Scent Bar XII - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-27, 21:52   #211
edytapa68
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XII

Rozmawiałam własnie z wydawcą. Błąd popełnił mój współtłumacz. I przyjaciel.
Redaktor i opiekun merytoryczny serii przeczytali moje tłumaczenie, i nie mogą się nazachwycać, jakie dobre jest. I co ciekawe - nigdy go wcześniej na oczy nie widzieli.
Ale rozważają wycofanie niesprzedanego nakładu.

[/QUOTE]

Sabbath dla wydawcy i za pomyślne zakończenie całego zamieszania.Wszak dobre imię ważniejsze jest od pieniędzy
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-27, 21:55   #212
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

właśnie zjadłam porcję sałatki-mix 3 różnych jakie mam w lodówce

Sabb-trzymam kciuki,żeby udało się ten błąd zminimalizować

jutro mam urlop,dobrze,że wzięłam,bo dziecko nadal mocno przeziębione

dobranoc

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-27, 21:56   #213
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Ja też nie. To znaczy... Raz byłam łysa, ale czyt o jest fryzura, czy manifest to nie wiem.
Myśłałam,że fryzura jest z włosów

Cytat:
Ładnie z ich strony.

Cytat:
Nam się zdarzyło siusiać chowając zadki w krzakach w centrum Gdyni. Rano okazało się, że po drugiej stronie krzaków jest postój taksówek.
mam nadzieję, że niezbyt głęboko chowałyśmy i nie wyłaziły z drugiej strony żywopłotu...

Ja kiedys , na łikendzie wpewnym ośrodku szkoleniowym , zakwaterowana w domku bez wc, doszłam do wniosku ,że co będe latać z sisianiem do głównego budynku jak moge pod krzaczek za domkiem
Na drugi dzień, patrol nocny dyskretnie powiadomił moją współlokatorke ,że ośrodek jest ...okamerowany

Edytowane przez ROZ-ter-KA
Czas edycji: 2009-12-27 o 21:57
ROZ-ter-KA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-27, 22:20   #214
vesenka
Zakorzenienie

Sabb, przynajmniej wiesz co się stało, chociaż pocieszenie marne.

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-27, 22:20   #215
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

Skoro już o włosach mowa, to pokażę swoje
ale masz tych włosów
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość

troche mnie nie było i widzę ze starą knajpę zamknęli.
Nadrobiłam szybko-przelatując was jednym okiem.

przeleciałaś nas?
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

A ja nie mogę się przekonać do związywania włosów, moje pełnią funkcję zasłony, mach i znikam W załączeniu mroczny efekt znikania:
cudne
Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Piję sobie piwko, żeby się znieczulić Jezusicku, ale mi humor siadł

Cytat:

Taaa Już nie pamiętam ile wypiłam na tym zdjęciu, generalnie był to mój wieczór panieński (czyli trzech facetów, ja i koleżanka, dmuchanie prezerwatyw, tanie wina i skakanie przez ognisko. A później koleżanka zbałamuciła jednego z kolegów, się działo, łezka w oku)
coś słabo damski ten panieński ale za to na pewno nie stereotypowy

Cytat:

Właśnie, pochwalcie się planami Sylwestrowymi
o moich planach już pisałam tylko szkoda ze pracuję i nie będę miała kiedy zrobić z siebie perfekcyjnej dziwki ale najwyżej będę mało perfekcyjną dziwką

Cytat:

Dzięki., Rozmawiałam własnie z wydawcą. Błąd popełnił mój współtłumacz. I przyjaciel.
Redaktor i opiekun merytoryczny serii przeczytali moje tłumaczenie, i nie mogą się nazachwycać, jakie dobre jest. I co ciekawe - nigdy go wcześniej na oczy nie widzieli.
opcja z wycofaniem niesprzedanego nadkładu brzmi optymistycznie
Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość

Zjadłam na kolacje grzybowa z makaronem.
Mam teraz na talerzyku , torcik orzechowy, adwokatowy i ciasteczko toffikowe

Cytat:

Ja kiedys , na łikendzie wpewnym ośrodku szkoleniowym , zakwaterowana w domku bez wc, doszłam do wniosku ,że co będe latać z sisianiem do głównego budynku jak moge pod krzaczek za domkiem
Na drugi dzień, patrol nocny dyskretnie powiadomił moją współlokatorke ,że ośrodek jest ...okamerowany
no to mieli w monitoringu tzw kino

