|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: "..no niech ktoś założy plotkowy na MM'owe offtopy:D..."
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moja bielizna jest straszna :P i nie mam żadnego kompletu bo mnie nie stać żeby wydać 300 zł. Dziewczyny o małych biustach nie wiedzą jakie mają szczęście. Mogą iść do h&m i za przyzwoite pieniądze kupić sobie komplet bielizny. ja nie ![]() ![]() ![]() ten brzuch nawet mógłby mi zostać gdyby tylko piersi były małe. ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#212 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta Jozka wyszla od nazwiska. nazwisko nie ma zwiazku z tym imieniem ale kiedys jak jechalismy samochodem brat powiedzial do mnie Z..jozka (nazwiska nie chce wpisywac :P ) , siedzielismy z tyl a tato zle uslyszal /mial otwarta szybe i powiedzial- jak ty do niej mowisz? jozka? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
znaczy się taki rozmiar wedle tabelek i kalkulatorów i taki rozmiar noszę na przykład polskich staników Kinga
![]() wg mnie on jest wielki ![]()
![]() |
#214 |
Zadomowienie
|
Wy mówicie tu o 70F a ja mam 80 D i dla mnie to katorga..niestety moj TŻ nie wspiera mnie w moich chorych fantazjach o mniejszym biuście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam chłopca i nie wyobrażam sobie córy ![]() ![]() Ale masz piękne to foto z avatarka na NK ![]() ja miałam fajny duży biust, ale synek mi zdoił i został taki średni ![]()
![]() |
#216 | |
Zakorzenienie
|
wpadlam na chwilę i w szoku jestem..
![]() ![]() Cytat:
[ youtube ] czesc z linki z przeglądarki po = [ / youtube]\\oczywiscie bez spacji. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
rapifen, ishi
Ja dobrze wiem o czym mówicie, ale to nie do końca jest tak... teraz łatwiej coś sobie dobrać, tylko trzeba troszkę poczytać ![]() A dziewczyny z małym biustem wcale nie mają lepiej o piersi mi urosły! i pod biustem trochę też ![]() Wymiary: w biuście 98 pod biustem 74 luźno zmierzone, 71 ciasno polski rozmiar 65H brytyjski 70F ale to różnie ![]() i powiem Wam, że przed odchudzaniem miałam 105 więc wiem, co to znaczy mieć duże piersi polecam balkonetkę ![]() moja stronka ![]() http://www.balkonetka.pl/katalog/user/przeszkoda
![]() |
#218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ty bez problemu w kappa ahl'u czy h&m znajdziesz swój rozmiar ![]() ja wiedzę odnośnie staników mam, gorzej z pieniędzmi na zakup porządnego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zresztą ta bielizna jest dość...hm badziewna. doły jeszcze jak Cię mogę, a reszta...hm... Może byś przejrzała balkonetkowe ogłoszenia, dziewczyny taniej sprzedają nietrafione zakupy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny w nowym watku
![]() Fergi boska paletka ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
ja się już lepiej zamknę, bo się zdenerwowałam
![]() włącza mi się syndrom uświadamiania, a wiem, że nie każdy chce być uświadomiony, lepiej narzekać ![]() przepraszam ![]() Miłego dnia!
