| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. | 
| Pokaż wyniki sondy: Jak znalazłaś wizaz.pl? | |||
| przez wyszukiwarkę internetową (np.: google) |      | 515 | 70,94% | 
| z polecenia innej osoby |      | 92 | 12,67% | 
| dzięki reklamie |      | 24 | 3,31% | 
| w inny sposób |      | 95 | 13,09% | 
| Głosujący: 726. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2005-05-26, 00:41 | #1 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-05 
				 | jak się tu znalazłyście?

Wizażanki, jak się dostałyście na wizaż?? bardzo mnie to ciekawi   ja kupiłam kiedyś jakąś gazetę z płytką z wizażu i tam znalazłam tą stronę. wpadłam na forum i tam już zostałam   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2005-05-26, 00:47 | #2 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-04 Lokalizacja: gdzieś pomiędzy wierszami. 
				 | 

Dot.: jak się tu znalazłyście?

trafilam już jakiś czas temu [nie pamiętam jednkaże jak     ], ale nie zostalam na dluzej [bylam młoda i głupia  ] a ostatnio przez linka na blogu wizażanki ines1985 i przypomnialam sobie bardzo dokładnie czym jest wizaż   | 
|     |   | 
|  2005-05-26, 00:54 | #3 | 
				 | 

ja jak pierwszy raz weszłam to się przeraziłam... tyle wątków itd. każdy każdego zna, a ja byłabym nowa i nikogo nie znałam. ale tak mi się spodobało, że pomyśłałam sobie "loguję się. najwyżej mnie te z większym starzem oleją albo stąd wyleją" no i się uzależniłam   a co najważniesze, nie zostałam ani wylana ani olana. za co dziękuję wszystkim wizażankom   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2005-05-26, 01:00 | #4 | 
| Zadomowienie | 

a ja dzięki mojej przyjaciółce poznałem wizaż. pozdrawiam ją ciepło!   i wszystkie wizazanki również!  p.s. pewnie mi się oberwie   
				__________________ Nie próbuj dyskutować z kretynem, bo najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem... | 
|     |   | 
|  2005-05-26, 01:06 | #5 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2004-09 Lokalizacja: Zamość 
				 | 

Kiedyś na Kafeterii pytałam o jakiś kosmetyk i jakaś kobietka skierowała mnie na Wizaż.   To było jakieś 2 lata temu, ale zarejestrowałam sie dopiero jak założyłam net. 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2005-05-26, 01:11 | #6 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2004-07 Lokalizacja: Deutschland/Slovenija 
				 | 

A chyba przez wyszukiwarke jakos tu trafilam   Wizaz wywrocil moj swiat mazidlowy do gory nogami, naprawde! Ile ja kasy przez was wydalam   
				__________________ Potłuczydło. | 
|     |   | 
|  2005-05-26, 01:13 | #7 | |
				 | 

Cytat: 
  mi też ubywa więcej kasy od zalogowania  a kosmetyczka zaczyba pękać w szwach  chyba muszę sobie nową sprawić   
				__________________ | |
|     |   | 
|  2005-05-26, 01:17 | #8 | 
| Zadomowienie | 

Ja trafiłam przypadkiem, wydaje mi się, że to było jakieś 4 lata temu, wyskoczyło mi w wyszukiwarce przy jakimś haśle... I tak czytałam, czytałam, ale wydawało mi się, że wszyscy się tu znają i że to zbyt hermetyczne środowisko by się dołączyć  Korzystałam dużo z KWC (wtedy KW  ) No i w końcu kiedyś postanowiłam jednak się zarejestrować   | 
|     |   | 
|  2005-05-26, 01:54 | #9 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2003-12 
				 | 

Ja dowiedzialam się od koleżanki    | 
|     |   | 
|  2005-05-26, 01:56 | #10 | 
| Raróg | 

Podobnie jak Konfitura - z linka na Kafeterii. I już nie ma zakupów bez "przerycia" KWC. Kasy się przez to wydało, pewnie!  Ale ile się zaoszczędziło na bublach   | 
|     |   | 
|  2005-05-26, 02:27 | #11 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2004-03 
				 | 

Ja pamiętam,że szukałam jakichś recenzji kosmetykow i znalazłam wizaż...początkowo nałogowo czytalam KWC pozniej przełamałam sie tam pisac no i do forum przekonywalam sie rok bo bylam w toksycznym związku i bałam sie,ze jakos znajdzie,ze gadam z innymi osobami przez neta niz on..ale odwazylam sie i jakos od sierpnia juz tu siedzialam    | 
|     |   | 
|  2005-05-26, 08:47 | #12 | 
				 | 

a dla Was początki też byłu trudne? dl amnie najgorzej było się zaklimatyzować     
				__________________ | 
|     |   | 
|  2005-05-26, 09:02 | #13 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2002-03 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Przez wyszukiwarkę. Szukałam czegoś o makijażu i wyrzuciło mi wizaż. Zajrzałam i już zostałam.    | 
|     |   | 
|  2005-05-26, 09:55 | #14 | 
| Rozeznanie | 

Ja tez przez wyszukiwarke,szukalam wzorkow na paznokcie i znalazlam piekne wykonane przez Dolly. Szkoda ,ze nie ma dalszych czesci  :-( Pozdrawiam was wszystkie i zycze milego dnia  ) | 
|     |   | 
|  2005-05-26, 10:30 | #15 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-04 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

a ja po prostu wpisywałam różne adresy związane z makijażem i tymi sprawami   i wymyśliłam, że może wizaż? I to był strzał w 10  to było na samym początku istnienia Wizażu, było trochę fajnych artukułów ale chyba nic poza tym(?). Potem o nim zapomniałam (nie miałam netu w domu). Jak już mi założyli stałe łączy uzależniłam się od Miasta Plusa  i tam był link do tej strony  Zalogowałam się szybciutko i... już 2 latka minęły jak jestem tu z Wami   | 
|     |   | 
|  2005-05-26, 10:38 | #16 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2002-03 Lokalizacja: wizaż 
				 | 

Przez google   Szukałam czegoś o makijażu i ciągle wrzucało mi wizaż. No i siedze tu juz od ponad 3 lat   | 
|     |   | 
|  2005-05-26, 10:45 | #17 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2004-07 
				 | 

Ja kliknęłam na link umieszczony na jakimś blogu. W przeciwieństwie do wielu dziewczyn nie obserwowałam Wizażu - zarejestrowałam się jakieś 5 min. po tym jak tu trafiłam  Może właśnie dlatego nie miałam obaw typu "wszyscy się tu znają a ja jestem nowa". Szczerze mówiąc, właściwie wcale nie odczułam tej "nowości"  W pisaniu postów nie miałam żadnych oporów   | 
|     |   | 
|  2005-05-26, 11:17 | #18 | 
| Rozeznanie | 

Ja przybyłam początkowo do KWC ( w wyszukiwarce mi "wyskoczyło"). I tak juz jestem. Od ponad roku.    | 
|     |   | 
|  2005-05-26, 11:19 | #19 | 
| Zakorzenienie | 

ja tu też trafiłam przez wyszukiwarkę bo doprowadziło mnie to do KWC, więc przetrząsnełam je całe prawei, oprocz chyba perfum i meskich kosmetyków  a później dopiero na stronę główną i na fora  bo myślałam że to tylko KWC jest, a tu się okazało że to część większej wspaniałej całości  w odróżniu od innych for jest tu przyjaźnie, z wyjątkiem trolli, bo jak ostanio przeglądałam inne fora to tam tak miło nie jest i informacji potrzebnych tam sie nie uzyska, a co najwyzej nerwy straci     
				__________________ Świat w moich oczach nie mieni się tysiącem barw, ale za to pięknie pachnie. http://bluegirl-ewa.blogspot.com/ | 
|     |   | 
|  2005-05-26, 11:28 | #20 | 
| Zakorzenienie | 

Ja znalazłam adres www wizazu przeglądając jakąś gazetkę-bodajże "Dziewczynę"   Ja po roku zalogowałam się na wizazu, bo wczesniej nie miałam stałego łącza. Również nie wiedziałam początkowo nic o forum, dopiero po jakimś czasie się przełamałam i zaczęłam czasem coś pisać. 
				__________________ Enough optimism to sustain hope and enough pessimism to motivate concern. | 
|     |   | 
|  2005-05-26, 11:30 | #21 | 
| Killing me softly Zarejestrowany: 2003-11 
				 | 

Dzięki siostrze   Któregoś razu przyszła do mnie i powiedziała: "zobacz, jaką fajną stronę o kosmetykach  znalazłam  Początkowo miałam taki mętlik w głowie, że nie wiedziałam za co się brać- czy recenzje, czy forum. Czytałam aż oczy piekły  Ale minęło sporo czasu, zanim się odezwałam- a potem poszło z górki. | 
|     |   | 
|  2005-05-26, 11:32 | #22 | 
| 🦄 Zarejestrowany: 2004-08 
				 | 

Ja szukałam internetowych sklepów z kosmetykami i trafiłam na Wizaż. Spodobało mi się- szybko udało mi się znaleźć forum i zorientować o co biega. I jestem tu już dłużej niż wskazuje mój nick, bo jakieś 1,5 roku. I w sumie od tego czasu Wizaż uruchamiam codziennie    | 
|     |   | 
|  2005-05-26, 11:41 | #23 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2004-02 Lokalizacja: Trójmiasto 
				 |  Dot.: jak się tu znalazłyście?  Ja przez Google  wpisałam po prostu wizaż...no i poszłam pod wskazany adres  i od razu mnie to miejsce pochłonęło  ...i ta miłość nadal trwa   | 
|     |   | 
|  2005-05-26, 11:50 | #24 | 
| Mrs Mrau Zarejestrowany: 2004-09 
				 | 

Je zawsze zanim kupie jakiś kosmetyk porządnie grzebię w internecie   .Jeszcze jak nie znałam wizażu to wpisywałam w google jakąś nazwę i potem buszowałam po stronach.Pamiętam jak bardzo zdziwiło mnie,że większość polskich linków prowadziło właśnie do wizażu,trafiłam na KWC.Przez kilka miesięcy miałam w ulubionych KWC a potem zdałam sobie sprawę,że to tylko jedna z części tej cudnej strony.Przez ok dwa lata tylko sobie oglądałam nie udzielając się w ogole i nie bedąc zarejestrowaną.NO ale ile można...wreszcie z zeszłym roku się zarejestrowałam i od tamtej pory jestem tu CODZINNIE! całuski dla wizażanek  tych nowych i starych bywalczyń   | 
|     |   | 
|  2005-05-26, 12:23 | #25 | 
				 | 

Mnie wyszukiwarka skierowała kiedy szukałam opisu podstaw makijażu (ze dwa lata temu) i najpierw czytałam tylko artykuły i KWC a potem dopiero zorientowaam się że jest też forum   No i dopiero wtedy się zarejestrowałam  Wizaż jest jedyną społecznością internetową gdzie zostałam na dłużej  PZDR  Natalia 
				__________________ Not all those who wander are lost. MNIEJ CHEMII / NIE MARNUJ!  Legite aut Perite! | 
|     |   | 
|  2005-05-26, 12:26 | #26 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-12 Lokalizacja: tarnobrzeg 
				 | 

podobnei jak wiekszosc - wyszukiwarka [nei pameitam ale chyba szukalam czegos o kosmetykach lub makijazu, albo poprostu ladnych zjdec do kolekcji] i trafilam tu       | 
|     |   | 
|  2005-05-26, 12:39 | #27 | 
| Wtajemniczenie | 

moja siostra czytala kiedys fora na gazecie, i w jednym watku byl link do czegos na Wizazu. po pewnym czasie pokazala mi ta stronke i od tego czasu (juz nie pamietam ile) jestesmy tu kilka razy dziennie - jak chcemy sie czegos dowiedziec, piszemy na forum, jak chcemy cos kupic, czytamy KWC :P

| 
|     |   | 
|  2005-05-26, 12:45 | #28 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-05 Lokalizacja: Katowice 
				 | 

Ja chodzilam kiedyś "obsesyjnie" na solarium i pewnego dnia szukałam jakiś informacji o szkodliwości tego "cacka" i tak znalazłam w wyszukiwarce tą stronkę! Było to bardzo dawno temu, ale dopiero teraz się zalogowałam. Generalnie nie czytałam forum, jedynie jakieś artykuły z głównej strony. Raz przypadkiem weszłam na forum i postanowiłam się zalogować, bo zauwazyłąm, że to świetna sprawa b yć "wizażanką"   Pozdrawiam 
				__________________ "Pieniądze szczęścia nie dają...dopiero zakupy" M.Monroe | 
|     |   | 
|  2005-05-26, 13:00 | #29 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-05 
				 | 

ja chyba szukałam informacji na temat jakiegos kosmetyku w wyszukiwarce i m.in. wyświetliła się wizażowa recenzja i tak jakos się na dłużej zawiesiłam na tej stronie. Potem coraz częściej tu zaglądałam, aż zostałam na stałe. Szkoda, że ostatnio nie mam tyle czasu na internet (sesja :/ )

| 
|     |   | 
|  2005-05-26, 13:10 | #30 | 
| Zakorzenienie | 

Trafiłam tu w dość typowy sposób - u boku ukochanego, informatyka oswajałam komputer i internet - miałam cięzki wypadek i długo leżałam w łóżku. Szukałam jakiś informacji o kosmetyku, i wyskoczyła mi ta strona   Ech łezka się w oku kręci! Bardzo długo tylko czytałam, bo wlaśnie odnosiłam wrażenie że wszyscy się znają i przyjaxnią a ja tu jestem obca  W końcu miałam trochę wolnego, zarejestrowałam sie i zaczęłam klepać oceny kosmetykom   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum plotkowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.