![]() |
#211 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Polish Next Top Model ..? ;)
Ja też właśnie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Cytat:
http://teleshow.pl/gid,12649403,img,...t,galeria.html niestety trafili w dziesiątkę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#212 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dokladnie mam identyczne odczucie. Nie podoba mi sie ono " charakterkiem" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Zadomowienie
|
wejdz na strone programu w google poszukaj- wiekszosc filmikow z dziewczynami ktore byly pokazywane w programie tam jest. A i jeszcze przypomnialo mi sie: dziewczyna czerwonej sukience, biale groszki- wg mnie ma ladna twarz, w sukience bardzo ladnie sie prezentowala,. ale kiedy rozpuscila wlosy i pokazala sie w stroju to bylo juz gorzej- ma strasznie krotka szyje.. |
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
oczywiście moje faworytki : Romka i Kasia z Krakowa
![]() ![]() a ta laska obcięta na krótko - Zuza chyba? pewnie będzie w typie Jade z Americas Next Top Model - też miała włosy 'na chłopaka' i wredny charakter ![]()
#216 |
Zadomowienie
|
Kasia to ta chuda blondynka ?
Mi zapadla w pamiec chyba dzieki swojej anorektycznej figurze ... Sorry ale ta dziewczyna nie wyglada ani zdrowo ani ladnie ... Nie powinno sie takiej chudnosc promowac, zreszta tyle sie o tym gada ![]() Ta dziewczyna ktora rzucila szklanka( i pokazala Pirogowi wiadomo co ![]() A jaka byla dumna z siebie ze siedziala w pace, wybijala szyby itp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
u mnie w domu
![]() Mnie z kolei Romka nie przypadła do gustu-tzn ładna ale mało modelkowa. Takich buź jest sporo, nie ma tego czegoś w/g mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#218 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A jeszcze tak na marginesie: wczoraj w programie było pełno komentarzy, że uczestniczki są za grube, powinny trochę schudnąć itp. a dzisiaj w rozmowach w toku był program o anorektyczkach ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
program godzina, z czego pół godziny reklamy ..
podobał mi się Kasia Smolińska, Pamela Jedziniak i ewentualnie Sonia Wesołowska. Adela Rostek i Marta Idaszek .. nie, nie i nie ! Zuza.. hm. z profilu wygląda jak bardzo przystojny chłopak, ale jak się uśmiechnie to jest bardzo ładna .. no zobaczymy co z nią będzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
BAN stały
|
szczerze mówiąc to do wczoraj miałam Joaśkę za piekną kobietę.
![]() ![]() Piróg mi się podobał;-) a program oceniam jako beznadziejny. teksty dziewczyn jak i żiri były równie nieciekawe. |
![]() ![]() |
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
Łeee.
![]() A ja muszę poczekać do niedzieli i jak oglądnę powtórkę, to wrócę z Wami podyskutować. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Zadomowienie
|
A tak chuda Kasia z twarzy przypomina mi jedna z uczestniczek z You can dance. Z początku ( pierwsza sekunda kiedy ja pokazali) myslalam ze to ona! Zapomanialam jak sie nazywa ale miala takie wylupiaste oczy troszke, byla niska i byla dobra kolezanka Jakuba (uczestnika wczesniejszej edycji i znim przyszla na casting do YCD).
|
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
ja nie mogę doczekać się decydujących odcinków - tzn. już po castingach, gdy rozpocznie się rywalizacja. Ciekawa jestem co im zorganizują
![]() ![]()
#225 |
Wtajemniczenie
|
ja nie wiem jakies mam mieszne uczucie co do tego programu... mowili ze beda patrzec tez na charakter na inteligencje a w sumie to sie nawet nie zastanawiali nad wzieciem tej chlopczycy w krotkich wlosach
![]() ale bardzo mnie ciekawei jak w programie bedzie ta Daniela jakas tam ktora byla w big bratherze ![]() ![]()
#226 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#227 | ||
catch me if I fall.
|
Cytat:
![]() wg mnie nie ma podobienstwa ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale bardzo ciekawe pomysły na sesje ![]() ten odcinek zapamiętalam ![]() ![]()
![]() |
#229 | |
catch me if I fall.
|
Cytat:
![]() ja tylko czytalam o tej sesji w rzezni, gdzie byly 'ubrane' tylko w kawalki miesa, koszmar ![]() to chyba bylo wlasnie w tym programie, ale nie jestem pewna
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
tu mamy njus o Tyszce
![]() http://lula.pl/lula/1,94040,8355723,...na_Tyszki.html a tak chciałabym, żeby wyglądały modelki w polskiej edycji, o ! http://www.youtube.com/watch?v=JqrZ5...eature=related ![]()
#231 |
Zakorzenienie
|
a która z nich była w Big Brother?
#232 |
Przyczajenie
|
Nie myślałam, że będę to oglądać ale chyba zapowiada się w miarę fajne szoł
![]() Tylko dwie dziewczyny jak na razie mi się "spodobały", Pamela? z Gdyni i Kasia z Krakowa, reszta nie przykuła mojej uwagi |
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Raczkowanie
|
http://modelki.plejada.pl/998,16635,...a,1,wideo.html ta była najlepsza
![]()
#234 |
Zakorzenienie
|
ta Pamela jest śliczna jak rozpuści włosy
![]()
#235 |
Zakorzenienie
|
Oglądałam pierwszy odcinek i dla mnie dziwny program, chamskie jury... szczególnie pan fotograf
![]() no nie wiem, zobaczę dalej, ale pierwsze wrażenie negatywne. |
![]() ![]() |
![]() |
#236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#237 | ||
Organizatorka
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Co do Tyszki to owszem jest wymagający, ale to jest świetny fotograf i wie jak pracować z modelkami. Z doświadczenia wiem, że modelka musi mieć wyczucie i to nie jest do końca coś czego można się nauczyć - albo się to ma albo nie. Wszelkie dziwactwa ze strony Tyszki są jak najbardziej na miejscu - modelka musi być plastyczna. A co do jego komentarzy to jak na mój gust to ma rację. Taki jest zawód modelki, że wymagana jest bardzo szczupła sylwetka. Nie wiem czemu ktoś miałby popadać w kompleksy oglądając na ten program. Konkretny zawód konkretne wymagania i te dziewczyny powinny być tego świadome decydując się na to- wystarczy otworzyć gazetę z sesjami fashion (np. Vogue). W tym zawodzie są takie kanony sylwetki a nie inne, a teraz to już w ogóle jest moda na modelki bardzo młode wręcz kilkunastoletnie. Też nie do końca się z tym zgadzam, ale to nie ja dyktuje warunki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny przyznam, że jestem zażenowana i dobita po obejrzeniu wczorajszego odcinka!
Przede wszystkim ciesze się, ze nie poszłam na casting bo jak widać jury nie podeszło profesjonalnie do sprawy i nie dało szansy dziewczynom, które faktycznie mogłyby się nadawać na modelke, a brało pierwszą lepszą z ładną twarzą. Uważam,że osoby, które twierdzą iż są profesjonalistami powinny to pokazać w tym programie,a nie sie kompromitowąc. Dawid Woliński - świetny projektant i mił gość, miał szukać dziewczyn, które świetnie prezentują się na wybiegu i poza tą jedną blondynką (która moim zdaniem wygra ten program) reszta prezentuje się fatalnie (obwisłe pośladki to już jest masakra!!!!! po jakim wybiegu ona chce chodzic? chyba tym w ZOO!) Krupa- chyba nie wymaga komentarza, widocznie nie ma pojęcia o pracy super modelki, dla przykładu podam,że Anja Rubik to super modelka i te dziewczyny nijak się do niej mają ja sobie ich nie wyobrażam w jej roli u takich projektantów u jakich ona chodzi! Tyszka - jak dla mnie jedyny rozsądny gość z całego towarzystwa!! ![]() Korwin Piotrowska - liczyłam na tą babke,ale się zawiodłam. Sama nie jest piękna i zgrabna,ale chyba leczy swoje kompleksy w tym programie jeśli jest za dziewczynami (tak znów to napisze) z cellulitem i boczkami! Jeśli ktoś wierzy w to,że dziewczyna 168cm wzrostu, tłuszczyk na brzuchu i obwisłe pośladki mówi,że się wyrobi, schudnie itd to jest w wielkim błędzie. Jeśli ktoś z natury ma taką beznadziejną budowe to nie da rady stać się rozmiarem 34 w 2 tygodnie! A nawet jeśli to wpędzi się w anoreksje lub/i na maksa zaniedba swój organizm nie jedząc nic co odbije się negatywnie na jej skórze i całym wyglądzie.. pfff.co to za profesjonaliści.. wielkie mi halo. to jakaś żenada... ![]() myśle,że w roli modelki najlepiej sprawdziłaby się ta dziewczyna, która prowadzi program z Pirógiem ![]()
#239 | |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z foxxxy i z resztą dla mnie Tyszka jest ok.
Tak poza tym to nie rozumiem motywu z kompleksami. Modelka - chuda, wysoka. Seksbomba :P - okrągła, duży biust, zgrabna ale niemała pupa. Są różne kanony piękna :P Cytat:
![]() W ogóle nie rozumiem o czym mówisz, twoja wypowiedź jest strasznie okrutna i pozbawiona sensu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:36.