Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2 - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-31, 16:14   #211
kardashi
Zakorzenienie

Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
LAtko kochana nie wkrecaj sobie!! Synek na pewno ułożył się tak, że go nie czujesz, lub po prostu ma dziś lenia!! Ja też tak mam ze są dni ze sie wcale nie rusza ale to nie powód do zmartwien! wiadomo jesli by to trwalo dluzej to wtedy tak!! Także spokojnie, na pewno zaraz się ruszy a twoje nerwy on tez czuje i moze sam jest przestraszony! Laska uspokój się!!!!

Kardashi no królewna pierwsza klasa!!! co ty mówisz zużylaś w tydzień 2 paczki jedynek??? Kurde a ja kupilam 2 małe paczki bo pomyslalam ze wystarczy.
A no poszły te pieluszki jak nie wiem.. w środę jeszcze w szpitalu musieli mi dokupić jedną paczkę jedynek.. Dziś chciałam kupić to nigdzie nie ma

Cytat:
Napisane przez latko0 Pokaż wiadomość
Ja byłam spokojna, tylko on od soboty mało się rusza i dlatego jestem wystraszona. W sobotę i niedzielę nie panikowałam, też tłumaczyłam sobie że może ma leniwy dzień bo weekend, albo że coś ale dziś już zaczęłam się martwić

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Co do pieluszek to ja narazie mam jedną paczkę 46 chyba sztuk. NA razie nie kupuje więcej bo nie wiem czy te będą dobre i czy małemu będą pasowały, ja kupiłam bella pieluszki położne mówiłóy że są całkiem dobre i mają specjalne wycięcie na pępuszek żeby nie podrażniać go pieluszką. No ale czy są dobre to sama sprawdzę
A dobre są.. tylko są większe od pampersów i dla mojej małej jeszcze za przy duze są.. ale jedna kopa w nich wylądowała

Cytat:
Napisane przez marlenka0505 Pokaż wiadomość
no i zapomniałam się pochwalić... zaczynam zakupy wyprawkowe na powaznie. Dziś kupiłam w biedronce 3-pak bodziaków i smoczki uspokajające (nie mam w planach podawania, ale z doświadczenia wiem, że czasami nie da się...)
Łoo no to zakupy ruszają

Ja też kupiłam smoki.. ale narazie ich nie używam bo nie mam po co

Wogole Carol Ty zamawiałaś te pajacyki 3 pak takie zapinane na boku.. Ja też takie mam.. i są super, jak Ci brakuje jeszcze to dokup je bo są rewelacyjne
Mała caly czas w nich jest jak są czyste oczywiście.. i prałam już je tyle razy i nic, jak nowe

U mnie natomiast nie sprawdziły się kompletnie spiochy ale całe szczęście nie miałam ich dużo

Byliśmy w urzędzie, mała jest zarejestrowana Czekamy na pesel
A ja musiałam być bo musialam uznać Tza za ojca
i w środe ma przyjść połozna do nas

10.11.12 - zapuszczam włosy

kardashi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 16:24   #212
enis84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kardashi Pokaż wiadomość

Wogole Carol Ty zamawiałaś te pajacyki 3 pak takie zapinane na boku.. Ja też takie mam.. i są super, jak Ci brakuje jeszcze to dokup je bo są rewelacyjne
Mała caly czas w nich jest jak są czyste oczywiście.. i prałam już je tyle razy i nic, jak nowe

U mnie natomiast nie sprawdziły się kompletnie spiochy ale całe szczęście nie miałam ich dużo

a czemu nie sprawdzają sie u Ciebie spiochy??

gdzie kupiłyscie te pajace zapinane z boku, bo tez bym sobie zakupiła
enis84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 16:46   #213
metropolitan
Zadomowienie

ja też poproszę namiar na te pajace.

ENIS, mnie się baardzo podoba ten wózek ecoline, ale na żywo go nie widziałam. Powiedz mi, czy on nie jest trochę mały na żywo? bo na zdjęciach tak wygląda jakby mały był bardzo. Ma śliczne kolorki

LATKOO, widzisz Filipek dał znaki życia, juz będziez spokojna.

