![]() |
#211 |
Raczkowanie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II
Ufff... rozdaliśmy przez weekend prawie połowe zaproszeń. Niestety, też już kilka osób uprzedziło, że raczej nie przyjada.W tym mój chrzestny i jedyna babcia. Troche mi przykro.
A wczoraj zamówiliśmy obrączki. Normalnie się w nich zakochałam. Niestety, zapomnieliśmy zrobić zdjęcie:-( |
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Zadomowienie
|
ja swoją chrzestną widziałam ostatni raz na komunii swojej.Gdyby nie nk to nie wiem czy miałabym z nią kontakt.Nie wiem czy przyjedzie.
Kurczę my siedzimy i głowimy się nad listą gości,gdzie kogo ulokować.Dobrze,że połowa po rodzinie będzie spać,ale 60 osób musimy położyć w ośrodku
#213 |
Przyczajenie
|
Dobry wieczór dziewczynki
![]() Jak tak czytam wasze wypowiedzi na temat zaproszeń to czuje , że ja strasznie wyleciałam w przód z tym, bo rozdawaliśmy je na początku lutego, teraz dzwonimy o potwierdzenie. Mam nadzieję, że niewiele osób nam odmówi , bo na nasze małe wesele ( ok 60-70 osób) będzie to bardzo widoczne, no i przykro , skoro to tylko sama najblizsza rodzinka . a w innym temacie- macie już kreacje na drugi dzień? U mnie nie ma poprawin tylko obiad przed wyjazdem rodziny Tż-ta (500 km), więc szał poprawinowy mnie ominie. oj, chyba mi szkoda ![]() pochwalcie się ![]()
#214 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1274723659 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1274723659 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#215 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Śliczny kolor! Sukienka z resztą też ![]() Ja myślę nad czymś jasnym, jakiś pudrowy róż, beż. Reserved teraz posiada śliczne sukieneczki ![]()
![]() |
#216 |
Zadomowienie
|
Nie mam nic na poprawiny
![]() ![]()
#217 |
Wtajemniczenie
|
my jeszcze w proszku z zaproszeniami, ruszymy ostro w Boze Ciało.
rozdalismy juz AZ ( wg tza) 5 ![]() Jej jak tak czytam te wasze wypowiedzi na temat gosci to ja mam duzo w porównaniu do was, bo do kosciola prosimy 220 osob ale na sale z tego 160 okolo, zobaczymy ile przyjdzie, ale moj tato ma duza rodzine ![]() A co do kontaktów z chrzestnymi to ja mam cudowna chrzestna, ona jako jedyna- bo chrzestny niestety nie, ale ona uczestniczy na bierzaco w moim zyciu, zawsze moge sie jej poradzic zwirzyc, jest jak moja najlepsza przyjaciolka, i sprowadzi na ziemie kiedy trzeba, jest 15 lat starsza wiec nawet spoko sie dogadujemy,. mam z nia nawet troche leprzy kontakt niz z wlasna mama...takze moja chrzestna jest super ![]() szkoda ze wy tak macie maly kontakt ze swoimi co niektore ![]() a ja zdecydowalam, suknia zostaje ta co byla, a ta co wstawilam fote odpadła ![]()
![]() |
#218 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Raczkowanie
|
![]()
Czyżby Stanisław był gejem? Edytowane przez hajduczkawojtusia Czas edycji: 2010-09-26 o 20:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Wtajemniczenie
|
My już prawie wszystkie rozdaliśmy z mojej strony a w Boże Ciało ruszamy do gości Tż-ta:P Wczoraj po ponad 3 latach zobaczyłam swoja "drugą"matkę i jedno z jej dzieci 17 latka, którego pamiętam jak był w brzuchu
![]() To dopiero kontakt z rodzinka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Wtajemniczenie
|
to nieciekawie macie z chrzestnymi, ja mam fajna chrzestna która sie angazuje w moje zycie a moj tz chrzestnego, niestety drugie polowy czyli moj chrzestny i jego chrzestna nic...
TINCIA pomysl stag ze ta baba z salonu mnie ostatnio tak zdenerwowala, ze stwierdzilam, ze ok bede stratna zaliczke a kupie ta od kolezanki a od niej nie, ale stwierdzilam ze za duzo juz dodatkow dobranych do tej sukni, kwiaty, garnitur...itd... i ze MOJA to TYLKO MOJA ![]()
#222 |
Wtajemniczenie
|
ja mam na szczescie bardzo fajnych chrzestnych
![]() ![]() nam zostalo jedno zaproszenie do rozdania i koniec ![]() ![]()
#223 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- My już dawno wszystko rozdane, do jutra mają goście termin na potwierdzenie... a troszku osób milczy. Szczególnie rodzina tż'ta :/ jakoś dziwnie cicho... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Rozeznanie
|
my mamy termin do 30.06 ale już teraz wiemy że kilku osób nie będzie i na ich miejsce jeszcze teraz zapraszamy inne z listy "rezerwowej". Mamy określony limit i w tym zakresie nie możemy poszaleć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
Uffff wczorajsze spotkanie u mojej chrzestnej przezylismy, nie było tak zle
![]() ![]() Dzis idziemy do USC, mam nadzieje ze uda nam sie wszystko załatwic. A poza tym, to wczoraj była u mnie moja siostra cioteczna proscic nas na wesele 27 lipca!(wtorek) bedzie cywilny, ale w Anglii. 1,5 tyg.przed nami:/ Mama jedzie i inni z mojej rodziny tez planuje leciec. Tez bym chciała. Ale 1 problem to kasa, a drugi to taki ze to 1,5 tyg. przed slubem, a wrocimy pewnie równy tydzien przed. Boje sie ze moze cos sie stac..... Wczoraj w nocy nie mogłam przez to usnąc.... Jakies czarne scenariusze widze..... Załamac sie tylko.... |
![]() ![]() |
![]() |
#226 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
|
O to chodzi ze my sami robimy wesele
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Wtajemniczenie
|
A ja mam pytanie z innej beczki!Która z Was juz ma lub ma zamiar zrobienia sobie do ślubu zabiegu zagęszczenia i przedłużania rzęs.Ja o tym myslę tam gdzie znalazłam kosztuje to 500 zł.A Pani powiedziała, że najlepiej jak przyjdę juz 16lipca zrobic.Potem 2 uzupełnienia.Może Wy znacie w Wawie kogoś kto wykonuje taki zabieg?
|
![]() ![]() |
![]() |
#229 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Cytat:
![]() Właśnie byliśmy w kościele spisać protokół. Ksiądz powiedział, że za miesiąc mamy przyjść ze zrobiona poradnią i wtedy pójdzie na zapowiedzi i da nam namiary na organistę, żeby się ugadać ![]() Edytowane przez Tincia Czas edycji: 2010-05-31 o 11:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
My dzis tez mamy zamiar załatwic koscioł, specjalnie Tz wzioł sobie poł dnia wolnego by pozałatwiac dzis wszystko. I moze tez popołudniu pojedziemy poogladac garnitury. A powiedzcie mi, opłata skarbowa to pobierana jest od jednej os. nie?
Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2010-05-31 o 11:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#231 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
My jutro do poradni i do ksiedza, ciekawe jak bedzie i ile sobie zawola...
![]() |
#232 |
Wtajemniczenie
|
dokladnie oplaty w urzedzie wynosza 84 zl
![]()
#233 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny.
Pomóżcie, bo ja już sama niewiem co z tym zrobić. Mianowicie 3 dni temu babcia TZ miała wylew, jest w szpitalu, stan bardzo ciężki, lekarze nie bardzo dają nadzieję, że będzie dobrze, a swoją drogą ma 86 lat, niewiem czy to istotne. Tak czy tak bliska nam obojgu osoba. Nasz ślub ma być 20 sierpnia 2010, odwołać, przełożyć, co zrobić?? W sumie zamierzaliśmy zacząć rozwozić zaproszenia, ale w tej sytuacji to aż się niechce. Przyszła moja teściowa, a zarazem córka babci, mówi, żebyśmy absolutnie nie przekładali wesela, bo babcia by tego niechciała, a ja już sama niewiem co robić???? Pomóżcie |
![]() ![]() |
![]() |
#234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życie zawsze może spłatać figla, a śmieci się nie przewidzi. Babci jednakowoż życzę by stan się polepszył i by mogła się jeszcze cieszyć z Wami tego dnia.
![]() |
#235 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() A my się dziś wybieramy na pierwsze nauki i wizytę do poradni ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
Jenny spokojnych i owocnych nauk życzę
![]()
#237 |
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() zobaczymy jak będzie... ![]() W ogóle to znajomi nas wczoraj zaskoczyli, bo jak się pytaliśmy ile dali za ślub to powiedzieli, że 200-250 zł ![]() Ciekawe ile nam zaśpiewają, tego się najbardziej obawiam... |
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny,ja odnośnie poradni..Po co tam trzeba iść?
|
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Zadomowienie
|
my wczoraj poszliśmy do księdza.Ślub 7.08. .Nie mamy jeszcze spisanego protokołu.Ksiądz kazał nam przyjśc w połowie czerwca,bo jest jeszcze dużo czasu.Domyślam się,że nauk nie będzie.Wszystko tak na odwal,aby było.A za ślub dajemy 500zł,na wioskę starczy mu tyle.
---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- tu masz cały watek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=325557:-)
#240 |
Raczkowanie
|
nie było mnie troszkę i dużo do czytania
![]() dzisiaj byłam załatwiać dekoracje kościoła i jestem strasznie zadowolona ![]() ![]() ![]() zmówiłam kosmetyczkę i fryzjera ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:58.