Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-18, 19:07   #211
freddy296
Wtajemniczenie

Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III

dziekuje za opinie o kieckach... zaraz je pomierze i kupie chyba obie

i jednak za 110 zł to jednak warto
nov i monia macie konta na NK My sie tu wszystkie juz powymienialy

ok bo dopiero polozylam Kube spac, ogarne mieszkanko, włącze pranie i zajrze tu do Was
Stary 2009-05-18, 20:01   #212
monika7891
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tajlaa Pokaż wiadomość
Monia ja takze jak nudy to sprzątanie njalepszym lekarstwem:P heh a Tz gdzie?:pp a ja czekam na wspólna w tv
ja naprawde lubie sprzatac-choc czasami mi sie nie chce z czystego lenistwa,ale lubie naprawde i wlasnie tym tez nude zabijam:P a TZ pisze prace,spotkanie ma -jest czlonkiem pewnego kolektywu ,ale byl u mnie wczesniej. jeszcze 4-5 miesiecy temu to my juz praktycznie razem funkcjonowalismy, jedna noga u mnie prawie,druga u niego mieszkalismy.wszystko razem robilismy. tyle co on osobno na uczelni ja w pracy. a teraz duzo sie pozmienialo.

Cytat:
Napisane przez Magic Girl Pokaż wiadomość
Kiedy to będzie.. jak się wyprowadzę z domu chyba i znajdę pracę dobrą.. to wtedy.. nie będę słyszała wiecznych kłótni rodziców.. np. teraz.. a do tego głowa mnie boli jestem zmęczona
nie martw sie sloncebedzie dobrze wszystko!!musisz byc silna i sie trzymac!!!

Cytat:
Napisane przez Sabcia87 Pokaż wiadomość

Monika
dokłądnie masz racje, dzięki temu nie mam czasu zastanawiać sie nad tym wszystkim, myśleć o tym co sie wokół mnie dzieje a dzieje sie tylko źle...
Pracuje cięzko tego nie da sie ukryć, a jeśli nie, to wieczorem staram sie zjąć jakąś książką czy filmem... taki mój świat, choć w tej książce którą teraz czytam jest napisane że jeśli ktoś robi własnie tak jak ja jest wariatem Człowiekiem umysłowo chorym...
Co moge Ci polecić hymm nie wiem co Cie interesuje ale teraz cały czas czytam Paula Coelho naprawde świetne książki które dają dużo do myślenia mają ciekawe cytaty... Powiem tyle że po tym ciężkim rozstaniu z Tżetem to te książki duuużo mi pomogły Co jest może dziwne ale pomogły Więc poczytaj sobie jak masz dostęp A gdzie w necie, nie wiem ja mam biblioteke niedaleko za darmo więc korzystam
Ja tez staram sie zawsze zajac czyms zeby nie myslec o problemac,ale teraz strasznie mi ciezko jak nie mam pracy Hehe-nie sugerowalabym sie tym-z tego co tu piszesz napewno nie jestes wariatem,ani w zaden sposob czlowiekiem chorym umyslowo
A dzieki Juz poszukalam sobie na necie i sciagam wlasnie 2 ksiazki Paula Coelho. a w sumie na osiedlu mam nawet blisko biblioteke,moze zaczne ja odwiedzac...ogo lnie jakos biblioteki mi sie zle kojarza i nie lubie do nich chodzic,ale moze sie przelamie i przekonam,ze to wcale nie jest takie straszne
Ja teraz mam bardzo trudny okres w zyciu pod wieloma wzgledami,kilka problemow osobistych i rodzinnych...-jak juz wspominalam -moze tez mi te ksiazki pomoga...