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
jaaaaaaaaaaaaaa no normalnie zasuwacie jak burza
fajne te wasze pupilki ![]() ![]() Sweetpinky ale uroczy synuś-mój prawie 4 latkowy,jka ten czas szybko leci Maliniarka będę do Ciebie pisać Kasiu ![]() ![]() ![]() Heh co do biustu-to mało jest osób,które są zadowolone z tego co mają-to za mały,to za duży-ja mam naciągane B ![]() ![]() Mi się przytyło 8 kg,zrzuciłam 6 i znów brzuszek większy......ale to wina mojego łakomstwa Młoda mi duraline leżał nieuzywany bo nie wiedziałam jak uzywać-tzn.nie szło rozcierać-ale wyjaśnione juz mam,a no i fajny blog ![]() były zdjęcia waszych pupili-oto i mój skarb ![]()
Nie zgadzam się na kopiowanie i rozpowszechnianie zdjęć!!!!!!!!! Edytowane przez sylwia532 Czas edycji: 2010-02-28 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Rozeznanie
|
Jaki sliiiczny!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja Ci powiem ze biustonosze tylko w Polsce kupuje (firma Gaia- chyba, no raczej na pewno.... ach ten moj nawyk wycinania metek), tu nie udało mi nic znalezc- a jak juz to na takie mnie nie stac. Ja narzekam bo to ciezar a TZ zachwycony ![]() Ishi, Fergi dziekuje za instrukcje ![]() Emalio nie robie filmików bo nie umiem, ale jak znajde jakis fajny program to czemu nie?.... Tylko najpierw musze zaczac szukac ![]() A co MdW ja sie tez nie uwazam za znawce, jestem samoukiem ![]() ![]() A widzisz mialam w Twoim watku zapytac co to jest wygładzacz do ust Dior? Maliniarko obiecywałam baty za marudzenie i brak wiary w siebie. Prosze bardzo ![]() ![]() Motywacji niestety w sklepach nie sprzedaja, ale ja sie nie dziwie ze tracisz zapał- wszycy mowia ładnie, a Ty na to- nie, zle widzicie, tu było nie tak, tu nie wyszlo, a (i tu o makijazach mowie) zdjecia sa slabe i dlatego nie widzicie. PS. Bardzo ladne rysunki- szczególnie oko i ptaszki. Chocolate masz jorka ![]() ![]() ![]() Tak swoja droga wygladasz o wiele młodziej, a tu studia, no prosze ![]() Sylwio ciesze sie ze pomoglam. Duraline to moje absolutne must have- a mam naprawde niewiele takich kosmetyków, nie wiem czy liste 5 naj udalo by mi sie napisac. Boze jaki piekny ten Twoj maluch ![]() ![]() ![]() ![]() Dziekuje za bloga ![]() Karoleena co czytasz ciekawego? Hehe, teraz to juz mi sie bedziesz z ksiazkami kojarzyc- no i ziemniakami i smietana ![]() ![]() Musisz mi koniecznie cos o tych cieniach illamasqua (mam nadzieje ze nie pomieszalam nic w nazwie) napisac ![]() ![]() Chyba o niczym nie zapomniałam ![]()
Młoda bloguje- http://www.82inez.blogspot.com/ ![]() Młoda rozbija sie na YT http://www.youtube.com/user/82Inez ![]() Edytowane przez Mloda Czas edycji: 2010-02-28 o 16:02 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
Sylwia
![]() ![]() ![]() niby mam czas, ale moja mamusia w moim wieku już miała dwójkę, w tym jedno 3letnie...instynkt woła ![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Młodziak, dziękuję za baty ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
no dokładnie
![]() Młoda heh co najwyżej mogę pożyczyć na parę godzin ![]() ![]() Kasiu ja zawsze chciałam trójkę dzieci a teraz zostanę przy jednym.......... Macie jakieś fajne przepisy na coś z ziemniaków-dziś Tż rano obrał ziemniaki(jak gniłam we wyrku jeszcze)pierwszy raz w życiu ![]() ![]()
#227 |
Zakorzenienie
|
Czekoladowa
![]() ale słodkie psiaki ![]() ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- ja lubię takie kotlety z ziemniaków, ale nie umiem zrobić :x na pewno się to robi z zagotowanych ziemniaków, formuje się rączkami tak jak mielone, obtacza w bułce i smaży ![]()
![]() |
#228 | |
Raczkowanie
|
Witajcie!
Tak często zaglądam na MM a na ten wątek wogóle nie wchodziłam a tu takie fajowoskie ploteczki! Dziewczynki mamuśki-ja obecnie jestem w ciąży z trzecim dzieckiem-córka ma 6 lat syn niecałe 4 i zapewniam was że wszystko da się przeżyć-ząbkowanie też-tylko niestety troszkę nieprzespanych nocy trzeba zaliczyć! A co do małych piersi to wcale nie jest tak fajnie-wszystko wisi jak na wieszku! Ja zanim urodziłam miałam 70C, a po ciąży 70 A-dzieci wyssały mnie doszczętnie! Teraz pewnie też tak będzie! I znów trzeba się będzie ratować biustonoszem z wkładką z 5 cm gąbki! Pozdrawiam cieplutko ![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() no i gratuluje brzusia!!!
#230 |
Raczkowanie
|
Dziękuję, jescze dwa miesiące!
