![]() |
#212 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wymienię kosmetyki na perfumy :)
hej
![]()
![]() |
#216 |
Rozeznanie
|
no faktycznie masz duzo interesujacyhc mnie rzeczy
co ci sie podoba u mnie ?
![]() |
#220 |
Moderatoreska
|
U ciebie podoba mi się - Bvlgari, Omnia - Tester 'not for sale' 65 ml (ubytek widoczny na fotce.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...27#post8619527 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
a co byś sobie życzyła za szmineczkę Lancome ? przepraszam, że odzywam się dopiero teraz, ale wyjechałam na wakacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za
Jackpot, Anytime 48 / 50 ml, Świeży kwiatowy zapach Baardzo by mi zależało. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Raczkowanie
|
Żeby było zgodnie z regulaminem i w celu zyskania możliwości wystawienia przekupki napiszę o naszej drugiej wymianie:
No więc ![]() ![]()
![]() |
#227 |
Rozeznanie
|
a ktore perfumky plecasz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Rozeznanie
|
moze ten pricella?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Rozeznanie
|
trzy rzeczy za perfumke ?:P o nie ee:P odezwij sie do mnie na gg na pw wysylam numer
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Paleta cieni holograficznych Miss Roseczy mogłabym zobaczyć zdjęcie? - Paleta pudrów prasowanych Joko - Pudrów jest 6, najjaśniejszy, trochę ciemniejszy, jeszcze ciemniejszy, potem jest brązer z drobinkami + dwie mozajki, jedna jaśniejsza druga ciemniejsza - Za coś naprawdę extra!! (najchętniej kilka rzeczy, bądź dobry puder sypki), zużycie znikome czy mogłabym zobaczyć zdjęcie? - Sephora, połowa błyszczyka powiększającego usta, jest on pięknie połyskliwy, raczej transparentny, z papryczką chilli, tworzy taflę na ustach, aplikator w postaci pędzelka, odcień : 60 czy mogłabym zobaczyć zdjęcie? - Inglot, profesjonalne gąbeczki do makijażu [szczególnie podkładu] dowolna zaproponowana ilość - czy są nowe? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
Witam!
Paletka revlona nie jest na wymianę. Podkład isa dora- też trudno mi określić cy to ciepły czy zimny odcień, używałam go niewiele- dla mnie jest po prostu za ciemny (a to był najjaśniejszy odcień) ale chyba ciepły- na mojej się odznaczał nieco różowo. Błyszczyków też już nei ma, zapomniałam zaznaczyć :embarrassment: A ile zostało tej wody truskawkowej? I jaki klej do rzes?
![]() |
#237 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ostatecznie interesuje mnie puder rozśw. sephory (jakie jest zużycie?), paleta cieni holograficznych oraz kilka gąbeczek inglota (przepraszam że tak męczę) czy mogłabym zobaczyć zdjęcie otwartych cieni h&m? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.