![]() |
#211 | |
Przyczajenie
|
Dot.: The Sims 3
Cytat:
Na tej stronie: http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest można sprawdzić, czy dana gra będzie działała na naszym komputerze. Wystarczy wybrać z listy The Sims 3 i kliknąć przycisk niżej, a strona sama sprawdzi, czy komp spełnia wymagania. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Zadomowienie
|
Matko ciężka ta gra
![]() Jest tyle opcji - jakaś masakra ![]() Na razie nie łapię... ale proszę się ze mnie nie śmiać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
Fajne te nowe Simsy
![]() Początkowo mnie przeraziły, ale z czasem się do nich przyzwyczaiłam i teraz nie mogę się oderwać ![]() ![]()
![]() |
#214 |
Raczkowanie
|
![]()
Mam takiego laptopa:
Samsung r510 Windows Vista procesor-Core 2 Duo T5750 2 GHz katra graficzna- NVIDIA GeForce 9200 320GB na dysku Wiem ,że nie jest to najgorzej (sama siebie pocieszam ![]() i niby wszystko jest ok... oprócz tej nędznej kart graficznej... Podobno jest za kiepska ... Jest chociaż szansa ,że pójdzie? Bo mi tam nie chodzi o grafike- byle by poszło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Raczkowanie
|
spineeeczka ja mam NVIDIA GeForce 9300 GS i śmiga superowo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
Mam od wczoraj.Na HP Pavilion dv6000 (Geforce Go 7400) śmiga płynnie i bez problemu na najwyższych ustawieniach grafiki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ALE FAJNA STRONKA! Moj komp sie lapie ![]() No i rzeczywiscie chodzi - a wylaczal sie z powodu przegrzewania w srodku co przypuszczam jest spowodowane slabym zasilaczem.dalam wentylator dodatkowy i jak chlodzi to gra pięknie chodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Rozeznanie
|
a jak gracie w gre to chodzi wam głośno komputer? bo u mnie strasznie chocaz nie mam minimalnych parametrów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
Długo coś sprawdza czy mój komputer się nadaje. Wam tez tak długo ta stronka sprawdzała? ?
EDIT wszystko gra, mój komp się nadaje, kilka kresek jest po za granicą minimum także ok ![]()
Razem: 08.08.2009r ![]() Zaręczyny: 06.03.2011r ![]() Ślub: 28.09.2013r ![]() 41/40 ![]() Edytowane przez Apiska Czas edycji: 2009-06-09 o 10:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się, nie sądziłam że jaszcze jakaś gra mnie wciągnie a tu proszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Rozeznanie
|
heja dziewczynki, czy u Was rowniez nie ma za duzej roznicy pomiedzy tempem 1 a 3??
![]()
![]() |
![]() |
#222 |
Raczkowanie
|
niestety tak ;/ mam oryginała, więc pewnie u każdego tak jest. To właśnie najbardziej mnie denerwuje w TS3. Poza tym - baardzo mi się podoba :P Jest tyle opcji, możliwości...
![]() |
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
|
Też tak mam.. ponoć ma na to wyjść jakaś łatka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Rozeznanie
|
Zanim sim sie nauczy czegokolwiek, albo porządnie wyspi mozna posprzatac swoj dom razem z trzepaniem dywanow i praniem firanek ;P Mam nadzieje ze wkrotce wyjdzie ta latka. Ktos gdzies napisal ze tempo zalezy od komputera (wolny komp = wolne tempo) to chyba raczej bzdura. A tak poza to gierka w sumie, fajna, niestety to wsiadanie i wysiadanie z samochodu niedopracowane w ogole. Pewnie bedzie tak jak z pozostalymi czesciami, pogram tydzien i mi sie znudzi
![]()
Edytowane przez Dorotka... Czas edycji: 2009-06-09 o 23:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Konto usunięte
|
ja zakupiłam w końcu nowy napęd i po problemie
![]() teraz mam problem z przywyczajeniem się ![]() ![]() chciałam zrobić taki zabieg na bogatą rodzinę, czyli wprowadzić simów, wpisać kod na kasę, zapisać i exmitować. A w tych simach wszystki zapisuje mi się do jakiejs innej gry i rodzinkę którą utworzyłam nie widzę w miasteczku potem :O może opanuje sztukę zapisywania wszystkiego w jedym miasteczku, ale narazie muszę się oswoić z mnogoscią funkcji ![]() edit: pranie firanek ?? ![]() ![]() co do tempa to u mnie też wolno czas płynie ![]() Edytowane przez 201804100943 Czas edycji: 2009-06-10 o 00:04 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 |
BAN stały
|
Dziewczyny ma któras tak ze macie do D... grafike? dostałam od kogos gre z neta,u wszystkich grafika jak z reklamy tv a u mnie nie dosc ze meega wolno chodzi to na dodatek grafika gorsza,jakby uszkodzona i wszystko sie wiesza.. a gra ponoc na bank sciagnieta poprawnie.. czy to moze byc od tego ze moj komputer ma juz delikatnie mowiac swoje lata i nie mam odpowiednich wymagan sprzetowych:P?