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-27, 22:25   #216
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Ech. No właśnie...nie wiem....chciałabym grzywkę, ale mi w niej paskudnie, więc nie zrobię, chciałabym mieć prosto ścięte, ale na ukos z boku i nie ścieniowane, ale w sumie z tyłu, gdzie nie widzę, może trochę ścieniuję. No i generalnie chciałabym, żeby była bardzo duża zmiana, ale bez dużego ścinania z długości. Teraz jest tak:
Justyno, myślę,że dobrze by Ci było w grzywce, ale takiej asymetrycznej, dłuższej, ciętej po skosie. I z trochę krótszymi włosami, tak między dołem ucha, a podbródkiem.

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-27, 23:04   #217
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

dobranoc

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-27, 23:35   #218
gryx82
BAN stały

Cytat:
Helou!
Ale chcesz do odchudzania, czy SM?
Wybieram cały pakiet

Cytat:
To może jeszcze coś z Rhettem Butlerem?
"Szczerze mówiąc, moja droga, gówno mnie to obchodzi" - to z pożegnalnej sceny, gdy Scarlett pyta się go, co z nią teraz będzie (czy jakoś tak) - w polskim tłumaczeniu gówna zabrakło

Cytat:
Jakoś we wrześniu, będziemy w kontakcie
A ta "" emotka świadczy pewnie, że "nasze" plany nie bardzo Ci na rękę? Powiedz tylko słowo, a przestanę się narzucać

Cytat:
Nie była rudo-blond...?
No weeeź, przyyyznaj się - zabalowało się kiedyś w Bydgoszczy I jeszcze te komentarze strażników miejskich, coś w stylu "a teraz wyślemy to do jej pracy/rodziców"

Cytat:

Cytat:
A z Glow'a śmiej się śmiej, ciekawe co sama masz w tych worach
Swoją drogą... Glow ma bardzo anatomiczny kształt

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Madziczko, tylko 4 dni i znów bedzie maniana
"Maniana"... wieki tego nie słyszałem

Cytat:
Właśnie, pochwalcie się planami Sylwestrowymi
Typowo "domowe", któryś już rok z rzędu W tym roku jednak towarzystwo wykruszyło się, i albo: a) z siostrą, szwagrem i dwoma siostrzeńcami, albo: b) patrz pkt a + siostra szwagra z rodziną

Tak szczerze, nie lubię Sylwestra, tak mnie jakoś deprymuje

Cytat:
... Rozmawiałam własnie z wydawcą. Błąd popełnił mój współtłumacz. I przyjaciel.
Ale rozważają wycofanie niesprzedanego nakładu
Mam nadzieję, że sprawa zakończy się w sposób, który będzie Cię satysfakcjonował, choćby i częściowo (wyobrażam sobie, jak podłe musi być uczucie, gdy czyta się "swój-nie swój" tekst)

Wspaniały awek

Cytat:
Ja tez nigdy nie miałam fryzury. Przeżyłam 50 lat bez fryzury. Tragiczne.
Kłamstwo - widziałem zdjęcia

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
o moich planach już pisałam tylko szkoda ze pracuję i nie będę miała kiedy zrobić z siebie perfekcyjnej dziwki ale najwyżej będę mało perfekcyjną dziwką
Trzymam za Twoją dziwkę

---

Ech, tak w ogóle to "wyżalić" się muszę Byli u nas (przejazdem) wujek z ciocią, a po 20 min. od ich wyjazdu dzwonią, że mieli wypadek, wpadli w poślizg i samochód poważnie uszkodzony, a ciocię wzięli do szpitala na rutynowe badania (bóle w klatce - najprawdopodobniej od pasów albo poduszki). Jakąś godzinę temu wyszła na własne żądanie, a że mieszkają 200 km od nas, ojciec wiezie ich właśnie do domu, bo o 7 rano wujek musi jechać do Hamburga (pracuje jako kierowca zawodowy). A drogi niby "czarne" i suche
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 00:04   #219
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Kłamstwo - widziałem zdjęcia

---

Ech, tak w ogóle to "wyżalić" się muszę Byli u nas (przejazdem) wujek z ciocią, a po 20 min. od ich wyjazdu dzwonią, że mieli wypadek, wpadli w poślizg i samochód poważnie uszkodzony, a ciocię wzięli do szpitala na rutynowe badania (bóle w klatce - najprawdopodobniej od pasów albo poduszki). Jakąś godzinę temu wyszła na własne żądanie, a że mieszkają 200 km od nas, ojciec wiezie ich właśnie do domu, bo o 7 rano wujek musi jechać do Hamburga (pracuje jako kierowca zawodowy). A drogi niby "czarne" i suche

Gryx na zdjeciach były tylko próby, nigdy w zadnej z tych fryzur nigdzie nie wyszłam.