Cytat:
Napisane przez freddy296 Pokaż wiadomość
dziekuje za opinie o kieckach... zaraz je pomierze i kupie chyba obie
i jednak za 110 zł to jednak warto
nov i monia macie konta na NK My sie tu wszystkie juz powymienialy
ok bo dopiero polozylam Kube spac, ogarne mieszkanko, włącze pranie i zajrze tu do Was
freddy wyslalam Ci na pw link do mojego profilu na nk.
jak sie wlaczylam do watku to niektore dziewczyny jeszcze nie chcialy sie od razu wymieniac(oczywiscie rozumie-niektorzy moga tak od razu nie chcec),tylko z niektorymi wymienialam sie profilam na nk.
ale jesli ktos zmienil zdanie,albo nowe dziewczeta maja ochote to ja moge sie wymienic
monika7891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 20:44   #213
tajlaa
Wtajemniczenie

Magic mowisz ze rodzice sie kłócą ehhh mimo, że nie mieszkam z ojcem rozumie Cie jak takie kłótnie moga powodować nieprzyjmną atmosfere w domu.

Sabcia Ty lubisz ksiązki czytac a ja tez czytac ale gazety) wszelkiego rodzaju;p ale racja zanurzenie sie w lekturze pomaga zapomniec choc na chwile o problemach.

Freddy do usług z opiniami;p

Monia jeszcze wiknę w głąb hehe a duzo sie pozmienialo z Tzetem twoim to tak samo ze czasu mniej macie czy tak postanowiliście??

A ja juz po wspolnej. i umyta i niedlugo spac bo ziewam i ziewam a jutro odpoczywam w domku hihi
tajlaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 20:50   #214
monika7891
Raczkowanie

Tajlaa rowniez nie mieszkam z ojcem. Mieszkam juz tlyko z moja najukochansza mamusia.Na szczescie mam z nia super kontakt,wiadomo czasem cos tam sie ktoras na druga wkurzy,ale bez wiekszych stresow itp.
A z TZ to nie jest spowodowane brakiem czasu,bo nadal moglibysmy,razem tez tego nie postanowilismy. Wlasciwie to ja odsunelam sie i tak zdecydowalam
A Ty duzo czasu spedzasz z TZ?
Stary 2009-05-18, 20:55   #215
tajlaa
Wtajemniczenie

Monia to łączą nas te mamuśki heh;p ale ja jestem przyzywczajona bo od małego tak u mnie jest;p
a z Tzetem to codzień się widzim. on po racy jedzie do siebie je obiad cos tam sobie obejrzy odpocznie i przychodzi. i to w zalezności od zmiany godz sa ustalane;p
a czemu tak zdecydowałaś?...coś źle się zaczynało dziać czy cio było motorem tej decyzji?
Stary 2009-05-18, 21:01   #216
Limonka1987
Zakorzenienie

Monika- ja Cię mam na NK, prawda? Tak Was dużo, że już mi się wszystko miesza
Odnośnie książek, jako nieuleczalna książkoholiczka też pozwolę sobie wtrącić swoje pięć groszy Trudno cokolwiek Ci doradzić nie wiedząc jaki typ literatury lubisz, ale może zainteresują Cię tytuły, które urzekły mnie ostatnio: "Slumdog. Milioner z ulicy", "Lektor", "Dziennik nimfomanki", "Bajecznice". Poza tym każdemu zawsze polecam moje absolutne hity: "Mistrza i Małgorzatę" i "Cień wiatru".
A w chwilach, gdy masz ochotę na jakieś lekkie, poprawiające humor "czytadło" warto sięgnąć po twórczość Chmielewskiej, Szwaji czy też mojej ostatniej faworytki- Sophii Kisnelii (chociaż nie jestem 100%-owo pewna, że jej twórczość została przetłumaczona na polski).

Magic-
trzymaj się cieplutko, skarbie Wiem jak potrafią zdołować problemy rodzinne, ale pamiętaj, że nie jesteś sama. Zawsze możesz liczyć na nasze wsparcie

Sabciu
- rozwaliłaś mnie tymi oponami. Nawet nie wnikam gdzie Cię tym samochodem nosi

Freddy-
jak Kubuś? Lepiej się czuje? Życzę Wam obojgu spokojnej nocy

Novocaine-
a mogę spytać czy długo już tam pracujesz? Może warto upomnieć się o podwyżkę? Pytam, bo mi z kolei ten 1000 wydaje się bardzo malutką pensją... Dla przykładu- ja na okresie próbnym dostałam do ręki dwa razy więcej. Ale oczywiście sama na pewno czujesz czy jest szansa na większą pensję czy też nie, więc co ja się będę mądrzyć

