|
|
#211 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: The Sims 3
Cytat:
Na tej stronie: http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest można sprawdzić, czy dana gra będzie działała na naszym komputerze. Wystarczy wybrać z listy The Sims 3 i kliknąć przycisk niżej, a strona sama sprawdzi, czy komp spełnia wymagania. |
|
|
|
|
|
#212 |
|
Zadomowienie
|
Matko ciężka ta gra
![]() Jest tyle opcji - jakaś masakra ![]() Na razie nie łapię... ale proszę się ze mnie nie śmiać
|
|
|
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne te nowe Simsy
![]() Początkowo mnie przeraziły, ale z czasem się do nich przyzwyczaiłam i teraz nie mogę się oderwać Oczywiście, brakuje mi pór roku, zwierząt, bloków itd., ale pewnie niedługo coś EA wymyśli i zajrzy nam do kieszeni
|
|
#214 |
|
Raczkowanie
|
Mam takiego laptopa:
Samsung r510 Windows Vista procesor-Core 2 Duo T5750 2 GHz katra graficzna- NVIDIA GeForce 9200 320GB na dysku Wiem ,że nie jest to najgorzej (sama siebie pocieszam )i niby wszystko jest ok... oprócz tej nędznej kart graficznej... Podobno jest za kiepska ... Jest chociaż szansa ,że pójdzie? Bo mi tam nie chodzi o grafike- byle by poszło
|
|
|
|
|
#215 |
|
Raczkowanie
|
spineeeczka ja mam NVIDIA GeForce 9300 GS i śmiga superowo
nie znam się zbytnio na komputerach, ale chyba nie ma niewiadomo jak dużej, znaczącej różnicy między Twoją, a moją kartą?
|
|
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
Mam od wczoraj.Na HP Pavilion dv6000 (Geforce Go 7400) śmiga płynnie i bez problemu na najwyższych ustawieniach grafiki
|
|
|
|
|
#217 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ALE FAJNA STRONKA! Moj komp sie lapie ![]() No i rzeczywiscie chodzi - a wylaczal sie z powodu przegrzewania w srodku co przypuszczam jest spowodowane slabym zasilaczem.dalam wentylator dodatkowy i jak chlodzi to gra pięknie chodzi
|
|
|
|
|
|
#218 |
|
Rozeznanie
|
a jak gracie w gre to chodzi wam głośno komputer? bo u mnie strasznie chocaz nie mam minimalnych parametrów
|
|
|
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
Długo coś sprawdza czy mój komputer się nadaje. Wam tez tak długo ta stronka sprawdzała? ?
EDIT wszystko gra, mój komp się nadaje, kilka kresek jest po za granicą minimum także ok ![]()
Edytowane przez Apiska Czas edycji: 2009-06-09 o 11:49 |
|
|
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
Podobają mi się, nie sądziłam że jaszcze jakaś gra mnie wciągnie a tu proszę
|
|
|
|
|
#221 |
|
Rozeznanie
|
heja dziewczynki, czy u Was rowniez nie ma za duzej roznicy pomiedzy tempem 1 a 3??
( bo u mnie generalnie kicha, gre mam sciagnieta z neta ;/ z gory dziekuje za odpowiedz
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#222 |
|
Raczkowanie
|
niestety tak ;/ mam oryginała, więc pewnie u każdego tak jest. To właśnie najbardziej mnie denerwuje w TS3. Poza tym - baardzo mi się podoba :P Jest tyle opcji, możliwości...
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
Też tak mam.. ponoć ma na to wyjść jakaś łatka.
|
|
|
|
|
#224 |
|
Rozeznanie
|
Zanim sim sie nauczy czegokolwiek, albo porządnie wyspi mozna posprzatac swoj dom razem z trzepaniem dywanow i praniem firanek ;P Mam nadzieje ze wkrotce wyjdzie ta latka. Ktos gdzies napisal ze tempo zalezy od komputera (wolny komp = wolne tempo) to chyba raczej bzdura. A tak poza to gierka w sumie, fajna, niestety to wsiadanie i wysiadanie z samochodu niedopracowane w ogole. Pewnie bedzie tak jak z pozostalymi czesciami, pogram tydzien i mi sie znudzi
Edytowane przez Dorotka... Czas edycji: 2009-06-10 o 00:20 |
|
|
|
|
#225 |
|
Konto usunięte
|
ja zakupiłam w końcu nowy napęd i po problemie
![]() teraz mam problem z przywyczajeniem się jest tyle funkcji, tego wszystkiego że aż roztroić się można ![]() chciałam zrobić taki zabieg na bogatą rodzinę, czyli wprowadzić simów, wpisać kod na kasę, zapisać i exmitować. A w tych simach wszystki zapisuje mi się do jakiejs innej gry i rodzinkę którą utworzyłam nie widzę w miasteczku potem :O może opanuje sztukę zapisywania wszystkiego w jedym miasteczku, ale narazie muszę się oswoić z mnogoscią funkcji ![]() edit: pranie firanek ?? woow jeszcze do tego nie doszłam ![]() co do tempa to u mnie też wolno czas płynie
Edytowane przez 201804100943 Czas edycji: 2009-06-10 o 01:04 |
|
|
|
|
#226 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny ma któras tak ze macie do D... grafike? dostałam od kogos gre z neta,u wszystkich grafika jak z reklamy tv a u mnie nie dosc ze meega wolno chodzi to na dodatek grafika gorsza,jakby uszkodzona i wszystko sie wiesza.. a gra ponoc na bank sciagnieta poprawnie.. czy to moze byc od tego ze moj komputer ma juz delikatnie mowiac swoje lata i nie mam odpowiednich wymagan sprzetowych:P?