Drogi są przymarzniete, wieczorem był mróz , myśmy jechali zakopianką i było nieźle, chociaz na pojedynczej chyba tylko setką. Potemna autostradzie syn jechał 150/160 i ja byłam zła , ale droga była OK, Natomiast w radio słyszelismy ,że w niekórych miejscach na drogach jest ślisko. Twoja rodzina miał pecha
Stary 2009-12-28, 00:14   #220
gryx82
BAN stały

Cytat:
Drogi są przymarzniete, wieczorem był mróz , myśmy jechali zakopianką i było nieźle, chociaz na pojedynczej chyba tylko setką. Potemna autostradzie syn jechał 150/160 i ja byłam zła , ale droga była OK, Natomiast w radio słyszelismy ,że w niekórych miejscach na drogach jest ślisko. Twoja rodzina miał pecha
Na to wygląda, że miejscami faktycznie "podmarza" - u nas lekki mróz, jednak asfalt "czysty". Oni wypadek mieli pod jakąś wsią - pola, łąki, inna wilgotność powietrza, a przy gruncie zawsze najzimniej

W ogóle przeziębienie cały czas mnie trzyma, nienawidzę tego stanu

I jestem gruby i brzydki, dobranoc
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 07:40   #221
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

już nie śpię

Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-28, 07:43   #222
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
ale masz tych włosów
zawsze byłam włochata
mama do dzisiaj opowiada, jak podczas chrztu zdjęła mi czapeczkę, a ksiądz stanął jak wryty, bo miałam taką gęstą i czarną czuprynę, ze nie wiedział, gdzie mi wodą polać...
Cytat:
You Perfect Bitch
Cytat:
Dokładnie, nikt nie wie gdzie właściwie patrzysz

Och nie Mi razem nie wiem, mierzyłam tylko wybrane partie...

Taaa Już nie pamiętam ile wypiłam na tym zdjęciu, generalnie był to mój wieczór panieński (czyli trzech facetów, ja i koleżanka, dmuchanie prezerwatyw, tanie wina i skakanie przez ognisko. A później koleżanka zbałamuciła jednego z kolegów, się działo, łezka w oku)

Co do herbat czerwonych i zielonych to pachną mi śledziem i starym sianem więc kupuję z dodatkiem cytryny czy cuś.

EDIT: Madziczka, no właśnie, coś się stanęło?
No to ładny panieński miałaś...
Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
no, prosze Cie
no co... jak czerwona jest kiepska i słabo aromatyzowana, to zajeżdza tak ziemiście...
Cytat:
No nie bardzo, we wrześniu

Nie martw się, pod koniec tygodnia Sylwek czyli kąpiel w szampanie i znowu długi weekend...

Właśnie, pochwalcie się planami Sylwestrowymi Moje plany zależą od oferty TVN i Polsatu, nigdzie nie idę (najwyżej pod dom puścić kilka petard z zeszłego roku), potem szamponik i w kimę. Fascynujące, czyż nie?
ja miałam siedzieć w domu, ale w sobotę dostałam zaproszenie na domówkę do znajomych
Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Redhaired - mam takie same plany Po pracy zamierzam zaoptrzyć się w dużą ilość piwa i zasiąść przed TV
mniam, mniam... ale avatarek

Cytat:
Ojaciepierdziu!

Cytat:
Dzięki., Rozmawiałam własnie z wydawcą. Błąd popełnił mój współtłumacz. I przyjaciel.
to super

Ale masz fajny avek mój Ty Rycerzyku...
Cytat:
Na to wygląda, że miejscami faktycznie "podmarza" - u nas lekki mróz, jednak asfalt "czysty". Oni wypadek mieli pod jakąś wsią - pola, łąki, inna wilgotność powietrza, a przy gruncie zawsze najzimniej

W ogóle przeziębienie cały czas mnie trzyma, nienawidzę tego stanu

Gryksiu

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2009-12-28 o 07:46
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 08:56   #223
envy07
Rozeznanie