Copy- widzę, że zbierasz się do nauki tak, jak zazwyczaj robię to ja

To teraz pozwolę sobie wtrącić kilka słów o mnie
Dziś w pracy wreszcie zaangażowałam się w coś, co mnie totalnie kręci. Nie wiem czy Wam wspominałam, że pracuję w firmie zarządzającej wspólnotami mieszkaniowymi. W jednej z nich organizujemy teraz imprezę z okazji Dnia Dziecka, więc oczywiście jako pierwsza zgłosiłam się na ochotnika do organizacji, jak to księgowa
Właśnie siedzę i wymyślam jakie atrakcje można zorganizować dla maluchów. Budżet niestety jest trochę napięty, ale jestem przekonana, że coś fajnego uda mi się wykombinować Widzę tam malowanie buziaków, jakichś animatorów przebranych za postacie z bajek i facecika, który będzie skręcał balony w różne fajne kształty i rozdawał maluchom. Jestem też w trakcie negocjacji z firmą eventową za ile byliby w stanie wypożyczyć nam na kilka godzin kucyka- myślę, że przejażdżki na nim byłyby prawdziwą frajdą. A może Wy macie jakieś pomysły?

Na razie zmykam Jeśli jutro nie zaśpię wpadnę do Was z poranną kawą
Stary 2009-05-18, 21:28   #217
tajlaa
Wtajemniczenie

Limonka 2 razy więcej na okres za okres próbny niż Nov szok!!! naprawde. ale oczywiście do pozazdroszczenia jak dziewczyny w tych supermarketach czy sklepach mają po 900zł ehh...
Nio nio ale Ty wartościowa kobitka jesteś. albo ja taka zacofana....tyle robisz i chce Ci się i taka zadowolona z życia. optymizm od Ciebie przez monitor mi bije
Ja to taki leń ehhh achhhh po co;p
nawet zainteresowań porządnych nie mam.
chyba, że wyrywanie z gazet wycinków o makijązach, kosmtykach i maseczkach i róznych innych można do tego zaliczyć:PP
ja to taki szarak chyba;p
ooo i do tej organizacji imprezy się zgłosiłaś, ja bym sie w koncie schowała i tylko nie Ja:PP
hehe ale się rozpisałam

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Oki dziewczyny poszły spaciu to i ja mykam rano zobacze co odp dobranocccc;;*;*;*;
Stary 2009-05-18, 21:50   #218
Copykat
Zakorzenienie

Cytat:
Limonka 2 razy więcej na okres za okres próbny niż Nov szok!!! naprawde. ale oczywiście do pozazdroszczenia jak dziewczyny w tych supermarketach czy sklepach mają po 900zł ehh...
900zl to faktycznie bardzo malo u mnie na caly etat dziewczyny zarabiaja po 1500 (w sklepie). No ale to pewnie tez od regionu zalezy...

heh Lim, Ty tez masz taki zapal do nauki?

they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life

Copykat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 22:23   #219
monika7891
Raczkowanie

Cytat:
Monia to łączą nas te mamuśki heh;p ale ja jestem przyzywczajona bo od małego tak u mnie jest;p
a z Tzetem to codzień się widzim. on po racy jedzie do siebie je obiad cos tam sobie obejrzy odpocznie i przychodzi. i to w zalezności od zmiany godz sa ustalane;p
a czemu tak zdecydowałaś?...coś źle się zaczynało dziać czy cio było motorem tej decyzji?
no lacza nas mamuskino ja juz przywyklam,chodz to dla mnie jeszcze swieza sprawa i bolesna,ma za soba powazne problemy i konsekwencjebo z mama sama jestem lekko ponad 2,5 roku.
to fajnie,ze tak zgrane macie z TZ w zaleznosci od jego zmiany. mi tez tamtego czas brakuje,ale narazie nie bedzie tak znow. ta decyzja byla trudna i nadal jest ze tak sie zmienilo miedzy nami i narazie jeszcze nie chce na forum o tym pisac wiecej nic....
wlasciwie tu juz sa po czesci w tym poscie odpowiedzi na to z czym mi tak ciezko ostatnio...te problemy...Ale staram sie naprawde jak moge ze wszystkim godnie sie mierzyc kazdego dnia...

