![]() |
#211 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosny przywoływanie przez udane wymienianie :D
hej, przeglądam Twój wątek jeszcze raz i jeśli jeszcze interesuje Cię mój Cartier, to mi wpadła w oko Vera Wang "princess", dla wyrównania ml mogę dorzucić kilka próbek.
daj znać ![]()
![]() |
#212 | ||||
perfumove love
|
Cytat:
ps. Addict Summer Peonies jest piekielnie nietrwały. Ta woda trzymała się na mnie jakieś pół godziny, w porywach do godziny maksymalnie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mogłabym rozważyć oddanie Verino za ciuszki, ale podoba mi się jedynie łososiowy sweterek. Może masz coś jeszcze poza wątkiem ciekawego? ![]() Za sam sweterek mogę oddać np. Amethyst Fatale: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...Fatale-EDP.htm Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Wtajemniczenie
|
oddam wiele za jedz, módl się, kocaj, po4 cienie i żel z oriflame
![]()
![]() |
![]() |
#214 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
Aussie, Miracle Hair Insurance (Odżywka do włosów słabych i zniszczonych bez spłukiwania) - nowa, bez jednego "psiknięcia". Niedostępna w PL. Najchętniej za inne mazidło do włosów. Botanics, Skin Brightening Toner (do każdego rodzaju cery), ok. 70 z 75ml Botanics, Day Shift Moisture Lotion (do cery suchej i normalnej), nowe 50ml Botanics, Skin Brightening Deep Clean Gel (do cery normalnej, mieszanej, po tłustą), ok. 48 z 50ml Książka E. Gilbert "Jedz, módl się, kochaj" - stan bdb. jedną albo kilka powiedz co oddasz mi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 | |
perfumove love
|
Niestety, ale nic dla siebie nie widzę. Może masz jeszcze coś ciekawego poza wątkiem?
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Zadomowienie
|
a gdybym chciała zamiast książki szampon wella?
---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- czyli dla mnie cała seria botanics i szampon wella a ja dla Ciebie mgiełkę jeżeli Ci pasuje to proszę o PW |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#218 |
perfumove love
|
Jaka ilość by Cię satysfakcjonowała?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Hej, znalazłabys cos u mnie? Chętnie przygarnęłabym coś z tych kosmetyków i kilka par tych pięknych kolczyków
![]() Wella Hair High, profesjonalny spray do prostowania włosów. Masło do ciała The Body Shop, golden apple, ok. 170/200ml Tigi Catwalk, Curls Rock Curl Amplifier (Delikatny krem wspomagający skręt włosów kręconych naturalnie lub po zabiegu trwałej ondulacji) została połowa Oliwkowy żel z peelingiem pod prysznic, Oriflame. Nowy, 200ml. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() Czy z wysyłką Twojego atomka i odżywki przed moją paczkę wyrobimy się w czasie Twojego pobytu w Polsce? Noluś, daaaj jakieś fajne cienie, fiulety i róże i będzie pięknie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nadałabym paczkę zaraz po przyjeździe, więc powinna dotrzeć o ile szybciutko nadasz do mnie. Wolę jednak atomki - fiolki ciekną i nie są zbyt wygodne w użyciu.
![]() |
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
Hmm... ciężko, Pani, cięężko
![]() Mam na przykład miniaturkę 4 cieni Lancome, które mają te kolory, cień pojedynczy Anny Sui (to taki przydymiony fiolecik)... I nie wiem, co jeszcze ![]() A mineralne Cię interesują?