KARDASHI, mała jest taka prześliczna że wymiękam, ale jak na taką kruszynę to nieźle kupoli wali
metropolitan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 16:53   #214
kardashi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enis84 Pokaż wiadomość
a czemu nie sprawdzają sie u Ciebie spiochy??

gdzie kupiłyscie te pajace zapinane z boku, bo tez bym sobie zakupiła

Na all zamawiałysmy

A spiochy sie nie sprawdzaja bo ten cały kaftanik sie podwija małej, ramiaczka spadają i mała skopuje sobie te śpiochy w efekcie leży z gołymi pleckami i pupką

Stary 2010-05-31, 17:04   #215
enis84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metropolitan Pokaż wiadomość
ja też poproszę namiar na te pajace.

ENIS, mnie się baardzo podoba ten wózek ecoline, ale na żywo go nie widziałam. Powiedz mi, czy on nie jest trochę mały na żywo? bo na zdjęciach tak wygląda jakby mały był bardzo. Ma śliczne kolorki

LATKOO, widzisz Filipek dał znaki życia, juz będziez spokojna.

KARDASHI, mała jest taka prześliczna że wymiękam, ale jak na taką kruszynę to nieźle kupoli wali
hm wiesz co ja oglądałam te boldery sd kiedyś i dla mnie miały dużą gondole i były dośc fajne stabilne masywne
a te ecoline chyba sa takie same, mają fajną gondole bo dosyć głeboką i obszerną, na zime jak znalazł
tych ecoline nie widziałam na żywo ale parametry można porównac ze zwykłym bolderem sd

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

Cytat:
Na all zamawiałysmy

A spiochy sie nie sprawdzaja bo ten cały kaftanik sie podwija małej, ramiaczka spadają i mała skopuje sobie te śpiochy w efekcie leży z gołymi pleckami i pupką
heh
a masz może namiary na tego kolesia z allegro co zamawiałyscie ?
Stary 2010-05-31, 17:22   #216
Kasia_Dublin
Zadomowienie

kardashi Blaneczka jest przesliczna . Fajnie ze taka spokojna, ja tez licze na malego aniolka . A te pajacyki to nie sa przypadkiem Early Days?

Latkoo chyba Darusia tez mowila ze malutka (wtedy Kacperek) mniej sie rusza. Widac troszke sie rozleniwil, ale jak zaraz zacznie kopac to caly brzuszek bedzie ci latal

Oczywiscie juz nie pamietam co komu napisac. Sledzilam was w ciagu dnia ale nie mialam czasu pisac. Mialam spotkanie z moim szefem i wszystko jest na dobrej drodze do awansu . Tak sie ciesze bo to zawsze poprawia moja pozycje po powrocie z macierzynskiego. Plus sorry ale odwalam kawal dobrej roboty wiec niech tylko by sprobowali powiedziec nie . Odezwe sie jak juz dojde do domu. Caluski

Czy to jawa czy to sen...
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 18:46   #217
kardashi
Zakorzenienie

Dziękuje dziewczynki za Blaneczkę

A te pajacyki, ja mam mothercare A Carol nie wiem, ale były takie same, tylko kolor mam inny

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-31, 19:49   #218
latko0
Zadomowienie

Cytat:
A no poszły te pieluszki jak nie wiem.. w środę jeszcze w szpitalu musieli mi dokupić jedną paczkę jedynek.. Dziś chciałam kupić to nigdzie nie ma

A dobre są.. tylko są większe od pampersów i dla mojej małej jeszcze za przy duze są.. ale jedna kopa w nich wylądowała

Łoo no to zakupy ruszają

Ja też kupiłam smoki.. ale narazie ich nie używam bo nie mam po co

Ja widziałam że te z belli są before newborn i one są takie malusie
A ja dziś już po dentyście ząbki wyczyszczone, dentystka pochwaliła że mam bardzo ładne i zadbane ząbki i jak na kobietę w ciąży to mam piękne dziąsłą

Filipek teraz po południu nabrał więcej energi i troszkę podskakuje może pogoda mu nie pasowała wcześniej no ale jestem spokojniejsza
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 20:55   #219
Gosiaro
Wtajemniczenie

Latko ciesze sie, że juz wszystko dobrze!!!!!!!!

U nas juz 15 kg do przodu, a ja zjadłam jeszcze dzisiaj 4 duze kawałki pizzy...

Wogle mala szaleje i az cięzko mi uwierzyc ze jest ulozona głowką w dół ,bo kopniaki czuje z każdej strony i to zarówno u góry, jak i na dole.Straszny wiercioch z niej.

Gosiaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 23:02   #220
kasikzaki
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to kasikzaki

Witam dziewczynki....wczoraj nie dałam rady wskoczyć tutaj miałam masakrycznie ciężki dzień w pracy i padłam jak tylko wróciłam. Mam nadzieję ze u Was wszystko dobrze, zaraz Was doczytam Ja dzisiaj miałam pierwszą wizytę z GP. Trochę była dziwna bo w zasadzie tylko mnie zważył zmierzył ciśnienie, spytał czy czy biorę witaminy i kiedy miałam ostatnią miesiączkę. No i że papiery do szpitala wyśle i że oni się odezwą za jakieś 5może 6 tygodni i tam pójdę na usg(czyli będę w ok.13tc). Dobrze że są Polskie przychodnie bo to trochę nie bardzo Powiedział że mam 7 wizyt za darmo dla mnie i 2 dla dziecka ale teraz muszę mu zapłacić 50euro choć uważam że nie powinnam. Koleżanka z pracy w innej przych. nie musiała. Czyli dopiero jak będę w Polsce to się dowiem co i jak z moją fasolką

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Riana Pokaż wiadomość
Witam,czy moge do was dołaczyc?Tp wg @ mam na 27.01.2011
Witam Riana...... fajnie że kolejna kobietka dołącza......ja również mam termin na styczeń ok 25 według lekarza a według @ na 22.
Serdeczne gratulacje i niech się dzidzia zdrowo rozwija
buziole

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Kasikzaki tak jak she mowi jesli braknie wam pieniazkow to social was na lodzie nie zostawi. Ja sama bede sie starala o ta doplate do macierzynskiego bo tz ma wlasna firme i tak naprawde oficjalne zarobki na tydzien ma 300 euro ale jak to z tymi firmami bywa czasem jest wiecej a czasem mniej. Musisz sie podowiadywac i na pewno znajdzie sie jakies rozwiazanie

dziękuję ślicznie, jesteście kochane. Ja to zielona jestem jeszcze. Dobrze że mam Was
kasikzaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 07:21   #221
marlenka0505
Zakorzenienie

Dzień Dobry
latko super, że się Filipek "odezwał"
gosiaro avatarek cudny (jak się nie obrazisz to zgapię pomysł na fotkę )
Kasia super, że w pracy tak dobrze się układa - jesteś żywym przykładem na to, że macierzyństwo w niczym nie przeszkadza...

co do bodziaków to też poproszę o linka

A u mnie sama nie wiem co... odebrałam wyniki z moczu i pojawiła się glukoza... byłam u gina i kazał powtórzyć wynik i za tydzień w środę się pojawić... także albo jakiś chwilowy ucisk na nerki, albo niedomagają... no albo początki cukrzycy... chociaż pocieszam się, że test obciążenia glukozą wyszedł prawidłowo... także ja mam tydzień oczekwiania...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-01, 07:27   #222
Gosiaro
Wtajemniczenie

Marlenko dziekuje i zgapiaj smiało.Ja tez wzięłam inspiracje z neta.Potrzebujesz tylko lustro i aparat, no i kokardkę, w twoim przypadku niebieską

Gosiaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 07:57   #223
monia9980
Raczkowanie

witajcie.
Gosiaro zdjecie cudne nie moge sie napatrzec...
a ja sie chyba zaziebilam,cos kicham i kicham,zaraz w ruch pojda miod i cytrynka

wozki bardzo fajne ale mnie ten pierwszy bardziej sie podoba,taki czarny noo!

Kasiu super ze tak dobrze Ci idzie w pracy!Gratulacje

chyba wskocze jeszcze do wyrka pod kocyk na godzinke...

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87tv73gc29xjvi.png

http://s9.suwaczek.com/201010161765.png

http://www.naobcasach.pl/m.linijka.i.17046.jpg
monia9980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 08:37   #224
Carol77
Zakorzenienie

Witajcie kochane

Ja wczoraj przebierałam ciuszki te które dostaliśmy i powiwm Wam, że dużo z nich poszło do pck, gro z nich nie nadawało się do użytku, pożygane, posikane i pokupkowane, bleeeeeeeee, bodziaków z 10 sztuk zostało, plus ciuszki na codzień, bo na wyjście tez sie nie nadają, więc i tak będziemy dokupować, powiem Wam, ze ta paka z Anglii jest boska w porownaniu z tym co dostaliśmy, ale jak to si emówi darowanemu koniowi nie patrzy sie w zeby mam tesco blisko i all więc znowu pewnie jakąs pakę upatrzę,a le to dopiero na przyszłą wiosnę a tak to bodziaki dokupię na 68 i większe i rajtuzki na zimę.

Co do pajaców, to potwierdzam mam mothercare i jeszcze z Tesco są rewelacyjne i moja Ola już miała 12 lat temu i sprawdzają się świetnie, także polecam, ja mam 8 na razie, w tym 2 welurkowe, ale dokupię tych bawełnianych na 68 i może z 3 na 62. A śpiochów mam może z 3 sztuki, sa nieporęczne i niewygodne przynajmniej dla mnie no i dzidziulka

Karolinko no widzisz kochanie, Filuś cały i zdrowy, oni już tez mają swoje humorki, to już odrębny człowieczek i swoje sobie myślii tez pewnie czasami nic mu się nie chce wytrzymamy te najgorsze 2 tyg i bedzie dobrze

Marlenko powtórz najlepiej to badanie moczu, mnie wyszła 2 mies temu krew w moczu i bardzo liczne bakterie, po 2 dniach powtórzyłam i było ok, może zabrudzili mocz, nie martw sie kochana, będzie dobrze! Ja mam teraz jakies szczawiany wapnia, ale czytałam, ze to z wody mineralnej może być i , ze to niegroźne, nie powtarzam już badań, pewnie jeszcze z jedne będę miec o koniec w tej ciąży A jak Wojtuś??

A ja się Wam pochwalę dostałam od mężusia prezent aparat na który chorowałam Fuji Film, jest cudny, a jakie zdjęcia robi następne brzusia już będą nim robione i Filusiowi będziemy mogli cudne robić i Olci, wkleję pozniej wczoraj jakie Oli zrobiłam

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Edytowane przez Carol77
Czas edycji: 2010-06-01 o 08:42
Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 08:38   #225
Carol77
Zakorzenienie

Gosiu kochanie zdjęcie jest przepiękne!!!!!!!!!! A brzucjolek taki okrąglinek słodziutki!!!!!!!!!!!!!!! ! Ja nie mam wstążki ale cos wymyślę żeby jakieś piekne zdjęcie zrobic

Tutaj jest np aukcja nowych pajacyków:

http://www.allegro.pl/item1061435468...x_kolorow.html

Olusia
Filipek

Adaś

Edytowane przez Carol77
Czas edycji: 2010-06-01 o 08:44
Stary 2010-06-01, 08:39   #226
metropolitan
Zadomowienie

cześć dziewczynki!
ja dzisiaj znowu już się kłułam, robiłam morfologię i sik oddałam. w końcu przylazłam do domu i mogę zjeść śniadanko i na necie trochę usiąść.
wczoraj w ogóle małż zaszalał i kupił malutkiej na dzień dziecka taki śliczny komplecik: body+ pajacyk+czapusia+śliniacz ek+niedrapki, jest cudowny w takie piękne pastelowe groszki. I kupił też taki polarowy pajacyk, taki bardziej wyjściowy też różowy ze słonikiem, jest przecudny. a my dzisiaj mamy 3 rocznicę zaręczyn, tak się cieszę, na pewno gdzieś pójdziemy na wyżerkę. bosze, ja tylko o jedzeniu myślę!
Stary 2010-06-01, 08:52   #227
enis84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Gosiu kochanie zdjęcie jest przepiękne!!!!!!!!!! A brzucjolek taki okrąglinek słodziutki!!!!!!!!!!!!!!! ! Ja nie mam wstążki ale cos wymyślę żeby jakieś piekne zdjęcie zrobic

Tutaj jest np aukcja nowych pajacyków:

http://www.allegro.pl/item1061435468...x_kolorow.html
świetne te pajacyki zamówie sobie
Stary 2010-06-01, 08:59   #228
metropolitan
Zadomowienie

Carolku, super ten aparat! ja też małżkowi powiedziałam że z okazji narodzin dziecka chciałabym dostać aparat foto, żeby robić fotki bejbikowi. Kurcze, ja tych pajacyków tez musze trochę nakupić, bo wyglądają na praktyczne bardzo i co by nie mówić to dzidziolki wyglądają w nich słodziutko takie zapakowane cukiereczki
Stary 2010-06-01, 09:05   #229
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
świetne te pajacyki zamówie sobie
Cytat:
Carolku, super ten aparat! ja też małżkowi powiedziałam że z okazji narodzin dziecka chciałabym dostać aparat foto, żeby robić fotki bejbikowi. Kurcze, ja tych pajacyków tez musze trochę nakupić, bo wyglądają na praktyczne bardzo i co by nie mówić to dzidziolki wyglądają w nich słodziutko takie zapakowane cukiereczki
Enis kochanie kup, naprawde warto, wpisz sobie jeszcze w allegro Early Days i Ci wyskocza wsyzstkie produkty tej marki, Mothercare, George, LadyBird, Next, Cherokee, H&M maja tez super ciuszki

Karolinko ble nienawidzę pobierania krwi, ale przebadają nas od a-z a tonam dobrze zrobi
Wszytskiego najlepszego kochana z okazji rocznicy zaręczyn! My mamy 25 czerwca rocznice poznania się może Filuś zrobi nam prezencik i sie urodzi akurat
Ciesze się, że aparacik Ci się podoba, naprawde jest super, ja jestem zachwycona nie chciałam lustrzanki, bo za droga, a ten jest optymalny

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2010-06-01, 09:21   #230
metropolitan
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Enis kochanie kup, naprawde warto, wpisz sobie jeszcze w allegro Early Days i Ci wyskocza wsyzstkie produkty tej marki, Mothercare, George, LadyBird, Next, Cherokee, H&M maja tez super ciuszki

Karolinko ble nienawidzę pobierania krwi, ale przebadają nas od a-z a tonam dobrze zrobi
Wszytskiego najlepszego kochana z okazji rocznicy zaręczyn! My mamy 25 czerwca rocznice poznania się może Filuś zrobi nam prezencik i sie urodzi akurat
Ciesze się, że aparacik Ci się podoba, naprawde jest super, ja jestem zachwycona nie chciałam lustrzanki, bo za droga, a ten jest optymalny
hehe, a my rocznicę ślubu mamy 23 sierpnia i też mam nadzieję, że maleństwo zrobi nam milutką niespodziankę i przywita się z nami wcześniej.... ale by fajowo było

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

właśnie na all przeglądałam ciuszki z h&m, są cudowne. tylko kurcze czemu taka drożyzna??cena jednego rampersa albo śpiocha to ok 40 zł.... muszę się wybrać do h&m-u i zczaić tam ciuszki, podotykać i w ogóle.
idę się położyć.... pogoda jakoś mnie nie zachęca do czegokolwiek innego.
Stary 2010-06-01, 09:27   #231
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
hehe, a my rocznicę ślubu mamy 23 sierpnia i też mam nadzieję, że maleństwo zrobi nam milutką niespodziankę i przywita się z nami wcześniej.... ale by fajowo było
To Ci życzę kochana, żeby malusia już była z Wami a zapomniałam, pięknie, ze mężus tyle nakupował ciuszków!!! Mój się martwił, ze nic ni ekupi, bo ja już tyle mam, ze nie ma co tych malutkich kupowac, ale dzidzia szybko rośnie więc bedzie kupował
My rocznice mamy 25 listopada, to Filus już będzie dużym bobasem a dzisiaj mi sie śniło, ze go piersią karmiłam był taki malusi i śliczny a w 2 śnie jakiegoś faceta gonilam, jakiegoś bandytę, potem uciekalam przed nim, jakie głupoty

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

właśnie na all przeglądałam ciuszki z h&m, są cudowne. tylko kurcze czemu taka drożyzna??cena jednego rampersa albo śpiocha to ok 40 zł.... muszę się wybrać do h&m-u i zczaić tam ciuszki, podotykać i w ogóle.
idę się położyć.... pogoda jakoś mnie nie zachęca do czegokolwiek innego.
Ja dopiero po porodzie zaczne chodzić po sklepach, ale nic straconego, a h&m rzeczywiście ma drogo, dlatego na all te early days sa tanie i super, ja mam 7 bodziaków używanych i kupiłam z a7 zł i powiem Ci, ze one sa jak nowe, dlatego warto je kupowac słodkich senków ja dzisiaj też jestem kopnięta, ale czekam na łóżeczko i wolę siedzieć, bo brzuch za bardzo ciąży jak leżę na boczkach

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2010-06-01, 09:34   #232
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cześć dziewczyny

Nie bylo mnie pare ndi bo przylecial TZ i w sobote bylismy na slubie.
Wczoraj wieczorem wrocilam dopiero.

Zajmie mi troche nadrobienie,ale juz sie zabieram

Kardashi, zauwazylam avatar- cudo

A z gorszych wiesci - w nocy strasznie bolal mnie brzuch, czasem po boku, czesciej tak jakby w srodku - moze to macica sie rozciagala- jesli dzisiaj nie przestanie, pojade do szpitala.
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 09:36   #233
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Czesc kochane,

Ja wczoraj wieczorem juz sie nie odezwalam bo troszke z tz-em popracowalismy a potem o 21 ogladalam swoj program i w polowie oczywiscie usnelam . Dobrze ze mamy dekoder ktory nagrywa wiec bede mogla to nadrobic.

Wogole po powrocie do domu usmialam sie jak nie wiem bo jak wchodzilam do domu to dopadl mnie siostrzeniec tz-a (ma 6 lat) i od razu wprosil sie na tosta i herbate . Przeprowadzilismy bardzo rzeczowa dyskusje na temat mojego brzuszka. Otoz biedak sobie policzyl ze ma az 3 kuzynki i tylko jednego kuzyna i stwierdzil ze jest to dosc niepokojace . No i bardzo by chcial zeby osobka w moim brzuszku byla chlopcem

kasikzaki wg mnie nie powinnien od ciebie wolac ani centa za ta wizyte jesli dotyczyla ciazy i wcale tak nie jest ze jest 7 wizyt darmowych bo za kazdym razem jak do niego idziesz w sprawie zwiazanej z ciaza wizyta powinna byc za darmo. Ja nic nie place od samego poczatku za GP a bylam juz wiecej niz 7 razy na pewno. A jesli chodzi o szpital to tez dowiedz sie dokladniej bo ja np sama musialam dzwonic i sie umawiac na pierwsza wizyte. Rejestracja byla przez telefon itd. No i ja tez poszlam do polskiego ginekologa w 9 tygodniu zeby zobaczyc swoja fasolke, a poniej juz mialam usg w szpitalu.

Metropolitan my tez mamy dzisiaj rocznice zareczyn z tz-em . Ale nie obchodzimy bo w koncu wyjdzie ze tych rocznic jest cala masa, bo tu zaczelismy sie spotykac, tu zareczyny, tu znowu slub itd. Dla mnie najwazniejsza jest rocznica kiedy zaczelismy byc para i ja zawsze jakos fajnie obchodzimy. A dzisiaj sobie ide z dziewczynami na sex and the city 2 do kina

Gosia zdjecie jest boskie!!!!!

monia kuruj sie skarbie zeby sie z tego nie zrobilo jakies wstretne chorobsko

marlenka mam nadzieje ze to nie jest cukrzyca. Tak jak mowi Carol, moze po prostu zanieczyscili w laboratorium

Ja dzisiaj nie wiem czy dam rade z wami popisac bo mam mase pracy plus dostalismy nowego kolege ktorego musimy po trochu trenowac. Ale oczywiscie zycze przemilego dnia

Czy to jawa czy to sen...
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 10:34   #234
Carol77
Zakorzenienie

Irsin kochana mnie brzuś boli od początku ciąży z różnym nasileniem i wszystko jest ok, ale jak się martwisz, to idź do lekarza kochana!

Kasieńko
Ty pracusiu!! Uwazaj na siebie!!

A ja znowu sie pochwalę Filus dostał wózeczek na dzień dziecka, właśnie zamówiliśmy, tańszy, ale nam sie bardzo podoba, z przesyłka 700 zł Kolorek czarny z zygzakami, to 1 zdjęcie, tamto 2 cały zestaw

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2010-06-01, 10:56   #235
enis84
Zakorzenienie

a ja byłam w biedronce kupiłam synkowi na dzień dziecka body niemowlęce 3 sztuki
a i przyszły przed chwilką moje ciuszki zamówione przez allegro więc Ignaś dostał dzisiaj kupe prezentów ciuszkowych
Stary 2010-06-01, 11:08   #236
Linka24
Wtajemniczenie

AAa dzień dobry!JA tak się czaje na te śpioszki z all co podała caroll ale jak mój mąż zobaczy kolejną przesyłkę to mi palce poobrywa, by więcej nie zamawiać No faajne są i jakie tanie.. ech...

No Carolku w końcu wózecznik jest ale chyba ciężki podejrzewam? Fajne są te wzorki, podobają mi się

NO i ja też byłam w bierdonce po te akcesoria kubusiowe i powiem wam i są tylko ładne, ogólnie to szit. ale czego spodziewać się po cenie 5,49

Mnie zostały do dokupienia kosmetyki i jakieś maści. Nad kosmetykami ciągle mysle i wymysleć nie mogę
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 11:25   #237
enis84
Zakorzenienie

Cytat:
AAa dzień dobry!JA tak się czaje na te śpioszki z all co podała caroll ale jak mój mąż zobaczy kolejną przesyłkę to mi palce poobrywa, by więcej nie zamawiać No faajne są i jakie tanie.. ech...

No Carolku w końcu wózecznik jest ale chyba ciężki podejrzewam? Fajne są te wzorki, podobają mi się

NO i ja też byłam w bierdonce po te akcesoria kubusiowe i powiem wam i są tylko ładne, ogólnie to szit. ale czego spodziewać się po cenie 5,49

Mnie zostały do dokupienia kosmetyki i jakieś maści. Nad kosmetykami ciągle mysle i wymysleć nie mogę
mnie to się nawet niepodobały te akcesoria kubusiowe,
wziełam jedynie te bodziaki bo 3 sztuki za 15 zł, zawsze sie przydają
Stary 2010-06-01, 11:26   #238
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
a ja byłam w biedronce kupiłam synkowi na dzień dziecka body niemowlęce 3 sztuki
a i przyszły przed chwilką moje ciuszki zamówione przez allegro więc Ignaś dostał dzisiaj kupe prezentów ciuszkowych
Cytat:

Enis no pięknie ale dzisiaj szalejemy z zakupkami

Linka ale sie uśmiałam mój tylko pyta co jeszcze wymyślę wczoraj dokupił kremik do buźki z nivei i linomag do pupci w markecie, bo zapomnieliśmy na all zamówić kremiku do pyszczoszka z penatenu resztę kosmetyków mam z Penatena.
Wózek wazy tyle:

Waga wersji spacerowej 15 kg
Waga wersji głębokiej 16,5 kg

tutaj z resztą jest aukcja jakby któraś z was chciała zobaczyć:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1062483450

Ja nie musze mieć super lekkiego, a te 16 kg to niedużo dam radę

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2010-06-01, 11:36   #239
Linka24
Wtajemniczenie

I kupowałas ten penaten u siebie czy na all? jak na all to moglabys podeslac aukcje? JA juz bym zamowila u siebie, ale nie ma nigdzie! ale znów zamawiać na alli płacić za przesyłkę ech.. chyba ze wyjdzie tanio to pomyślę... Poradź
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 11:53   #240
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
I kupowałas ten penaten u siebie czy na all? jak na all to moglabys podeslac aukcje? JA juz bym zamowila u siebie, ale nie ma nigdzie! ale znów zamawiać na alli płacić za przesyłkę ech.. chyba ze wyjdzie tanio to pomyślę... Poradź
Kochanie na all u nas nie ma nigdzie penatenu a szczególnie tego oryginalnego, wklejam Ci aukcje tych kosmetyków ktore ja zamówiłam, wszystko u jednego sprzedającego:

PENATEN PŁYN OD STOP DO GŁOW 400ml NIEMCY NOWOSC

http://www.allegro.pl/item1056047640...cy_nowosc.html

PENATEN PUDER DLA NIEMOWLĄT 100g Z NIEMIEC

http://www.allegro.pl/item1050859529...ec_kurier.html

PENATEN KREM OCHRONNY DO PUPCI 250ml NIEMCY NOWOSC

http://www.allegro.pl/item1048157164...cy_nowosc.html

PENATEN BALSAM INTENSYWNIE NAWILZAJACY PERFUM FREI

http://www.allegro.pl/item1024214093...rfum_frei.html

I kup sobie jeszcze ten kremik, ja zapomniałam i mężuś dlatego nivee kupił.

PENATEN KREM PIELĘGNACYJNY DO BUZI I CIAŁKA 100m
http://www.allegro.pl/item1053790649...alka_100m.html

Całkowity koszt przesyłki to 11paczuszka ekonomiczna,
13 zl priorytet lub
16,50 przesyłka kurierska UPS .

Olusia
Filipek

Adaś

Edytowane przez Carol77
Czas edycji: 2010-06-01 o 11:56
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości