![]() |
#211 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
Cytat:
W ogole nie gotuje po czym wpada do kuchni jak ja w transie gotowania jestem i rzuca tekstem "Kochanie chyba za dużo tej cebuli pokroiłaś" No i świetny podział. To w końcu Wasza rocznica. TŻ niech usmaży naleśniki a Ty jak wrócisz zrobisz resztę. Albo razem sobie w kuchni pogotijecie..popijając przy tym winko ![]() Nie da się dania skrócić bo to wołowina w piwie..wiec niestety aby była miękka musi piec sie 2 godz. No chyba że zrobiłabyś z kurakiem. 40 min by wystarczyło. Zaraz wrzucę przepis na kulinarny ![]() Dziękuję w imieniu męża ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
![]() Spowolnisz metabolizm, wycieńczysz organizm i wpędzisz się w jakieś choroby.
![]() |
#212 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dzis juz przyszlam w oficerkach, bo wczoraj prawie sie zabilam wychodzac z pracy ![]() (pracuje na 21. pietrze, a ludzie czekali, az snieg dojdzie do naszych okien - tak fajnie sypalo ![]()
Can't wait for the rest of my life.. Edytowane przez mykmyk Czas edycji: 2009-10-15 o 10:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#213 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja czasem tak nawet lubię, że tak powiem sięgnąć dna. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyznaj się zakochałaś się ? ![]() Ja jak się zakochałam w Tżu to miałam dopiero figurę, normalnie nie mogłam nic jeść (on zresztą też ), miałam taką gulę w żołądku, szkoda że to dosyć szybko minęło....w sensie gula nie zakochanie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#217 | |||
Zakorzenienie
|
Butter przepis na kulinarnym.
Myślę że kurak będzie dobry w godzinę ![]() Cytat:
![]() Jak metro w zasięgu nogi to w ogóle wypas ![]() Cytat:
![]() Nawet większy niż paella z owocami morza ![]() Cytat:
Teraz ograniczam się do 2..i da sie żyć ![]()
![]() |
#218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do tego jeszcze mocno przeżywałam te wszystkie komplikacje... I dość długo nie miałam jasności co do tego co X. myśli na temat mojego debilnego wyznania... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
kurde, nie mam dziś na nic czasu, pewnie nie pogadamy
|
![]() ![]() |
![]() |
#220 | |
Zakorzenienie
|
Cześć. Wczorajsza pogoda mnie załatwiła. Leże w łóżku
![]() Cytat:
![]() Haniu ja też na początku zakładam soczewki strasznie długo i miałam ich dość. Teraz to kilka sekund i już. To kwestia wprawy.
![]() |
#221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też nie mogłam jeść wpadłam w TŻ jak śliwka w kompot ![]() Kurcze czemu nadal tak nie jest...przecież jestem dalej zakochana ![]() Generalnie miałam tak że nigdy nie miałam czasu na jedzenie..a do tego jak już jadłam to w jego towarzystwie wiec trzeba było sie kontrolować ![]() A poza tym akurat wtedy byłam w fazie końcowej półrocznego wychodzenia z otłuszczenia powarszawskiego....z 8 kg w dół ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#222 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiec gdzie jest haczyk? ![]() Cytat:
![]() ![]() Takze na jedzenie wydaje fortune, ale w koncu to moja kasa wiec .. Na szczzescie teraz kupujemy male opakowania i robimy od razu zakupy na caly tydzien, wiec jakos lepiej gospodaruje jedzeniem..
![]() |
#223 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wiesz jest jeden plus tej sytuacji...nie musisz brodzić po mieście w tej zimnej wodzie ![]() Życzę łagodnego przebiegu choroby i szybkiego powrotu do zdrowie ![]() dajecie mi nadzieję dziewczyny że uporam sie z tymi soczewkami. Dzięki ![]() A ile to wprawianie sie może potrwać?? ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
![]() ....i uważam że rozwód to żadne haczyk. Ot nie udało mu się i tyle. A skoro tak szybko się rozstali i w tak młodym wieku to pewnie to była jakaś szczenięca miłość i ślub do końca nie przemyślany. Cytat:
![]() Dobrze że masz przy sobie osobę która zmienia Twoje nawyki na lepsze ![]()
![]() |
#224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie zajęło ok. tygodnia, żeby bezboleśnie założyć i w miarę szybko a potem to już z górki ![]()
![]() |
#225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w ogóle dziś zrobiłam świetną akcje ![]() 'Ale nic twardo w okularach po domu śmigam. dopiero mąż uświadomił mi co zrobiłam zadając mi pytanie po co mi do diaska okulary jak mam soczewki na oczach ![]() ![]() I jeszcze jedno laickie pytanie...bo już pogubiłam sie i nie wiem czy dobrze zrobiłam....makijaż po założeniu, czy przed??
![]() |
#226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja najpierw zakładam soczewki a potem robię makijaż. A wieczorem najpierw ściągam soczewki a dopiero potem demakijaż. Nie wiem czy to prawidłowa kolejność ale mi taka pasuje. Jakbym najpierw się pomalowała, to znając moje szczęście rozmazałabym oko, bo czasem jakaś łezka poleci. Demakijażu z soczewkami nie potrafię sobie wyobrazić. Wydaje mi się, ze soczewki by mi się przemieściły w oku tak, ze nie znalazłabym ich potem.