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość
Odnośnie książek, jako nieuleczalna książkoholiczka też pozwolę sobie wtrącić swoje pięć groszy Trudno cokolwiek Ci doradzić nie wiedząc jaki typ literatury lubisz, ale może zainteresują Cię tytuły, które urzekły mnie ostatnio: "Slumdog. Milioner z ulicy", "Lektor", "Dziennik nimfomanki", "Bajecznice". Poza tym każdemu zawsze polecam moje absolutne hity: "Mistrza i Małgorzatę" i "Cień wiatru".
A w chwilach, gdy masz ochotę na jakieś lekkie, poprawiające humor "czytadło" warto sięgnąć po twórczość Chmielewskiej, Szwaji czy też mojej ostatniej faworytki- Sophii Kisnelii (chociaż nie jestem 100%-owo pewna, że jej twórczość została przetłumaczona na polski).

To teraz pozwolę sobie wtrącić kilka słów o mnie
Dziś w pracy wreszcie zaangażowałam się w coś, co mnie totalnie kręci. Nie wiem czy Wam wspominałam, że pracuję w firmie zarządzającej wspólnotami mieszkaniowymi. W jednej z nich organizujemy teraz imprezę z okazji Dnia Dziecka, więc oczywiście jako pierwsza zgłosiłam się na ochotnika do organizacji, jak to księgowa
Właśnie siedzę i wymyślam jakie atrakcje można zorganizować dla maluchów. Budżet niestety jest trochę napięty, ale jestem przekonana, że coś fajnego uda mi się wykombinować Widzę tam malowanie buziaków, jakichś animatorów przebranych za postacie z bajek i facecika, który będzie skręcał balony w różne fajne kształty i rozdawał maluchom. Jestem też w trakcie negocjacji z firmą eventową za ile byliby w stanie wypożyczyć nam na kilka godzin kucyka- myślę, że przejażdżki na nim byłyby prawdziwą frajdą. A może Wy macie jakieś pomysły?

Na razie zmykam Jeśli jutro nie zaśpię wpadnę do Was z poranną kawą
Tak my wymienilysmy sie NK
No faktycznie niezla z Ciebie ksiazkoholiczka W ogole od malego mama zawsze mi powtarzala,ze osoby bardziej oczytane,te ktore duzo czytaja ksiazek,artykulow,reporta zy maja mniejsze problemy z wypowiadaniem sie,mniej klopotow z ortografia i w ogole sa bardziej smiale,maja wyrobione swoje zdanie na wiele tematow,ktore im latwiej przychodzi,wiedza czego chca-i jak dotad zawsze sie sprawdzalo No i widze,ze po raz kolejny sie sprawdza
Oczywiscie wiadomo ze nie mozna tak tez ludzi szufladkowac,bo jesli nie czyta ktos za wiele to nie oznacza ze jest gorszy,mniej inteligentny. Ale moim zdaniem to faktycznie ulatwia wiele
Ja ogolnie nie mam sprecyzowanych typow ksiazek. Jak cos mi podpasuje to czytam,jak nie odkladam...ale przyznam sie szczerze,ze dawno po zadna ksiazke nie siegnelam juz...a autorow nigdy nie pamietam:Pjakos te nazwiska mi nie trzymaja sie glowy
A najchetniej od kolezanki zawsze pozyczalam:Pczasem tez u kuzynki cos znalazlam:p jak juz wspominalam biblioteki mnie nie przyciagaja:P
Ale dziekuje za podsuniecie przykladowych Na pewno wybiore jakies z nich i przeczytam

no ja wiedz,ze Ty to juz wlasciwie masz cala koncepcje A moze jakies konkurencje dla dzieci,gdzie nagordami bylyby drobnostki-na to nie potrzeba wielkiego dodatkowo budzetu.
Moze na jakies slodycze-moglibyscie znalezc sponsora -jakis wiekszy sklep-albo sklepik osiedlowy.Np wyscigi w workach itp? Nie jestem dobra w wymyslaniu takich zabaw