---------- Dopisano o 02:45 ---------- Poprzedni post napisano o 02:43 ---------- A i mam takie pytanko do Was,z ciekawosci Dziewczyny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
|
Zija, dzięki za tą stronkę
![]() ![]() Kitten - a próbowałaś zmienić ustawienia grafiki? Wybrać wyższy poziom grafiki, detali itd. w ustawieniach? Ja mam 19 lat i Simsy uwielbiam ![]()
![]() |
#228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam 23 lata i bardzo lubię Simsy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
U mnie grafika w sumie ok, ale na full się nieco wiesza przy 7 osobowej rodzinie
![]() Ja + mój bogaty mąż (nie dość, że był przystojny to okazał się bogaty hyhy) 3 synków z mężem 2 córeczki bliźniaczki (najmłodsze), po 3 synach chciałam dziewczynkę i tu pomógł inny bogaty sim ![]() była żona męża (siedzi w domu, robi za opiekunkę i sprzątaczkę ![]() Nasza posiadłość warta jest ok 300tyś simoleonów + akty własności na pół miasta ![]() ![]() ![]() Gram bez kodów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To ja chyba jestem najmłodsza ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Rozeznanie
|
ile masz ramu?? bo na pewno 3/4 zalezy od tego
![]()
![]() |
![]() |
#232 |
Raczkowanie
|
Ja mam 30 lat a moja córcia 5 i gramy razem.
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja gram od dwóch dni dwójką simów z małym dzieckiem. Wszytskiego dorabiają się sami, i muszę przyznać, że jest to dość męczące. W The Sims 2 łatwiej było się dorobić kasy, awansu i dużo łatwiej było nabywać nowe umiejętności. Na domiar złego, chciałabym być takim super pro informatykiem, zmodyfikowałam swoje miasteczko, dałam zapisz, i całe się jakby zrestartowało ![]() Czy mi się te Simsy podobają? Trudno stwierdzić. Wyczuwam tutaj mały podstęp EA: fryzur w grze jest niewiele, natomiast w internetowym sklepie EA można zakupić dodatkowe fryzury, to samo z meblami, ubraniami, etc... Jak narazie nic nie ściagałam, zostawiłam sobie swoje 1000simpunktów na inne przyjemności ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też mam tę grę i na tym kompie niestety nie poszła(za stara karta graficzna). Ale gram sobie na laptopie i bardzo mnie wciągnęła kolejna część tej wspaniałej gry ![]() ![]() ![]() Mnie też strasznie denerwuje to tempo gry, moja simka tak dłuuugo śpi i pracuje, że nieraz to jedzenie zdążę sobie zrobić. Mam nadzieję, że szybko wydadzą łatkę. Ja mam 17 lat i ani trochę nie czuję się za stara. Dawniej siedziałam na jednym forum, gdzie normalnie grały osoby po 30 i nie uważam tego za dziwne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Potem sprzedaliśmy posiadłość i wybudowaliśmy dom wg własnego projektu.. zostało trochę kasiory, więc zainwestowałam hehe ![]() Oboje robimy karierę biznesową a mężuś pracuje teraz również na emeryturze, przecież nie dam mu zrezygnować z takiej kariery, szczególnie że pracuje 3dni w tygodniu między 9-11 ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co do dodatków to też kręcę nosem, na pewno nie wydam ani grosza na ściągnięcie czegokolwiek. Jeśli będą darmowe tak jak w 2, to ok. Jednak póki co nic nie widziałam... ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
|
jak zrobić, żeby grając nową rodzinką, stara też była w grze jako sąsiad? Jak wybieram nową, to tamtych nie ma wogole... :/
A chciałam sobie wprowadzić jakiś przystojniaków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kiedys to sie noce zarywało żeby "pożyć" Simem te pare godzin. I te pare godzin było godzinami zmarnowanymi na jego nieistniejące życie zamiast na moje własne. Współczuje wszystkim którzy "wpadli" ; ))
![]() |
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
A ja mam takie pytanie. Chcialabym sobie zrobic nowa rodzinke ale w tym samym miescie co mam inna. No i pytannie: Jak to zrobic
![]()
![]() |
#240 |
Raczkowanie
|
Czesc, dziewczyny powiedzcie mi, czy i jak dziala kod na wpisywanie pieniedzy w oryginalnej grze? Nie dziala u mnie cltr+alt+b (czy tam c, nie pamietam teraz), nie otwiera sie zadne okno do wpisania cheatu. Da sie czy sie nie da?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.