![]() |
#211 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Killashandry fantazje
Już w poprzedniej pracy zauważyłam zabawę z ogniwkami
![]() ![]()
![]() |
#212 |
Rozeznanie
|
Ostatnie kolczyki śliczne, gdyby były niebieskie to idealne,
![]() _________________________ ________________ zapraszam do siebie: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post14631256 wymianka walentynkowa: ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...9#post155555 99 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Wtajemniczenie
|
lwica83-
![]() heurek- ![]() aninka- ![]() staram się próbować nowych metod ![]() mam nadzieję, że nie skończę w wariatkowie ![]() ![]() zresztą mam jeden wielki plan... który wiąże się z 834 kółeczkami ![]() także jak kiedyś na ulicy zobaczycie coś takiego: ![]() ![]()
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
_______________ ______ _(('))
______________________ ((('))) _____________________ ((((')))) ______________________((('))) _¶¶__________________ _•×.│.ו ___¶¶____¶¶___________*•.¸_¸..•* ___¶¶¶¶_¶¶____________*•.¸_¸..•* _____¶¶___¶¶__________*•.¸_¸..•* _¶¶¶__¶¶_¶¶__¶¶¶_______*•.¸_¸..•* __¶¶¶¶¶¶_¶¶__¶¶¶_______*•.¸_¸..•* _____¶¶¶¶¶¶___¶¶¶¶¶__¶¶ *•.¸_¸..•* ___¶¶¶__¶_¶¶_¶¶¶¶¶__¶¶_ *•.¸_¸..•* ________¶¶¶¶__¶¶_¶¶¶¶__*•.¸_¸..•* ______¶¶¶_¶¶__¶¶_¶¶_¶¶¶ *•.¸_¸..•* _________¶___¶¶¶¶___¶¶¶*•.¸_¸..•*¶¶ __________¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶___¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶ _____¶¶¶_____¶¶¶____¶¶¶¶___¶__ ¶¶ _______¶¶¶¶¶___¶_¶¶¶¶¶_¶__¶¶ __¶ _¶¶¶¶¶¶___¶¶¶__¶¶_¶¶¶_¶¶¶¶ _¶_| ____¶¶¶¶¶¶__¶¶¶¶__¶¶_¶¶¶¶ ¶_ _| ¶¶¶¶¶¶¶¶¶_¶¶__¶¶_¶¶___ _| ____| ________¶¶¶¶__¶¶_¶¶_ __| ___ | ¶¶¶¶¶¶__¶_¶¶_¶¶¶¶¶____ _| _ i _____¶¶¶¶¶¶___¶¶¶¶_____| i __¶¶¶¶¶¶_¶¶__¶¶¶_______| _i _¶¶¶__¶¶_¶¶__¶¶¶____i ______¶¶_¶¶___|_ _i _____¶¶___¶¶__|____i ___________ __| ________ ___i ________ __i ________ ___i Stół już zastawiony, rodzina już czeka, Zaraz powitamy Boga i Człowieka! To magiczne chwile, czas spełnionych marzeń, Szczęścia i nadziei ... Przeżyjmy to razem! WESOŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA życzy Marta
![]() |
#215 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wesołych Świąt dziewczęta!!!
![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
Stary Rok się kończy, jego blask już mija, Nowy 2010 do brzegu dobija...
Życzę by był piękny, lepszy od starego i przyniósł Ci coś szczególnego. Dużo zdrowia, wiele radości a przede wszystkim ciepła i miłości. SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2010 życzy Marta
![]() |
#217 |
Rozeznanie
|
_¸.•*´¨)_________..*.__ __ _¸.•*.
