![]() |
#211 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zaczynamy odchudzanie od 1 maja oOo
Mogę jeszzcze dziś dolączyć ?????
chciałabym z 61 na 57 przynajmniej ![]() a i jeszcze chciałabym się zapytać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Przyczajenie
|
Trochę późno zobaczyłam ten temat, ale chciałabym jeszcze do was dołączyć jakbym mogła
![]() ![]() Wiem że się uda bo rok temu zaczynałam w maju i ćwiczyłam codziennie 2 x 8minut legs 1x 8m buns i a6w i te Tamilee całe na nogi do tego dietka 1200 kcal i zeszło tak 9 kilo w 2 miechy :P Ale po wakacjach, zimą się zapuściłam i teraz muszę to wszystko zrzucić... mam nadzieję, że w tym roku również uda mi się tyle schudnąć ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
MŻ, czyli mniej żarcia. WR, czyli więcej ruchu ![]() Rozłóż sobie jedzenie na 5-6 posiłków dziennie. Na kolacje jedz tylko białko(np. serek wiejski, tuńczyk w sosie własnym). Unikaj słodyczy jak ognia! ![]() ![]() ![]() No i oczywiście ćwiczenia! To przyspiesza odchudzanie. Ćwicz w każdej wolnej chwili. Trzeba walczyć z lenistwem! Ja jestem strasznym leniem, nad czym ubolewam ![]() ![]() Zacięłam się przy goleniu... pod kolanem. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#214 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
ja 8minutowki sobie bardzo chwale
![]() ![]() ![]() ja dzisiaj to samo co wczoraj czyli hh, 8abs ![]() ![]() ![]() ![]() agusia swiete slowa! ![]()
![]() |
#217 |
Raczkowanie
|
wiecie dziewczyny co jeszcze wam powiem?
ja to nigdy w specyfiki zadne do odchudzania nie wierzylam. ale za namowa kolezanki sprobowalam aqua slim. efekt nie jest taki super jak u niej (ona w 2 tyg schudla 4 kilo), ale na mnie dziala. nie mam napadow wilczego glodu i nie chce mi sie jesc slodyczy (a to zawsze doprowadzalo do mojej dietowej katastrofy)... Ja osobiście polecam. co do planow to... ogolem MZ ![]() duzo warzyw, owocow, chude mieso, chleb razowy itd itp ale zeby nie zwariowac calkiem to raz w tyg - w niedziele bede pozwalac sobie na cos "zakazanego" - cos slodkiego czy cos ![]() a tak jak juz o slodyczach mowa to zamiast batonikow, ciasteczek i czekolad to szczerze wam polecam daktyle. 100 gram ma tylko 277kcal a wplywaja zbawiennie na nasz organizm. no i chcialabym zauwazyc ze raczej 100g to naraz nie dam rady zjesc. dzisiaj mialam chetke na male conieco i zjadlam 2 takie daktyle - niecale 40kcal. a zaslodzilam sie ze hoho ![]() dziewczynki ja spadam sie wykapac, pokrecic 15 min hula hop i do lozka. jutro ciezki dzien. masa nauki i w ogole ![]() trzymajcie za mnie kciuki, do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Zadomowienie
|
Ja też spadam, bo jutro wstaję o 6.30
![]() Kolorowych i erotycznych ![]() dobranoc! ![]()
![]() |
#219 |
Przyczajenie
|
Hej!
Mogę jeszcze do Was dołączyć? Po urodzeniu synka udało mi się schudnąć 12kg, ale ostatnio przybyła 6 i przestałam poznawać się w lustrze ![]() Mam 158 cm wzrostu, waga wskazuje 66kg a mój cel to zmieścić się w ukochane jeansy..., czyli 50kg . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
no i po ćwiczeniach, spociłam się więc jest super :d musze isc jutro do kisoku zobaczyc czy nie mam w shape itp jakis plytek z cwiczeniami, bo nie chce mi sie sciagac z neta ;p
po cwiczeniach zjadlam 2 bialka z minimalna iloscia zoltka(jeszcze nie opanowalam do perfekcji oddzielania), troche jeszcze posiedze tutaj i spać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Konto usunięte
|
Witajcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
ja wlasnie jestem w trakcie śniadania
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Konto usunięte
|
A to ja się ważę dzisiaj bo mi mija tydzień od ostatniego ważenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;19001564]A to ja się ważę dzisiaj bo mi mija tydzień od ostatniego ważenia
![]() too życze pomyślnych wyników ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Konto usunięte
|
Nom waga jak w podpisie 72,5
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
69love69 czemu nie zjadlas jajka z zoltkim? nie lubisz? ono ma o wiele wiecej bialka a takie samo bialko to prawie nic...
traxx gratuluje ![]() ja narazie mam @ wiec zwaze sie po ![]() ![]()
![]() |
#227 |
Raczkowanie
|
Hej laski
![]() ![]() ![]() ![]() Ide zrobić sobie placuszki owsiane na śniadanie ![]() traxx69 gratki ![]() Edytowane przez nutcase Czas edycji: 2010-05-04 o 10:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Konto usunięte
|
nutcase jak się robi takie placuszki???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Raczkowanie
|
Próbowałam robić według tego przepisu https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2461 ale jak zwykle w porę zorientowałam się, że nie mam otrębów więc nie podziele się wrażeniami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Nutcase Bardzo ładna waga, gratuluję! ![]() Ola Mi też się zbliża @ ... ![]() ![]() Na śniadanie kanapka razowca z plasterkiem sera i pomidorkiem + zielona herbata. Na 2 śniadanie zjadłam... kawałek babki ![]() ![]() Kurde... muszę się przyzwyczaić do diety. To trochę potrwa.
![]() |
#231 |
Raczkowanie
|
Dzięki aguś
![]() ![]() ![]() Jejuuu, w piątek ide dopiero do szkoły, a ja nic pożytecznego nie robie tylko leniuchuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Konto usunięte
|
A ja zrobiłam sobie te placki owsiane bo smaka złapałam na takie coś. I zjadłam dwa malutkie, a jaka się czuję napchana. Czy płatki owsiane są aż tak sycące??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
chcialabym mieć wolne do piątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 |
Rozeznanie
|
Nie długo powpisuje wszystkie nowe niewiasty, ale teraz byłam u lekarza i nie najlepiej się czuje.. Ale choć głodu nie czuje tyle dobrego z mojej choroby
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Konto usunięte
|
Haaaa ja już dzisiaj zrobiłam :
8'Legs 8'Buns 8'ABS i 200 brzuszków Nudno mi, powtarzam jeszcze raz ABS ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Przyczajenie
|
Co prawda wspólne odchudzania miało być od 1go maja ale ja pozwolę sobie dołączyć do Was dziś
![]() Wzrost: 164cm, waga: 54,5, cel: 50kg (które zawsze miałam) Mam zamiar wprowadzic w moje życie więcej ruchu i jeść racjonalnie ale bez żadnych wymyślnych diet. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Zadomowienie
|
NutcaseA no wagary, bo piszą matury dzisiaj i w większości mieliśmy jakieś zastępstwa albo w ogóle lekcji nie było, więc poszłyśmy sobie do mnie poplotkować
![]() ![]() Traxx I to bardzo. Płatki owsiane/owsianka jest strasznie sycąca. Ja po niej jestem napchana i to dość długo... Na obiad dzisiaj mam zupę pomidorową. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
ja mam ochote ciagle cwiczyc, bo wtedy czuje, ze naprawde coś robie
![]() no i mysle nad zakupem steppera, tak dla cwiczenia podczas ogladania tv i ogolnie.. podobno dobra sprawa ;D ktos ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Raczkowanie
|
sunday witamyyyyy
![]() praktycznie 17, ale rocznikowo 18 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:02.