|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: miu miu, atmosphere, topshop, h&m, reserved, asos *od lady chwili*
hej to co z nasza wymiana ??
|
|
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
hej
podoba mi sie 4. Koszula Topshop z jaka jst jej dl? 7. Długi kardigan na guziczki z dużymi bufkami 3. Granatowe legginsy dżinsowe H&M. I |
|
|
|
|
#213 |
|
Rozeznanie
|
co byś chciała ode mnie za te dwie rzeczy?
|
|
|
|
|
#214 |
|
Raczkowanie
|
1. Sweterek na guziczki H&M w kolorze czerwonym. Jest w stanie idealnym, nie ma wad. Rękawki 3/4, delikatne bufki, jest słodki. Rozmiar z metki M, jednak pasuje także na XS i S.
Wymiary: szerokość pod paszkami: 2 x 43 cm, długość całkowita: 58 cm. coś u mnie? |
|
|
|
|
#215 |
|
BAN stały
|
witaj.
wpadly mi w oko : http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1266695421 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1267217962 kurteczka to raczej bolerko. ma rekawy 3/4 lekko bufkowate. |
|
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz, przede wsyztskim zależy mi na leginsach, podoba mi się czarny długi sweterek bardziej od tego czerwonego, nie chciałabyś tej bluzki GAP do marynarki?
---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- wiesz, raczej taka wymiana mi się nie opłaca, gdyby to były legginsy jeansowe to jak najbardziej ale z tego co widzę na zdjęciu to jedynie imitują jeans:/ w takim razie może innym razem coś wyjdzie z wymianki ![]() pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- czyli ten materiał z którego są wykonane legi to jest jeans? taki jak w spodniach tylko cieńszy? jeśli tak, to możesz mi napisać jakie kosmetyki masz na zbyciu to może coś dobiorę, bo w wątku raczej nie ma niczego małego :P---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- dzięki za zdjęcie ale za wiele mi to nie daje :/ napisz mi tylko czy one są wykonane z jeansu czy z materiału imitującego jeans
|
|
|
|
|
#217 |
|
Przyczajenie
|
podaję wymiarki.
kardigan: długość od ramienia 76 cm od pachy do pachy 37 - 39 cm. koszula długość od ramienia 79 cm od pachy do pachy 43 cm mnie interesowały by legginsy, czerwony kardigan i torebeczka bhs, więc zadecyduj czy to ci odpowiada za 3 rzeczy ode mnie
|
|
#218 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#219 |
|
Przyczajenie
|
wtedy bardziej by mi pasowała koszula w kratę za granatowy kardigan. chyba, że byś coś dorzuciła do torebki
![]() ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- a masz jakieś zdjęcia chust, bo w wątku nie widzę? ![]() odpowiem wieczorem.
|
|
#220 |
|
Wtajemniczenie
|
no więc mi się podobaja:
1. legginsy 2. granatowy sweterek 3. narzutka ta morelowa :P co proponujesz? ; ) ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- hmm a jak widzisz całosciowo wymianę? narzutka morelowa za kamizelkę i lakier, a co z reszta? ; ) aaa no to szkoda, bo mi z kolei bardziej zalezało na legginsach i na tym granatowym sweterku ;/ a no w sumie mogłoby być, a on jest taki dłuższy czy raczej krótki? ; ) ok to dobra, chociaz baleriny tez mogłabym oddać bo zupełnie ich nie używam i byłaby wieksza wymianka... (szkoda ze masz te rzeczy w rezerwacji; ( ). To co PW ? hmm a powiedz ten czarny dłuższy sweterek u Ciebie jest dostępny ? ; ) - z tych rzeczy które wkleiłaś podobają mi się okularki ; ] szkoda : ( nie oddam butków za okularki ;/ to moze zostaniemy przy kamizelce za sweterek? ; ) Edytowane przez Chocolatina Czas edycji: 2010-02-27 o 17:34 |
|
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
#222 |
|
Przyczajenie
|
byłabym raczej bardziej za granatowym kardiganem. kamizelkę oddałabym za torebkę bez żadnych wyrzutów sumienia, jednak z koszulą jest troszkę inaczej, zwłaszcza, że jest nienoszona.
![]() ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- okej, mi pasuje taka wymiana. jeszcze tylko chciałabym wiedzieć, czy te legginsy są grubsze, czy po prostu tylko wyglądają jak dżins? paczuszkę mogę wysłać w poniedziałek, wtorek.
|
|
#223 |
|
Wtajemniczenie
|
w wtąku nie znalazłam nic dla siebie
![]() ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- bardzo dziękuję za propozycję ale już się zaopatrzyłam w krteczkę jeansową ![]() musze zaktualizować swoją wish liste) Pozdrawiam ciepło |
|
|
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
czyli do mnie torebeczka a do ciebie
masełko tbs próbeczka różu tusz rimmel magnifique eyes moglabym dorzucic te cienie ale moze masz cos poza mineralkami?
|
|
#226 |
|
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
U mnie za 5. Długi czarny kardigan w idealnym stanie. Kolor nie jest sprany, głęboka czerń (zdjęcia rozjaśnione). Zapinany na guziczki, na dole ma kieszonki.
Rozmiar z metki M, jednak pasuje także na mniejsze. ? |
|
|
|
|
#227 |
|
Rozeznanie
|
niestety na legginsach zależało mi najbardziej więc na razie podziękuje, w razie dokładek daj znać
|
|
|
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
nic
|
|
#232 |
|
Zadomowienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1267217962 znajdziesz coś u mnie?
|
|
|
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
cos za
5. Długi czarny kardigan w idealnym stanie. Kolor nie jest sprany, głęboka czerń (zdjęcia rozjaśnione). Zapinany na guziczki, na dole ma kieszonki. Rozmiar z metki M, jednak pasuje także na mniejsze. ?
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
hej
dobrze mozemy sie umoiwc na przyszly tydzien podoba mi sie jeszcze czarny kardigan Ciebie
|
|
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
up
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#238 |
|
Wtajemniczenie
|
oddam wiele za http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1267217962
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:23.