![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: *** Kosmetyków jak mrófków ***
hey znajdziesz coś u mnie za cienie złotawo brązowe sensique ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Zadomowienie
|
niestety nic...
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
yves Rocher, Peche EDT - zapach brzoskwiniowy, ok.8/20ml
Essence, Quattro - zużycie 2% - poczwórne cienie The Color Workshop, Bronzer Set, puder i cienie do powiek Farmona, Tutti Frutti, masło do ciała Karmel & Cynamon - odlewka do 50ml Gayle, podkład mineralny w strunie, średnia karnacja, LN/BN02 +Avon, Urban Flower - ok. 0,3ml za to mogę oddać: -odlewka supermoisture makeup clinique ivory , pudełeczko 5 g, nie wiem ile to ml. -rozświetlające kuleczki Ingrid , tylko maźnięte , są różowe i złote, na opakowaniu lusterko,nie mam czasu na zdjęcia - tusz do rzęs define - a - lash maybelline ten w zielonym opakowaniu, czarny, zyżycie 30% -kenzo flower 2ml (tyle,że nie wiem do czego, może masz stare małe fiolki po fabrycznych próbkach?) Myślisz, że będzie cenowo po równo mniej więcej? ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Essence, Multi Dimension - perłowy cień #01coconut kiss (ubytek ok 30%) Macerat jeszcze to mi się podoba. Kiedyś chciałaś u mnie plastry chyba, nadal jesteś zainteresowana? Plastry do depilacji do skóry suchej Veet (brakuje 1 chusteczki i 2 plastrów) . Edytowane przez kmb1 Czas edycji: 2010-04-03 o 20:12 Powód: zmiana ustaleń wymiankowych |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Wpisz tu zomzing
|
Hej,
jeśli chodzi o jasne podkłady mineralne, jakie masz podtony? Z różowych/neutralnym będę mieć jeszcze kilka próbek po testach, jeśli Rimmel jest dla Ciebie za ciemny, prawdopodobnie masz skórę o podobnej do mojej jasności. Zainteresowały mnie następujące rzeczy z wątku kosmetycznego: Brevoxyl, 1/3 tubki Oriflame, Saga - ok. 0,3ml Masumi złote (5ml) Wątek książkowy i dodatkowo-ubraniowy też przejrzałam, lecz tam nic mi nie wpadło w oko. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
Essence, Quattro - zużycie 2% - poczwórne cienie
The Color Workshop, Bronzer Set, puder i cienie do powiek Gayle, podkład mineralny w strunie, średnia karnacja, LN/BN02 macerat essence coconut kiss za to mogę oddać: -odlewka supermoisture makeup clinique ivory , pudełeczko 5 g, nie wiem ile to ml. - tusz do rzęs define - a - lash maybelline ten w zielonym opakowaniu, czarny, zyżycie 30% -light martian -dvr saturday -kuleczki nie chcę się pozbywać podkładu , bo rzeczy od Ciebie nie są mi niezbędne . Wolałabym go oddać za mineralny podkład (big) . U Ciebie najbardziej mi zależy na bonzerze i gayle- mogę wziąć tylko to i adekwatnie do tego coś oddać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
Przekupka: 43 pkt / 100% pozyt.
|
zainteresował mnie ten zapach Yves Rocher, Peche EDT - zapach brzoskwiniowy,
jesli wartosc bylaby prownywalna z wartoscia sukienki, moglabym wymienic..tylko,że nie znam zapachu i nie wiem czy znajde w swoim miescie, bo firmowego sklepu nie mamy..
![]() |
#222 |
Zadomowienie
|
Czekam na odpowiedź lub inne propozycje
![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- A ja ślepa ![]() ![]()
![]() |
#225 |
Rozeznanie
|
Podoba mi sie :
Avon - Care, DrySkinSOS - balsam do ust z olejkiem jojoba - ilość na zdjęciu, kilka razy maziane Plante System-balsam do ust.Małe zużycie.(05.2012) L'Oreal - Telescopic Explosion Mascara -nieużywana - na niej najbardziej by mi zalezalo!!! ale czy ona jest czarna??????? VoluspaVervaine Olive Leaf - odlewka Odpisz prosze w moim watku
![]() |
#226 |
Raczkowanie
|
Znajdziesz coś za kenzo i srebrne peirdółki do biżu? Mam jeszcze to co Cię jakiś czas temu interesowało :P Ewentualnie jeszcze ten zapach Coty, Vanilla Fields, ok. 7/11 ml
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=422437 ->wish hand made KOSMETYKI KORALIKI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=433996 <------------------- CIUCHY ![]() Edytowane przez FreeeSpirit Czas edycji: 2010-04-04 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 44 pkt / 100% pozyt.
|
Rozumiem. Ale mi najbardziej na nim zalezy
![]() Aha, i male sprostowanie: * La Prairie, Advanced Marine Biology Cream-2 tubeczki po 5 ml. na probe. <- to nie bedzie u mnie dostepne * Ziaja, Oliwkowa - balsam do ust zostalo ok 2/3(06.11, 01.11) x2 <- ten balsam chcialabym jeden, a nie dwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Zadomowienie
|
niestety nic dziękuję (szukam tylko rzeczy z listy )
![]() |
#232 | |
Zadomowienie
|
Pociągają mnie
![]() Cytat:
Olive Fair - formula intensive (sample - zostało ok. 60-70% ) Winged Butter - formula Original Glo Odsypki - Sunlight Kaolin Powder - Puder bambusowy BU)
Czytadła na wakacje szukają nowych domków! Edytowane przez Plurabellle Czas edycji: 2010-04-05 o 18:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Wtajemniczenie
|
U Ciebie interesują mnie:
Sensique, Trendy Colour - # 101, zużycie ok 3% *Avon, Incandessence - perfumetka roll-on ok. 6ml z 9ml *Avon,Foot works-odświeżający dezodorant do stóp - nieużywany lub połowa Farmona, Tutti Frutti, masło do ciała Karmel & Cynamon - odlewka do 50ml *Nivea, Pielęgnujące mleczko, skóra bardzo sucha (z dozownikiem) - ok. 360/400 ml (możliwa odlewka) Hugo Boss, Pure Purple (5ml) Diesel, Green Feminine, 10ml W kolejności podobania, co mogłabyś mi oddać za zapach ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- chciałabym poznać ten zapach avonu: Incandessence, strasznie mnie ciekawi, więc może połowa dezodorantu do stóp, cienie i ta perfumetka? o ile dezodorant jest jeszcze zdatny do użycia przez kilka miesięcy ![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- może umówimy się na wymianę adresów jak będziesz miałą kosmetyki w ręce i będziesz mogła podać mi terminy ważności, natomiast do teg oczasu rezerwujemy nasze rzeczy, może być ![]()
![]() |
#234 |
Lady of Harley-Davidson
|
*Avon, Solutions Keep It Clean - oczyszczający żel z witaminami, ok 50%, data produkcji 11.0
*Avon, Advance Techniques, Straight & Sleek Shine Spray - Spray nabłyszczający - zostało ok 4/5 z 100m Voluspa, Vervaine Olive Leaf - odlewka staniczek: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1270201781 to mi sie podoba, oze jeszcze kilka ksiazek bm wybrala ![]() ![]()
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
niestety to co mi sie podobalo to juz polecialo
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#237 |
Rozeznanie
|
Podobają mi się:
25. Pierścień/sygnet z czarnym okiem. +*Vipera - róż #40 Coś w zamian za 4. Woda toaletowa CEDRE BLEU + 5. Świetna woda toaletowa kokosowa Noix de Coco z owocowej serii Yves Rocher ?? ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Ojej, przepraszam Cie bardzo ale nastepna osoba, ktora pyta o duraline ma na skladzie dokladnie taki korektor po jaki mialam isc do sklepu, wiec musze sprobowac go zbobyc! Mam nadzieje, ze rozumiesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Rozeznanie
|
O rany przepraszam, juz zupelnie sie pogubilam w tych okienkach >< !
Co powiesz na wode cedrowa Yves Rocher (bo kokosowa juz w pertraktacjach za wish) i szminke inglota za róż Vipera/pierscionek (mam nadzieje ze dobrze pamietam, ze to mi sie podobalo u Ciebie - sprawdzilabym ale internet ledwo mi chodzi :P) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.