Pisze tego posta juz jakies 45 min...bo na chwile odeszlam i ucieklo mi ponad 30 min...:p

tajlaa No mi tez od Limonki bije taki opytmizm i energiaAle nie oznacza ze Ty w ogole zacofana jestes Ja Ciebie nie znjac osobiscie rowniez bardzo pozytywnie odbieram
Ja ciagle cos o kosmetychach buszuje i szukam w necie,drukuje i juz 4 segregatory nazbieralam -taka moja kosmetyczna biblioteczka wlasnej roboty wyszla miAle ciagle ja uzupelniam:P Mam manie kosmetyczna
No,ale przeciez studiujesz,robisz szkole kosmetyczna-wcale na lenia mi tu nie wygladaszPoza tym sama piszesz,ze zbierasz wycinki o kosmetykach,maseczkach
Mi wydajesz sie byc bardzo ciepla ,mila ,spokojna osoba

No Copy to chyba zalezy od regionu,czesci polski ile sie zarabia...niestety mamy taki troche rozbieg miedzy zarobkami...
Stary 2009-05-18, 22:31   #220
Copykat
Zakorzenienie

Ano, np w sklepie tej samej firmy w Zamosciu pracownicy zarabiaja podobno 1100zl zawsze jest tak, ze w duzym miescie sa wieksze zarobki... no ale trzeba tez wziac pod uwage koszty utrzymania

they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life

Stary 2009-05-18, 23:51   #221
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Copykat Pokaż wiadomość
Nie spie ale zaraz chyba pojde spac... co za beznadziejny dzien

a studiuje politologie
no to pokrewny kierunek do mojego.. fajne studia tylko co po tym robić? to jest ten bol głowny

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-19, 00:03   #222
Copykat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
no to pokrewny kierunek do mojego.. fajne studia tylko co po tym robić? to jest ten bol głowny
a Ty stosunki z tego co pamietam?
szczerze mowiac, to mi moje studia juz kompletnie sie znudzily

Stary 2009-05-19, 03:43   #223
Sabcia87
Zadomowienie

Dziewczynki dziś tylko tak na szybko bo spoźniona jestem troszke

Monika widze że Ty lim doganiasz w wielościach postów
A co ściągnęłaś??

Tajlaa gazety też lubie czytać

Cop u mnie właśnie ciężko żeby ktoś w sklepie zarabiał taka kwote, przeważnie do 1200 no chyba że jakiś kierownik to więcej ale zwykły szaraczek od 900 do 1200
Jest u nas spożywczy gdzie dziewczyny ale to za niezłe zaganianie mają po te 1500 ale świątek piątek czy niedziela pracują...
Co do zróżnicowania kwot od regiony masz racje Bo faktycznie tak jest...

Dobra zmykam, dziś o 14 dopiero bede w domu i ponoć ma padać

Aaaa jeszcze kolega który wyjechał do Angli w końcu sie wczoraj odezwał...
Nie wiem czy bedziecie kojarzyc tą akcje no ale żem se napisała

Miłego Dnia
Stary 2009-05-19, 05:50   #224
mav
Zakorzenienie

GG do mav Wyślij wiadomość przez MSN do mav

Cytat:
Dobry

czy Slamdog i lektor sa oparte na filmie?
Chmielewska uwielbiam Kinselle czytalam po angielsku
a ostatnio to raczej niemieckie ksiazki i coraz czesciej literature fachowa

niewiem jak wytrzymam ten dzien pracy nie spakowalam sie jeszcze do konca a musze po pracy sie za to zabrac bo potem wpadnie Tz i zostanie mi tylko jutro

Mężczyzna jest jak sukienka, trzeba go najpierw przymierzyc.....

mav jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 08:24   #225
freddy296
Wtajemniczenie

Cytat:

Freddy- jak Kubuś? Lepiej się czuje? Życzę Wam obojgu spokojnej nocy
No nie wiem, z nosa dalej mu cieknie, ale kupilam psikadło, troche lepiej, no i przespał cała noc Jednak te psikadła dobre sa.