---------- Dopisano o 02:45 ---------- Poprzedni post napisano o 02:43 ---------- A i mam takie pytanko do Was,z ciekawosci Dziewczyny ile macie lat;p? ja mam 20 lat i uwielbiam simsy,chociaz kolezanka dziwnie na to patrzy ale co tam a wy;P?
|
|
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
Zija, dzięki za tą stronkę
![]() Kitten - a próbowałaś zmienić ustawienia grafiki? Wybrać wyższy poziom grafiki, detali itd. w ustawieniach? Ja mam 19 lat i Simsy uwielbiam
|
|
#228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciesz się, że w ogóle ruszyły ![]() Ja mam 23 lata i bardzo lubię Simsy
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie grafika w sumie ok, ale na full się nieco wiesza przy 7 osobowej rodzinie
![]() Ja + mój bogaty mąż (nie dość, że był przystojny to okazał się bogaty hyhy) 3 synków z mężem 2 córeczki bliźniaczki (najmłodsze), po 3 synach chciałam dziewczynkę i tu pomógł inny bogaty sim ![]() była żona męża (siedzi w domu, robi za opiekunkę i sprzątaczkę )Nasza posiadłość warta jest ok 300tyś simoleonów + akty własności na pół miasta ![]() ![]() ![]() Gram bez kodów
|
|
|
|
|
#230 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To ja chyba jestem najmłodsza Bo mam 14 lat...i Simsy też uwielbiam
|
|
|
|
#231 |
|
Rozeznanie
|
ile masz ramu?? bo na pewno 3/4 zalezy od tego
|
|
|
#232 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam 30 lat a moja córcia 5 i gramy razem.
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#234 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja gram od dwóch dni dwójką simów z małym dzieckiem. Wszytskiego dorabiają się sami, i muszę przyznać, że jest to dość męczące. W The Sims 2 łatwiej było się dorobić kasy, awansu i dużo łatwiej było nabywać nowe umiejętności. Na domiar złego, chciałabym być takim super pro informatykiem, zmodyfikowałam swoje miasteczko, dałam zapisz, i całe się jakby zrestartowało i moja rodzinka zniknęła i muszę grać od początku. Zeźliłam się i wyłączyłam to.Czy mi się te Simsy podobają? Trudno stwierdzić. Wyczuwam tutaj mały podstęp EA: fryzur w grze jest niewiele, natomiast w internetowym sklepie EA można zakupić dodatkowe fryzury, to samo z meblami, ubraniami, etc... Jak narazie nic nie ściagałam, zostawiłam sobie swoje 1000simpunktów na inne przyjemności
|
|
|
|
|
|
#235 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też mam tę grę i na tym kompie niestety nie poszła(za stara karta graficzna). Ale gram sobie na laptopie i bardzo mnie wciągnęła kolejna część tej wspaniałej gry Chcę by wzięli ślub, a później będą dzieci ![]() Mnie też strasznie denerwuje to tempo gry, moja simka tak dłuuugo śpi i pracuje, że nieraz to jedzenie zdążę sobie zrobić. Mam nadzieję, że szybko wydadzą łatkę. Ja mam 17 lat i ani trochę nie czuję się za stara. Dawniej siedziałam na jednym forum, gdzie normalnie grały osoby po 30 i nie uważam tego za dziwne Każdy ma prawo do relaksu takiego, jaki mu odpowiada
|
|
|
|
|
|
#236 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i jakoś się trafiło, że napatoczył się żonaty książę z bajki, no to go poderwałam Potem sprzedaliśmy posiadłość i wybudowaliśmy dom wg własnego projektu.. zostało trochę kasiory, więc zainwestowałam hehe Oboje robimy karierę biznesową a mężuś pracuje teraz również na emeryturze, przecież nie dam mu zrezygnować z takiej kariery, szczególnie że pracuje 3dni w tygodniu między 9-11 Cytat:
Cytat:
![]() Co do dodatków to też kręcę nosem, na pewno nie wydam ani grosza na ściągnięcie czegokolwiek. Jeśli będą darmowe tak jak w 2, to ok. Jednak póki co nic nie widziałam...
|
||||
|
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
jak zrobić, żeby grając nową rodzinką, stara też była w grze jako sąsiad? Jak wybieram nową, to tamtych nie ma wogole... :/
A chciałam sobie wprowadzić jakiś przystojniaków
|
|
|
|
|
#238 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale nie bede grała. Kiedys to sie noce zarywało żeby "pożyć" Simem te pare godzin. I te pare godzin było godzinami zmarnowanymi na jego nieistniejące życie zamiast na moje własne. Współczuje wszystkim którzy "wpadli" ; ))
|
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam takie pytanie. Chcialabym sobie zrobic nowa rodzinke ale w tym samym miescie co mam inna. No i pytannie: Jak to zrobic
|
|
#240 |
|
Raczkowanie
|
Czesc, dziewczyny powiedzcie mi, czy i jak dziala kod na wpisywanie pieniedzy w oryginalnej grze? Nie dziala u mnie cltr+alt+b (czy tam c, nie pamietam teraz), nie otwiera sie zadne okno do wpisania cheatu. Da sie czy sie nie da?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Gry komputerowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.

, jednak ponawiam wcześniejsze pytanie czy na moim komputerze można zainstalowć TS3?

( bo u mnie generalnie kicha, gre mam sciagnieta z neta ;/ z gory dziekuje za odpowiedz

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
woow jeszcze do tego nie doszłam

masz prawo wiedzieć co jesz.