![]() |
#211 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki mineralne Lumiere:)
Lumiere to teraz moje debeściaki i to we wszystkich formułach (oprócz FF bo nie znam).
Są najbardziej "mokre" i wtapiające w skórę .Bardzo subtelnie wyglądaja na twarzy . Co dziwne chwalone Joppy jako mało pudrowe mi wydają się istnym tynkiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
A ja dziś wymalowałam się Fairly LT Warm Luminesse i jestem bardzo zadowolona. Kolor dopasowany (na upartego mógłby być dosłownie ciutkę ciemniejszy i trochę bardziej "ciepły" ale się chyba czepiam już). Krycie słabsze niż FF ale formuła lżejsza, nie tak oblepiająca. Nie wypowiem się co do trwałości, bo nie użyłam żadnej bazy ani pudru wykańczającego.
Gajowniczko - nie mam porównania z innymi minerałami ale też w Lumiere podoba mi się ta ich kremowość ![]() ![]() Aktualnie od godziny szukam samplera właśnie z Fairly LT WARM ![]() ![]() EDIT: samplera nadal niet ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-02-18 o 14:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
moje próbki
|
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Zadomowienie
|
Znawczynie lumiere, powiedzcie mi, czy Face and Body Enhancers sprzedawane na Lumiere w poj. 4 gramów naprawdę wysyłane są w słoiczkach tak jak oni tam piszą, czy może potrafią przysłac w fiolce? Pytam, ponieważ jest tam zdjęcie enhancerów w fiolkach, a mnie by zależało na słoiczku. Czy może nie ma ryzyka, a zdjęcie jest tylko po to by się zorientować w ilościach? Z góry dzięki za odpowiedź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj nalozylam po raz pierwszy primer z Lumiere.Podoba mi sie jego konsystencja taka zelowo-olejowa-ale nie tlusta .Twarz wyglada ladnie.Jak sie sprawdzi na dluzsza mete to chyba zamowie pelne wypakowanie.Probka powinna starczyc na 3-4 razy. Edytowane przez CzarnyElf Czas edycji: 2009-02-21 o 20:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
Przetestowałam moje próbki. Wprawdzie nie mam porównania z innymi minerałami, ale z Lumiere jestem bardzo zadowolona. Znalazłam wstępnie swoje odcienie (Fairy LT Warm i Fairy Warm), muszę jeszcze potestować formuły w obrębie tych kolorów
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
Przeczytalam watek.. dobrze, ze krótki
![]() No i z tego co sie dowiedzialam to formula VV kryje dobrze, nawet lepiej niz Intensive EDM i jest bardziej kremowa. Tzn ma tak dobry poslizg jak edm? ![]() No i moje pytanie.. jaki kolor z Lumiere [musze o to zapytac, bo mam kolory zle ustawione chyba] jest podobny do Perfect z EDM [a najlepiej deczko ciemniejszy niz perfect] lub Multi tasking? Ogolnie chodzi mi o neutralny bezyk z kapka rozowego, ale kapką..
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
W moją skórę formuła VV z Lumiere się dużo lepiej wtapia niż intensive z EDM. Jakbyś zamawiała kiedyś próbki, to weź też formułę FF - krycie ma naprawdę dobre, chociaż mi w wykończeniu przypomina właśnie EDM intensive, ale dłużej i ładniej się trzyma skóry niż EDM. Pozostałe formuły raczej sobie odpuść - nie będziesz zadowolona z krycia, bo jest naprawdę lekkie.
#219 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Perfect z EDM nie znam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Wtajemniczenie
|
o rany, mialam nic z Lumiere nie zamawiac, ale Fruity oczywiscie skusila mnie tym cieniem do czarnych brwi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Raczkowanie
|
A ja dzisiaj ponieważ jadę na próbkach i końcówkach minerałków zdecydowałam sie użyć zabłąkanej próbki LM Warm w formule VV do szybkiego porannego makijażu i ...
![]() ![]() ![]() ![]() Ja chce już moje EGM ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#222 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki zamowilam probki 25.01 i jeszcze nie przyszly. Uzbroic sie w cierpliwosc czy zaczac panikowac?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#224 |
skacze bryka i wiruje ...
|
Dośc długo. Ja moje Lumiere dostaję po ok. 8 dniach od zamówienia.