___¸.•*._______.$____¸.•´ ¸.•*) ¸.•´¸.•*)______$_.$__. *.¸ ¸.•*´* *.¸¸.•*´*_____.$__$____.. ..*. ___...*.______$____$_____ .$ ____ $_____.$$$$$$$$$$__$__$ ___$__$______$____$___$__ __$ __$____$_____$$$$$$__$___ ___$ _$______$____$___ $_$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$___$$$$$$___$__ __$ __$____$_____$____$___$$$ $$$ __$$$$$$_____$$$$$$___$__ __$ __$____$_______$$_¸.•*_$$ $$$$ __$$$$$$_______¸.•*´¨)_$_ ___$ __$____$_____¸.•¸.•.*.)__ $$$$$$ __$$$$$$______*.¸¸..•*´*_ _.$$ ____$$_¸.•*´¨)____¸.•*´¨) __$$ ____$$___¸.•*___¸.•*_____ _¸.•* ____$$¸.•´.•.*.)___¸.•´¸. •.*.)¸.•´.•.* ____$$*¸..•*,.*__*.¸¸..•* ´*_*_ Niech w Nowym Roku, świat będzie dla Ciebie pełen ciepła, radości i przyjaciół, a w Twoim domu niech nigdy nie zabraknie miłości i zrozumienia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Wtajemniczenie
|
a oto najnowsza kolekcja labradorytów
![]() 1 i 2 : kaboszonek, plasterek - prześlicznie wybarwiony - widać na pierwszym zdjęciu 3 i 4: z dziurką wzdłuż, przed i po oksydzie 5 i 6: z dziurką wzdłuż, przed i po oksydzie 7 i 8 : kaboszonek, plasterek - nie udało mi się złapać tego ślicznego niebieskiego ognia - jasny błękit; przed i po oksydzie 9 i 10 : z dziurką wzdłuż, ciężko uchwycić ognie jeszcze kilka zostało ![]() i niektóre zdjęcia są nieostre, ale to nie wina aparatu, tylko ograniczeń wizazu - jak muszę zmniejszać zdjęcia do 20% ich oryginalnej wielkości, to i jakość się traci.
![]() |
#219 |
Wtajemniczenie
|
i mała kolekcja kolczyków różnej maści
![]() 1.lawa, cyrkonie, srebro - bez oksydy 2. chainmaille - bizantyjski (dwukolor)+bursztyn na oksydowanym łańcuszku i mocowaniach 3. chainmaille-bozantyjski (jeden kolor - pół kadencji) + granaty; przed oksydą 4. chainmaille-bozantyjski (jeden kolor - pół kadencji) + granaty; po oksydzie 5. swarki częściowo oksydowane - na specjalne życzenie ![]() swoją drogą mam projekt w głowie na chainmaille bizantyjski komplet dwukolorowy - naszyjnik rozszerzany, bransoletka prosta i kolczyki z jakimś dyndadełkiem... na razie wyliczyłam , że w sumie potrzebuję ponad 1000 ogniwek, z czego nieco ponad 1/3 będzie oksydowana. i brakuje mi szczypców gładkich zgiętych... ale to jest ten mniejszy problem ![]() trzymajcie kciuki - żebym nie zbankrutowała na materiały ![]() ![]()
![]() |
#220 |
Rozeznanie
|
Przepiękne wisiory. Wyobrażam sobie, jak cudnie muszą się mienić w realu... Najbardziej podoba mi się ostatni ze względu na kształt kamienia i oprawę, która go dyskretnie uwydatnia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Wtajemniczenie
|
Dla mnie zdecydowanie drugi i ostatni wisior- ramka nie przytłumia tego cudnego blasku minerałów.
Co do drugiego wrzutu, ciężko się dopatrzeć niuansów bo jakość fot okropna, ale kibicuję wyzwaniom ![]()
![]() |
#222 |
Wtajemniczenie
|
Ja też obstawiam ostatni wisior. Świetny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
|
labradoryty to kamienie które same w sobie są piękne, więc trzeba uważać na nieprzeładowaną oprawę. U ciebie faktycznie ona jakaś minimalna i bez rewelacji zdjęcia. najbardziej podoba mi się ostatni wisior
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Rozeznanie
|
Pierwszy i drugi wisior śliczny,
![]() Kolczyki bardzo fajne. _________________________ __________________ zapraszam do siebie: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post14631256 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Rozeznanie
|
killa, jakosc zdjec uniemozliwia mi obejrzenie i docenienie Twoich prac
szkoda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Zadomowienie
|
Wisiory świetne, a wsród nich ten naj to drugi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Wtajemniczenie
|
Wirella -
![]() heurek - ![]() viktorej - ![]() dagus_gd - ![]() aninka - ![]() ![]() ![]() rhogata - muszę chyba obniżyć jakość zdjęć robionych aparatem (znaczy obniżyć Mpix - wtedy nie będę tak bardzo musiała zmniejszać i może będą lepszej jakości - jutro wrzucę nowe fotki - oprócz kompletu svarkowego na życzenie - już go nie mam) - ![]() kasia-kati - ![]() wrzucam też nowe fotki - lepsze? nie wiem ![]() tym razem robiłam na 1Mpix - nie musiałam zmniejszać... powinno być lepiej
Listen,smile,agree,and than do whatever the fuck you were gonna do anyway! Robert Downey Jr. Wymianka tanecznie wakacyjna - Zapraszam Edytowane przez Killa Ree Czas edycji: 2010-01-05 o 09:51 Powód: update wpisu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Rozeznanie
|
Zdjęcia wydają się dużo lepsze. Owocnej pracy życzę.
