![]() |
#211 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III
dziekuje za opinie o kieckach... zaraz je pomierze i kupie chyba obie
![]() i jednak za 110 zł to jednak warto nov i monia macie konta na NK My sie tu wszystkie juz powymienialy ![]() ok bo dopiero polozylam Kube spac, ogarne mieszkanko, włącze pranie i zajrze tu do Was ![]()
![]() |
#212 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A dzieki ![]() ![]() ![]() Ja teraz mam bardzo trudny okres w zyciu pod wieloma wzgledami,kilka problemow osobistych i rodzinnych...-jak juz wspominalam -moze tez mi te ksiazki pomoga... ![]() Cytat:
jak sie wlaczylam do watku to niektore dziewczyny jeszcze nie chcialy sie od razu wymieniac(oczywiscie rozumie-niektorzy moga tak od razu nie chcec),tylko z niektorymi wymienialam sie profilam na nk. ale jesli ktos zmienil zdanie,albo nowe dziewczeta maja ochote to ja moge sie wymienic ![]()
![]() |
#213 |
Wtajemniczenie
|
Magic mowisz ze rodzice sie kłócą ehhh mimo, że nie mieszkam z ojcem rozumie Cie jak takie kłótnie moga powodować nieprzyjmną atmosfere w domu.
Sabcia Ty lubisz ksiązki czytac a ja tez czytac ale gazety ![]() Freddy do usług z opiniami;p Monia jeszcze wiknę w głąb hehe a duzo sie pozmienialo z Tzetem twoim to tak samo ze czasu mniej macie czy tak postanowiliście?? A ja juz po wspolnej. i umyta i niedlugo spac bo ziewam i ziewam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Raczkowanie
|
Tajlaa rowniez nie mieszkam z ojcem. Mieszkam juz tlyko z moja najukochansza mamusia.Na szczescie mam z nia super kontakt,wiadomo czasem cos tam sie ktoras na druga wkurzy,ale bez wiekszych stresow itp.
A z TZ to nie jest spowodowane brakiem czasu,bo nadal moglibysmy,razem tez tego nie postanowilismy. Wlasciwie to ja odsunelam sie i tak zdecydowalam ![]() A Ty duzo czasu spedzasz z TZ?
#215 |
Wtajemniczenie
|
Monia to łączą nas te mamuśki heh;p ale ja jestem przyzywczajona bo od małego tak u mnie jest;p
a z Tzetem to codzień się widzim. on po racy jedzie do siebie je obiad cos tam sobie obejrzy odpocznie i przychodzi. i to w zalezności od zmiany godz sa ustalane;p a czemu tak zdecydowałaś?...coś źle się zaczynało dziać czy cio było motorem tej decyzji? |
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
Monika- ja Cię mam na NK, prawda? Tak Was dużo, że już mi się wszystko miesza
![]() Odnośnie książek, jako nieuleczalna książkoholiczka też pozwolę sobie wtrącić swoje pięć groszy ![]() A w chwilach, gdy masz ochotę na jakieś lekkie, poprawiające humor "czytadło" warto sięgnąć po twórczość Chmielewskiej, Szwaji czy też mojej ostatniej faworytki- Sophii Kisnelii (chociaż nie jestem 100%-owo pewna, że jej twórczość została przetłumaczona na polski). Magic- trzymaj się cieplutko, skarbie ![]() ![]() ![]() ![]() Sabciu- rozwaliłaś mnie tymi oponami. Nawet nie wnikam gdzie Cię tym samochodem nosi ![]() Freddy- jak Kubuś? Lepiej się czuje? Życzę Wam obojgu spokojnej nocy ![]() Novocaine- a mogę spytać czy długo już tam pracujesz? Może warto upomnieć się o podwyżkę? Pytam, bo mi z kolei ten 1000 wydaje się bardzo malutką pensją... Dla przykładu- ja na okresie próbnym dostałam do ręki dwa razy więcej. Ale oczywiście sama na pewno czujesz czy jest szansa na większą pensję czy też nie, więc co ja się będę mądrzyć ![]() Copy- widzę, że zbierasz się do nauki tak, jak zazwyczaj robię to ja ![]() To teraz pozwolę sobie wtrącić kilka słów o mnie ![]() Dziś w pracy wreszcie zaangażowałam się w coś, co mnie totalnie kręci. Nie wiem czy Wam wspominałam, że pracuję w firmie zarządzającej wspólnotami mieszkaniowymi. W jednej z nich organizujemy teraz imprezę z okazji Dnia Dziecka, więc oczywiście jako pierwsza zgłosiłam się na ochotnika do organizacji, jak to księgowa ![]() Właśnie siedzę i wymyślam jakie atrakcje można zorganizować dla maluchów. Budżet niestety jest trochę napięty, ale jestem przekonana, że coś fajnego uda mi się wykombinować ![]() Na razie zmykam ![]() ![]()
#217 |
Wtajemniczenie
|
Limonka 2 razy więcej na okres za okres próbny niż Nov szok!!! naprawde. ale oczywiście do pozazdroszczenia
![]() Nio nio ale Ty wartościowa kobitka jesteś. albo ja taka zacofana....tyle robisz i chce Ci się i taka zadowolona z życia. optymizm od Ciebie przez monitor mi bije ![]() Ja to taki leń ehhh achhhh po co;p nawet zainteresowań porządnych nie mam. chyba, że wyrywanie z gazet wycinków o makijązach, kosmtykach i maseczkach i róznych innych można do tego zaliczyć:PP ja to taki szarak chyba;p ooo i do tej organizacji imprezy się zgłosiłaś, ja bym sie w koncie schowała i tylko nie Ja:PP hehe ale się rozpisałam ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Oki dziewczyny poszły spaciu to i ja mykam rano zobacze co odp dobranocccc;;*;*;*; |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() heh Lim, Ty tez masz taki zapal do nauki? ![]()
![]() |
#219 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() to fajnie,ze tak zgrane macie z TZ w zaleznosci od jego zmiany. mi tez tamtego czas brakuje,ale narazie nie bedzie tak znow. ta decyzja byla trudna i nadal jest ze tak sie zmienilo miedzy nami i narazie jeszcze nie chce na forum o tym pisac wiecej nic.... ![]() wlasciwie tu juz sa po czesci w tym poscie odpowiedzi na to z czym mi tak ciezko ostatnio...te problemy...Ale staram sie naprawde jak moge ze wszystkim godnie sie mierzyc kazdego dnia... Cytat:
![]() No faktycznie niezla z Ciebie ksiazkoholiczka ![]() ![]() ![]() Oczywiscie wiadomo ze nie mozna tak tez ludzi szufladkowac,bo jesli nie czyta ktos za wiele to nie oznacza ze jest gorszy,mniej inteligentny. Ale moim zdaniem to faktycznie ulatwia wiele ![]() Ja ogolnie nie mam sprecyzowanych typow ksiazek. Jak cos mi podpasuje to czytam,jak nie odkladam...ale przyznam sie szczerze,ze dawno po zadna ksiazke nie siegnelam juz...a autorow nigdy nie pamietam:Pjakos te nazwiska mi nie trzymaja sie glowy ![]() A najchetniej od kolezanki zawsze pozyczalam:Pczasem tez u kuzynki cos znalazlam:p jak juz wspominalam biblioteki mnie nie przyciagaja:P Ale dziekuje za podsuniecie przykladowych ![]() ![]() no ja wiedz,ze Ty to juz wlasciwie masz cala koncepcje ![]() Moze na jakies slodycze-moglibyscie znalezc sponsora -jakis wiekszy sklep-albo sklepik osiedlowy.Np wyscigi w workach itp? Nie jestem dobra w wymyslaniu takich zabaw ![]() Pisze tego posta juz jakies 45 min...bo na chwile odeszlam i ucieklo mi ponad 30 min...:p tajlaa No mi tez od Limonki bije taki opytmizm i energia ![]() ![]() ![]() Ja ciagle cos o kosmetychach buszuje i szukam w necie,drukuje i juz 4 segregatory nazbieralam -taka moja kosmetyczna biblioteczka wlasnej roboty wyszla mi ![]() ![]() No,ale przeciez studiujesz,robisz szkole kosmetyczna ![]() ![]() ![]() Mi wydajesz sie byc bardzo ciepla ,mila ,spokojna osoba ![]() No Copy to chyba zalezy od regionu,czesci polski ile sie zarabia...niestety mamy taki troche rozbieg miedzy zarobkami...
