Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 2010 - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-28, 21:20   #211
youyou
Zakorzenienie

Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20

kwiat kalafiora ale masz ślicznotkę Współczuję powrotu do pracy choć widzę że specjalnie zdołowana nie jesteś A co porabiasz??
Ja też lubię swoją pracę, bo jest ciekawa i dużo się dzieje ale jednak wolałabym jeszcze posiedzieć z Filipem... tylko nikt mi za to nie zapłaci

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Kwiat a Piotruś ma taką flanelke w żyrafy
miałam napisać to samo, my tez mamy tę flanelkę
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 21:25   #212
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20

Wasze dzieci juz siedzą i raczkują...? to moj jakis zacofany bo ani nie siedzi ani nie raczkuje, tylko na brzuchu leży i wiecznie marudzi bo mu zęby powoli idą
Stary 2010-07-28, 21:27   #213
pantee
Raczkowanie

Zebra- musisz isc i przymierzyc inne, bo moze sie okazac ze zupełnie inna miska niz bys przypuszczała. Ja wcale nie mam takich wielkich babli, sama byłam zdziwiona, w ciazy nosiłam 75D albo E a teraz sa zdecydowanie mniejsze niz wtedy- wiec nie wiem skad te G
pantee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 21:50   #214
zebra666
Zakorzenienie

Pantee może flaki wymagają większych opakowań

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 22:03   #215
brzoskwinia82
Zadomowienie

karola truskawki homogenizowane to znaczy mrożone , dokładnie taką samą zabawkę upatrzył sobie też mój synek (tzn. mamę i wszystko co z nią związane ) świetne fotki
bardotka Borys zasypia sam tylko wieczorem, w dzień muszę się przy nim położyć i pogłaskać albo potrzymać za rączkę
kocurozab - za siadanie, ja bym się nie martwiła - skoro sam próbuje tzn że jest na to gotowy (chyba)
Asiuulka, śliczna malutka
zebra- jak zwykle słodziak
azzis super ubranko , ja sadzam na kolanach czasem nawet na kanapie na chwilkę, choć sam jeszcze nie potrafi siedzieć
Kancia - za postęp i stópki, Borys też cały czas łapie i pcha do buzi, super fotki
kwiatkalafiora słodka królewna
youyou-masakra, też bym się zestresowała, kiedyś młody się śliną zakrztusił i też była panika...eh, fajnie że zakupki się udały. Ja kupiłam wczoraj na all dwa staniczki - bo jakoś w sklepie nie mogę dopasować a dorwałam kiedyś roz. który jest dla mnie idealny i znalazłam z tej samej firmy na all.

ja dzisiaj byłam u gina, mam malutką nadżerkę i oczywiście torbiel nadal, ale ponieważ za ok. pół roku planuję starać się o drugie dziecko gin powiedział żeby na razie tego nie ruszać.
poza tym jak byłam o gina to tż sam kąpał małego i miał mu potem dać jeść ale Borys wcale nie chciał i usnął na głodnego, dopiero o 21:30 się przebudził i mu dałam
zwykłe mleko jednak nie dla nas, po zwykłym bebilonie Mały dostał wysypki - próbowałam drugi raz i to samo, więc dalej jedziemy drogie HA niestety
a za dwa tyg do pracy

brzoskwinia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 22:05   #216
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

boze laksi skad wy macie tyle czasu na wiza ja to ledwo raz dwa razy dzinnie siade na lapka a tak musz es ie z malym bawic zazdraszczam wam
elcia0787 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 22:22   #217
bardotka_a
Wtajemniczenie

brzoskwinia za pół roku następny maluszek? w sumie to chyba fajna różnica wieku...

