![]() |
#211 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dieta niełączenia i pogaduchy stosujących cz.II
Dzięki, diety mi się pomyliły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Zadomowienie
|
Ja dziś leniuchuję cały dzień.
Po wczorajszym mam prawie 1,5 kg więcej i mam nadzieję,że szybko zleci,bo jak nie to załamka. Absta dziś to widzę,że humorek całkiem się poprawił ![]() Może zajrzę tu jeszcze później ![]()
![]() |
#213 | |
Zadomowienie
|
Z tego co wiem, to nie
![]() Cytat:
![]() Humor już lepiej, ale cały czas mam wyrzuty sumienia wobec małej, że ślęczę tylko przed komputerem, zamiast jej czas poświęcać, no ale niestety takie jest życie, to teraz będzie moja praca i musimy się do tego przyzwyczaić... Chociaż myślę, że później będzie mniej pracy ![]() Ps. Oczywiście nowej strony nie zauważyłam...
![]() |
![]() |
#214 |
Zadomowienie
|
Absta na pewno później sobie lepiej zorganizujesz czas.Będziesz miała czas na pracę i dziecko.Pracować musisz bo wiadomo
![]() Nie wiem czy to tylko woda,ale gdybym dziś nie miała "pocieszacza" przy sobie to byłoby ze mną ciężko.Wiem,że to moja wina i normalnie tak żałuję ![]() ![]()
![]() |
#215 |
Zadomowienie
|
Celina, toż Ty i tak twardziel jesteś!!!
Żadnych tu wyrzutów sumienia, bo będę lać!!! A pocieszyciel kiedy musi wyjechać?
![]() |
#216 |
Zadomowienie
|
Dziś miał dostać telefon czy jutro jedzie,ale cisza.Możliwe,że rano zadzwonią tak żeby na pociąg zdążył.Do warszawy musi dojechać i już do świąt będzie jeździł
![]() Mam nadzieję,że się kurcze nie poddam,a jutro waga będzie dla mnie łaskawsza bo dziś już grzeczniutka jestem ![]()
![]() |
#217 |
Zadomowienie
|
Kobietko
![]() ![]() No i oczywiście, mam nadzieję, że do męża rano nie zadzwonią i chociaż jeszcze z jeden dzień będzie z Wami ![]() Będę uciekać na dziś, bo i tak ledwo siedzę, a jutro znów robota ![]() Trzymajcie się cieplutko Chudzinki moje ![]() Słodkich snów i sympatycznego dnia jutro...
![]() |
#218 |
Zadomowienie
|
Cześć laski
![]() No to zwalanie kilosów czas zacząć ![]() ![]() Muszę się na kręcić od rana ![]() Miłego i dietkowego dnia ![]()
![]() |
#219 |
Zadomowienie
|
Melduję się zwarta i gotowa pani sierżant
![]() Racja, same kilogramy się nie zwalą ![]() U mnie na liczniku kilogram więcej po moich piwnych (i chlebkowych, ciiii właśnie się przyznałam) szaleństwach, więc 63,5, no ale to tylko kilogram ![]() ![]() No i jak pięknie dzień rozpoczęty? Oby tak dalej!!
![]() |
#220 |
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczynki
![]() Hm, u mnie też kilo więcej ![]() ![]() ![]() xxxxx25 faktycznie mam tę książkę już ![]() ![]() A co do spodni to sobie kupiłam w sobotę, ale zrezygnowałam z dżinów bo tesh d.pę mam jak szafa i obleśne uda, kupiłam zwykłe, materiałowe spodnie.Jakoś tam wyglądają. Absta widzę że Tobie zakupy się udały? Mam nadzieję, ze znajdziesz czas i wrócisz do ćwiczeń, ja codziennie robię to co przesłałaś, bardzo przyjemne są te ćwiczenia, i urozmaicone ![]() ![]() ![]() Celina nie przejmuj się wagą, Ty naprawdę nie musisz, i tak jesteś z nas najlepsza. Wpadnę później, teraz lecę sprzątać
![]() |
#221 |
Rozeznanie
|
Jasne kilogram to niewiele, poradzicie sobie z tym w kilka dni. Może to tylko woda zatrzymała się, przecież tłuszcz nie zgromadzi sie w 1 dzień. Prawda
![]() Celinka, brawo za wynik z podpisu, brawo, brawo Absta dzięki za wyjaśnienia z kotletami sojowymi, za dużo chyba tych diet, już mi się wszystko pmieszało. Kasiu ja też nie stosuję diety z książki, ale może na po świętach. Za 2 tyg mam wizytę u lekarza i zobaczę co z lekami, jak miałam większe dawki leków, waga leciała w dół. Liczę na to że lekarka pozwoli mi wrócić do większych dawek. Narazie piję sobie ziółka i oczyszczam organizm z toksyn, muszę przyznać że z dnia na dzień lepiej funkcjonuje, pozbywam się toksyn. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Zadomowienie
|
Co tam panieny porabiają
![]() Cisza dzisiaj ,wszyscy widzę sobie przytyli ![]() xxxxx25 na pewno po lekach będzie lepiej z wagą(jaka jestem mądra a sama się nie leczę tak jak powinnam) Absta reszta dnia była udana ? Kasia czego sobie pojadłaś,że złapałaś kilogram ![]()
![]() |
#223 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Melduję się ![]() ![]() Do tej pory "pracowałam" i pewnie jeszcze do rana powinnam, żeby wszystko zrobić, ale wtedy nie będzie się komu Leną zająć, więc olewam wsio i idę lulu ![]() Dzień I turbo za mną, tylko na ćwiczenia brak niestety czasu, ale niedługo już luźniej powinno być, więc się wezmę ![]() Słodkich snów babeczki!!!
