|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Jak znalazłaś wizaz.pl? | |||
| przez wyszukiwarkę internetową (np.: google) |
|
515 | 70,94% |
| z polecenia innej osoby |
|
92 | 12,67% |
| dzięki reklamie |
|
24 | 3,31% |
| w inny sposób |
|
95 | 13,09% |
| Głosujący: 726. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: jak się tu znalazłyście?
A ja szukałam fryzurek i trafiłam na "Pytania do fryzjerki" i już zostałam
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tu sie znalazłam przez przypadek szukałam informacji o tatuazach i nagle wyswietliła sie
ta cudowna tajemnicza stronka której od tamtej chwili nie opuszczam. W tamtym momecie dokonała odkrycia mojego zycia (hehe nawet sie zrymowało)
|
|
|
|
|
#213 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
co rusz jak czegos szukałam w necie to wyskakiwały mi strony wizazu , jednak nigdy nie mogłam wejsc bo nie byłam zalogowana , wiec założyłam konto i ... i siedze tu z Wami do dziś
|
|
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
trafiłam tu stosunkowo niedawno dokładnie pod koniec lutego
miesiąc wcześniej kupiłam sobie komputer, a w lutym podlączyłam internet szukałam informacji o ćwiczeniach i dietach, przez pierwsze tygodnie tylko czytalam wypowiedzi innych dziewczyn, obserwowałam jak to wszystko wygląda i zastanawiałam sie czy tu pasuję moje pierwsze wrażenie to zdziwienie że ten wizaż taki duży
|
|
|
|
|
#216 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ja dostałam w e-mailu z o2 wiadomość o serwisie Kafeteria, z nudów weszłam, w wątku "Zakupy kosmetyczne, których żałujecie" MagJa wspomniała o katalogu kosmetyków na Wizażu. Najpierw spędzałam dużo czasu w Kafeterii, ale tam nie ma odpowiedniego moderowania ani niezbędnego logowania, więc jest dużo nieprzyzwoitych, chamskich, anonimowych komentarzy. Potem przeglądałam KWC, a na końcu znalazłam się na forum. Długo się opierałam, bo nie chciałam dać się uzależnić, i na co mi to było?
|
|
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
Ja rowniez przez wyszukiwarke szukalam jakiejs ciekawej fryzury przed pojsciem do fryzjera i wyskoczyla mi strona wizazu
weszlam zarejestrowalam sie i jestem od tej pory prawie caly czas podoba mi sie |
|
|
|
|
#219 |
|
Wtajemniczenie
|
ja szukalam jakichs sukienek i pojawil mi sie link do wizazu. nie mogac obejrzec zdjec nie bedac zarejestrowana, czym predzej to zrobilam i oto jestem
|
|
|
|
|
#220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#221 |
|
Przyczajenie
|
wpisałam w goglarce "wizaz" i tak znalazłam sie tutaj
|
|
|
|
|
#222 |
|
Rozeznanie
|
Poprzez wpisanie w wyszukiwarke słowa "makijaż"
|
|
|
|
|
#223 |
|
Rozeznanie
|
Ja już nawet nie pamiętam. Szukałam chyba coś na temat kosmetyków i wlazłam tutaj
Ale najpierw był portal, do zakładek dodany, potem forum. Zapisałam się, ale tak wyszło, że potem parę miesięcy nie wchodziłam.Za to potem jak wkroczyłam, tak codziennie praktycznie muszę tu choć chwilę spędzić |
|
|
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
pamiętam, że szukałam coś o aerobicznej 6 weidera no i w googlach wyskoczyła mi właśnie stronka wizażu, poczytałam i już miałam zamknąć, kiedy zobaczyłam forum pazurkowe ;> Tak mnie to zaciekawiło, że aż weszłam, a że nie mogłam zobaczyć obrazków to się zarejestrowałam ;} I jak widac było to w grudniu ubiegłego roku, jednak pisać i odwiedzać to forum zaczęłam dopiero bodaj w lutym tego roku i odtąd tu zostałam i odwiedzam codziennie
|
|
#225 |
|
Zadomowienie
|
szukałam w googlach czegoś na temat Zrob to sam
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#226 |
|
Rozeznanie
|
Najpierw trafiłam na KWC, sporo poczytałam bez udzielania się, a potem przez google szukałam chyba różnych fruzyr i denerwowało mnie, że nie chcą się otwierać załączniki
(nie byłam zalogowana), tak więc musiałam się zarejestrować
|
|
#227 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ja też najpierw czytałam katalog, potem posty (nie boję się wyszukiwarki), a dopiero parę tygodni temu zaczęłam się udzielać na forum.
|
|
|
|
|
#228 |
|
Zadomowienie
|
Nie chcialabym sklamac, ale z tego co pamietam to chyba przez kafeterie.
Pare razy pytalam tam dziewczyny oczywiscie o jakis kosmetyk do prostowania wlosow (lub prostownice) i pare razy wyslaly mnie tutaj. Za kazdym razem jak tu wchodzilam, bylo to wszystko dla mnie jakies nieczytelne (wtedy poczatkujacy internauta). No ale jak widac pewnego dnia siadlam przed kompem, wpisalam wizaz.pl zalogowalam sie (nie mialam zamiaru tu dlugo zostac) obczailam sytuacje i tak do dzisiaj siedze ![]() ps. niedlugo bedzie rok!!
" Pojawiam sie... i znikam i znikam i znikam..." ![]() Edytowane przez mloda71 Czas edycji: 2006-04-24 o 11:16 |
|
|
|
|
#229 |
|
Raczkowanie
|
Ja szukałam nowinek o depilacji i paście cukrowej - weszłam, zobaczyłam no i zostałam
)
|
|
|
|
|
#230 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja czegoś szukalam i otworzył się Wizaż, przejrzałam całą stronkę i wtedy zobaczyłam forum...
Od tej pory na Wizaż wchodzę codziennie. Uważam, że to najlepszy kobiecy portal, można tu znaleźć wszystko, od najlepszych skometyków, po przepisy na domowy sernik, aż po odpowiedź na pytanie, czy podobają Wam się moje buty. Można porozmawiać na kazdy temat, dowiedzieć się ciekawych rzeczy, poplotkować, podzielić się swoją opinią. Inaczej mówiac: wszystko co potrzebne w jednym miejscu ! ![]() pozdrawiam wszystkie Wizażanki.
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
nie pamietam
|
|
#232 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki mojej bratowej MartusiJ
Już z dwa lata poczytywałam recenzje kosmetyków zanim trafiłam na forum. |
|
|
|
|
#233 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#235 |
|
Zadomowienie
|
W zeszłym roku przed ślubem namiętnie przeglądałam zdjęcia sukien, fryzury, makijaże... słowem wszystko co interesuje każdą pannę młodą przed jej wielkim dniem
W wyszukiwarkę wpisałam "moja wymarzona suknia ślubna" i wyskoczył mi WIZAŻ, byłam niezwykle uradowana bo w jednym miejscu miałam wszystko czego szukałam. I tak zaglądam teraz tutaj, może niezbyt namiętnie bo czas mi na to za bardzo nie pozwala, ale lubię wizaż i sądzę że jeszcze dłuuuuugo będę śledzić jego wątki.
|
|
|
|
|
#236 |
|
Rozeznanie
|
szukalam czegos przeciwko wypadaniu wlosow i znalazlam (przez google) strone wizazu i forum, na ktorym sie od razu wypowiedzialam
teraz jestem tu kazdego dnia!!!! |
|
|
|
|
#237 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki poleceniu i linkowi na forum Gazety
|
|
|
|
|
#238 |
|
Wtajemniczenie
|
Szukalam rozwiazania mojego problemu i trafilam tu przez przyapdek
|
|
|
|
|
#239 |
|
Wtajemniczenie
|
nie pamietam jak sie znalazłam, ale od razu popadłam w nałóg i... moje drogie... dzisiaj mija mi 3 lata na wizazu!!!
![]()
|
|
#240 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.

ta cudowna tajemnicza stronka której od tamtej chwili nie opuszczam. W tamtym momecie dokonała odkrycia mojego zycia
(hehe nawet sie zrymowało)