A to moje dwa szkraby-jak przystało na forum makijażowe, w pełnym make up'ie! Edytowane przez atilda Czas edycji: 2010-02-28 o 16:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
Boooooożeeeeeeeee ja chce mieć dzieci
![]() ![]()
![]() |
#232 |
Zadomowienie
|
Chocolate masz jorka
![]() ![]() ![]() Tak swoja droga wygladasz o wiele młodziej, a tu studia, no prosze ![]() ![]() Nie to dwa psiaki, pierwszy ten czarno bialy a drugi to ten sam co na trzecim zdjęciu ![]() ![]() Dla kobiety komplement, ze wyglada duzo mlodziej niz w rzeczywistosci chyba jest najelpszym, jaki moze sie trafic ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- [QUOTE=Maliniarka;17522941]Czekoladowa ![]() ale słodkie psiaki ![]() Aaa wiem ! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#233 | ||
Zakorzenienie
|
Sylwia pozyczysz na pare godzin powiadasz? Dobra zadowole sie i tym
![]() ![]() Najgorsze jest to ze nie wiadomo czy bede własne kiedys miała, ale poki co spelniam sie w pracy ![]() Atilda miło Cie tu widziec ![]() ![]() Ach no i zapomnialam Ci podziekowac za komentarz bronzera Rimmel od razu kupilam- w ten sam dzien ![]() ![]() Chocolate chłopczyk czy dziewczynka nie wazne, wazne ze piekniulek z niego ![]() Ach no własnie york sie pisze przez "Y" ![]() Maliniarko nie ma sprawy- jak bedziesz chciała wiecej batów to wiesz co masz zrobic ![]()
![]() |
#234 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- [QUOTE=Mloda;17524219][B] Chocolate chłopczyk czy dziewczynka nie wazne, wazne ze piekniulek z niego ![]() Ach no własnie york sie pisze przez "Y" ![]() Ach no ja juz o to dbam, żeby wyglądał tak jak wygląda, ale kurcze.. nie wiedziałam ze posiadanie tej rasy psa wiąże się z aż takim wysilkiem. Ale czego się nie zrobi, jak się popatrzy w te piękne ślepka ! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem gdzie mieszkasz-ale masz tam debehmas..? Bo ostatnio buszowałam i jest kazdy mozliwy rozmiar.. Oczopląsu mozna dostać od tych pieknych modeli. Sylwus-ziemniaki-pokroj w mniejsze cząstki, na blachę do pieczenia, polej mieszanką oleju i duuużej ilości swieżego czosnku, papryki slodkiej, vegety i ziół jakie lubisz. Mozna zrobić tak jak pisała jedna z wizazanek wyzej, ale jak nie chce Ci sie bawić w obgotowywanie, obsmazanie itp-to jest najszybszy sposob i mi bardziej smakuje.. No i oczywiscie niezliczone ilosci pyz, klusek ślaskich, kopytek.. ![]() Sama chyba zaraz zrobię blaszkę takich ziolowych, z maselkiem pozniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
a dziękuje za przepisiki-kluski,kopytka mam na okrągło-mój młody uwielbia i w zasadzie jedyne co lubi
zrobię takie pieczone/podsmażone z ziołami bo mam już pokrojone niemalże jak na zupę ![]() no i muszę się dokładnie pomierzyć w biuście,może wyjdzie upragnione C ![]()
#237 |
Zakorzenienie
|
Dlatego nie lubię rozmawiać o biustach bo każda myśli że rozumy pozjadała albo noszę niedobrany i jestem nieuświadomiona.
_-_ Dobra, koniec tematu.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
Młoda jeśli można zapytać, czemu napisalaś, że nie wiesz czy będziesz mieć dzieci?
Atilda jeszcze 2 miesiące z brzusiem a Ty tak świetnie wyglądasz na buzi? ja strasznie puchłam, wyglądałam jak purchawka ![]() ![]() właśnie pospałam 2 godzinki ![]() ![]()
#239 | |
Crazy turtle lady
|
Cytat:
Eh, moje odczucia nie wynikaja z niewiedzy, tylko z ogolnego posiadania. Stanik mam dobrze dobrany, tylko ogolnie mi wielkosc nie pasuje. Nie mam problemu z doborem stanika, tylko ceny sa przerazajace czasem, a tez nie kazdy tanszy model dobrze lezy.
![]() |
#240 |
Raczkowanie
|
Atilda jeszcze 2 miesiące z brzusiem a Ty tak świetnie wyglądasz na buzi? ja strasznie puchłam, wyglądałam jak purchawka
![]() ![]() Ja na szczęście nie puchnę, a jak na razie przytyłam 10 kg, ale to już trzecia ciąża i w każdej jest tak samo-więc chyba taką mam naturę! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:53.