![]() |
#227 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dori, u nas jest tak samo... Raz rozpustnie wywalamy kasę na wszystko, a raz ciułamy grosz do grosza...ciekawe od czego to zależy ![]() Co do ciuchów, to zwróć uwagę, że Poemi sama się nie utrzymuje... więc jej kryzys finansowy nie dotyczy..pieniądze, które zarabia, wydaje na siebie... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I właśnie miałam problem bo soczewką dotykałam wytuszowanych rzęs i wiadomo tusz znajdował sie na soczewce ![]() Jutro zrobię na odwrót. A demakijaż oczywiście po zdjęciu ![]() Musze szybko nauczyć się zdejmować żeby po piwku mi sie to udawało ![]()
![]() |
#229 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak pamiętam też, takie akcje jak kolacja w restauracji na początku, i ja byłam tak przejęta że i tak jadłam jak wróbelek, bo stawało mi kołkiem w gardle ![]() Cytat:
Super, że tak jest. Facet rozwodnik i to jeszcze bezdzietny to żaden haczyk ![]() ![]() A nawyki żywieniowe zmień koniecznie, ja mam wyrzuty sumienia jak marnuję jedzenie, czasem sobie wkręcam że ten kryzys to przez moje marnotwawstwo kiedyś ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#230 | |
Zakorzenienie
|
Jeszcze jedno pytanie soczewkowe.
Jak je zdejmujecie..po prostu zsuwając soczewkę palcem w dół? Czy łapiecie ją w 2 palce?? ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
Przez te kilka miesięcy po ślubie gdy nie było rachunków, a lodówka rodziców niezależnie od zasobów naszego portfela zawsze była pełna potrafiliśmy w jeden dzień wydać 1000 zł na ciuchy i jedzenie, a na drugi dzień przeszukiwaliśmy kurtki i spodnie w poszukiwaniu jakiś pieniędzy żeby sobie fajki kupić ![]()
![]() |
#231 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#232 |
Zadomowienie
|
Cześć,
i doopa. Lekarz przyjmie mnie dziś późno wieczorem, a miał przyjąć po południu poza kolejnością ![]() Na życzenie Zary zdjęcie Oktawianka zrobione przed chwilką (to pierwsze). A drugie jak ziewa (nie płacze!) z dredami ![]()
#233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas aż tak estremalnie nie bywa, bo muszę mieć zakórniaki na jedzenie dla dziecka i podstawowe sprawy, ale sinusoidą się układa raz whisky za 200 zł. pijemy, innym razem wino z Lidla ![]() Przydałaby się instrukcja na youtube ![]() Diano ale słodziak !!!!!!! Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-10-15 o 12:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#234 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Właśnie X. do mnie napisał... Kiedyś zaproponowałam mu wypad do Krakowa... No i zapytał mnie dzisiaj czy w listopadzie będzie mógł wpaść ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#235 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() CO do jedzenia.. ja nigdy nie mialam tak, zebym mogla nie jesc bedac zakochana ![]() ![]() Cytat:
Łeb mi peka ![]()
![]() |
#236 | ||||
Zakorzenienie
|
Spróbuję tak dzisiaj..bo okulistka kazała po prostu przeciągać ją palcem w dół aż zjedzie z oka....ale ona mi non stop z powrotem na oko wraca
![]() Cytat:
![]() Nie mogę...ale ma włoski długie i ciemne ![]() Śliczny..i jaki duży już ![]() Cytat:
Kiedyś przez tydzień codziennie chodziliśmy na kolację do restauracji włoskiej...2 daniową z flaszką wina. Mąż miał wtedy na mnie strasznie zły wpływ ![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
![]() A gdzie w tym Krakowie mieszkasz jak jeżdzisz na zjazdy. I w ogole jak to jest że w Krakowie studiujesz?? Ja już się pogubiłam w tej Twoje edukacji ![]() jakiś dyplom już masz...i teraz tylko sie dokształcasz czy jak?? Cytat:
Co ja bym bez Was zrobiła ![]() Fajnie że mam tyle ekspertek soczewkowych na wątku. 12 lat to strasznie dużo...i żadnych zapaleń spojówek nie masz itp? Bo ta okulistka u której byłam chyba nie jest zwolenniczką soczewek i nawrzucała mi do głowy strasznych historii. Włącznie z bliznami na oku i utratą wzroku. ![]() To u Was odwrotnie niż u nas. Ja wyjadam po mężu ![]() I jak tu dietę utrzymać. ostatnio grzecznie zjadłam pyszną dietetyczną zupkę z ciecierzycy, a mąż jadł tortellini z pieczarkami i brokulami w sosie śmietanowym. Zostawił na talerzu 3 sztuki bo niby za nic nie wciśnie więcej..więc co zrobiłam?? oczywiście zjadłam. I tak jest notorycznie.
![]() |
#237 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A rośnie jak na drożdzach! Ja widzę jak dużo urósł, kazdy mówi, że malutki, ale ja widzę różnicę ![]() Mi też tak soczewki wracały na swoje miejsce. Czasami 15 min i dłużej bawiłam się ze zdejmowaniem ![]()
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
czesc
szybkie pytanie: mozecie polecic jakies konto bankowe? musze zalozyc, najlepiej dzis ![]()
#239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#240 | |
Zakorzenienie
|
Diano synuś piękny. W ogóle ja od zawsze rozczulam się nad małymi dziećmi
![]() Masz rację ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=PuXn0...layer_embedded Cytat:
![]() To jesteś weteranka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Ja mam Inteligo i jestem zadowolona. Ale wiem, że Mbank ma korzystniejszą ofertę, bo nie płacisz za prowadzenie konta, za kartę bankomatową ani za przelewy (nawet zewnętrzne).
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.