#225 |
Zadomowienie
|
to ja znowu z mailem, tym razem od Lumiere, choć mam nadzieję, ze to nie jest tak, że tylko wybrane osoby dostają maile, ale kto ich tam wie... może komuś się przyda:
Hello Everyone! WOW, February has almost come and gone! A BIG plus in my book seeing how it brings us just a little closer to Spring! I just wanted to remind everyone that the Prebuy is almost over - we only have until Feb. 28th, 2009 11:59 pm EST - so, if you are hoping to snag a few brushes, now is definitely the time - please remember, I cannot sell them after this time, so I kindly ask that you do not ask. Although there is a limited supply left, the only one Out of Stock is the 9 pc set (again, we cannot sell anymore of these so please do not ask ![]() One thing that you international girls may have noticed is the slightly higher shipping on the Priority & Express (Priority was $12, now is $14, Express was $25, now is $27) - Unfortunately the USPS has once again raised their prices. I do NOT make a profit on shipping so please understand this is not something I wanted to do but must to keep my prices low. I want to Thank all that have participated in the Prebuy -sales were HUGELY successful enabling me to sell these at a fantastic price. Best Wishes! Kim ![]() szybkie i marne tłumaczenie w moim wykonaniu: drożeje przesyłka międzynarodowa (swoja drogą ciekawe czy w innych firmach mineralnych też nam podniosą ceny przesyłek?) kończy się oferta Pre-Buy na pędzle |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 | |
Organizatorka
|
Cytat:
To ciekawe, bo też jestem zapisana, a to już drugi przypadek, kiedy Ty dostajesz maila, a ja nie ... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Zadomowienie
|
no to rzeczywiście zaczyna być dziwne... choć z drugiej strony to może Twoja skrzynka tak filtruje te wiadomości? joppa miałam wtedy normalnie w odebranych, ale tym razem lumiere było w spamie. może masz taki "wyższy level" poczty, że takie biuletyny w ogóle odrzucają jako spam i do Ciebie nie dochodzą?
|
![]() ![]() |
![]() |
#228 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() Pewnie nie czytałas wątku, gdzie wspominałam, czym się zajmuję - prowadzę również firmę komputerową, więc generalnie informatyka nie jest dla mnie problemem (po tacie przejęłam zainteresowanie tą dziedziną) i raczej potrafię skonfigurować tak pocztę, żeby odpowiednio filtrowała mi wiadomości ![]() Generalnie często otrzymuję newslettery, informacje o promocjach i newsy, ale tych dwóch akurat nie dostałam ![]() ![]() Chyba zaraz napiszę do Lumiere dlaczego mnie pominęli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
Właśnie ja też nie dostaję już żadnych wiadomości ani od Lumiere ani z Joppa. W folderze ze spamem też nic nie mam. Dodam, że przez pewien czas newslettery z Joppa dostawałam bardzo regularnie, a teraz głucha cisza.
![]() |
#230 |
Organizatorka
|
A ja zmienilam ustawienia poczty tak zeby mi wewalalo wszystko co tam uwazaja do folderu spam, nie usuwalo nic automatycznie i dopiero tam odnajduje te listy, nie wierze ze kogos pomijają bo automatem lecą do Wszystkich
|
![]() ![]() |
![]() |
#231 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#232 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - czy te zestawy"kity" w dziale "specials" są na stałe, czy to jakieś czasowe promocje? Jeżeli czasowe, to czy wiecie do kiedy są? Będę wdzięczna
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
Czesc Dziewczyny
![]() Pare dni temu zamowilam sobie probki podkladow Lumiere i juz nie moge sie doczekac kiedy je przetestuje ![]() Przyznaje sie bez bicia,ze nie przeczytalam calego watku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
Dostalam dzis probki od małej_kobietki.. no i wysmarowalam sie od razu formulą VV, kolor deczko za ciemny, bo rozlozylo sie nierówno.. ALE..
![]() ![]() Niestety przez to ze kolor troszke za ciemny, to mam nierowno rozlozony kolor jakos, ale tragicznych plam nie ma ![]() CUDNIE sie ten podklad rozprowadza.. ale krycie ma zdecydowanie mniejsze niz EDM INTENSIVE.. nalozylam 2 warstwy VV i naprawde lekko mi pokrylo czerwonosci kolo nosa. Troche balabym sie nakladac z 4 warstwy :P no chyba ze kolor bylby idealny, to tak.. Nie mniej chyba bede musiala zamowic probki jasniejszego odcienia ![]() Jutro zrobie test formuly FF ![]() ![]() mała_kobietko, dziekuje ![]()
#236 | |
skacze bryka i wiruje ...
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#237 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do mykofenolanu mofetilu... to wystarczy myko czy cokolwiek co by sugerowało, że to o mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
Ps. Weszlam tu:
http://www.lumierecosmetics.com/prod...ool-72-75.html bo patrzac na fote tej kobiety, mysle ze mam identyczny odcien skory.. ale jak juz patrze na ten podklad w wersji VV to wydaje mi sie on zolty troche i jakos nie wydaje mi sie zeby ta dziewczyna miala go na twarzy.. kurna musze tak jak mowila Frantic, przy cieniach joppy ustawic kolory w monitorze ![]()
#240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.