Co do sukienek - zamowilam obie Jak przyjda top zaprezentuje sie Wam

W ogole juz ponad tydzień czekam na moja Ziaje mikrodermabrazje nie wiem... listopnosz zabładził, bo babeczka wysłała ponoc w poniedzialek - zeszły.

copy ja mieszkam w małym miasteczku i słyszalam, ze u nas w biedronkach i innych marketach maja ponad 1000

mav to zamiast pakowac lepiej zeganj sie z Tzetem

W spr. ksiązek nie pomoge, ale ogladalam film Slumdog i podobał mi sie

Zmykam kawke zrobic.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-19, 08:34   #226
novocaine870
Rozeznanie

Dzień dobry

Freddy niestety usunełam już jakiś czas temu konto na NK

Pracuję tutaj pół roku- o te pół roku za długo Z szefem bardzo ciężko się dogadać, rozmawiałam z nim w zeszłym tygodniu o podwyżce i nadal rozważa co z tym fantem zrobić Chciałabym zapisać się na kursy- najpilniejszy języka angielskiego -teraz najzwyczajniej w świecie mi na nie niestarcza. Wkurza mnie to, bo stoję w miejscu, a chciałabym się dalej rozwijać.
A już naaaajbardziej na tą chwilę chciałabym zmienić pracę, bo już tutaj głupieję momentami
Ponarzekałam

Książki Paula Coelho czytałam jeszcze w LO - najbardziej podobał mi się "Alchemik", "11 minut" i........ skleroza mnie dopadła zbiór takich jakby króciutkich opowiadań czy coś takiego. Jak sobie przypomnę to dopiszę

Na "Cień wiatru" poluję już od jakiegoś czasu, ale są taaaaaaakie kolejki w bobliotece także chyba będę musiała ją poprostu kupić.

The future starts today, not tomorrow.
novocaine870 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 08:54   #227
tajlaa
Wtajemniczenie

hej hej)
juz rano i koljeny dzień maja achh ten czas leci.

monia oki w takim razie już więcej nie wypytuje o Twoja sytacje z tzetem ale bede trzymać kciuki by wszytsko sie polepszyło i wróciło na dobra droge

a co do wycinków to ja mam 1 segregator w takich koszulkach i w kazdej co innego:P
ale Ty juz 4 posiadasz łooo matko.gdzie to trzymasz??:p a ile to papieru tusz. hihi ja tez mam pare kartek wydrukowanych ale to mało.

i dziekuej ze tak miło o mnie napisałaś spokojna to nie jestem za bradzo bo na tyłk usiedzieć nie mogę. leżec bezczynnie też nie bardzo tylko coś robić.
a cztanie ksiązek jakos mnie nie pociągało nio chyba, że jakieś tam wybrane jak dziecii z bullerbyn co pare rzy pzreczytałam i dzieci z dworca zoo także ze 3 czy 4:P

Sabcia u mnie także ma padać po południu:P ale pewnie u Ciebie wczesenij bedzie;p
a co to za kolega, który do Anglii wyjechał?:PP

Mav pakowania nie zostawia sie na ostatnią chqwile:PP
a ja lubie to czynnośc ale niestety mało okazji mam by ją wykonywać:P

Freddy to dobrze, że Kubusiowi lepiej to koniecznie zrób zdjątka jak dojda skieneczki. a co to za ziaja z mikrodermabrazja??
też msze kawki zrobić sobie;p

Nov narzekanie ludzka rzecz;p

a ja sie zbieram bo dziś mam na celu wyspzrątanie całej lazienki ale niewiem czy dam rade pdoołać temu zadaniu....najpierw przyjemności czyli kawka:PP
Stary 2009-05-19, 09:29   #228
Copykat
Zakorzenienie

heja

wstalam i biore sie dalej za pisanie mam niby jeszcze tydzien na zrobienie tego, ale jak sie teraz nie wezme to bedzie problem, bo jutro ide na zajecia a potem na wieczor panienski, a od czwartku do niedzieli siedze w pracy

Stary 2009-05-19, 09:37   #229
tajlaa
Wtajemniczenie

Copy od rana jakie mocne postanowienie hih ja do tej lazienki sie zbieram, zbieram jak sójka za morze...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-19, 09:39   #230
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
a Ty stosunki z tego co pamietam?
szczerze mowiac, to mi moje studia juz kompletnie sie znudzily
Tak, stosunki no mi moje też.. zważywszy że mam rok na którym brak integracji tak więc imprezy w gronie ludzi z roku odpadają bo każdy ma swoje towarzystwo... czyli moje studia to tylko kolejne sesje... dlatego myślę o czymś nowym nasunęła mi się turystyka... lepszej integracji niż na takim kierunku chyba się nie znajdzie

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 10:18   #231
Copykat
Zakorzenienie

Cytat:
Copy od rana jakie mocne postanowienie hih ja do tej lazienki sie zbieram, zbieram jak sójka za morze...
ide po kawe
Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
Tak, stosunki no mi moje też.. zważywszy że mam rok na którym brak integracji tak więc imprezy w gronie ludzi z roku odpadają bo każdy ma swoje towarzystwo... czyli moje studia to tylko kolejne sesje... dlatego myślę o czymś nowym nasunęła mi się turystyka... lepszej integracji niż na takim kierunku chyba się nie znajdzie
ale chcesz rzucic, czy zaczac drugi kierunek?

Stary 2009-05-19, 10:39   #232
tajlaa
Wtajemniczenie

Copy ja już pow kawie i jedną szafke sprzątnelam i teraz kolej na mycie umywalki;p a Ty ile napisałaś;> ?
Stary 2009-05-19, 10:46   #233
Copykat
Zakorzenienie

Cytat:
Copy ja już pow kawie i jedną szafke sprzątnelam i teraz kolej na mycie umywalki;p a Ty ile napisałaś;> ?
nie za duzo, bo dopiero jak zrobilam kawke to zasiadlam do pisania mowie Ci, wolalabym sprzatac szafki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-19, 10:59   #234
tajlaa
Wtajemniczenie

Copy wierze Ci, że wolałabyś moje zajęcie ja w takiej sytuacji to samo zawsze czuje ehhh ta szkoła...kto ją wymyślił....
Stary 2009-05-19, 11:09   #235
Copykat
Zakorzenienie

Cytat:
Copy wierze Ci, że wolałabyś moje zajęcie ja w takiej sytuacji to samo zawsze czuje ehhh ta szkoła...kto ją wymyślił....
eeechhh.... niby nie ma obowiazku studiowania, ale jak juz sie zaczelo

Stary 2009-05-19, 11:14   #236
Magic Girl
Zadomowienie

GG do Magic Girl

Wstałam nie wyspana.. zła smutna bez humoru echh..
nie wiem co się dzieje normalnie chce mi się płakać cały dzień..
Stary 2009-05-19, 11:16   #237
Copykat
Zakorzenienie

Cytat:

moze to przez izo? podobno czasami powoduje sklonnosci depresyjne...

Stary 2009-05-19, 11:16   #238
novocaine870
Rozeznanie

Cytat:

The future starts today, not tomorrow.
novocaine870 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 11:30   #239
Magic Girl
Zadomowienie

GG do Magic Girl

Cytat:

moze to przez izo? podobno czasami powoduje sklonnosci depresyjne...
Może masz rację..
Ostatnio ostry stan depresji miałam wtedy co Wam tak marudziłam.. to było coś okropnego.. ale pzreszło..

I mimo, ze pozbyłam się tych strupków to nadal mam jakieś krosty, które nie schodzą chyba pzrestane twarz smarować, bo mi się nie łuszczy w ogóle.. ech.. (

Poza tym mam focha na Mojego byłego.. zrobił coś co mnie zabolało..

Ja już chce się wyleczyć i odbić wszystko te całe miesiące katorgi ..
Stary 2009-05-19, 11:31   #240
tajlaa
Wtajemniczenie

Magic;*

Copy faktycznie nie ma obowiązku ale w ogóle szkól nie powinno być heh nie no plete bo całkiem byśmy głupi byli;p ale narzekać jest mus;pp
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości