![]() |
#211 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też kupiłam smoki.. ale narazie ich nie używam bo nie mam po co ![]() Wogole Carol Ty zamawiałaś te pajacyki 3 pak takie zapinane na boku.. Ja też takie mam.. i są super, jak Ci brakuje jeszcze to dokup je bo są rewelacyjne ![]() Mała caly czas w nich jest jak są czyste oczywiście.. ![]() ![]() U mnie natomiast nie sprawdziły się kompletnie spiochy ![]() ![]() Byliśmy w urzędzie, mała jest zarejestrowana ![]() ![]() A ja musiałam być bo musialam uznać Tza za ojca ![]() ![]() i w środe ma przyjść połozna do nas ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdzie kupiłyscie te pajace zapinane z boku, bo tez bym sobie zakupiła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Zadomowienie
|
ja też poproszę namiar na te pajace.
ENIS, mnie się baardzo podoba ten wózek ecoline, ale na żywo go nie widziałam. Powiedz mi, czy on nie jest trochę mały na żywo? bo na zdjęciach tak wygląda jakby mały był bardzo. Ma śliczne kolorki LATKOO, widzisz Filipek dał znaki życia, juz będziez spokojna. KARDASHI, mała jest taka prześliczna że wymiękam, ale jak na taką kruszynę to nieźle kupoli wali ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na all zamawiałysmy ![]() A spiochy sie nie sprawdzaja bo ten cały kaftanik sie podwija małej, ramiaczka spadają i mała skopuje sobie te śpiochy w efekcie leży z gołymi pleckami i pupką ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#215 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a te ecoline chyba sa takie same, mają fajną gondole bo dosyć głeboką i obszerną, na zime jak znalazł ![]() tych ecoline nie widziałam na żywo ale parametry można porównac ze zwykłym bolderem sd ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Cytat:
![]() a masz może namiary na tego kolesia z allegro co zamawiałyscie ? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Zadomowienie
|
kardashi Blaneczka jest przesliczna
![]() ![]() Latkoo chyba Darusia tez mowila ze malutka (wtedy Kacperek) mniej sie rusza. Widac troszke sie rozleniwil, ale jak zaraz zacznie kopac to caly brzuszek bedzie ci latal ![]() Oczywiscie juz nie pamietam co komu napisac. Sledzilam was w ciagu dnia ale nie mialam czasu pisac. Mialam spotkanie z moim szefem i wszystko jest na dobrej drodze do awansu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje dziewczynki za Blaneczkę
![]() ![]() A te pajacyki, ja mam mothercare ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#218 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja dziś już po dentyście ![]() ![]() Filipek teraz po południu nabrał więcej energi i troszkę podskakuje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Wtajemniczenie
|
Latko ciesze sie, że juz wszystko dobrze!!!!!!!!
U nas juz 15 kg do przodu, a ja zjadłam jeszcze dzisiaj 4 duze kawałki pizzy... Wogle mala szaleje i az cięzko mi uwierzyc ze jest ulozona głowką w dół ,bo kopniaki czuje z każdej strony i to zarówno u góry, jak i na dole.Straszny wiercioch z niej.
#220 |
Zadomowienie
|
Witam dziewczynki....wczoraj nie dałam rady wskoczyć tutaj
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Witam Riana...... fajnie że kolejna kobietka dołącza......ja również mam termin na styczeń ok 25 według lekarza a według @ na 22. Serdeczne gratulacje i niech się dzidzia zdrowo rozwija ![]() buziole ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Kasikzaki tak jak she mowi jesli braknie wam pieniazkow to social was na lodzie nie zostawi. Ja sama bede sie starala o ta doplate do macierzynskiego bo tz ma wlasna firme i tak naprawde oficjalne zarobki na tydzien ma 300 euro ale jak to z tymi firmami bywa czasem jest wiecej a czasem mniej. Musisz sie podowiadywac i na pewno znajdzie sie jakies rozwiazanie dziękuję ślicznie, jesteście kochane. Ja to zielona jestem jeszcze. Dobrze że mam Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() latko super, że się Filipek "odezwał" gosiaro avatarek cudny ![]() ![]() ![]() ![]() Kasia super, że w pracy tak dobrze się układa - jesteś żywym przykładem na to, że macierzyństwo w niczym nie przeszkadza... co do bodziaków to też poproszę o linka ![]() A u mnie sama nie wiem co... odebrałam wyniki z moczu i pojawiła się glukoza... byłam u gina i kazał powtórzyć wynik i za tydzień w środę się pojawić... także albo jakiś chwilowy ucisk na nerki, albo niedomagają... no albo początki cukrzycy... chociaż pocieszam się, że test obciążenia glukozą wyszedł prawidłowo... także ja mam tydzień oczekwiania... |
![]() ![]() |
![]() |
#222 |
Wtajemniczenie
|
Marlenko dziekuje i zgapiaj smiało.Ja tez wzięłam inspiracje z neta.Potrzebujesz tylko lustro i aparat, no i kokardkę, w twoim przypadku niebieską
![]()
#223 |
Raczkowanie
|
witajcie.
Gosiaro zdjecie cudne ![]() a ja sie chyba zaziebilam,cos kicham i kicham,zaraz w ruch pojda miod i cytrynka ![]() wozki bardzo fajne ale mnie ten pierwszy bardziej sie podoba,taki czarny noo! Kasiu super ze tak dobrze Ci idzie w pracy!Gratulacje ![]() chyba wskocze jeszcze do wyrka pod kocyk na godzinke...
#224 |
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane
![]() Ja wczoraj przebierałam ciuszki te które dostaliśmy i powiwm Wam, że dużo z nich poszło do pck, gro z nich nie nadawało się do użytku, pożygane, posikane i pokupkowane, bleeeeeeeee, bodziaków z 10 sztuk zostało, plus ciuszki na codzień, bo na wyjście tez sie nie nadają, więc i tak będziemy dokupować, powiem Wam, ze ta paka z Anglii jest boska w porownaniu z tym co dostaliśmy, ale jak to si emówi darowanemu koniowi nie patrzy sie w zeby ![]() ![]() Co do pajaców, to potwierdzam mam mothercare i jeszcze z Tesco są rewelacyjne i moja Ola już miała 12 lat temu i sprawdzają się świetnie, także polecam, ja mam 8 na razie, w tym 2 welurkowe, ale dokupię tych bawełnianych na 68 i może z 3 na 62. A śpiochów mam może z 3 sztuki, sa nieporęczne i niewygodne ![]() ![]() ![]() Karolinko no widzisz kochanie, Filuś cały i zdrowy, oni już tez mają swoje humorki, to już odrębny człowieczek i swoje sobie myśli ![]() ![]() ![]() Marlenko powtórz najlepiej to badanie moczu, mnie wyszła 2 mies temu krew w moczu i bardzo liczne bakterie, po 2 dniach powtórzyłam i było ok, może zabrudzili mocz, nie martw sie kochana, będzie dobrze! Ja mam teraz jakies szczawiany wapnia, ale czytałam, ze to z wody mineralnej może być i , ze to niegroźne, nie powtarzam już badań, pewnie jeszcze z jedne będę miec o koniec w tej ciąży ![]() A ja się Wam pochwalę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2010-06-01 o 08:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
Gosiu kochanie zdjęcie jest przepiękne!!!!!!!!!! A brzucjolek taki okrąglinek słodziutki!!!!!!!!!!!!!!! ! Ja nie mam wstążki
![]() ![]() Tutaj jest np aukcja nowych pajacyków: http://www.allegro.pl/item1061435468...x_kolorow.html
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2010-06-01 o 08:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
Zadomowienie
|
cześć dziewczynki!
ja dzisiaj znowu już się kłułam, robiłam morfologię i sik oddałam. w końcu przylazłam do domu i mogę zjeść śniadanko i na necie trochę usiąść. wczoraj w ogóle małż zaszalał i kupił malutkiej na dzień dziecka taki śliczny komplecik: body+ pajacyk+czapusia+śliniacz ek+niedrapki, jest cudowny w takie piękne pastelowe groszki. I kupił też taki polarowy pajacyk, taki bardziej wyjściowy też różowy ze słonikiem, jest przecudny. a my dzisiaj mamy 3 rocznicę zaręczyn, tak się cieszę, na pewno gdzieś pójdziemy na wyżerkę. bosze, ja tylko o jedzeniu myślę! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Zadomowienie
|
Carolku, super ten aparat! ja też małżkowi powiedziałam że z okazji narodzin dziecka chciałabym dostać aparat foto, żeby robić fotki bejbikowi. Kurcze, ja tych pajacyków tez musze trochę nakupić, bo wyglądają na praktyczne bardzo i co by nie mówić to dzidziolki wyglądają w nich słodziutko takie zapakowane cukiereczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Karolinko ble nienawidzę pobierania krwi, ale przebadają nas od a-z a tonam dobrze zrobi ![]() Wszytskiego najlepszego kochana z okazji rocznicy zaręczyn! ![]() ![]() ![]() Ciesze się, że aparacik Ci się podoba, naprawde jest super, ja jestem zachwycona ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#230 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- właśnie na all przeglądałam ciuszki z h&m, są cudowne. tylko kurcze czemu taka drożyzna??cena jednego rampersa albo śpiocha to ok 40 zł.... muszę się wybrać do h&m-u i zczaić tam ciuszki, podotykać i w ogóle. idę się położyć.... pogoda jakoś mnie nie zachęca do czegokolwiek innego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#231 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() My rocznice mamy 25 listopada, to Filus już będzie dużym bobasem ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() Nie bylo mnie pare ndi bo przylecial TZ i w sobote bylismy na slubie. Wczoraj wieczorem wrocilam dopiero. Zajmie mi troche nadrobienie,ale juz sie zabieram ![]() Kardashi, zauwazylam avatar- cudo ![]() A z gorszych wiesci - w nocy strasznie bolal mnie brzuch, czasem po boku, czesciej tak jakby w srodku - moze to macica sie rozciagala- jesli dzisiaj nie przestanie, pojade do szpitala. |
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Zadomowienie
|
Czesc kochane,
Ja wczoraj wieczorem juz sie nie odezwalam bo troszke z tz-em popracowalismy a potem o 21 ogladalam swoj program i w polowie oczywiscie usnelam ![]() Wogole po powrocie do domu usmialam sie jak nie wiem bo jak wchodzilam do domu to dopadl mnie siostrzeniec tz-a (ma 6 lat) i od razu wprosil sie na tosta i herbate ![]() ![]() ![]() kasikzaki wg mnie nie powinnien od ciebie wolac ani centa za ta wizyte jesli dotyczyla ciazy i wcale tak nie jest ze jest 7 wizyt darmowych bo za kazdym razem jak do niego idziesz w sprawie zwiazanej z ciaza wizyta powinna byc za darmo. Ja nic nie place od samego poczatku za GP a bylam juz wiecej niz 7 razy na pewno. A jesli chodzi o szpital to tez dowiedz sie dokladniej bo ja np sama musialam dzwonic i sie umawiac na pierwsza wizyte. Rejestracja byla przez telefon itd. No i ja tez poszlam do polskiego ginekologa w 9 tygodniu zeby zobaczyc swoja fasolke, a poniej juz mialam usg w szpitalu. Metropolitan my tez mamy dzisiaj rocznice zareczyn z tz-em ![]() ![]() Gosia zdjecie jest boskie!!!!! monia kuruj sie skarbie zeby sie z tego nie zrobilo jakies wstretne chorobsko ![]() marlenka mam nadzieje ze to nie jest cukrzyca. Tak jak mowi Carol, moze po prostu zanieczyscili w laboratorium ![]() Ja dzisiaj nie wiem czy dam rade z wami popisac bo mam mase pracy plus dostalismy nowego kolege ktorego musimy po trochu trenowac. Ale oczywiscie zycze przemilego dnia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
Irsin kochana mnie brzuś boli od początku ciąży z różnym nasileniem i wszystko jest ok, ale jak się martwisz, to idź do lekarza kochana!
Kasieńko Ty pracusiu!! Uwazaj na siebie!! A ja znowu sie pochwalę ![]() ![]() ![]()
#235 |
Zakorzenienie
|
a ja byłam w biedronce kupiłam synkowi na dzień dziecka body niemowlęce 3 sztuki
![]() a i przyszły przed chwilką moje ciuszki zamówione przez allegro więc Ignaś dostał dzisiaj kupe prezentów ciuszkowych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Wtajemniczenie
|
AAa dzień dobry!JA tak się czaje na te śpioszki z all co podała caroll ale jak mój mąż zobaczy kolejną przesyłkę to mi palce poobrywa, by więcej nie zamawiać
![]() No Carolku w końcu wózecznik jest ale chyba ciężki podejrzewam? Fajne są te wzorki, podobają mi się ![]() NO i ja też byłam w bierdonce po te akcesoria kubusiowe i powiem wam i są tylko ładne, ogólnie to szit. ale czego spodziewać się po cenie 5,49 ![]() Mnie zostały do dokupienia kosmetyki i jakieś maści. Nad kosmetykami ciągle mysle i wymysleć nie mogę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wziełam jedynie te bodziaki bo 3 sztuki za 15 zł, zawsze sie przydają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#238 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Linka ale sie uśmiałam ![]() ![]() ![]() Wózek wazy tyle: Waga wersji spacerowej 15 kg Waga wersji głębokiej 16,5 kg tutaj z resztą jest aukcja jakby któraś z was chciała zobaczyć ![]() http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1062483450 Ja nie musze mieć super lekkiego, a te 16 kg to niedużo ![]() ![]()
![]() |
#239 |
Wtajemniczenie
|
I kupowałas ten penaten u siebie czy na all? jak na all to moglabys podeslac aukcje? JA juz bym zamowila u siebie, ale nie ma nigdzie! ale znów zamawiać na alli płacić za przesyłkę ech.. chyba ze wyjdzie tanio to pomyślę... Poradź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
PENATEN PŁYN OD STOP DO GŁOW 400ml NIEMCY NOWOSC http://www.allegro.pl/item1056047640...cy_nowosc.html PENATEN PUDER DLA NIEMOWLĄT 100g Z NIEMIEC http://www.allegro.pl/item1050859529...ec_kurier.html PENATEN KREM OCHRONNY DO PUPCI 250ml NIEMCY NOWOSC http://www.allegro.pl/item1048157164...cy_nowosc.html PENATEN BALSAM INTENSYWNIE NAWILZAJACY PERFUM FREI http://www.allegro.pl/item1024214093...rfum_frei.html I kup sobie jeszcze ten kremik, ja zapomniałam i mężuś dlatego nivee kupił. PENATEN KREM PIELĘGNACYJNY DO BUZI I CIAŁKA 100m http://www.allegro.pl/item1053790649...alka_100m.html Całkowity koszt przesyłki to 11paczuszka ekonomiczna, 13 zl priorytet lub 16,50 przesyłka kurierska UPS .
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2010-06-01 o 11:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:54.