![]() |
#211 |
Raczkowanie
|
Dot.: Akcja Wakacje
Cześć wszystkim
![]() ![]() ![]() ![]() do roboty dzieczyny! ![]() ![]() ![]() chyba warto prawda ? ![]()
![]() |
#212 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() No ale nic, zaraz ide na telewizor i będę kręcić HH, umiecie może kręcić kółkiem na pośladkach i udach? Bo talie mam od małego dobra (co oczywiście mnie cieczy ![]() ![]() _________________________ Śnieg i mróz; kamień i kość; nasiona, fasolki kijanki-dość. Ścieżki, gałązki, buziaczków worek, serce Susie z tęsknoty jest chore... A. Sebold (Nostagia Anioła)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Raczkowanie
|
Moje drogie czy mogę się przyłączyć tak późno?
Od początku wakacji staram się ćwiczyć lecz teraz,w sierpniu, chce się wziąć naprawdę ostro do roboty ![]() ![]() Codziennie 8 min buns,ćw. na klate ![]() Poza tym litry wody,zielonej i czerwonej herbaty oraz intensywna regeneracja włosów. Dziś,niestety,moja wola zawiodła dlatego jutro dzień tylko na warzywach ![]() Trzymam kciuki za nas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Zadomowienie
|
Oj u mnie ciężkie dni - wczoraj grill a dziś urodziny koleżanki
![]() ![]() A dziś tort mnie czeka, już słyszałam że mam zjeść kawałek i koniec ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 | |
Zadomowienie
|
W akcie desperackim jako że żrę jak świnia - tak żrę bo to nie jest normalne jedzenie- wydrukowałam sobie kartki :
'ćwiczę nie pije napojów gazowanych nie jem słodyczy jem połowę porcji ' które rozwiesiłam w pokoju, może to mi da kopa, bo jestem durną idiotką która nie potrafi się ograniczyć! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Do tego mam zamiar zapisywać w kalendarzu wszystkie wykonane ćwiczenia, bo powoli zamieniam się w małego wieprzka! Będę dla siebie bezwzględna! Jeszcze kupię ze 100l mleka sojowego bo podobno dobre jest przy odchudzaniu - oczyszcza organizm tzn. pomaga w wypróżnianiu Dziewczyny, wiecie co można przykleić na lodówkę ? Coś takiego anty- jedzeniowego ? ![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez _basia Czas edycji: 2010-08-07 o 19:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
![]() Basiu , ja też ostatnio jakoś tak sobie odpuściłam troszkę , ale przecież mamy jeszcze 3 tygodnie, dużo może się wydarzyć jeszcze ![]() ![]() i może skorzystam z Twojego pomysłu karteczek i zdjęcia na lodówce ![]() damy radę! ![]() A mi dziś ciocia powiedziała rano, że strasznie zeszczuplałam ![]() ![]() ![]() i to dało mi jeszcze większego kopa i motywację i teraz wiem, że jak się chce, to można ![]() tylko wiecie czego ja się boję? że jak zacznie się szkoła, skończy się tyle wolnego czasu, to wrócę do swojej poprzedniej wagi i wymiarów... ![]() na razie mam taki plany, że zamiast codziennego wejścia na kompa po nauce (jak to zawsze robiłam w roku szkolnym) , będę ćwiczyć ![]() ![]() pozdrawiam ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#218 |
Zadomowienie
|
Na lodówce powieszę najgrubszego człowieka świata
![]() Dziewczynki macie może sprawdzony przepis na ciasteczka owsiane bądź musli? W sieci pełno przepisów, a ja chciałabym jakiś wypróbowany i smaczny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Raczkowanie
|
Basiu ćwiczenia dywanowe - czyt. taka kobinacja moich ulubionych ćwiczeń a to z gazet a to zapamietanych z aerobiku na który kiedyś chodziłam - tak 30 min. mi zajmują
![]() ![]() wstawię tylko się nie śmiać bo tworzyłam go jakieś 3 lata temu xD (własciwie to nie wiem czy wstawie bo to w wordzie jest ![]() a ja po weekendzie na wsi - w skrócie dzień leniuchowania i dzień z zatruciem. brrr.... ale zebrałam fundusze na karnet na siłownie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#220 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja sobie wydrukowałam taką hmm skalę od - 85 do -65 i będę na niej zaznaczać każdy postęp (coś takiego jak Wizażanki mają w podpisach ) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Rozeznanie
|
Widac kazdy ma jakis sposob,zeby sie zmotywowac
![]() ale bardziej sie pilnuje niz zawsze,staram sie jesc mniej a czesciej, jak najmniej chleba i ziemniakow, do picia tylko woda niegazowana(akurat wczesniej tez tylko topilam, bo sie po tym czuje najlepiej). Troszeczke staram sie ciwczyc,ale jak juz pisalam wczesniej mam problemy z kolanami ehh;/ ale chyba nie jest tak zle, działamy! trzymam za Was kciuki!
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 |
Raczkowanie
|
a ja nie mam wagi
![]() jem sobie wlasnie pyszną sałateczkę z oliwkami ![]() ![]() ![]() ot to mój plan dywanowy śmieszny i zdrowy, nieprofesjonalny ![]() ![]()
![]() |
#223 |
Raczkowanie
|
Fajne! Ja powiem wam nigdy nie mogę się skusić do ćwiczeń, byłam wczoraj na basenie
![]() ![]()
![]() |
#224 |
Zadomowienie
|
Ja sobie zażeluję paznokcie i biorę się za rowerek
![]() Stwierdziłam że 8 min legs będę robić 2 x dziennie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Zadomowienie
|
Ja wczoraj wreszcie zrobiłam pierwszy dzień A6W
![]() ![]() ![]() Dziś idę na działkę popracować, i chyba nic poza tym i A6W nie zrobię już niestety, no chyba że krótka przejażdżka na rowerku może ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Raczkowanie
|
O, a wytłumaczcie mi o co chodzi z tym A6W i z tymi 8 minutkami
![]()
"... potworności są na tej Ziemi rzeczywiste i dzieją się codziennie. Są jak kwiat albo słońce; nie można ich powstrzymać." Alice Sebold ''Nostalgia Anioła'' Edytowane przez Brylaancik Czas edycji: 2011-02-19 o 13:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A minutki to : http://www.sfd.pl/8_minutes__ABS,_ar..._-t422319.html ![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Wow! Po A6W : http://media.photobucket.com/image/A.../ja/a6w-21.jpg ;D Tylko jakie ćwiczenia robić? Ile serii? Edytowane przez _basia Czas edycji: 2010-08-10 o 19:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
jestes ciagle glodna,a ciagle jem! ale waga minimalnie spada yeaah
![]() |
![]() |
#229 |
Zadomowienie
|
A6W = Aerobiczna Szóstka Weidera
![]() No i A6W jest głównie na wzmocnienie mięśni, no ale wiadomo, każde ćwiczenia coś dają ![]() ![]() Hmm chciałam wrzucić linka do tych ćwiczeń, ale mi się zagwiazdkował ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aam Czas edycji: 2010-08-10 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Raczkowanie
|
No laski ja dziś jestem już po 1,5 h siłowni - ale mnie zmordowali tą 'rozgrzewką' bo dziś to pierwszy raz ^^ boje sie jutra
![]() ![]() ![]() nawet głodna nie jestem... powiem Wam że widzę pierwsze efekty jeżeli chodzi o uuporczywego Pana Cellulita- ćwiczenia troche dietowania, masaże syrenką i dwa moje niezbędne mazidełka i... dziad zaczyna się poddawać ![]() recenzować mi tu dzisijesze postępy - szybciuuutko ! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#231 |
Raczkowanie
|
U mnie nie ma postępów, dzisiaj przegrałam.
![]() |
#232 |
Zadomowienie
|
Ja właśnie wróciłam od koleżanki, 16km w dwie strony na rowerze w taki upał... Mam dosyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Zadomowienie
|
no zmobilizowałam się
![]() ![]() 8 minut abs, buns, trochę legs i 30 minut skakanki ![]() ![]()
![]() |
#234 |
Raczkowanie
|
A ja mam od wczoraj Te dni i brzuch mi dopie****
![]() ![]()
![]() |
#235 |
Zadomowienie
|
Ja dziś zrobiłam 3 dzień a6w, ale niestety nic poza tym, poza krótkim spacerkiem
![]() Ale jutro z samego rana (o 9 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Raczkowanie
|
Co tak cicho? Ja się zmierzyłam centymetrem i jest strasznie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#237 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja codziennie robię 8 min legs, a za 8min na brzuch jakoś się zabrać nie mogę... Nie wiem jak długo trzeba to robić żeby mieć super efekty, jakieś już widzę ale chce więcej! ![]() Rower zaniedbałam totalnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Brylaanciku, super pomysł z tym pamiętnikiem, chyba też sobie coś takiego w moim wpiszę ![]() ![]() Basiu, nie poddawaj się, po 8 minut abs są naprawdę ładne efekty , jakieś już tam u siebie widzę ![]() wicie co? tak sobie pomyślałam, że nawet jak pierwszego września nie będzie u mnie jakiegoś wielkiego "wow" to i tak nie zaprzestanę ćwiczyć, bo mam nadzieję że w końcu kiedyś to "wow" nastąpi ![]() ![]() ![]() tylko mam nadzieję , że mój zapał nie ostygnie ![]() ![]()
![]() |
#239 |
Zadomowienie
|
Mysteriness, też liczę na to, że do następnych wakacji będę super laska
![]() ![]() ![]() W ogóle to ostatnio zauważyłam że mam niesymetryczne boczki ![]() ![]() ![]() Miałam robić tą a6w, ale wczoraj stwierdziłam że bez sensu, bo jak pojadę w góry to i tak przestanę ćwiczyć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Raczkowanie
|
Melduje sie i ja po małej przerwie..
... alebowiem byłam zaćwiczona, zalatana i wogóle zajęta bardzo - pozytywnie ![]() ![]() ![]() ![]() treningi wymuszają zmiany w diecie (posiłki okołotreninogwe) - pomyślcie o tym ![]() a przy tym motywują żeby te męczarnie nie poszły na marne chyba nic tak nie motywuje jak sukces widoczny gołym okiem! ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:51.