|
|
#211 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czarna lista part 2
Zgłaszam Wizażankę niusiakk18 !
Moja cierpliwość się skończyła. Mimo że twierdziła, że bluzę wyśle, nie zrobiła tego i nie odpowiada na moje wiadomości w wątku, co więcej - zablokowała wysyłanie do niej wiadomości na priv. Przykro mi, że nie miała odwagi napisać, że rezygnuje z wymianek tutaj (bo tak właśnie to rozumiem - pierwsza wymiana i co?? olewka).Szkoda mojego czasu i nerwów Wystawiam zasłużonego negatywa!
happines depends upon ourselves Edytowane przez czaroownica87 Czas edycji: 2009-12-21 o 19:31 |
|
|
|
#212 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
queen0power dostala bana za edycje postów, wróci do nas za 14 dni, wszystkie dogadane wymiany powinny zostać zrealizowane
![]() |
|
|
|
#213 |
|
|
bloodhoundgang dziedziczy bana stałego jako klon bzuz/shine89
|
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 112 pkt / 100% pozyt.
|
witam
![]() mam pewien problem, użytkowniczka z którąumawiałam się na wymiankę została tymczasowo zablokowana. Wymieniłyśmy adresy, ale nie dostałam odpowiedzi na zapytanie jakim listem wysłać przesyłkę (piro. czy ekon.) . niewiem co zrobić, narazie wstrzymuje się z przesyłką... dodam że ona miała wyslać pierwsza. oczywiście nie jest to jej wina to raczej problem techniczny
Edytowane przez Igusia92 Czas edycji: 2009-12-25 o 17:54 |
|
|
|
#216 |
|
|
BonBonek19 dostaje bana tymczasowego po skumulowaniu sie punktów (3 x złamanie regulaminu w ciągu 2 dni) paczki prosze wysyłać zgodnie z umowami, ban nie ma związku z wymianami
|
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
ban stały jako klon a silentxwhisper normalnie ma użytkowe konto ?
to przypadkiem nie oby dwa konta powinny mieć bana ? Wyjaśni mi to ktoś ? |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#218 |
|
|
|
|
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
A metal barbie dlaczego jest tymczasowo zablokowana? Coś nabroiła? Zastanawiałam się nad wymianką z nią.
|
#220 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#221 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny muszę zgłosić - justynkavip .
Umawiałyśmy się na wymiankę w październiku- tak około 27. Umawiałyśmy się na wysyłkę na najbliższą sobotę od tej daty- ja wysłałam paczkę i nawet otrzymałam pozytywny komentarz. Dziewczyna poprosiła o późniejszy termin wysyłki, ponieważ nie miała pieniędzy. Zgodziłam się, jednak zapomniała o mnie i nie wysłała. Ostatnio znowu jej się przypomniałam po świętach- odpisała, że paczkę nada na drugi dzień- jednak u mnie nie ma jej ani widać ani słychać, a ona nie odpisuje na moje zapytania czy wysłała mimo, że się loguje na wizażu :/ Co mogę w tej sytuacji zrobić ?? Wydaje mi się, że ona zamknęła swój wątek z wymiankami.... Byłam bardzo wyrozumiała, a teraz żałuje
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#222 | |
|
|
Cytat:
Ciekawosc pierwszy stopien do piekła ![]() [1=bfca8d39b0c33d1e642320d 525f11dd69d86e6d3_6578f56 ebc91f;16242188]Dziewczyny muszę zgłosić - justynkavip . Umawiałyśmy się na wymiankę w październiku- tak około 27. Umawiałyśmy się na wysyłkę na najbliższą sobotę od tej daty- ja wysłałam paczkę i nawet otrzymałam pozytywny komentarz. Dziewczyna poprosiła o późniejszy termin wysyłki, ponieważ nie miała pieniędzy. Zgodziłam się, jednak zapomniała o mnie i nie wysłała. Ostatnio znowu jej się przypomniałam po świętach- odpisała, że paczkę nada na drugi dzień- jednak u mnie nie ma jej ani widać ani słychać, a ona nie odpisuje na moje zapytania czy wysłała mimo, że się loguje na wizażu :/ Co mogę w tej sytuacji zrobić ?? Wydaje mi się, że ona zamknęła swój wątek z wymiankami.... Byłam bardzo wyrozumiała, a teraz żałuje [/QUOTE]Podaj mi link do jej profilu. Wystaw komentarz. |
|
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
nie wiem co mam robić.. umówiłam się na wymianę z BonBonek19 wysyłka miała być w poniedziałek po świętach. Napisałam jej (już jak zauważyłam blokadę) czy może z tego powodu wysłać pierwsza (pierwotnie miałyśmy wysłać w tym samym czasie) nie dostałam żadnej odpowiedzi, pisałam później na jej profilu- że wyślę w następny poniedziałek (tj. wczoraj) ale również mi na to nie odpowiedziała teraz się zastanawiam czy wysyłac.. zalezało mi na tej wymianie, ale jak widzę że nie ma żadnej odpowiedzi...
|
#225 | |
|
|
Cytat:
![]() Nie odpisze Ci skoro została zablokowana, ale wróci przecież. |
|
|
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, proszę o pomoc, bo nie wiem, czy wystawić negatyw czy neutrala... a nie chcę nikogo skrzywdzić ani znowu popuścić wysyłania zwykłym listem, które ostatnio coś często mi się trafia od strony osoby z którą wymiankuję.
No więc, wymiana została ustalona 27 października, ja wysłałam moje buty, które dotarły do Wizażanki, ja natomiast długo czekałam na buty które miały do mnie dotrzeć, po czym okazało się, że buty zostały wysłane listem zwykłym i niestety zaginęły, także do mnie nie dotarły ![]() Następnie Wizażanka zgodziła się wysłać z powrotem moje buty do mnie, niestety trwało to ponad miesiąc, na szczęście w końcu je otrzymałam... za co chwała ![]() I co teraz... z jednej strony super, że odzyskałam buty, z drugiej wysyłanie nierejestrowanych przesyłek jest bardzo nie w porządku
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2010-01-05 o 22:32 |
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym wystawiła hmm.. neutrala. Mimo wszystko buty wrociły.
A tak swoją drogą, to coś mi się wydaje, że wizażanka mogła wcale nie wysłać przesyłką nierejestrowaną, tylko wcale nie wysłała i potem takie głupie tłumaczenie... |
|
|
|
#228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale co do przekupki wolałam się zapytać... Dzięki za opinię
|
|
#229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jeśli ja z postów usuwam rzeczy po wystawieniu przekupek ( już nie ma) i wstawiam tam nowe na miejsce starych, to źle??
|
|
|
#230 |
|
Konto usunięte
|
Robilam wlasnie porzadki w swojej skrzynce z PW. Znalazlam wiadomosci od Kasia16, ktora w czerwcu miala mi wyslac paczke(pierwsza). Nie dostalam tej paczki. Po jakims czasie napisalam do niej, ona nie odpisala. POzniej zupelnie o tym zapomnialam. Nalezy jej sie zatem negatyw. Kliknelam, zeby wystawic przekupke, ale widze, ze ma 3 negatywne, wiec nalezy jej sie ban.
https://wizaz.pl/forum/itrader.php?u=476592 |
|
|
|
#231 |
|
|
|
|
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 92 pkt / 99% pozyt.
|
witam mam pytanie wymieniłam sie z dziewczyna na bluze japan naprawde jej nie nosiłam wiec nie wiem czy mila jakies uszkodzenia jedyne co zawuwazylam po odpakowaniu to ze bombelek odpada i przyszłam go zeby sie nie zgubił każdy wie jakie sa ubrania japan dziewczyna bez żadnej próby wyjaśnienia sprawy wlepia mi negatyw mam bardzo duzo pozytywnych przekupek nigdy nei miłam z nikim problemu ani nikt ze mna z chcecia bym odmieniła sie nawet na moj koszt skoro to moja wina ale skoro juz dostłam negatyw bez żadnej rozmowy co mam zrobic ?
|
|
|
|
#233 |
|
moderatorka też wizażanka
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Dlaczego wystawiła Ci negatywa? Czy tak naprawdę, nie znasz powodów jego wystawienia? Chodzi o ten "bąbelek" przyszyty?
|
|
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
podobno jest poprzecierana jeśli co kolwiek na niej jest to jest od nowości ,nei nosiłam jej wiec jak miałam zauważyć ale nie chodzi o to zawsze mozna sie dogadać po co jej ta bluza skoro sie jej nie podoba mogłam odmienić na swój koszt lub coś dosłać żaden problem ale skoro ktos nie umi poprowadzic rozmowy jak dorosły to mi przykro i wystawiam neutralny ponieważ takie sprawy sie wyjaśnia a nie wlepia negatyw
|
|
|
|
#236 |
|
moderatorka też wizażanka
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Skoro nie próbowała się dogadać, to szkoda. Skoro jesteś/byłaś chętna do odmiany.
Nic nie pisała, tylko odrazu negatyw, bo poprzecierana? Sytuacja jest dziwna, bo no fakt przeoczyłaś to ale po co zaraz negatyw, skoro można się odmienić i po krzyku, moim zdaniem negatyw niezasłużony, bo oszustką nie jesteś. Nie wiem jednak czy w tej sytuacji złośliwiec usunie taką przekupkę, zawsze można zapytać. Poczekaj jeszcze co doradzi virtual_reality. Myślę, że z Twojej strony neutralna przepupka byłaby na miejscu. Z jednej strony dziewczyna wywiązała się z wymiany, zaś z drugiej hop negatyw, bez kontaktu? Próby odmiany? |
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie tylko o to mi chodzi bo jesli cos przeoczyłam to przepraszam ale nie powiedziałam ze sie nie od mienie ani czegoś nie doślę wystarczyło napisać a nie wyskakiwać ze mam negatywa i tyle nawet jeśli się odmienie nigdy wcześniej nikt nie miał ze mną problemow wiec oszustką nie jestem wyszłam również real foto wiec niczego nie starłam sie ukrywać
wcześniej miałm taka sytuacje z własnie z tobą ecrulo cos było nie tak dogadałyśmy sie ze cos ci dośle bez problemu i nie rozumiem takiego nieopanowanego zachowania i gdyby bluza byla az taka zła to by chciała ja odmienić ale w tej sytuacji nie będę negocjować zaproponowałam ze moge sie odmienić na własny koszt tesli nie to nie |
|
|
|
#238 |
|
Konto usunięte
|
Jak dla mnie to dziwne zachowanie... I dziwne, że wolała zostawić niby poprzecieraną bluzę, niż spróbować odzyskać swojego ciucha
![]() Może ta osoba by się tu odezwała i wyjaśniła swoje zachowanie? |
|
|
|
#240 |
|
Raczkowanie
|
Trochę wygląda mi to na bezczelną próbę wyłudzenia ciucha
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.

olewka).

?