![]() |
#181 | ||||
Zadomowienie
|
Dot.: Scent Bar XII
uwielbiam po całym dniu słuchania mądrości na wykładach usiąść z kawą i czytać pudelka
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do włosów to moje są zawsze potargane i robią się z nich takie małe dredziki,nie umiem ich utrzymać w ładzie mimo ze mam je dosyć długie jak można zresztą zobaczyć na moim avatarze ![]()
![]() |
#182 |
grozi wypollizowaniem
|
![]() troche mnie nie było i widzę ze starą knajpę zamknęli. ![]() Nadrobiłam szybko-przelatując was jednym okiem. Usmialam sie z kwiatowo-mydlanego nabytku Red ![]() Jestem nażarta i obarczona kilkoma worami prezentów-te święta nie były jeszcze takie najgorsze ![]()
#183 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() A z Glow'a śmiej się śmiej, ciekawe co sama masz w tych worach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#184 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
W każdym razie trzymam kciuki za długość Twoich macek. Cytat:
![]() mi też..... ![]() --- Dziołchy od Meteorów, dajcie mi adresy. Wyszło 165 + 5,50 (połowa kwoty za wysyłkę, bo kupiłam dwie rzeczy) = 170,50. Czyli 56,83 + parę zeta za kopertę i wysyłkę do Was. Wyliczę dokładniej jutro. Jeden pojemniczek zastępczy posiadam, a drugiego poszukam. Acha, która bierze oryginalne opakowanko??
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Polly! ![]() ![]() Kurka, mam doła ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-12-27 o 20:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#186 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() w każdym razie mam zapas do mycia i kremowania na rok + ponad litr balsamu do ciała. Małż za to ma roczny zapach pachnienia w różnym stylu i guscie-od Old Spice , przez Avon, Adidas i Tumulte ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- co do Meteorków tez zastanawiam sie nad kupnem na pół-tylko nie mam pojemniczka do odsypania ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- a w ogóle to dostałam tez oczywiście Histoire d'Eau, które sama sobie kupiłam ![]()
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
O nieeeee... Już nie żrę więcej... 2 cm więcej w tyłku (96) i talii (68)...
Na dole mogłoby zostać, ale muszę zrobić porządek w talii, tak być nie może. Ale już przed Świętami to się musiało zdarzyć, bo mnie spodnie d**ę za bardzo opinały, brrrr... Justyno, nie znam tych propozycji, ale chętnie się zapoznam, bo ciekawe ![]() Póki co pieję sobie z Mariah drugi dzień z rzędu :brzdal: (ale nikt nie piukał szczotką w ścianę, chyba już odpuścili). Polly ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#188 | |||
Zakorzenienie
|
ale wydziwiasz...
![]() Czekaj, zajrzę do swoejgo kajecika - coś z Przeminęło z Wiatrem spisywałam ![]() Cytat:
![]() Bosski ![]() ![]() ![]() Swoją drogą, to Laskowik chyba w skeczu Na Tyłach Sklepu na pytanie czemu zgasło światło, odpowiedział "Bo wokół nie ma minusów, tylko same plusy!" ![]() Cytat:
![]() Nie, to ja się przyzwoicie po krzakach chowam... ![]() Raz nawet w krzakach pod jakimś kościołem w Wawie mnie ścisnęło ![]() Cytat:
![]() ![]() Kiedyś strasznie je czesałam i prostowałam, bo nie znosiłam, jak każda końcówka odstawała w inną stronę. Po latach dopiero poszłam po rozum do głowy i z wady zrobiłam zaletę - zapuściłam włosy, a odstające koncówki zmieniły się w podwinięte fale ![]() ![]() włośnice pospolite z nas ![]() edit: "Była ciemnością i on był ciemnością i nigdy nic nie istniało do owej chwili, tylko ciemnoć i błądzące po jej ciele jego wargi. Chciała coś powiedzieć, ale usta jego znowu znalazły się na jej ustach. Nagle przeszył ją dreszcz szalony, jakiego nigdy nie zaznała;była to radość, strach, szaleństwo, podniecenie, poddanie ramionom zbyt silnym, wargom zbyt twardym, przeznaczeniu, które szło zbyt szybko" M. Mitchell przepiękny opis wspólnej nocy Scarlett i Rhetta ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-12-27 o 20:44 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#189 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc
![]() Bo jutro z rańca do roboty ![]() ![]()
#191 | |||
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#192 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]() z kolei o czerwonej slyszalam, ze ma smak blota. coz, zielona i czerwona nadal pozostaja moimi ulubionymi herbatami ![]() a ostatnio zdecydowanie sie przerzucam na lisciaste - wprawdzie przy tym troche balaganu jest, ale bez porownania lepszy smak ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=SLxrr...eature=related uwielbiam te piosenke i chcialabym znow zobaczyc ten film^^ EDIT Red, ale wlosy ![]()
szuka nowego domu ![]() Edytowane przez siarka40 Czas edycji: 2009-12-27 o 21:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie no ruszam dupsko stąd bo nigdy się nie wykąpię przez Was miłego wieczoru ![]() ![]()
![]() |
#194 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() W domu rzadko, ale zdarza się... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#195 | |
Zakorzenienie
|
też bym się napaliła, ale nie mam na kogo
![]() Pamiętam, ze jak przeczytałam powyższy fragment, to mnie zachwyciło - tez bym tak chciała... ![]() (a nie miałam ![]() ![]() Cytat:
![]() A o czerwonej herbacie pu-erh przeczytałam kiedyś opinię, że ma smak... worka po kartoflach no coś w tym jest... ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-12-27 o 21:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
Piję sobie piwko, żeby się znieczulić
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
![]() a cóż Ci, dziecko?
#198 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Och nie ![]() Taaa ![]() Co do herbat czerwonych i zielonych to pachną mi śledziem i starym sianem więc kupuję z dodatkiem cytryny czy cuś. EDIT: Madziczka, no właśnie, coś się stanęło? Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2009-12-27 o 21:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
Madziczko, tylko 4 dni i znów bedzie maniana
![]() Nie smęcić ![]() Red - skakanie przez ognisko! To działo się w noc świętojańską...? ![]() Łóżko wzywa... Dobranoc ![]() Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2009-12-27 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
Spleen jakiś
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#203 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Nie martw się, pod koniec tygodnia Sylwek czyli kąpiel w szampanie i znowu długi weekend... Właśnie, pochwalcie się planami Sylwestrowymi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
co za avek
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
No i na awatarku widzę, że ekran za mały, głowa za duża, niedobrze, aż sczerniałaś...
I nie garb się! |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Redhaired - mam takie same plany
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#208 | |||||||
Wiedźma
|
Cytat:
- Byłas najchudszą osobą na... (iI tu nazwa konwentu) ![]() To łgarstwo, oczywiście. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Sypią mi się jak nigdy w życiu. Objętościowo ponad połowa zniknęła. zaczynam, się bać. ![]() Ja też nie. To znaczy... Raz byłam łysa, ale czyt o jest fryzura, czy manifest to nie wiem. ![]() Ojaciepierdziu! ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Redaktor i opiekun merytoryczny serii przeczytali moje tłumaczenie, i nie mogą się nazachwycać, jakie dobre jest. ![]() Ale rozważają wycofanie niesprzedanego nakładu. Cytat:
![]() mam nadzieję, że niezbyt głęboko chowałyśmy i nie wyłaziły z drugiej strony żywopłotu... ![]() Galopuję poprawiać. Dla Cię zmiana awatara na zamyślony. ![]()
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
A śmieszniejszego nie masz?
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-12-27 o 21:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez nigdy nie miałam fryzury. Przeżyłam 50 lat bez fryzury. Tragiczne. ![]() ![]() Nigdzie nie idę na Sylwka, siedzę w domu , mam nadzieje że samabo dziecko gdzies pódzie, chociazby do drugiego dziecka ![]() Ja się nie odchudzam, byłam chuda 50 lat, wystarczy. Zjadłam na kolacje grzybowa z makaronem. Mam teraz na talerzyku , torcik orzechowy, adwokatowy i ciasteczko toffikowe ![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2009-12-27 o 21:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.