Ciekawe czy są też inne mamusie, które będą się zaraz starać o kolejne?
Stary 2010-07-28, 22:35   #218
brzoskwinia82
Zadomowienie

no tal ok. 2 lat różnicy by było

brzoskwinia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 23:08   #219
addicted to wizaz
Zadomowienie

Cytat:
Addiced widać nie jeden głupi upadek przed nami Nie zawsze się wsyzstko przewidzi...

i wszystkiego najlepszego dla Piotrusia z okazji 7 miesięcy
mi się też czasem zdarza krzyknąć na małego, a potem

Blonde thx za pocieszenie
Aldii
Beyonce nic się nie zmieniłaale jednak wolę ta od Patki
Kancia ciekawy ten owoc ale synkowie fajniejsi z bólem pleców
Patka oby tym razem nikt Ci wozu nie sprzątnął sprzed nosa
Karola to chyba jakiś standard z tym stawaniem na nogi przy podciąganiu do siadania, bo Maciek też tak robi. A żeby go wsadzić do fotelika do karmienia to musimy mu "podcinać" nogi.
na pocieszenie przy marudzeniu
Fajne to krzesełko do kąpieli
Co do książeczki to Malinka chwaliła sobie podobną tylko z Tiny Love, tylko że ona ją kupiła już dawno temu (teraz widzę, że Pantee o tym napisała)
Kwiat kalafiora ja też w poniedziałek wracam do pracy i trochę szkoda mi zostawić małego, no ale life is brutal. Za to koleżanka się cieszy, bo ponoć pracy nie brakuje
Jak sobie Justysia zalotnie podciągneła sukienkę
Youyou całe szczęście, że tylko na strachu się skończyło
za zakupy, nieźle poszalałaś z tymi stanikami. Jestem ciekawa czy jak skończę karmić to się będę mieściła w stare, czy też mnie czeka wymiana
Pantee współczuję przeżyć, ale z dwojga złego to jednak dobrze że w Ciebie a nie w wózek.
To miałaś farta w Triumphie, bo mi w jednym sklepie jakoś pani nie doradziła
Sugar nie martw się, na każdego przyjdzie pora no może niekoniecznie z raczkowaniem, bo mój starszy sobie ten etap odpuścił
Brzoskwinia to trzymam kciuki żeby plany się udały

wklejam zdjęcia z działki, trochę się tego nazbierało
I ulubiona pozycja mojego synka - zdjęcie z dzisiaj
addicted to wizaz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-28, 23:13   #220
karola_sz
Rozeznanie

Zajrzałam jeszcze przed snem.
Addicted - wszystkie zdjęcia świetne, ale ostatnie boskie . Mój w życiu tak tyłka nie podciągnie do góry.

Reszta jutro bo zasypiam. Miłych snów mamuśki.

karola_sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 06:57   #221
kalka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez brzoskwinia82 Pokaż wiadomość

ja dzisiaj byłam u gina, mam malutką nadżerkę i oczywiście torbiel nadal, ale ponieważ za ok. pół roku planuję starać się o drugie dziecko gin powiedział żeby na razie tego nie ruszać.
poza tym jak byłam o gina to tż sam kąpał małego i miał mu potem dać jeść ale Borys wcale nie chciał i usnął na głodnego, dopiero o 21:30 się przebudził i mu dałam
zwykłe mleko jednak nie dla nas, po zwykłym bebilonie Mały dostał wysypki - próbowałam drugi raz i to samo, więc dalej jedziemy drogie HA niestety
a za dwa tyg do pracy
Oj z tym powrotem do pracy to maskara.
BiednyBorysek, a powiedz mi ma uczulenie jeszcze na coś innego, np. na jakieś słoiczki czy coś? A żółtko? Czy jeszcze nie wprowadzasz?
Ja też się chcę starać, może znów będziemy miały ten sam termin porodu Na razie nie wiem jak urodzę drugie dziecko , ale nie chcę dużej różnicy wieku

Cytat:
Napisane przez bardotka_a Pokaż wiadomość
brzoskwinia za pół roku następny maluszek? w sumie to chyba fajna różnica wieku...

Ciekawe czy są też inne mamusie, które będą się zaraz starać o kolejne?
Ja bym chciała maluszka między styczniem a kwietniem 2012 roku

kalka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-29, 07:56   #222
zebra666
Zakorzenienie

Addiced naparwdę masz silneego synka!!! To sotatnie zdjęcie jest niesamowite!!! Pięknie!

