![]() |
#212 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pędzel the body shop ,róż clinique....zapraszam
nie ona ma białą nakrętke ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
podoba mi sie roz lancoma |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kilka rzeczy....
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez thelila Czas edycji: 2009-04-22 o 21:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dobrze to popatrz co tam mozesz wymienic i napisz jutro... pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
olciu, wstepnie bylabym zainteresowana. tylko postaram sie jeszcze testnac blyszczyk w perfumerii (on rozjasnia leciutko usta czy raczej nie?).
aha, na rozu lancome nie widac kodu. chyba sie wytarl. kamisio, od ktorego roz dostalam zapewnial o oryginalnosci i ja watpliwosci nie mam. ale uprzedzam, ze kodu nie widac. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiesz co na pewno ich nie przyciemnia bo to jasny kolor raczej rozjasnia... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Zadomowienie
|
Znalazłabyś u mnie coś za Manie Armaniego?
![]() |
#219 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic nie znalazlam...pozdrawiam
Edytowane przez olciawalczak Czas edycji: 2009-04-23 o 09:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
Olu..
Zrobiłam na szybko kilka zdjęć.. Fotka 1-2 Smashbox blush/soft light duo super model- róż + rozświetlacz Guerlain Terracotta duo matt & shine- highlighter face eyes lips Fotka 3 Lancome impactive silky- touch moisturiser 50ml Shiseido the skincare lotion hydro- nourrissante 30ml Fotka 4 Dior Bronze Harmonie de eyeshadow sunshine tones 04 sunset fiesta Dior Addict lipstick 384-489 & Ombre eyeshadow 529, 779, 719, 929 Fotka 5, 6, 7 Cienie Lancome- jeśli będziesz zainteresowana to będę opisywać.. Edytowane przez thelila Czas edycji: 2009-04-23 o 11:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() na pewno cos wybiore ![]() mozez napisac mi cos wiecej o kremach??nie moge ich znalezc na KWC....i jakie jest zuzycie pomadek?? Edytowane przez olciawalczak Czas edycji: 2009-04-23 o 10:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lancome Impactive to krem nawilżająco wygładzający dla suchej skóry. O które pomadki pytasz?? W wątku mam Helena Rubinstein- nie używana oraz LUCI- musnełam nia usta kilka razy. Poza wątkiem moge oferowac jeszcze błyszczyk LUCI 024- nowy i Clinique 03 Glamour full, opakowanie mini 2.4ml- taki gratisek. ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Powoli będę uciekała do szkoły ale jeszcze w rączki wpadły mi rozświetlacze, może Cię zainteresują ![]() Papa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Wtajemniczenie
|
czy coś z poniższych chciałabyś za manię? jaka poj wyjściowa?
Serendipitous 25ml Crystal Noir 25ml Prada by prada edp 25ml
KOSMETYKI: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post13432580 Wspólne zakupy: Angel https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=366352 Edytowane przez dabhdGARGAMELOWAdhbnhaskj Czas edycji: 2009-04-23 o 15:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pozdrawiam ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- witaj i co sprawdzilas kolorek blyszczyka...?? ja sprawdzilam rozyk i jestem na niego chetna...jak ty tez to czekam na PW pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
Jeśli pytasz o pomadki w mini paletce diora to jedna jest tylko maźnięta a druga nie uzywana zaś cienie z tej palety to tylko jeden z czterech był lekko uzyty.
Edytowane przez thelila Czas edycji: 2009-04-23 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak jeszcze nie widzialam zdjec to myslam ze to pojedyncze pomadki a nie paletka... kurcze ja juz nie wiem ....podoba mi sie ten lotion shiseido ale musze o nim poczytac...bo nie chce jej oddawac za cos co mi sie nie przyda... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
No jasne rozumiem... nie uzywane produkty są dla mnie mniej ważne więc jestem gotowa oddać coś więcej niż tylko jeden produkt.. proszę napisz czy coś juz wpadło Ci w oko czy nie bardzo. Zresztą ten shiseido akurat to dużo za mało.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Wtajemniczenie
|
oprocz shiseido zastanawiam sie nad tym rozswietlaczem lancoma...ale musze go obadac...
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
Jesli tylko z mania jest wsio oki to ja juz teraz daje Ci i shiseido, świetlik lancome, mini paletke diora, pomadkę HR i nie wiem co jeszcze..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.makemeheal.com/mmh/product.do?id=24735 Pomadka HR jest bezbarwna z drobinkami- jedno przeciągniecie zdecydowanie wystarczy gdyz inaczej mozna przesadzic, mozna uzywac na ciemne pomadki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fotka Mani jak najbardziej w porzadku.. wszystko dokładnie widac. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiesz co chyba za manke chcialabym lotion shiseido i blyszczyk chanela z watku...moze byc...?? pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Wtajemniczenie
|
troche wczoraj ...a ty go uzywalas??mozesz cos o nim powiedziec...??
PW?? Edytowane przez olciawalczak Czas edycji: 2009-04-25 o 10:53 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
Ja go dostałam jako gratis (no właśnie nie poinformowałam Cię że jest to produkt not for sale) uzyłam go może z 5 razy bo wiesz że to jest coś jak tonik??
Ale zrobiłaś dokłądkę.... moze jakaś hurtowa wymianka ![]() Z zapachów mam jeszcze: Armani She Psco Rabanne Ultraviolet DKNY Night moge tez oddac jedna dolce vite tylko ze ona jest troszke staruszkiem... Może zainteresuje Cie jakiś oryginalny golfik Calvin Klein mam nowe nie uzywane bo kupiłam w prezencie dla kolezanek albo jeansy CK wszystko 100% oryginalne.. ![]() Prosze pomyśl jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jaki jest ubytek DKNY NIGHT?? ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- nic nie znalazlam ...moze innym razem pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:07.