![]() |
#225 | ||
perfumove love
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Taką miniaturkę cieni Lancome mam, więc tyż nie. Piątki niezmiennie mnie kręcą... Zrobiłam ostatnio jakieś dokładki, może coś dobierzesz do MACzków? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
Avene woda termalna, oceniam że zostało jakieś 3/4 (użyłam kilka razy na twarz)
Oliwkowy żel z peelingiem pod prysznic, Oriflame. Nowy, 200ml. Botanics, Skin Brightening Toner (do każdego rodzaju cery), ok. 70 z 75ml Botanics, Skin Brightening Deep Clean Gel (do cery normalnej, mieszanej, po tłustą), ok. 48 z 50ml GOSH poczwórne cienie do powiek, zużycie widoczne na zdjęciu (praktycznie tylko waniliowy, reszta znikome wgłebienia), odcień 25 safari Tester brązera Collistar, używany. Cienie i blush Inglot Cos u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1208692166 (którekolwiek!!) Tigi Catwalk, Curls Rock Curl Amplifier(Delikatny krem wspomagający skręt włosów kręconych naturalnie lub po zabiegu trwałej ondulacji) została połowa Szampon Wella Professionals, Lifetex Balanced revitalizing shampoo for stimulating the scalp(zostało 60% z 250ml) Podkład Revlon Colorstay with softflex, 180 sand beige Revlon, ColorStay, Makeup with SoftFlex for Combination/Oily Skin Na zdjęciu widać stopień zużycia. Chanel Teint Innocence Naturally Luminous Fluid Makeup Chanel, Teint Innocence Naturally Luminous Fluid Makeup SPF 12 Testerek 15ml, zostało 3/4. - C. Brayfield "Zamiana" Flora pija ziołową herbatę, zajmuje się aromaterapią. Georgie pije czarną kawę i wierzy w sens ciężkiej pracy. Wiele je różni, ale wydaje się, że nic nie może zburzyć ich przyjaźni. Kiedy więc Donna,ich dawna szefowa, gotowa jest się założyć, że żadna nie poderwie narzeczonego tej drugiej, przyjmują wyzwanie. PROSZĘ ODPISZ U MNIE W KOSMETYCZNYM ![]()
![]() |
#228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nic innego niestety mi w oko nie wpadło ![]() ![]() Odlewkami też kusić?
![]() |
![]() |
#229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
+ droższy koszt wysyłki butli z odżywką, a sama odżywka ok. 50 zł... A z próbkami mam posuchę bo wyzbyłam się wszystkiego w zeszłym roku (wymianki i porozdawałam)... Jedyna jaką mam (niepełna) to Gres Cabaret, o ile Cię ten zapach interesuje. Może mama ma jakieś w Polsce, ale nie mogę nic obiecać... ![]() ++
![]() |
![]() |
#230 | |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() Za sugestie zapachowe dzięki ![]() On mi się tak baaardzo podoba ![]() A jakbyś coś jednak wymyśliła z tą wymianką,to daj proszę znać u mnie,ok? Ja sobie odhaczę już Twój wątek,bo się gubię w tych subskrypcjach(i nie będę Ci tu węszyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 | |||||
perfumove love
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czym w takim razie Cię kusić? ![]() Może pigment Chocolate Brown by Cię interesował?
Wymienię Edytowane przez Nola_ Czas edycji: 2010-05-17 o 16:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
perfumove love
|
Cytat:
Może jakiś rozświetlacz w delikatnym różu... Może kawałek ciekawej flaszki? Przepraszam, że tak marudzę, ale nie chcę brać czegoś, czego używać nie będę. Za dużo mam już tego i tak ![]() A może ja bym coś mogła zaproponować jako dokładka do MACów? Tylko co ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z odlewek: Parfum d'Empire Wazamba Parfum e'Empire Aziyade Payard Pistachio Ganache (zapach pistacjowej czekolady ![]() Les Nereides Imperial Opoponax Perły Lalique Cartier Le Baiser du Dragon mała odlewka Feminite du Bois Juliette has a Gun Lady Vengeance Etra Etro Kashmina Touch Midnight Poison rozświetlacz Essence Moonlight - delikatny beż z różową poświatą pigment MAC Chocolate Brown A szukam: kredek do oczu w ciekawych kolorach, wkładów MAC, jasnego korektora pod oczy i sama nie wiem, czego jeszcze ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
Na pewno nie przeszkodzi.
Jak zechcesz mieć paczkę nadaną później z powodu urlopu to nada mama. ![]() Tylko dasz znać kiedy nadawać. Do moich atomków wejdzie 14 ml Woods, a próbka się znajdzie - będziesz miała niespodziankę. ![]()
![]() |
#237 | |||
perfumove love
|
Cytat:
![]() Ja osobiście za odlewkami nie przepadam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oriental Summer jest na mnie "uroczo" plastikowy, zmywałam szybciej niż psikałam ![]() A, i wątek nowy mam, trochę dokładek było, zajrzyj ![]()
![]() |
![]() |
#239 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() ![]() A w wątku Twym podoba mi się również Midnight Poison, ale wiadomo ![]() No nie wiem, pogrzebię jeszcze w zasobach, może coś zdecyduję się oddać, ale nic z poszukiwanych przez Ciebie nie mam, niestety. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() MP też mogę oddać, ale sytuacja taka sama jak z paletką Diora ![]() ![]() Avene Diacneal ani Galenic Nectalys Cię nie zainteresują?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:03.