![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Baby - jajć no u mnie chyba najgorsze by było powiedzieć, że to spotkanie z ludźmi poznanymi na i-necie, więc chyba zamiast że z wami to powiem, że z koleżanką co w danym mieście studiuje. A mieszkam za granicą, więc będzie trochu ciekawie z dojazdem
![]() ![]() ![]() ![]()
#212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No Twoje foteczki nie doszly ![]() ![]() No coz...najwyzej obcy ludzie CIe beda podziwiac ![]() Mam jednak nadzieje ze nie poszlo to nigdzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Zadomowienie
|
Enex-Po pierwsze primo gratuluję 666-setnego postu _^_
![]() Też bym chętnie pojechała na wizażowe spotkanie,zwłaszcza ,że w Krk *__* i o ile mnie pamięć nie myli ok.23 sierpnia ? ![]() ![]() ![]() Poza tym u mnie spokojniej,po wczorajszym incydencie. Wuj wraz ze swą partnerką raczyli mnie podwieźć na uniwerek w celu uiszczenia opłaty za indeks i legitkę, chciałam też dać zdjęcie do zeskanowania na ww, acz wyszłam z pustymi rękoma o_O Koleś odpowiadający za zabawę ze wskanowywaniem fotografii jest na urlopie, w kasie nie mieli dostępu do systemu IRK, (każdy kandydat posiada personalny nr konta...) ![]() Za to stałam o krok od gabinetu Jego 'magnificencji' -rektora B) W ramach załagodzenia zszarganych nerwów udałam się do jakiegoś [jakiegoś... ![]() Żeby nie było 'po raz pierwszy w historii ( ![]() ![]() I słynne koturenki,w których kilku metrów nie sposób ujść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
![]()
Oj ja też muszę sobie nerwy w centrum handlowym złagodzić
![]() ![]() ![]() Mam dosyć już tych upałów i tęsknie za deszczem ![]() Miłego popołudnia/wieczorku Gwiazdki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 | |||
Zakorzenienie
|
mam nadzieję ze będziesz miała
![]() baw się dobrze ![]() kundelka mam - najcudowniejszego na świecie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() czy mi się zdaje czy w zeszłym tygodniu tęskniłaś za słońcem? ![]() ![]() nie poszłam w końcu do tego weterynarza, bo brakło mi czasu ![]() ![]() ![]() jadę jeszcze teraz na szybkie zakupy i od razy kuzyneczkę z centrum zgarnę ![]() miłego wieczorku Skarby ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
Witam,dzień ogólnie miałam fajny,opaliłam się nawet,ale ta opuchlizna z powieki nadal nie zeszła,oczywiście poprosiłam mamę,aby kupiła mi maść,ale miała mnie gdzieś najwyraźniej. Powiedziała,że chciałam kolczyk w nosie to mam,i ona nie będzie się dokładać do tego,ale co to ma wspólnego z kolczykiem
![]() Brakuje mi TŻ-ta,przynajmniej jak jestem z nim to nie myślę o sytuacji w domu... Miłego wieczoru ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#217 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kurcze a klotnia to poszlo o Twojego tate? ![]() ![]() Ewusia_marchew: Kundelki sa przeurocze ![]() ![]() Grzybki ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#218 | |||
Zadomowienie
|
Ja też uwielbiam mcFlurry ale w całości
![]() Cytat:
![]() ![]() A ty co czytasz ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Agness ![]() A ja byłam na targu i kupiłam sobie spodenki i spodnie do tego oczywiście 3 worki owoców ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
Baby - wiesz,o ojca poszło między innymi,ale w ogóle o wszystko zaczęli się czepiać itp...
Krytuś - sama nie wiem co to ![]() ![]() ![]() ![]() Zmęczona jestem,chciałam film obejrzeć,ale siostrze się nie chce,więc nie wiem co porobię,może w ostateczności zaraz pójdę lulu.
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
branoc dziewczynki... poczytam jutro....