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
Ano, np w sklepie tej samej firmy w Zamosciu pracownicy zarabiaja podobno 1100zl
![]() ![]()
#221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczerze mowiac, to mi moje studia juz kompletnie sie znudzily ![]()
![]() |
#223 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki dziś tylko tak na szybko bo spoźniona jestem troszke
Monika widze że Ty lim doganiasz w wielościach postów ![]() A co ściągnęłaś?? Tajlaa gazety też lubie czytać ![]() Cop u mnie właśnie ciężko żeby ktoś w sklepie zarabiał taka kwote, przeważnie do 1200 no chyba że jakiś kierownik to więcej ale zwykły szaraczek od 900 do 1200 Jest u nas spożywczy gdzie dziewczyny ale to za niezłe zaganianie mają po te 1500 ale świątek piątek czy niedziela pracują... Co do zróżnicowania kwot od regiony masz racje ![]() Dobra zmykam, dziś o 14 dopiero bede w domu i ponoć ma padać ![]() Aaaa jeszcze kolega który wyjechał do Angli w końcu sie wczoraj odezwał... Nie wiem czy bedziecie kojarzyc tą akcje no ale żem se napisała ![]() Miłego Dnia ![]()
![]() |
#224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czy Slamdog i lektor sa oparte na filmie? Chmielewska uwielbiam Kinselle czytalam po angielsku ![]() a ostatnio to raczej niemieckie ksiazki i coraz czesciej literature fachowa ![]() niewiem jak wytrzymam ten dzien pracy nie spakowalam sie jeszcze do konca ![]()
![]() |
#225 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do sukienek - zamowilam obie ![]() ![]() W ogole juz ponad tydzień czekam na moja Ziaje mikrodermabrazje ![]() ![]() copy ja mieszkam w małym miasteczku i słyszalam, ze u nas w biedronkach i innych marketach maja ponad 1000 ![]() mav to zamiast pakowac lepiej zeganj sie z Tzetem ![]() W spr. ksiązek nie pomoge, ale ogladalam film Slumdog i podobał mi sie ![]() Zmykam kawke zrobic.
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Freddy niestety usunełam już jakiś czas temu konto na NK ![]() Pracuję tutaj pół roku- o te pół roku za długo ![]() ![]() A już naaaajbardziej na tą chwilę chciałabym zmienić pracę, bo już tutaj głupieję momentami ![]() Ponarzekałam ![]() Książki Paula Coelho czytałam jeszcze w LO - najbardziej podobał mi się "Alchemik", "11 minut" i........ skleroza mnie dopadła ![]() ![]() Na "Cień wiatru" poluję już od jakiegoś czasu, ale są taaaaaaakie kolejki w bobliotece także chyba będę musiała ją poprostu kupić.
#227 |
Wtajemniczenie
|
hej hej
![]() juz rano i koljeny dzień maja achh ten czas leci. monia oki w takim razie już więcej nie wypytuje o Twoja sytacje z tzetem ![]() ![]() a co do wycinków to ja mam 1 segregator w takich koszulkach i w kazdej co innego:P ale Ty juz 4 posiadasz ![]() i dziekuej ze tak miło o mnie napisałaś ![]() ![]() a cztanie ksiązek jakos mnie nie pociągało nio chyba, że jakieś tam wybrane jak dziecii z bullerbyn co pare rzy pzreczytałam ![]() Sabcia u mnie także ma padać po południu:P ale pewnie u Ciebie wczesenij bedzie;p a co to za kolega, który do Anglii wyjechał?:PP Mav pakowania nie zostawia sie na ostatnią chqwile:PP a ja lubie to czynnośc ale niestety mało okazji mam by ją wykonywać:P Freddy to dobrze, że Kubusiowi lepiej ![]() też msze kawki zrobić sobie;p Nov narzekanie ludzka rzecz;p a ja sie zbieram bo dziś mam na celu wyspzrątanie całej lazienki ale niewiem czy dam rade pdoołać temu zadaniu....najpierw przyjemności czyli kawka:PP |
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
heja
![]() wstalam i biore sie dalej za pisanie ![]() ![]()
#229 |
Wtajemniczenie
|
Copy od rana jakie mocne postanowienie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#231 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#232 |
Wtajemniczenie
|
Copy ja już pow kawie i jedną szafke sprzątnelam i teraz kolej na mycie umywalki;p a Ty ile napisałaś;> ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#234 |
Wtajemniczenie
|
Copy wierze Ci, że wolałabyś moje zajęcie ja w takiej sytuacji to samo zawsze czuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#236 |
Zadomowienie
|
Wstałam nie wyspana.. zła smutna bez humoru echh..
![]() nie wiem co się dzieje normalnie chce mi się płakać cały dzień.. ![]()
![]() |
#237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moze to przez izo? podobno czasami powoduje sklonnosci depresyjne... ![]()
![]() |
#238 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#239 |
Zadomowienie
|
Może masz rację..
Ostatnio ostry stan depresji miałam wtedy co Wam tak marudziłam.. to było coś okropnego.. ale pzreszło.. I mimo, ze pozbyłam się tych strupków to nadal mam jakieś krosty, które nie schodzą chyba pzrestane twarz smarować, bo mi się nie łuszczy w ogóle.. ech.. ![]() Poza tym mam focha na Mojego byłego.. zrobił coś co mnie zabolało.. ![]() Ja już chce się wyleczyć i odbić wszystko te całe miesiące katorgi .. ![]()
![]() |
#240 |
Wtajemniczenie
|
Magic;*
Copy faktycznie nie ma obowiązku ale w ogóle szkól nie powinno być heh nie no plete bo całkiem byśmy głupi byli;p ale narzekać jest mus;pp |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.