![]() |
#224 |
Rozeznanie
|
Celinko ja się leczę od roku, ale od 3 miesięcy mam zmienioną dawkę i na niej tyję
![]() Muszę się pochwalić, że ćwiczę sobie w domu twisterowanie i stepperowanie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Zadomowienie
|
Hej babeczki
![]() No i mężu pojechał ![]() Absta to Ty bardzo pracująca kobieta sie zrobiłaś ![]() xxxxx25 ja się zaczęłam leczyć z 10 lat temu ,albo i więcej ciągle z jakimiś przerwami.Teraz to już bardzo dawno nie byłam u lekarza,a leki sobie kupuję sama takie jak miałam kiedyś zapisane ![]() Dobrze,że ćwiczyć Ci się chce. Ja w domu to mam kompletnego lenia do ćwiczeń dlatego bardzo się cieszę,że 2 razy w tygodniu mam ten aerobik. Dziś spotkałam znajomą,która też była na Dukanie ,ale już się nie odchudza,ale wygląda już fajnie,ona z resztą odchudzała pozostałości po ciązy i powiedziała mi żebym już się nie odchudzała bo jest dobrze ![]() Każdy tak mówi bo po buzi widzą,że dużo schudłam ![]() ![]() To na razie ![]() A i zapomniałam powiedzieć,że już mi zostało 0,3 kg do wagi przed szaleństwami.Jakoś sobie leci ![]()
Cel ![]() był,ale chwilowo się zmył ![]() Edytowane przez celina4 Czas edycji: 2009-12-01 o 10:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Rozeznanie
|
Celinka brzuch to chyba tylko ćwiczeniami można sobie ładny zrobić, ale te ćwiczenia na brzuch są bardzo męczące. Niestety.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Rozeznanie
|
Hejka Lasencje
![]() Dziś dieta oki na razie, ale kumpela do mnie wpadnie później, więc zobaczymy.Oczywiście planuję być twarda ![]() Celinka oj szkoda że Mężu już odjechał ![]() ![]() ![]() Xxxxx25 ![]() Absta robię Twoje ćwiczenia i czekam aż Ty też je zaczniesz ![]()
![]() |
#228 |
Rozeznanie
|
Ja za Wami nie nadążam-wątek rozrasta się z prędkością światła i jak będę tu za rzadko zaglądac to zawsze będę Wam deptac tylko po piętach.
Kasiu-pomysł na ciacho na święta to może i podrzucę ale na andrzejki to piekłam zwykłe babki-byle szybciej (i tak ledwo się wyrabiałam na zakrętach). Znam fajny przepis na zdrowe ciasto (otręby, jabłka, bakalie) ale jest łączone ![]() ![]() Leticia i Celinka-życzę wytrwałości w twistowaniu. Ja nie kupię, bo boję się, że będzie to w moim przypadku słomiany zapał. Jakiś rok temu kupiłam hula hop i kurzy się z małymi tylko przerwami. Tylko to strasznie obija mi boki (na początku nawet sińce miałam na biodrach) i narazie myśl o 30 min kręceniu to prawie jak masochizm.Ale przecież nie mogę tylko kciuków za Was trzymac, bo wszystkie pochudniecie i sama zostanę z dużą pupą ![]() ![]() xxxxx25 ja się pisze na wersję elektr. diety, maila wyślę przy pierwszej okazji. Bardzo mnie kusi perspektywa pozbycia się cellulitu. Absta-ostatnio ciężko pracujesz. Podziwiam Cię -twarda jesteś. Misiagdy-dzięki za przepis na niełączone ciacho-z pewnością wypróbuję.Zapowiada się wyśmienicie. Kobieto, jesteś kopalnią pomysłów na warzywne dania. Ja mam wrażenie, że się wypaliłam kulinarnie a Ty sypiesz propozycjami jak z rękawa... Mój mąż w tym tyg w domu ale w kolejnym wybywa, więc będę sobie z Celinką czekac na pocieszacza. Celinka-z tym brzuchem, to xxxxx25 ma rację-niestety cwiczyc Raźniej mi z Wami, skoro już wszystkie się przyznajemy to ja tesh-mam kg więcej (cóż dietkową sałatkę delicjami zajadałam i takie tam...) Edytowane przez Whitecoffe Czas edycji: 2009-12-01 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Rozeznanie
|
Whitecoffe doszedł e-mail?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Rozeznanie
|
Doszedł, dziękuję. W jakim programie otworzyc plik?
Już ściągnęłam Adobe Reader i działa-jeszcze raz dziękuję. Zagłębię się w lekturę w najbliższej wolnej chwili.
Moja pasja-wątek wizażowy Nowy blog Preferencje Whitecoffe - zmagania z AC Targowisko - #24 Edytowane przez Whitecoffe Czas edycji: 2009-12-01 o 18:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Zadomowienie
|
Hej laseczki
![]() Whitecoffe dopiero zerknełam, że Ty też z mazur ![]() Celinko, pocieszam (chociaż pewnie marnie), że masz nas zawsze ![]() xxxxx25 no ćwiczenia to już dużo ![]() Kasiu, na mnie z ćwiczeniami jeszcze trochę, na razie padam na ryjek ![]() Whitecoffe śliczna ta Twoja biżuteria ![]() ![]()
11.03. - 67,5 Cel I: 62 Cel II:56 Edytowane przez absta Czas edycji: 2009-12-01 o 18:29 Powód: dopis |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Rozeznanie
|
Grzeszków nie było(oprócz kilku paluszków)
![]() Już nawet poćwiczyłam i rowerek tesh był(chociaz strasznie nie lubię na nim jeździć, ale zmuszam się ![]() Zaraz przyjdzie TŻ z pracy, i zacznie jeść, ale muszę być twarda ![]() Miłego wieczoru Chudzinki ![]()
![]() |
#233 |
Raczkowanie
|
hej kobitki
od dzis nowe postanowienia i kilka malutkich celow. bede was informowac na biezaco jak mi idzie. wspierajcie mnie, ochrzaniajcie jak bede marudzic. jestem dumna z moich efektow wcziesniejszych bo waga nie wrocila ale czas dokonczyc odchudzanie. samo sie nie zrobi. ![]()
![]() |
#234 |
Zadomowienie
|
Cześć chudzinki
![]() Leticia,no,no jakie postanowienia ![]() ![]() U mnie normalnie tzn. twarde dietkowanie ![]() Tak się wczoraj po rozciągałam,że dzisiaj mam zakwasy.Miałyśmy parę nowych ćwiczeń rozciągających ![]() Miłego dnia dziewczynki ![]()
![]() |
#235 |
Rozeznanie
|
Ale się dzisiaj zdziwiłam, jeszcze jestem w szoku, waga pokazała 62kg. Nie stosuję żadnej diety, tylko piję 3x dziennie zioła. Fajnie co
![]() ![]() Miłego dnia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Rozeznanie
|
xxxxxxxx25 gratulacje
![]()
![]() |
#237 |
Zadomowienie
|
Hiellow
![]() xxxxx25 może ćwiczenia Ci wspomogły działanie ziółek? Fajnie, że coś Ci spadło ![]() Leticia, trzymam kciuki za realizację postanowień ![]() Kasia, byłaś twarda wczoraj? ![]() Mnie nawiedził @ w końcu, waga zeszła do 62,5, czyli tego, co w podpisie. Dziś 3 dzień diety, nie jest źle ![]() Pracy jeszcze dużo, jakoś muszę organizować czas, żeby i z małą jeszcze wychodzić, więc zaraz pewnie lecimy na spacer ![]() Celinko, ja też bym wolała, żeby był śnieg i trochę mrozku, to co teraz jest, to nie jest zima, do ![]() Miłego dnia dziewczyny.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
Rozeznanie
|
Absta byłam twarda
![]() A ja nie lubię zimy i już wolę jaj jest taka pogoda. A jak w weekend byłam u rodziców to widziałam stokrotki na trawniku ![]() ![]() Chyba muszę sobie kawkę wypić bo jakiś senny ten dzień ![]()
![]() |
#239 |
Rozeznanie
|
Zważyłam się po przyjściu z pracy i 61,8
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Rozeznanie
|
xxxxx25 ważymy się rano na czczo
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:55.