![]()
#221 |
Zakorzenienie
|
malinka_86: branoc
![]() ![]() agness51: ... ![]() Co do tej opuchlizny jeszcze to faktyznie moze to byc wina kredki ![]() ![]() Krytia: mozna zamowic pol polewy do tego mc flurry? I jaka polewa i posypka najlepsza? ![]() Hm...moja mama tez jest na luzie. A własnie...moze powiem jej ze ona moze mnie zawiesc do Krk a potem sobie juz przyjade? Nie no cos wymysle ![]() Co do facetów...Jeden jest chyba nienormalny takze dwojka to lekka przesada :roftl: oj nie czytałam jeszcze tego... ale ja mam tak ze wole czytac kazda ksiazke o czyms innym ![]() ![]() ![]() Obecnie czytam "Bez odwrotu" o 15 letniej dziewczynie ktora zaszla w ciaze. A w poludnie skonczyłam "ela,dziewczyna ktora przeszła pieklo" o dziewczynie ktora sprzedano i zmuszono do pracy prostytutki. Miłego pakowania ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#222 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() hej dziewczyny, ja wlasnie siedze w kuchni pelnej zapachow bo gotuje dania na jutro na przyjazd gosci,ogolna krzatanina ![]() a ze zlych wiadomosci to TZ mial dzis wypadek ![]() ![]() ja dostalam okres! to tak z dobrych wiadomosci na odmiane ![]() na szczescie juz piatek ![]() sciskam was wszystkie i do uslyszenia rano, ide sie kapac
![]() |
#223 |
Zadomowienie
|
Agolek- Koturny nabyłam już z miesiąc temu,a i tak są jak nowe dzięki swej 'wygodzie' ;p
Dobrze,że przecenione były xD Mhmm czas najwyższy się ogarnąć i szykować do snu , przez ten upał padam na stojąco. Zwłaszcza,że jutro o 11.50 jak mnie kumpela raczyła poinformować ma być zaćmienie słońca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#225 |
Rozeznanie
|
Hello, wróciłam z Krk-ide spac zaraz
![]() To mówicie ze kiedy jest ten zlot? ![]() Schism fajne buty ![]() ![]() Aha i dziś po raz pierwszy jadłam MC Flurry ![]() Dobra ide spać-poczytam jutro cos cie tu naprodukowały dokładniej, bo tak tylko ogarnełam wzrokiem ![]()
#226 |
Zakorzenienie
|
Agolku - dziękuję kochana
![]() dobrze,że z TŻ-tem to nic poważnego i gratuluję okresu ^^ ![]() Ja też się powooli żegnam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Zadomowienie
|
Nawet coś wodzona ciekawością znalazłam
![]() http://pl.wikipedia.org/wiki/Ca%C5%8..._sierpnia_2008 Jak to prześpię to... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#228 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ocho trzeba to zobaczyć, dobra to ja ise kłade juz do łozka zeby nie przesopać ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#229 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() W pierwszej chwili sie wystraszylam...ale dobrze ze nic szczegolnego sie nie stalo ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Krytia: Wezme karmel i cos tam bo ubustwiam karmel ![]() ![]() Ksiazki o prostytuce szczerze nie polecam ![]() druga natomiast bardzo ciekawa ![]() A i milego wypoczynku ![]() Boze powinni mnie wywalic z wizazu ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#230 |
Rozeznanie
|
Baby wziełam z crunchem i lionem-chociaz liona mogłam sobie darowac bo mi troche za słodko było ale ogolnie to to pyszne jest
![]() ![]() Dobra no to to teraz juz serio idę sapć ![]()
#231 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dzien dobry laleczki, ja dzis wczesniej, ledwo wstalam. kawka wypita,zjem szybko cos i lece ![]() ![]() ![]() ![]() odezwe sie na lunchu. ![]()
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Oko boli,powieka nadal spuchnięta,już nie mam sił na to ![]() Wczoraj w nocy jeszcze z TŻ-tem gadałam sobie,się obkupił nad tym morzem ![]() Miłego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Rozeznanie
|
Idzie burza!!!!!!!!
![]()
#234 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Widzisz? a tak narzekałas na upaly i teraz masz ulewe ![]() ![]() Cytat:
![]() Biedna... ![]() ![]() ![]() I gdzie to zacmienie? ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Zadomowienie
|
Bry ^^
Yhh zerwałam się z łóżka o 11.30 ,za dziesięć dwunasta podreptałam na balkon i lipa o_O Fakt coś tam się zasłoniło (chyba),poza tym bez rewelacji. W mediach zrobili wokół tego zbędny szum ('na Suwałkach księżyc przysłoni widocznie aż 29 %powierzchni słońca" ![]() w 99' roku też w sierpniu bodajże ,zaiste było na co popatrzeć ![]() Powizażuję trochę i zabieram się do pakowania rzeczy,przed jutrzejszym wyjazdem do Krynicy Morskiej ( chyba nigdy mi się to miejsce nie znudzi ![]() Miłego dnia ![]() Bym zapomniała ![]() jakiś lichy ten księżyc xD |
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#237 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Juz po burzy-tzn chodzi gdzies dalej, ale się zachmurzyło i słonce nie swieci ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#239 | ||
Zadomowienie
|
A u mnie słońce świeci
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja dzisiaj właściwie nie wychodziłam jeszcze z domu (miałam ochotę poćwiczyć sobie, pojeździć i poskakać ![]() ![]() Teraz zjadłam obiad (niestety niecały, bo część przez przypadek wylądowała na podłodze w przedpokoju ^^'), jestem najedzona i jest mi cieeepło. No, ale nic. Pochwalę się jeszcze nową komórką, którą przyniósł kurier wczoraj (eh, też od razu musiałam coś namącić, bo usunęłam oprogramowanie xD no, ale spokojnie- udało mi się wgrać od nowa :P). Sagem my511x ![]() Tymczasem borem lasem życzę Wszystkim Wizażankom Miłego popołudnia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.