A to ja sfotografowałam w etapach ruch glizdy

Stary 2010-07-29, 08:13   #223
pantee
Raczkowanie

Hej z pieknym dniem...

Zebra..fajne te puzzle, a i Piotrus widzę zainteresowany ostro On wyciaga i gryzie te elementy?

Addicted- ale czadowe ostatnie foto! Silny chlop! Mój leniuch to sie nigdy tak nie podniesie...eh

Bardotka- ja na razie nie planuje, nie wyobrazam sobie teraz ciazy ...ale jakbym sie zdecydowała to tez różnica ze 3 lata. No i juz młoda nie jestem..wiec im szybciej tym lepiej, a jak przegapie to bedzie
A my dzis na szczepienie...zobaczymy jak zniesie, ostatnio nie było problemów, ale nigdy nic nie wiadomo.
Stary 2010-07-29, 08:13   #224
aldii
Zakorzenienie

Kwiat kalafiora jeszcze nie,bo tu caly czas pada ponoc od piatku ma byc juz ladnie
Ale maszlalunie sliczny ma kapelusik,gdzie go kupiliscie?
Youyou bardzo dobrze zareagowalas,ze go wzielas brzuszkiem do dolu Lu chyba 2,lub 3 razy sie tak ulalo
Pokaz trampki
Zebcia ja tez odbijam
Pantee no niestety pogoda nad morzem do :dupa:
65G o Kamyka J juz nawet nie wspominam....
Sugar wieeeki cie u nas nie bylo.Fajnie,ze sie odezwalas,pokaz jakies fotki synka
Brzoskwinia wow,za pol roku staranka
Elcia a wy juz zaczeliscie ?
Bardotka Elcia juz chyba zaczela staranka
Addicted wow jak on juz pieknie siedzi i czworakuje a co on zajda, ciasto ?
Kalka ja tez bym nie chciala duzej roznicy wieku,ale poki co jakos sobie tego nie wyobrazam
Zebcia
Stary 2010-07-29, 08:20   #225
zebra666
Zakorzenienie

Pantee tak dlatego musiałam mniejsze powyciągać. Są fajne bo obrazki a to najprędzej zacznie kojarzyć pieska, samochodzik niż literki cyferki. Są jeszcze małe -widać z tyłu. Ale te to nie wypał wogóle się nimi nie interesuje.

Stary 2010-07-29, 08:21   #226
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Zebra fajną masz tą glizdę Ciekawe kiedy moja zacznie się przemieszczać

A my mamy chwilowo jakieś problemy z mlekiem... Zmieniam jej teraz Bebilon HA na zwykłe Bebiko i nie wiem, czy te Bebiko jej nie smakuje czy co, ale pociągnie kilka łyków i już nie chce... Nie je już co 3 godziny jak kilka dni temu na samym Bebilonie a np co 5... A może Bebiko ma inny smak i musi się przyzwyczaić?
Normalnie je 150ml, dzisiaj cudem jakoś zjadł 100 ml - dziś jesteśmy na etapie 3 miarki Bebiko + 2 miarki Bebilonu...

Miała z Was któraś tak?

Dominiś - 20.05.2012
PatkaM84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 08:26   #227
pantee
Raczkowanie

Patka84- dla mnie temat mleka to czarna magia, my caly czas na cycu ...ale dziewczyny czesto mówiły ze bebilon najlepszy i najbardziej dzieciom smakował....

Aldii- tez zrobiłam takie oczy na ten rozmiar
Stary 2010-07-29, 08:27   #228
zebra666
Zakorzenienie

Patka takie duże dziecko ma już swój smak i swoje mleko. Poprostu małej ono nie smakuje. Najlepiej by było się trzymać już chociaż marki tej samej, bo smak powinien być podobny.

Ja osobiście już nie kombinuje z mlekiem, bo tu akurat wielkiej oszczędności nie widzę. Puszka starcza nam na sporo... Do tego nie raz słyszałam, że Bebiko owszem chowało się na tym dzieci ale jest tańsze, bo "słabsze" no i ja bym się bała kupowych problemów...
Teraz je więcej też innych rzeczy- to raczej obiadki i deserki są drogie... Dlatego czekam an Blender i próbuje znowu gotowania.

Ale to moje zdanie nie brać do siebie Sama tu nie arz rozmyślałam and oszczędzaniu na mlku ale mi doskonale poradziłyście, że jak się da lepiej zostać już na Bebilonie

Stary 2010-07-29, 08:35   #229
bardotka_a
Wtajemniczenie

Patka dlaczego zmieniacie na Bebiko?

Zgadzam się z Zebcią to tak jakby Tobie teraz ktoś kazał jeść co Ci nie smakuje, dziecko to też człowiek ma prawo czegoś nie lubić...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-29, 08:43   #230
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Jak tylko przeszliśmy na mleko modyfikowane - od początku dawałam Bebilon to Natalka zaczęła robić zielone kupy. Najpierw dodawałam Dicoflor30 - bez zmian. Potem przeszliśmy na HA - tutaj były bóle brzuszka, ale wszystko się unormowało a kupy dalej zielone. Teraz przechodzimy na 2 więc pomyślałam, że zmienimy na Bebiko bo czytałam, że zmieniając mleko (choć to też Nutricia) ten problem może przejść bo trochę różnią się składem.

U nas szły 2 puszki Bebilonu na tydzień - czyli 60 zł tygodniowo.

Dominiś - 20.05.2012
PatkaM84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 08:49   #231
aldii
Zakorzenienie

Pantee kciuki za szczepienie
PatkaM Bebiko i Bebilon sa z pewnoscia zupelnie inne w smaku i pewnie jej nie smakuje ta mieszanka.W ogole to ja bym nie mieszala ze soba 2 roznych mlek
Stary 2010-07-29, 09:04   #232
bardotka_a
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez PatkaM84 Pokaż wiadomość
Jak tylko przeszliśmy na mleko modyfikowane - od początku dawałam Bebilon to Natalka zaczęła robić zielone kupy. Najpierw dodawałam Dicoflor30 - bez zmian. Potem przeszliśmy na HA - tutaj były bóle brzuszka, ale wszystko się unormowało a kupy dalej zielone. Teraz przechodzimy na 2 więc pomyślałam, że zmienimy na Bebiko bo czytałam, że zmieniając mleko (choć to też Nutricia) ten problem może przejść bo trochę różnią się składem.

U nas na Bebilonie też są zielone, podobno to norma
Patrycja jadła Bebiko na początku bo jadła je w szpitalu i miała mega zaparcia, na to trzeba uważać, u nas bardzo dobrze sprawdziła się Humana i żałuję, że Ci lekarze kazali nam odstawić i zrobili mętlik w głowie
Stary 2010-07-29, 09:08   #233
wyderka80
Raczkowanie

Ale macie tempo dziewczyny

Sliczne zdjęcia wszystkich dzieciaczków, a synek Addicted to prawdziwy akrobata.

Mówicie o planowaniu kolejnych dzieciaczków...
Ja narazie o tym nie myśle mimo swego "sędziwego" już wieku, jeśli się zdecyduje to za jakieś 3-4 lata, jak nieco zregeneruje swe siły po moim pierwszym wymagajacym dzieciaczku.
Mój TŻ marzy jeszcze o synku więc kto wie..

Co do staników to mimo karmienia też juz rozstałam się z karmnikami, bo nie mogłam już na nie patrzeć. Nawały pokarmu juz dawno za mną a w dzień i tak nie karmię piersią.

W kwestii rozmiaru biustu, to ja dla odmiany się obawiam czy nie będę mieć jescze mniejszych niż mailam jak skoncze karmienie zupełnie..Przed ciążą mailam 70B, a podczas karmienia urosły gdzieś o 1,5 rozmiaru. Najgorzej jakby jeszcze mialy mi zwisać

You nam przedwczoraj też przytrafiło się coś takiego, że mleczko wyleciało nosem, mała się wystraszyła i nie mogła złapać tchu.. też byłam przerażona bo pierwszy raz coś takiego miało miejsce.
Co do wyprzedaży to podzielam Twoje zdanie, bylismy na zakupach w niedziele i też nic sobie nie kupiłam.
Za to polecam, jeśli ktos ma karte do Kappahl to jest 50% zniżki na ich zniżke, która i tak juz była 50 procentowa. Więc obkupiłam troszkę Blankę za grosze.
Własnie doczytałam ze oferta była tylko do 25.07...:-/
No i w Tesco z cheeroke tez były niezłe wyprzedaże
wyderka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 09:15   #234
aldii
Zakorzenienie

Bardotka oooo a dlaczego kazali wam odstawic Humane ?
Mi durna polozna tez doradzila zeby odstawic (bo niby dla dzieci niedozywionych).I jak odstawilam to zaczely sie problemy Lu z waga i pozostale cyrki Na szczescie poszlam po rozum do glowy i wrocilismy do niej,no i Lu znow normalnie przybiera....
Wyderka szkoda,ze juz sie skonczyla promocja w Kappahl

U mnie dalej leje...a musze isc do sklepu i na solke by sie przydalo
Stary 2010-07-29, 09:18   #235
karola_sz
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez PatkaM84 Pokaż wiadomość

Adaś też na Bebilonie i też robi zielone kupy, czyli przy Bebilonie to norma.

karola_sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 09:24   #236
KarmazynowyKamyk
Zakorzenienie

GG do KarmazynowyKamyk

Hej mamusie
Dzisiaj miałam pobudkę o 5 i smarowanie ząbków...
Potem maleństwo zasnęło...
Bidulka...
Mam teraz na wszelki wypadek Nurofen, ale to na ciężkie przypadki...

Poza tym nie wyśpię się na emeryturze...
Tzn. muszę to zrobić wcześniej, bo jakieś schizy mam...
Ledwo co zasnęłam, się zerwałam z łóżka i TŻa obudziłam...
Śniło mi się, że leżałam na łóżku z Pauliną, TŻ satną nad nami, stracił równowagę i na nas leciał...
Potem nad ranem to samo... Tym razem mi się śniło, że Paulina leżała na kołdrze i ktoś kołdrę szarpnął, a ona zaczęła sie turlać na podłogę...
Poprzedniej nocy miałam takie coś raz...

Cytat:
Napisane przez pantee Pokaż wiadomość
Zebra- no wlasnie problem byl wszedzie indziej, ale jak poszłam do Triumpha to mi w koncu babka dobrała idealnie. Sama przymierzyłam ze 4 i wszystkie nie tak, (75D, 70E, itp) Ta spojrzała na mnie i przyniosła mi...65G- i już go nie zdjęłam Czuję ze żyje
No to na jakąś kumatą babkę trafiłaś... Żadko się takie zdarzają i to w Triumphie jeszcze... I dziwne, że miała takie rozmiary... Bo one zwykle udają, że takie nie istnieją...

Cytat:
Pantee własnie mi by się przydał pod 65 ale w biuście to mam niby C ale z nich wyłarzą... a D niby za duże i nie wiema triumph drogi... Co innego taka promocja jaka tarfiłas ale normalnie to ceny zwalają z nóg...
Nie ma czegoś takiego jak w biuście niby C. Te litery to nie są rozmiary... Ważny jest rozmiar pod biustem... Im ciaśniej tym większa miska. 70 C i 80 C wcale nie mają takiej samej wielkości miski... Ta w 80 C będzie mniejsza.
Polecam Lobby Biuściastych http://forum.gazeta.pl/forum/f,32203...CIASTYCH_.html
Tu sobie możesz policzyć rozmiar stanika:
http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/

Cytat:
Zebra- musisz isc i przymierzyc inne, bo moze sie okazac ze zupełnie inna miska niz bys przypuszczała. Ja wcale nie mam takich wielkich babli, sama byłam zdziwiona, w ciazy nosiłam 75D albo E a teraz sa zdecydowanie mniejsze niz wtedy- wiec nie wiem skad te G
Wyjeśnienie powyżej

Cytat:
Napisane przez brzoskwinia82 Pokaż wiadomość
Ja też tak planowałam, ale teraz to nie wiem...

Cytat:
A to ja sfotografowałam w etapach ruch glizdy

Cytat:
Napisane przez addicted to wizaz Pokaż wiadomość

wklejam zdjęcia z działki, trochę się tego nazbierało
I ulubiona pozycja mojego synka - zdjęcie z dzisiaj

Cytat:
No i juz młoda nie jestem..wiec im szybciej tym lepiej, a jak przegapie to bedzie
A my dzis na szczepienie...zobaczymy jak zniesie, ostatnio nie było problemów, ale nigdy nic nie wiadomo.
U nas tak samo, jak przegapimy to będzie
TŻ już ma prawie 40tkę, a ja po 30tce...
Trzymam kciukasy za szczepienie...
Stary 2010-07-29, 09:29   #237
youyou
Zakorzenienie

Addicted zdjęcia po prostu REWELKA!! To na rowerze, to w pontonie czy na chuśtawce no a ostatnia pozycja Filip tez właśnie tak staje

Co do starań o drugą dzidzię to my tez jakoś tak za pół roku, chciałabym mieć różnicę 2-3lat, nie więcej. Na razie sobie tego nie wyobrażam ale wiem że jak teraz się nie zdecydujemy to później coraz gorzej, a najmłodsi nie jesteśmy...

Aldii tramki zaraz pokaże

zebcia zapomniałam wczoraj napisać spóźnione życzonka za 7 miesięcy:cmok :
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 09:40   #238
oliviaoO
Rozeznanie

widzę plany na drugie dzieciaczki ja o ile nadal będę chciała to planuję drugie dziecko za 8 lat w 2018roku urodzić jak już Julka będzie odchowana a ja sobie wtedy przypomnę jak to jest mieć bobasa

jadę zaraz do carrefour'a póki jest promocja pampersów nie wiem czy któraś o tym pisała bo nie doczytałam jak nie to może się powtórzę ale 40,98zł za paczkę do 2 sierpnia

Julia

walka z kg:
81- 78 - 76 - 74 - 72- 70 - 68 - 66 - 64

oliviaoO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-29, 10:01   #239
blonde_hair
Zakorzenienie

Dzien dobry!

Alez macie tempo

Nie no...jestem normalnie pod wrazeniem zdjec Addicted a to ostatnie rewelacjaogromne .Silny chlopak!

Zebradla Piotrusia

Co do planów na drugie dziecko...narazie nie myslimy o rodzenstwie dla Sebusia i minie pewnie kilka lat zanim sie zdecydujemy o ile sie zdecydujemy...nie chciałabym zakonczyc na 1, ale mój maz jak narazie ma inne zdaniezobaczymy co zycie przyniesieTymbardziej narazie zyjemy sami, daleko od rodziny, nie mozemy liczyc na zadna pomoc, ale jak wrocimy do Pl to kto wie?

Kamyk co to za sny

Dzis jestesmy po dobrej nocy...wczoraj jakis wybryk byłi oby nie wracal, bo padłam wieczorem jak nieprzytomna
U nas ponuro, zaraz zacznie padac, musimy isc do sklepu...

Miłego dnia!
Stary 2010-07-29, 10:01   #240
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

hej laski
BARDOTKO my z tz sie zaczelismy starac o drugie juz dziecko
ADDICTED super fotki a jak fajnie juz pupcie podnosi
ZEBERKO no wlasnie moj Szymek tak pelza jak dzdzownica ˛
PATKA my na cycu takze nie pomoge
elcia0787 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości