![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XII
Rozmawiałam własnie z wydawcą. Błąd popełnił mój współtłumacz. I przyjaciel.
![]() Redaktor i opiekun merytoryczny serii przeczytali moje tłumaczenie, i nie mogą się nazachwycać, jakie dobre jest. ![]() Ale rozważają wycofanie niesprzedanego nakładu. [/QUOTE] Sabbath ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
właśnie zjadłam porcję sałatki-mix 3 różnych jakie mam w lodówce
![]() Sabb-trzymam kciuki,żeby udało się ten błąd zminimalizować ![]() jutro mam urlop,dobrze,że wzięłam,bo dziecko nadal mocno przeziębione ![]() dobranoc ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#213 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ładnie z ich strony. Cytat:
![]() Ja kiedys , na łikendzie wpewnym ośrodku szkoleniowym , zakwaterowana w domku bez wc, doszłam do wniosku ,że co będe latać z sisianiem do głównego budynku jak moge pod krzaczek za domkiem ![]() Na drugi dzień, patrol nocny dyskretnie powiadomił moją współlokatorke ,że ośrodek jest ...okamerowany ![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2009-12-27 o 21:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
Sabb, przynajmniej wiesz co się stało, chociaż pocieszenie marne.
#215 | ||||||
Zakorzenienie
|
ale masz tych włosów
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() przeleciałaś nas? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() o moich planach już pisałam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#218 | ||||||
BAN stały
|
Wybieram cały pakiet
![]() "Szczerze mówiąc, moja droga, gówno mnie to obchodzi" - to z pożegnalnej sceny, gdy Scarlett pyta się go, co z nią teraz będzie (czy jakoś tak) - w polskim tłumaczeniu gówna zabrakło ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() "Maniana"... wieki tego nie słyszałem ![]() Typowo "domowe", któryś już rok z rzędu ![]() ![]() Tak szczerze, nie lubię Sylwestra, tak mnie jakoś deprymuje ![]() Cytat:
![]() Wspaniały awek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() --- Ech, tak w ogóle to "wyżalić" się muszę ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gryx na zdjeciach były tylko próby, nigdy w zadnej z tych fryzur nigdzie nie wyszłam. Drogi są przymarzniete, wieczorem był mróz , myśmy jechali zakopianką i było nieźle, chociaz na pojedynczej chyba tylko setką. Potemna autostradzie syn jechał 150/160 i ja byłam zła , ale droga była OK, Natomiast w radio słyszelismy ,że w niekórych miejscach na drogach jest ślisko. Twoja rodzina miał pecha ![]()
![]() |
#220 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() W ogóle przeziębienie cały czas mnie trzyma, nienawidzę tego stanu ![]() I jestem gruby i brzydki, dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() już nie śpię ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#222 | ||||||
Zakorzenienie
|
zawsze byłam włochata
![]() mama do dzisiaj opowiada, jak podczas chrztu zdjęła mi czapeczkę, a ksiądz stanął jak wryty, bo miałam taką gęstą i czarną czuprynę, ze nie wiedział, gdzie mi wodą polać... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no co... jak czerwona jest kiepska i słabo aromatyzowana, to zajeżdza tak ziemiście... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale masz fajny avek ![]() ![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-12-28 o 07:46 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Rozeznanie
|
Witam miło.........
Winter76 ![]() przed świętami pracy na maxa w domu i w pracy.....zdołałam tylko poczytac Was....czasem dzieci w komputerze wymieniają dysk na swój, to mi na wizażu wyświetla ze jestem niezalogowana(i wtedy jestem Gość ![]() ![]() ![]() hm......w ramach prostowania myslenia........: zaprosiłam rodziców na wigilie..na 17 , i ze względu na pirogi które lepiły się w ostanim momencie lepiły się wyjątkowo fatalnie.....wigilia spóxniła się o godzine może półtorej....komentarz ojca był następujący......to moze wcale nie będzie....co.....niektórz y mieli o 16 juz...........przecież to moi Rodzice...te pierogi są dla mojego mauża daniem typowo domowym wigilijnym smazone w głębokim oleju i trzeba je podawać na stół gorące............za wsze wychodziły.....tylko w tym roku jakoś dziwnie tak pomagał lepił je.....a ciasto rwało się paskudnie.......nawet teściowa powiedziaąłby raczej ze poczekamy takie mam wrażenie...wsz ystko było na stole.....tylko ja umeczona prosto od garów......bez prysznica i nie pachnąca niczym zmieniłąm tylo ubranie na czyste.... i tak jak powiedziałą sabbath.........nie ilośc potraw.........porządki w domu........(w moim domu rodzinnym też było to najważniejsze).ale uwagi krzzyki nerwy.skutecznie zabijały atmosferę świąt.....nmigdy nie lubiłam świąt w domu........bo kojarzyły się z napięciem stresem........oboje z maużem wolimy potraw mniej....ulubione,ukochan e takie które kojarzą się obojgu w wigilia..ale też kochamy atmosfereę bez napięc ...ona jest wazniejsza dla nas obojga niż cokolwiek innego...przez ostatnie 13 lat rodzice zawsze byli u nas na wigili.........co zrobię za rok......nie wiem..........ale np słowa mauża....(nie dam radu obmyć ci szafekw kuchni .przed wigilią.....wybacz.....)s ą dla mnie ważniejsze niż .cokolwiek....zrozumienia współ-czucia w pracy (cytuję Dmuchawca....nie zastąpi nic......
#224 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Myślałam, żeś umarła przez te święta (z głodu, przejedzenia, albo wkładania różnych dziwnych rzeczy pod choinką ![]() I nie śmiej się z nabytku Red, bo nie tylko ona taka poszkodowana. Ja np. zostałam uszczęśliwiona wodą toaletową KAOS by Gosh. Też kwiatowo-mydlany, bleh.. Na szczęście dziś przyleciał mój Red Dragon to odreagowałam ![]() ![]() Zakładamy klub włochatych? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja albo na chacie, albo na Miguelach w No Mercy, albo pod ratuszem na Białołęce: Strachy na Lachy i Krzysiu Krawczyk ![]() TO jest ten zamyślony avatar? ![]() ![]() --- Awww, wzruszyłam się czytając Gwaikową opowieść przedwigilijną. A rano chciało mi się śmiać, bo TŻ opowiadał jak to krążył po Złotych Tarasach chcąc coś dla mnie zanabyć na prezent. W sklepie z bielizną nic, bo kiedyś to wiedział, że laskom się kupuje 75B, a teraz ja wydziwiam jakieś literki ze środka alfabetu no i się bidulek gubi ![]() W perfumerii.... Taaaa.... ![]() No i w efekcie dostałam bilety na Emilie Autumn. EDIT: Envy, współczuję.. Tak nie powinno być na święta, ale niestety w wielu domach jest..
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2009-12-28 o 09:08 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Envy
![]() Na przyszły rok zróbcie Wigilię tylko we własnym grone,a rodziców zaproście na obiad w I-szy dzień Świąt.Chociaż to będzie trudne jak się mieszka zaraz obok.
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
perfumowy zawrót głowy
|
![]() ja dziś wstałam o 9.45 - mój rekord. Przypominam tym co muszą - dziś zaczynamy odchudzanie ![]() dziecko zażyczyło sobie dziś naleśniki to naprodukowałam ale sama byłam dzielna. zaraz zmykam na dyżur do pracy. Envy - trzymaj się - w sumie takie swięta to niestety norma w polskich domach, nastepnym razem wyjezdzcie gdzies daleko.
#227 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#228 | |
Zakorzenienie
|
w reakcji na klub "chudych pysków"
![]() Ależ z Tobą to są problemy, jeśli o prezenty chodzi ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#229 |
Rozeznanie
|
Ja też odchudzanie zapowiadam od dziś.......lżejsze ciało to wygoda
![]() ![]()
![]() |
#230 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
A najbardziej lubię otwierać paczki z poczty z prezentami od siebie samej, szczególnie jak jest ich kilka naraz to wprowadza to element zaskoczenia ![]() Co do klubów, to ja w sumie do chudych pysków też pasuję ![]() I do posiadających fałdki tam gdzie nie trzeba. I bladolicych. I pończoszanek. I baciki też lubię. Proszę o zmotywowanie, 0,5 kilo powigilijne muszę zgubić ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Nindżopesz
|
Witam po weekendzie!
Telefony wydzwaniają ale olewam. Jeszcze koleżanki z pracy mają pretensje, że mam wolne w Sylwestra bo same chcą wziąć, no litości, przez całe święta siedziałam w robocie... Sabbath, no nieźle... Trzymam kciuki żeby jednak wycofali ten nakład. Maju, nie skomplementowałam - włosy masz cudowne ![]() I nie zakochaj się w Sabb (bo i rycerz, i z gitarą...) :P Gryxiu - ależ jedźcie, ja sobie odpocznę i wysprzątam dom, okna pomyję, podłogi wypoleruję ![]() Mówisz, że Glow ma takie zalety? No to muszę go rozpakować, przymierzyć... ![]() A tekst z "Przeminęło z wiadrem" boski ![]() Envy, współczuję... U mnie jest inaczej ale też niewesoło kiedy wpadają znajomi z Łodzi. Wszyscy się bawią, chleją, grają a ja gotuję, szykuję, podaję, sprzątam i jeszcze na mnie narzekają, że nie umiem się bawić. Najlepsze było dwa lata temu w Sylwestra kiedy cała nasza czwórka jak jeden mąż wdepnęła w gówno - zadowoleni zostawili śmierdzące glany w malutkim korytarzyku i polecieli grać w planszówki, ja tymczasem wyskrobywałam te gówienka z podeszw bo normalnie nie mogłam znieść smrodu. Kamena, gratuluję Smoka i biletów ^^ Idziesz na Krawczyka!? Koniec świata ![]() Ewusiu, ale chyba na dziwkę nie trzeba się za specjalnie robić? Makijaż rozmazany, czerwona szminka krzywo, włos zmierzwiony, flaszka, papieros i porwane kabaretki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Rozeznanie
|
Redhaired Witch.....współczuje..... .i zaczynam namawiać do lekkiego buntu....nawet pasywnego....albo tak w ramach bycia Scarlett O "Hara..(kocham ksiązkę)........zadbanie o własną psychikę i bycie sobą.....zadbanie o swj środek..to strasznie wazne..(odkryłąm to po 40) lepeij późno niż później
![]() ![]() ![]()
#233 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A bacik na motywację? A masz! ![]() ![]() I nie słuchaj głupot - Krawczyk jest the best! ![]() Cytat:
![]() ![]() Dla porównania - wrzucam foto mojego naturalnego koloru ![]() ![]() A Twoje takie płomienne naturalnie? ![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-12-28 o 10:25 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 |
Rozeznanie
|
Kamena....dzięks za dobre słowo
![]() ![]()
#235 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
Moje naturalne są płomiennie ciemno-szaro-blond z kasztanowymi refleksami ![]() U Was też tak sypie? Aż musiałam się wracać do domu po parasol. I oczywiście kozaki zamszowe włożyłam ![]() A propos, znacie ten kawał o zamszowych butach? Spotykają się dwaj księża: - o, jakie masz ładne nowe buty, zamszowe? - nie, za własne kupowałem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Dziewczyny, a ja myslałam, że w Sylwestra przyjdziecie do Baru i sobie posiedzimy... A tak to bedę sama ![]() Sabbath, mam nadzieję, że chociaż po części to wynagrodzi Ci stres, jakiego doświadczyłaś... ![]() Envy, to przykre co piszesz... I domyślam się, jak możesz się czuć, bo wiem coś o tym... Ewuś - na dziwki się robicie...?A gdzie ten bal się odbywa...? ![]() Co do włosów, to zapuszczam, bo chciałabym taką fryzurę z lat 50-tych, tylko, że mam strasznie proste włosy i trochę obawiam się katowania ich lokówkami wałkam etc. ... No i do mojej kościstej, trójkątnej twarzy niebardzo pasuje... Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2009-12-28 o 10:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Rozeznanie
|
Ja w pewnym momencie zaczełam kochać Sylwesterw domu i na razie na takim etapie jestem....tzn od momentu urodzenia pierwszego dziecka....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#238 | ||
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]() swoja droga, nic bardziej motywujacego mnie do zaniechania podrozy Sylwestrowej nie moglam przeczytac^^ ja od wczoraj drze ze strachu przed kilkugodzinna jazda autokarem - i nie wiem czy ostatecznie nie stchorze ![]() Cytat:
![]() ![]() eee, jakis ciezar musi byc, zby wiater nie zdmuchnal ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Rozeznanie
|
Ja po 40.z haczykiem
![]() ![]() ![]() ![]()
#240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Snieg w Wawie walił, ale teraz trochę się uspokoiło ![]() Pamiętam Cię z fotki w blondzie - też fajnie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.