Witam miło.........
Winter76....witaj miło;roza:
przed świętami pracy na maxa w domu i w pracy.....zdołałam tylko poczytac Was....czasem dzieci w komputerze wymieniają dysk na swój, to mi na wizażu wyświetla ze jestem niezalogowana(i wtedy jestem Gość.....
hm......w ramach prostowania myslenia........: zaprosiłam rodziców na wigilie..na 17 , i ze względu na pirogi które lepiły się w ostanim momencie lepiły się wyjątkowo fatalnie.....wigilia spóxniła się o godzine może półtorej....komentarz ojca był następujący......to moze wcale nie będzie....co.....niektórz y mieli o 16 juz...........przecież to moi Rodzice...te pierogi są dla mojego mauża daniem typowo domowym wigilijnym smazone w głębokim oleju i trzeba je podawać na stół gorące............za wsze wychodziły.....tylko w tym roku jakoś dziwnie tak pomagał lepił je.....a ciasto rwało się paskudnie.......nawet teściowa powiedziaąłby raczej ze poczekamy takie mam wrażenie...wsz ystko było na stole.....tylko ja umeczona prosto od garów......bez prysznica i nie pachnąca niczym zmieniłąm tylo ubranie na czyste....

i tak jak powiedziałą sabbath.........nie ilośc potraw.........porządki w domu........(w moim domu rodzinnym też było to najważniejsze).ale uwagi krzzyki nerwy.skutecznie zabijały atmosferę świąt.....nmigdy nie lubiłam świąt w domu........bo kojarzyły się z napięciem stresem........oboje z maużem wolimy potraw mniej....ulubione,ukochan e takie które kojarzą się obojgu w wigilia..ale też kochamy atmosfereę bez napięc ...ona jest wazniejsza dla nas obojga niż cokolwiek innego...przez ostatnie 13 lat rodzice zawsze byli u nas na wigili.........co zrobię za rok......nie wiem..........ale np słowa mauża....(nie dam radu obmyć ci szafekw kuchni .przed wigilią.....wybacz.....)s ą dla mnie ważniejsze niż .cokolwiek....zrozumienia współ-czucia w pracy (cytuję Dmuchawca....nie zastąpi nic......
Stary 2009-12-28, 09:05   #224
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:

troche mnie nie było i widzę ze starą knajpę zamknęli.
Nadrobiłam szybko-przelatując was jednym okiem.
Usmialam sie z kwiatowo-mydlanego nabytku Red
Jestem nażarta i obarczona kilkoma worami prezentów-te święta nie były jeszcze takie najgorsze
Polly!
Myślałam, żeś umarła przez te święta (z głodu, przejedzenia, albo wkładania różnych dziwnych rzeczy pod choinką )
I nie śmiej się z nabytku Red, bo nie tylko ona taka poszkodowana. Ja np. zostałam uszczęśliwiona wodą toaletową KAOS by Gosh. Też kwiatowo-mydlany, bleh..
Na szczęście dziś przyleciał mój Red Dragon to odreagowałam
Cytat:
włośnice pospolite z nas

Zakładamy klub włochatych?
Cytat:
Dziś rano przeżyłam podobny szok... po centymetrze tu i ówdzie. A w biuście + 3, no niemożliwe, wreszcie odetchnęłam pełną piersią!
Moje gratulejszyn.
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch
W załączeniu mroczny efekt znikania:
Padłam
Cytat:

Właśnie, pochwalcie się planami Sylwestrowymi Moje plany zależą od oferty TVN i Polsatu, nigdzie nie idę (najwyżej pod dom puścić kilka petard z zeszłego roku), potem szamponik i w kimę. Fascynujące, czyż nie?
Fascynujące
Ja albo na chacie, albo na Miguelach w No Mercy, albo pod ratuszem na Białołęce: Strachy na Lachy i Krzysiu Krawczyk
Cytat:
Dla Cię zmiana awatara na zamyślony.
TO jest ten zamyślony avatar?
Cytat:

---

Awww, wzruszyłam się czytając Gwaikową opowieść przedwigilijną.

A rano chciało mi się śmiać, bo TŻ opowiadał jak to krążył po Złotych Tarasach chcąc coś dla mnie zanabyć na prezent.
W sklepie z bielizną nic, bo kiedyś to wiedział, że laskom się kupuje 75B, a teraz ja wydziwiam jakieś literki ze środka alfabetu no i się bidulek gubi
W perfumerii.... Taaaa....

No i w efekcie dostałam bilety na Emilie Autumn.

EDIT:
Envy, współczuję..
Tak nie powinno być na święta, ale niestety w wielu domach jest..
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR

Edytowane przez kamena
Czas edycji: 2009-12-28 o 09:08
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 09:15   #225
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Envy
Na przyszły rok zróbcie Wigilię tylko we własnym grone,a rodziców zaproście na obiad w I-szy dzień Świąt.Chociaż to będzie trudne jak się mieszka zaraz obok.

Stary 2009-12-28, 09:35   #226
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

ja dziś wstałam o 9.45 - mój rekord.
Przypominam tym co muszą - dziś zaczynamy odchudzanie

dziecko zażyczyło sobie dziś naleśniki to naprodukowałam ale sama byłam dzielna.
zaraz zmykam na dyżur do pracy.

Envy - trzymaj się - w sumie takie swięta to niestety norma w polskich domach, nastepnym razem wyjezdzcie gdzies daleko.

Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 09:41   #227
envy07
Rozeznanie

...ja..........już tym razem przezyłam to inaczej..owszem byo mi przykro....ale byłam bardziej zła , zła za takie słowa w wigile , świadomość ze tak nie wpowinno być.......i cieszenie sie że nie ma tego między mną a męzem...i że miezy soba nie wrzeszczymy na siebie...i na dzieci:0 to jest bardzo duz radość ze potrafimy inaczej.... ja czytam to teraz jalo próbę manipulacji...rządzenia mna........ii próbuje walczyć bez emocji i wrzasku stanowczością....itp...i w sumie dumna jestem z siebie próbuję nie robic swoim dzieciom tego co oni mi kiedyś
Stary 2009-12-28, 09:47   #228
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość

Zakładamy klub włochatych?
w reakcji na klub "chudych pysków"

Ależ z Tobą to są problemy, jeśli o prezenty chodzi
Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość

ja dziś wstałam o 9.45 - mój rekord.
Przypominam tym co muszą - dziś zaczynamy odchudzanie
no - to kogo bacikiem dla motywacji?
Stary 2009-12-28, 09:52   #229
envy07
Rozeznanie

Ja też odchudzanie zapowiadam od dziś.......lżejsze ciało to wygoda
Stary 2009-12-28, 09:57   #230
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Napisane przez envy07 Pokaż wiadomość
...ja..........już tym razem przezyłam to inaczej..owszem byo mi przykro....ale byłam bardziej zła , zła za takie słowa w wigile , świadomość ze tak nie wpowinno być.......i cieszenie sie że nie ma tego między mną a męzem...i że miezy soba nie wrzeszczymy na siebie...i na dzieci:0 to jest bardzo duz radość ze potrafimy inaczej.... ja czytam to teraz jalo próbę manipulacji...rządzenia mna........ii próbuje walczyć bez emocji i wrzasku stanowczością....itp...i w sumie dumna jestem z siebie próbuję nie robic swoim dzieciom tego co oni mi kiedyś
Envy, możesz być z siebie naprawdę dumna
Cytat:
w reakcji na klub "chudych pysków"

Ależ z Tobą to są problemy, jeśli o prezenty chodzi

no - to kogo bacikiem dla motywacji?
Prezenty wolę dawać niż dostawać.
A najbardziej lubię otwierać paczki z poczty z prezentami od siebie samej, szczególnie jak jest ich kilka naraz to wprowadza to element zaskoczenia

Co do klubów, to ja w sumie do chudych pysków też pasuję
I do posiadających fałdki tam gdzie nie trzeba.
I bladolicych.
I pończoszanek.
I baciki też lubię. Proszę o zmotywowanie, 0,5 kilo powigilijne muszę zgubić
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 09:59   #231
Redhaired Witch
Nindżopesz

Witam po weekendzie!
Telefony wydzwaniają ale olewam.
Jeszcze koleżanki z pracy mają pretensje, że mam wolne w Sylwestra bo same chcą wziąć, no litości, przez całe święta siedziałam w robocie...

Sabbath, no nieźle... Trzymam kciuki żeby jednak wycofali ten nakład.

Maju, nie skomplementowałam - włosy masz cudowne Już na żywo mi się szalenie podobały, zdradź tylko czy farbujesz na czarno czy masz takie z natury? Bardzo pasują do jasnej cery i czarnych oczu.
I nie zakochaj się w Sabb (bo i rycerz, i z gitarą...) :P

Gryxiu - ależ jedźcie, ja sobie odpocznę i wysprzątam dom, okna pomyję, podłogi wypoleruję
Mówisz, że Glow ma takie zalety? No to muszę go rozpakować, przymierzyć...
A tekst z "Przeminęło z wiadrem" boski

Envy, współczuję... U mnie jest inaczej ale też niewesoło kiedy wpadają znajomi z Łodzi. Wszyscy się bawią, chleją, grają a ja gotuję, szykuję, podaję, sprzątam i jeszcze na mnie narzekają, że nie umiem się bawić. Najlepsze było dwa lata temu w Sylwestra kiedy cała nasza czwórka jak jeden mąż wdepnęła w gówno - zadowoleni zostawili śmierdzące glany w malutkim korytarzyku i polecieli grać w planszówki, ja tymczasem wyskrobywałam te gówienka z podeszw bo normalnie nie mogłam znieść smrodu.

Kamena, gratuluję Smoka i biletów ^^
Idziesz na Krawczyka!? Koniec świata

Ewusiu, ale chyba na dziwkę nie trzeba się za specjalnie robić? Makijaż rozmazany, czerwona szminka krzywo, włos zmierzwiony, flaszka, papieros i porwane kabaretki Będzie "upadła dziwka" a przygotowanie zajmie 5 min.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 10:20   #232
envy07
Rozeznanie

Redhaired Witch.....współczuje..... .i zaczynam namawiać do lekkiego buntu....nawet pasywnego....albo tak w ramach bycia Scarlett O "Hara..(kocham ksiązkę)........zadbanie o własną psychikę i bycie sobą.....zadbanie o swj środek..to strasznie wazne..(odkryłąm to po 40) lepeij późno niż później
Stary 2009-12-28, 10:24   #233
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
Envy, możesz być z siebie naprawdę dumna

Prezenty wolę dawać niż dostawać.
A najbardziej lubię otwierać paczki z poczty z prezentami od siebie samej, szczególnie jak jest ich kilka naraz to wprowadza to element zaskoczenia

Co do klubów, to ja w sumie do chudych pysków też pasuję
I do posiadających fałdki tam gdzie nie trzeba.
I bladolicych.
I pończoszanek.
I baciki też lubię. Proszę o zmotywowanie, 0,5 kilo powigilijne muszę zgubić
ja niestety do tych okragłych się zaliczam

A bacik na motywację?
A masz!

I nie słuchaj głupot - Krawczyk jest the best!
Cytat:
Maju, nie skomplementowałam - włosy masz cudowne Już na żywo mi się szalenie podobały, zdradź tylko czy farbujesz na czarno czy masz takie z natury? Bardzo pasują do jasnej cery i czarnych oczu.
I nie zakochaj się w Sabb (bo i rycerz, i z gitarą...) :P
niestety podrasowane farbowaniem (zmywalnym szamponem, żeby nie zniszczyć) Mi się też ten kontrastowy efekt Królewny Śniezki zaj**** podoba

Dla porównania - wrzucam foto mojego naturalnego koloru taki ciemny brąz, że tylko czerń mi kolorem złapie

A Twoje takie płomienne naturalnie?
Cytat:
Ewusiu, ale chyba na dziwkę nie trzeba się za specjalnie robić? Makijaż rozmazany, czerwona szminka krzywo, włos zmierzwiony, flaszka, papieros i porwane kabaretki Będzie "upadła dziwka" a przygotowanie zajmie 5 min.
za to zwykła dziwka, to robota- kilo tapety, miniówa (więc trzeba zadbać, zeby cellulit nie wystawał ), niebotyczne obcasy itp...

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2009-12-28 o 10:25
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-28, 10:42   #234
envy07
Rozeznanie

Kamena....dzięks za dobre słowo:
Stary 2009-12-28, 10:45   #235
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
niestety podrasowane farbowaniem (zmywalnym szamponem, żeby nie zniszczyć) Mi się też ten kontrastowy efekt Królewny Śniezki zaj**** podoba

Dla porównania - wrzucam foto mojego naturalnego koloru taki ciemny brąz, że tylko czerń mi kolorem złapie

A Twoje takie płomienne naturalnie?
E, i tak masz z natury ciemne, mogłabyś ich nawet nie wspomagać...
Moje naturalne są płomiennie ciemno-szaro-blond z kasztanowymi refleksami Ale fotki z naturalnymi to mam chyba najpóźniej z połowy liceum, potem były płukanki, szampony koloryzujące, farby, rozjaśniacze, henny - jasny blond, sikowaty blond, miedziany blond, kasztanowe i wreszcie rude...