_________________________ __________________ zapraszam do siebie: https://wizaz.pl/forum/showthread.php...1#post14 631256 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Zadomowienie
|
Najbardziej podoba mi sie 2 wisior
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#230 |
Raczkowanie
|
Killa Ree przyznam,że kilka razy przeglądałam Twój wątek i za każdym razem Twoje wisiory zapierają mi dech w piersiach, są śliczne
![]() ba bardzo śliczne!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
Śliczności
![]() ![]() ![]()
![]() |
#232 |
Rozeznanie
|
tak, fotki lepsze sa
ale mam pytanie - nadal robisz je z lampa blyskowa? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
Wtajemniczenie
|
aninka -
![]() karolinqa23 - ![]() nestkaa - ![]() anita19800 - ![]() ![]() Cytat:
![]() no niestety - ja jak wychodzę z domu, to jest ciemno (jeszcze) jak wracam to też jest ciemno (już), a jeszcze się nie dorobiłam namiotu ![]() zresztą w lecie też nie jest wiele lepiej - mamy okna na północ (tylko) i tuż przed oknami drugi blok - niemal zero światła słonecznego ![]() ![]() już sama nie wiem co robić ![]()
![]() |
![]() |
#234 |
Zadomowienie
|
Killa ja mam podobny problem ze światłem
![]() ![]() Ale fotki powoli opanowuję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Wtajemniczenie
|
oollcia - hm... widzę u Ciebie o czym tu piszesz - ale albo mój aparat jest be, albo ja za ciemna wrrr, będę ćwiczyć dalej, w końcu nawet najciemniejsza masa fotograficzna załapie, o co w tym wszystkim chodzi - mam nadzieję przynajmniej
![]() pokombinuję coś, no i każda rada jest cenna ![]() ![]() dziękuję ![]() ![]() szkoda, że nie umiem ich wykorzystać w zadowalający sposób. swoją drogą piękne wspomagacze do zdjęć ustrzeliłaś... u nas na giełdzie były same kurduple, albo drożyzna niesamowita ![]() co do reszty to się nie odzywam, bo zazdroszczę jak diabli ![]() ![]()
![]() |
#236 |
Wtajemniczenie
|
po drobnej przerwie...
wrzucam kilka nowych rzeczy - nowych produkcji z nową metodą zdjęciowania - mam nadzieję, że będzie lepiej ![]() 1. naszyjnik z bursztynem + delikatna oksyda 2. kolczyki z bursdztynem - do kompletu z naszyjnikiem (całość mama dostałą w prezencie na urodziny ![]() 3. komplet z howlitowymi oponkami (dla koleżanki na urodziny ![]() 4. kolczyki malahitem i peridotem - te o których pisałam już gdzieś, że mam matowy malahit, bo nie wierzyłam, że nie wsadza się go do oksydy. 5. wisior z jadeitem soho i karneolem 6. wisior z kryształem pink górskim + ametystowa kulka 7. wisior srebro + hematyt 8. kolczyki srebro + hematyt do kompletu z wisiorem. punkty 7 i 8 są niejako z odzysku - bo te wiszące fragmenty łańcuszka były kiedyś jednym łańcuszkiem, który się był zerwał - więc po stopieniu końcówek... no i powiedzcie, lepiej już ze zdjęciami? mam jeszcze jeden wisior, ale nie pokażę, bo to na wymiankę ![]() ![]()
![]() |
#237 |
Zadomowienie
|
bursztynowy prezent bardzo udany, w ogóle cały wrzucik fajniutki, ale naj naj jak dla mnie ostatni komplecik
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Rozeznanie
|
czyzbym widziala zdjecia bez uzycia lampy blyskowej?
![]() najbardziej podoba mi sie ostatni komplet, chetnie ponosilabym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Raczkowanie
|
Wszystkie wisiory bez wyjątku są śliczne i naszyjnik z bursztynu ah
![]() I przyznam się,że bardzo lubię Twoje prace ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() pierwsza kombinacja pt "namiot bezcieniowy" kombinacja, bo namiot zrobiony z taboreta, białego szala i lampki biurkowej świecącej z góry i kartonów czarnych ![]() mam zamiar zmodyfikować to ostatecznie do ramy z drutów, białego materiału i trzech lampek - ale na razie to jest przyszłość ![]() na razie musi mi wystarczyć to co mam. Mam tylko nadzieję, że jest lepiej ![]() nestkaa - ![]() Rhogata - ![]() kasia_kati - ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:43.