiem, że był niezadowlony z tego pomysłu i wyczułam w głosie nutkę zawodu, chyba boi się, że straci pozycję alfa w stadzie .

Cytat:
Ech...chyba się pospieszyłam z tym dobrym samopoczuciem Wyszłam na słoneczko na pół godzinki, bo znów mnie dopadło Myślałam, że może słońce mi pomoże "naładować baterie", ale niestety
Mydli mi się obraz przed oczami, ręce i nogi się trzęsą i kręci mi się w głowie. Co to za pieroństwo?
Zażyłam Plussszz multiwitaminę, ale też niezbyt pomaga.
Muszę wyzdrowieć do soboty, bo chciałam jechać na Allegro Power
Isa, może zacznij łykać magnez z wit. B6, albo popijaj herbatkę z dziurawca, tylko wtedy uważaj ze słońcem. No i dużo ruchu na świeżym powietrzu.

Em, nie chwaliłam się, bo nie wiedziałam czy będę w stanie zapłacić za studia do września. Jeśli mi z tą robotą wypali to spokojnie dam radę i od października będę studentką I roku prawa na UJ

EDIT: w nagrodę postanowiłam sobie kupić XS Black PR i butelkę dobrej whiskey

Stary 2008-07-22, 14:18   #231
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Aga no to super
Nasze kciukole działają cuda

A ja jeszcze 12 minut i wychodzę
Stary 2008-07-22, 14:24   #232
isa666
Zakorzenienie

Aga super, gratulacje!
Black XS Też mam i kocham

Hmmm...mi jak brakuje magnezu to mam straszną chcicę na czekoladę(a teraz jakoś nie mam) i szarpie mi tak śmiesznie górną powieką
Zresztą ja codziennie jem coś z czekolady, więc magnezu mi chyba nie brakuje
Stary 2008-07-22, 14:40   #233
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Rzyrafka wypowiadała sie już kilka dni temu i tez była zadowolona
Tak, jestem zadowolona, i naprawdę zaskoczona zmywanieum tuszu z rzęs

A gdzie można znaleźć gazetkę NAtury nową?

Cytat:
JU mnie w Naturze w Solvayu(nie wiem jak w innych w Krakowie) zwykle są 2-3 pracownice na cały sklep a klientów...bardzo mało. Nie raz jestem jedyną osobą, która coś ogląda i kupuje. W porównaniu do zatłoczonych Rossmannów tam to jest bajka
Tak, w tej naturze ma się komfort bycia jedynym klientem bardzo często w tej na Kleparzu już mniej, ale j anie lubie tam chodzić- ciasno, ekspedientki na kazdego patrzą jak na złodzieja i gdy tylko schowasz się za półką już są z drugiej strony
Cytat:
zastanawiam się jak tu zracjonalizować planowane zakupy i jeszcze na Berlin coś oszczędzić.
A kiedy się wybierasz?
Cytat:
No i lakiery do paznokci, ale tu wciąż mam nadzieję upolować coś taniego.
widziałaś ten link co Ci wczoraj wkleiłam?
Cytat:
Jeszcze chciałabym może jakieś nowe cienie, ale to nic pilnego i nic potrzebnego tak naprawdę, więc wątpię, żebym się na nie wykosztowała w najbliższym czasie (tym bardziej, że sama nie wiem, jakie cienie chcę)
Cieni nigdy dość Chociaz aktualnie ja też nie wiem jakiego koloru mi trzeba do szczęścia... A nie, jednak wiem- to ciagle granat RedEarth na którego ciągle nie moge uskładać Teraz skończyły mi się bibułki matujące więc pora cos kupic w Inglocie żeby je dostać połowę taniej (o ile nadal jest ta promocja )- mam ochotę na buro-brązowy liner w żelu, bedzie pasował do koszulki brązowej, która ostatnio kupiłam w ispricie
Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
Dziewczyny bardzo mocno Wam dziękuję za trzymanie kciuków .
Spieszę donieść, że wracam z tarczą . Rozmowa bardzo miła. Jestem zadowolona, bo na początek wynegocjowałam dokładnie takie warunki, jakie chciałam
TZ mi niby pogratulował, ale wiem, że był niezadowlony z tego pomysłu i wyczułam w głosie nutkę zawodu, chyba boi się, że straci pozycję alfa w stadzie .

EDIT: w nagrodę postanowiłam sobie kupić XS Black PR i butelkę dobrej whiskey
Jak najbardziej się należało, ja równiez gratuluję.

Wczoraj MagJa i mnie narobiła smaka na muffinki, zrobiłam przed chwilą czekoladowo- dżemowe częstujcie się (tylko wyszły za jasne, polewa w rzeczywistości jest bardzo ciemna )

Edit: no oczywiście zapomniałam o fotce
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN0741.jpg (63,2 KB, 36 załadowań)

Edytowane przez rzyrafka
Czas edycji: 2008-07-22 o 15:11
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-22, 14:42   #234
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Aga no to super
Nasze kciukole działają cuda
Cytat:
Aga super, gratulacje!
Black XS Też mam i kocham

Działają cuda .

Isa mnie szarpie powieką kiedy mam stresa, a co za tym idzie brak magnezu i właśnie magnez mi pomaga .

Stary 2008-07-22, 15:12   #235
isa666
Zakorzenienie

Kurczę ja nie wiem czy to wynik stresów czy nie, po prostu takie objawy mam pierwszy raz: dosłownie czuję się jak po kielichu, taka lekko zataczajaca się i cały świat mi wiruje jak ta emotka -->
I jeszcze takie dziwne uczcie ściskania głowy, jakbym miała za ciasny kask ubrany
Nawet jakbym chciała iść do lekarza, to nie wiem do jakiego, bo już widzę jak nasza pani doktor z bożej łaski coś na to poradzi Powie mi, że mam wypoczywać i da aspirynę.

rzyrafko gazetka Natury jest w wątku o Naturze(Hosenka wkleiła)
Stary 2008-07-22, 15:17   #236
Hosenka*
Zakorzenienie

Aga (0306): gratulacje

Aga (rzyrafka): wkleiłam fotki w wątku o Naturze

Isa: a może problemy z cisnieniem?? Lepiej isc z tym do lekarza bo to nieciekawa sprawa ...

Instagram

Stary 2008-07-22, 15:18   #237
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

rzyrafko czy je posypałaś? moje tak apetycznie nie wyglądają <klik>

teraz mam w planach jogurtowe

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-22, 15:43   #238
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Aga (0306): gratulacje

Aga (rzyrafka): wkleiłam fotki w wątku o Naturze

Isa: a może problemy z cisnieniem?? Lepiej isc z tym do lekarza bo to nieciekawa sprawa ...
Hosenko o dobrze mówisz; mamy w domu ciśnieniomierz, więc jak tylko tata wróci z pracy każę się zmierzyć(bo sama nie umiem tego urządzenia obsługiwać )
A jak do weekendu nie przejdzie to idę do lekarza.

Zeżarłam właśnie wielki kawał pizzy a tu cmoksia i rzyrafka kuszą muffinkami A ja tak dawno nie jadłam muffinek.
----------------------------------------------
Do listy czwartkowych zakupów muszę jeszcze dopisać ten szampon Joanny wypłukujący z blond włosów żółty pigment, bo dziś w słońcu mi się wydawało, że mi jakoś rudzieją końcówki
Stary 2008-07-22, 15:56   #239
Hosenka*
Zakorzenienie

Samemu nawet nie powinno się mierzyć ciśnienia

W podstawówce miałam problemu z nadciśnieniem - chyba w 5 klasie wyladowałam wieczorem na pogotowiu bo chodzić nie mogłam Okazało sie że mam bardzo wysokie ciśnienie, zażyłam 2 tabletki obniżające ciśnienie i nic

Instagram

Stary 2008-07-22, 16:12   #240
emememsik
po prostu Em :)

A ja mam potwornie niskie ciśnienie i przez to śpię czasem po kilkanaście godzin dziennie.

Dziewczyny, nie kusić mi tu takimi pysznościami! Bo ja w pracy siedzę i jedzenia tu nie ma.

W ogóle to wylałam wodę na klawiaturę.. I nie wiem co robić, nie działa. Jak ją naprawić do jutra, żeby nikt się nie zorientował?

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości