|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
Pokaż wyniki sondy: Czy chcecie aby ten wątek był kontynuowany![]() |
|||
tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
14 | 100,00% |
nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Głosujący: 14. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 |
Raczkowanie
|
Dot.: My wyzwolone kobiety
Ja mam już porobione duzo tego nie było goście będą u mnie ,co rok u innej sąsiadki robimy z tych co się trzymamy kazda robi coś do jedzenia i przynosi napoje itd!
|
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Rozeznanie
|
hej a jednak jestem,
hihihihi |
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Rozeznanie
|
i ja też nie mogę się oderwać od kompa!
jeszcze garnki nie pomyte,chyba zaraz dostanę ochrzan ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Rozeznanie
|
Ja lecę już do mężulka na ponownego tulipana
dobrej nocki |
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Rozeznanie
|
dobranoc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Wtajemniczenie
|
\
Ponownego hahahaha ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- A więc pisała maja....ma do nas pretensje a własciwie do mnie że zlikwidowałam forum. W/g niej kaska jest spoko, do niej nic o Nas nie pisała i nie wie o co te podchody. Ogólnie jej opisałam sytuacje ale Ona uważa ,że zabic mnie nie zabije najwyżej obrazi słowami. Narazie ma dość forum bo jest zrażona za to skasowanie.Powiedziała,że chciałaby wrócic na stare forum, niestety odpowiedziałam ,że to jest Wasza i moja decyzja i jestesmy gdzie indziej i jeżeli bedzie potrzebowała Nas to niech napisze ale bez informowania Kaśki. Zgodziła sie i koniec.
#218 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Raczkowanie
|
Sporo napisałyście dziewczyny
|
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Rozeznanie
|
ja Was wszystkie polubiłam,Kaśkę też,jej impreza pamiętacie?ale miała głowę do tego,tylko pozazdrościć!!
ale najwidoczniej pogubiła się dziewczyna!!,szkoda bo z nią też było fajnie ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- a Basia??,wiecie coś? |
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Raczkowanie
|
myślę tak jak diabliczka Kaska kontaktowała się ze mną dwa razy na gg ale nigdy nie poruszała tematu żadnej z Was zdziwiła mnie ta cała sytuacja i to jak postąpiła
|
![]() ![]() |
![]() |
#222 |
Rozeznanie
|
Emily- widzę,że już dobrze się tu czujesz?-połapałas się,bo ja szczerze to nie mogę znaleźć Was,jak wyjdę!
---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- a potem jak leciała do Italii,każdej coś napisała osobistego nie rozumiem co mogło ją tak zmienić,czyżby hormony?? a może problemy osobiste ?? i musi odreagować??,różne myśli przychodzą mi do głowy! |
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Raczkowanie
|
też się jeszcze nie połapałam ja muszę mieć troszkę czasu
---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- diabliczko ja zapisałam sobie tę stronkę w ulubionych i sama mi się otwiera |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Raczkowanie
|
No chyba mi się udało avatarka wgrać hehe
|
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Rozeznanie
|
super awatar
![]() byłam przed chwila na moim ulubionym forum o paznokciach i wiecie co?,ja już nie wytrzymam ,fałsz i obłuda!!,laska wkleiła nie swoje fotki tylko innej i ta druga się połapała!! ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Emily dzięki zrobiłam tak samo!-dodałam w ulubione ale jestem tępa-dziś w ogóle nie myślę logicznie!! chyba pora spać?? |
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
Raczkowanie
|
Dzięki diablico Twój jest też super!Uciekam zaraz spac muszę kompa zeskanować bo ściągnęłam anty virusa nowego!PAPa
|
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Rozeznanie
|
uuuuuuu,nie dobrze !!,wirusy bbllllleeeeee
---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- jobu -śpisz??-gdzie jesteś? Emily?? znowu mam dyżur??-w pierwszy dzień?? |
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Rozeznanie
|
Puk PUk!
jest tu jeszcze ktos? Moi chlopcy juz spia a ja fik i do Was ![]() Ja jutro musze w koncu posprzatac a do tego zrobic krokiety, salatke, mini kanapeczki i cos jeszcze... -tylko zapomnialam co ![]() Jobu - nie wkurzaj sie kochana.. nie Twoja wina ze niektorym odbija... ja zostaje z Toba ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ---------- diablica - ja tez dzis na dyzurze ![]() musze tu poszperac po forum bo juz pare miesiecy nie zagladalam..a watek pazurkowy jest fajny - co niektore dziewczyny super pazurki robia...ale to co napisalas to faktycznie chamstwo... |
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Rozeznanie
|
ja jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Rozeznanie
|
musze jutro jakis avatarek wgrac - dzisiaj juz mi sie nie chce szperac..
|
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Rozeznanie
|
zdążysz-spoko
![]() wiesz kim jestem? |
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Rozeznanie
|
diabliczko to moze jak sie nudzic to przesle Ci swoje pazurki a Ty mi zrobisz ladne co? bo znowu mi sie dzisiaj polamaly a juz nawet odrosniete byly
![]() Musze w koncu odlozyc pieniazki i isc na tipsy bo wkoncu zwariuje.. ---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:57 ---------- wiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Rozeznanie
|
bardzo chętnie-przesyłaj wychodzą mi coraz ładniejsze
![]() a co do chłopców to tak samo homi jak tylko mąż uśnie to hyc na kompa hihih ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- jeszcze śmiać mi się chce,jak sobie przypomnę o tym jak któraś napisała o pawiu i kocie hihihi ale numer!! ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- śmieję sie sama do siebie!!,ale jazda,chyba i ja zgłupiałam?? |
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Rozeznanie
|
my powoli wszystkie wariujemy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Rozeznanie
|
hihihi-wiewióra!
a teraz zmykam-dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Rozeznanie
|
dobranoc . ja jeszcze troszke poszperam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Raczkowanie
|
jest tutaj dużo fajnych rzeczy do czytania i byłam na stronce z cytatami
---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- Ale też już zmykam spać do jutra dobrej nocki |
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie dziewczyny ....nono ale prosze naprodukowałyście stronek. BRAWO. Ale żeby Diablica z ruda i emili tak długo siedziały to sie dziwie, a potem płaczecie,ze faceci sfrustowani , bierzcie przykład z Pawia, poleciała na ponownego tulipanka
![]() POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! komp mi muli w pracy
#239 |
Wtajemniczenie
|
Dziś Sylwester!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
Spiochy!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
#240 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- Wczoraj u mojego Boskiego Adama zainstalowano gabinet kosmetyczny , zapisałam sie na zabieg anty age line- stymukujacy zabieg przeciwzmarszczkowy z glikoceramidami i sfingolipidami hahah koszt 110 zł ale za to moja skóra bedzie wypoczeta i odzywiona .
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:12.