U Was też tak sypie? Aż musiałam się wracać do domu po parasol. I oczywiście kozaki zamszowe włożyłam

A propos, znacie ten kawał o zamszowych butach?

Spotykają się dwaj księża:
- o, jakie masz ładne nowe buty, zamszowe?
- nie, za własne kupowałem.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 10:46   #236
Pin up girl
Zakorzenienie

Witam

Dziewczyny, a ja myslałam, że w Sylwestra przyjdziecie do Baru i sobie posiedzimy... A tak to bedę sama

Sabbath, mam nadzieję, że chociaż po części to wynagrodzi Ci stres, jakiego doświadczyłaś...

Envy, to przykre co piszesz... I domyślam się, jak możesz się czuć, bo wiem coś o tym...

Ewuś - na dziwki się robicie...?A gdzie ten bal się odbywa...?

Co do włosów, to zapuszczam, bo chciałabym taką fryzurę z lat 50-tych, tylko, że mam strasznie proste włosy i trochę obawiam się katowania ich lokówkami wałkam etc. ...
No i do mojej kościstej, trójkątnej twarzy niebardzo pasuje...

Edytowane przez Pin up girl
Czas edycji: 2009-12-28 o 10:52
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 11:00   #237
envy07
Rozeznanie

Ja w pewnym momencie zaczełam kochać Sylwesterw domu i na razie na takim etapie jestem....tzn od momentu urodzenia pierwszego dziecka....bo spędzenie z nimi tej nocy jest po prostu fajne obserwacja fajerwerków na niebie.....zatykanie uszy paluszkamo od świstu petard.....i radość z moja......w tej chwili jest the best dla mnie...a kiedys .... bylam na Sylwka w knajpie....nad morzem z pewnym hm, bokserem.....trochę się napił..ee..i rzekł że idzie nad ranem......odcedzić kartofelki.......y nie kontynuowałam znajomosci....:0 jeszzce robiłabym później z worek treningowy.......kiedyś tez Sylwester nad jeziorem ...w Chmielnie............fajn ie było....pierwszy sylwester z obecnym (i mam nadzieję) jedynym maużem:0
Stary 2009-12-28, 11:04   #238
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
wspolczuje bardzo dobrze, ze rodzinie nic wiekszego sie nie stalo^^

swoja droga, nic bardziej motywujacego mnie do zaniechania podrozy Sylwestrowej nie moglam przeczytac^^
ja od wczoraj drze ze strachu przed kilkugodzinna jazda autokarem - i nie wiem czy ostatecznie nie stchorze

Cytat:
to ja Ci tak na pocieszenie rzekne, ze nie wiem dlaczego, ale z postow pozabarowych wydawalo mi sie, ze jestes studentka, mlodka jakas niesamowita - stad te dzieci mnie w pierwszym momencie w oslupienie wprawily

Cytat:
Ja też odchudzanie zapowiadam od dziś.......lżejsze ciało to wygoda
eee, jakis ciezar musi byc, zby wiater nie zdmuchnal
Stary 2009-12-28, 11:07   #239
envy07
Rozeznanie

Ja po 40.z haczykiem.ale chyba w środku dzieciak jeszcze chociaz troche.......
Stary 2009-12-28, 11:08   #240
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
E, i tak masz z natury ciemne, mogłabyś ich nawet nie wspomagać...
Moje naturalne są płomiennie ciemno-szaro-blond z kasztanowymi refleksami Ale fotki z naturalnymi to mam chyba najpóźniej z połowy liceum, potem były płukanki, szampony koloryzujące, farby, rozjaśniacze, henny - jasny blond, sikowaty blond, miedziany blond, kasztanowe i wreszcie rude...

U Was też tak sypie? Aż musiałam się wracać do domu po parasol. I oczywiście kozaki zamszowe włożyłam

A propos, znacie ten kawał o zamszowych butach?

Spotykają się dwaj księża:
- o, jakie masz ładne nowe buty, zamszowe?
- nie, za własne kupowałem.

Snieg w Wawie walił, ale teraz trochę się uspokoiło

Pamiętam Cię z fotki w blondzie - też fajnie Ale na rudo, to tak bardziej charakternie

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości