|
Notka |
|
Rimmel na każdy dzień 30 Ambasadorek testuje on-line kosmetyki marki Rimmel i innowacyjną maskarę 1-2-3 LOOKS. Zobacz piękne makijaże, filmy, pomysłowe blogi... Oceń je lub sama przyłącz się do konkursu. |
Pokaż wyniki sondy: Jakie barwy makijażu lubisz najbardziej? | |||
Brąze, beże, kremy, kość słoniowa |
![]() ![]() ![]() ![]() |
50 | 60,24% |
Róże, fiolety, burgund, ametyst |
19 | 22,89% |
Szarości, czernie, biele, monochromy |
22 | 26,51% |
Niebieskie, granaty, błękity, szafirowe |
9 | 10,84% |
Zielenie, seledyny, szmaragdowe |
9 | 10,84% |
Pomarańcze, żółcie, bujrsztynowe |
6 | 7,23% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 83. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Piękno jest w Tobie, odkryj je z kosmetykami Rimmel
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
Helenko - za makijaże już dawno Ci dałam maksymalną ocene
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#213 | |
Rozeznanie
|
Hehe, Miło mi
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
Kobri, to bardzo piękne, że widzisz w moich makijażach "dziełaq sztuki" ![]() ![]() ![]()
![]() |
#214 |
Rozeznanie
|
Moje słodkie!
Dzisiejszy makijaż nazwałam Official Temptation ![]() ![]()
Edytowane przez MissHeledore Czas edycji: 2010-08-14 o 14:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Rozeznanie
|
Drogie Wizażanki! Nieuchronnie zbliża się koniec konkursu. Wczoraj informowałam, że planuję zamieścić tutaj obszerną recenzję używanych przeze mnie kosmetyków RIMMEL. Słowa dotrzymawszy, ową recenzję zamieszczam poniżej. Życzę miłej lektury! Heledore Mascara RIMMEL 1-2-3 Looks
![]() ![]() Dzięki uprzejmości Firmy RIMMEL miałam możliwość testowania tej mascary przez ostatnie 3 tygodnie. Początkowo byłam do niej nastawiona dość nieufnie, gdyż unikatowy system 1-2-3, na którym jest oparta, to nowość na rynku. Szybko jednak zaprzyjaźniłyśmy się i tusz ten na stałe zagościł w mojej kosmetyczce. Plusy:
Minusy:
Ogólna ocena jaką daję tej mascarze to 5/5, ponieważ jako absolutna innowacja na rynku przeciera szlaki innym tuszom typu "all in one". Mam nadzieję, że jako prekursor, firma RIMMEL nie pozwoli sobie wytrącić pałeczki przewodnictwa z rąk. Cienie RIMMEL Colour Rush ![]() ![]() ![]() Cienie, które otrzymałam w paczce Ambasadorki to Backstage (metaliczny, nr 102), Alluring (niebieski, nr 021), oraz Siren (różowy, nr 030). Początkowo byłam pewna, że jedynym cieniem, którego będę używać pozostanie Backstage, jednak szybko moje pesymistyczne wizje uległy weryfikacji. Okazało się, że pozostałe dwa cienie mają bardzo sympatyczną pigmentację (ani za słabą, ani za mocną) i bardzo dobrze razem się mieszają, dając śliczne odcienie fioletu. W przypadku cienia Backstage odkryłam jego zastosowanie alternatywne, jako rozświetlacz do twarzy, natomiast Siren świetnie sprawdza się w roli różu do policzków. Plusy:
Minusy:
Ocena globalna dla tych cieni to 4/5. Sam produkt jest naprawdę dobry jakościowo. Pudełeczko niestety pozostawia trochę do życzenia, zwłaszcza Paniom o długich paznokciach. Tak, czy inaczej, cienie są naprawdę godne uwagi, zwłaszcza nr 102, czyli Backstage. Błyszczyki RIMMEL Stay Glossy ![]() ![]() Do makijażu ust, w paczce Ambasadorki znalazły się dwa błyszczyki - jasny (nr 120, Non-stop Glamour), oraz ciemny (nr 460, Yours Forever). Pojawiły się one w moim życiu w feralnym momencie, ponieważ walczyłam właśnie z uporczywą suchością ust. Byłam na etapie namiętnego smarowania ich balsamem nawilżająco-natłuszczającym, którego efekty były bardzo mizerne. Bałam się, że zdjęcia makijaży będą oszpecone moimi "potarganymi" wargami. Okazało się jednak, że to nie balsamy, ani peelingi, a właśnie te błyszczyki przywróciły kondycję moim ustom! Pokochałam je, zwłaszcza kolor Non-stop Glamour. Jesteśmy teraz nierozłączni. Plusy:
Minusy: ja nie znalazłam Z czystym sumieniem daję tym błyszczykom zasłużone 5/5. Polecam ich wypróbowanie, ponieważ są naprawdę godne uwagi. Podkłady RIMMEL ![]() ![]() Podkłady RIMMEL, które do mnie przesłano to Lasting Finish nr 103 True Ivory, oraz Stay Matte, także 103. W kwestii kolorystyki podkładów jestem, a właściwie moja skóra jest bardzo wybredna. Trudno dobrać mi odpowiedni odcień, ponieważ jestem dość blada, a w zbyt jasnym kolorze wyglądam na przemęczoną. Podkłady RIMMEL dają naprawdę dobry efekt na twarzy. Postanowiłam rozdzielić ich ocenę, ponieważ mają różne właściwości. RIMMEL LASTING FINISH, nr 103 (True Ivory) ![]() Ten podkład to istny strzał w 10! Posiada szereg właściwości przypisywanych podkładom z "wyższej półki", zachowując przy tym bardzo atrakcyjną cenę i powszechną dostępność. Plusy:
niestety, kiedyś się kończy ![]() Ocena 6/5. Myślę, że nie wymaga dalszego komentarza. RIMMEL STAY MATTE, nr 103 (True Ivory) ![]() Stay Matte to podkład przede wszystkim ultra-lekki. Jest idealny na letnie, gorące dni. Można go używać nawet bez kremu, ponieważ zawiera składniki nawilżające. Plusy:
Minusy:
Ocena, jaką mu przyznaję to 4/5. To naprawdę przyjemny podkład w rozsądnej cenie, który warto wypróbować. Puder prasowany RIMMEL Stay Matte nr 004 (Sandstorm) ![]() ![]() Puder to element niezbędny do perfekcyjnego wykończenia makijażu. Często zapominamy o jego używaniu, a niestety wiele przez to tracimy. Dzięki pudrowi bowiem nasz podkład znacznie dłużej utrzymuje się na twarzy, nie błyszczymy się, a nasze "defekty" są mniej widoczne. Plusy:
Minusy:
Moja ocena dla tego pudru to 4/5. Nie daję 5, ponieważ to już mój drugi puder Stay Matte i powtórzył się problem z pudełeczkiem. Szkoda, bo sam puder jest naprawdę wysokiej jakości. To tyle... Aż się zmęczyłam ![]() Dla tych z Was, które nie lubią czytać przydługawych recenzji, nakręciłam film. Wstawiam go poniżej. Pragnę podziękować raz jeszcze za umożliwienie mi testowania kosmetyków RIMMEL. Zdecydowanie przekonałam się do produktów tej marki. Myślę, że nie tylko ja. Życzę Firmie RIMMEL, aby grono jej sympatyków wciąż rosło, najlepiej w tempie geometrycznym ![]() Pozdrawiam! Heledore
Edytowane przez MissHeledore Czas edycji: 2010-08-14 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
Ach . Perfekcjonistka w każdym calu. Filmik jest świetny............
Ta muzyczka, kiedy prezentujesz poszczególne kosmetyki, pięknie sformułowane wypowiedzi, WOW ![]() Z recenzjami zgadzam się w 100% ![]() "moje rzęsy są wdzięczne producentowi" ![]() ![]() I jakie piękne "przejścia" w filmie! MissHeledore TV - ekstra ![]() ![]()
#217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
Miss...
![]() Ostatni makijaż powalił mnie na kolana... potrafisz się ślicznie malować ![]() ![]() ![]() Zdanie na temat kosmetyków mam podobne, dzisiaj rano tworzyłam podsumowanie, później też wrzucę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#219 |
Zakorzenienie
|
ostatni makijaż śliczny, delikatny a podkreślający twoja urodę, taki zalotny
![]() a nad recenzją ile się napracowałaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
bardzo wyczerpujące opracowanie, brawo MissH
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Dziękuję ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() Yen, dziękuję Ci! ![]() Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez MissHeledore Czas edycji: 2010-08-15 o 10:59 |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 |
Rozeznanie
|
Kochane! Przyszedł czas na podziękowania, ponieważ dziś ostatni dzień konkursu.Jestem niezwykle szczęśliwa i wdzięczna za to, że mogłam należeć do grona 30 WSPANIAŁYCH KOBIET, Ambasadorek RIMMEL. Dzięki Wam i temu konkursowi uwierzyłam w siebie i moje umiejętności! Całe podziękowania zawarłam w filmie, który wklejam poniżej. Wrzuciłam też zbiórkę zdjęć makijaży, które wykonałam na ten konkurs. Całuję Was! Heledore Do zobaczenia na MM i YouTube! ![]()
Edytowane przez MissHeledore Czas edycji: 2010-08-15 o 10:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
Aż mi się łezka zakręciła oglądając filmik
![]() I TŻ się ujawnił ![]() ![]() ![]()
#225 |
Zakorzenienie
|
Pożegnalny filmik piękny! Zaszczytem było konkurować z Tobą, jak i z resztą ambasadorek
![]()
![]() |
#226 |
Raczkowanie
|
Monia, jestem pod wrażeniem całokształtu! Piękne makijaże, fajne filmy i energia, która z Ciebie emanuje sprawia, że aż nie chce się oderwać oczu
![]() Tak trzymaj!
#227 |
Zakorzenienie
|
aż mi sie łezka zakręciła w oku, siostro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#228 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Ferr, mi się głos łamał na początku! ![]() TeŻet dziękuje za słowa uznania ![]() Nie żegnam się, bo to dopiero początek Naszej wspólnej przygody! ![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- KOCHANA! Proponuję, aby nasze jutrzejsze urodziny wspólnie wirtualnie oblać! Ja wypiję jednego za Ciebie, a Ty wypij za mnie ![]() ![]()
![]() |
#229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale już niedlugo ![]() to teraz na MM wkraczasz kiedy mnie juz nie ma, ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Caluję Cię mocnoooooooooooooooo! i trzymam kciukasy ![]() Dobre fuidy przesyłam ![]() ![]() A na koniec -> ![]() ![]() Całuski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
jesteś przemiłą osobą i robisz świetnie makijaże!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#232 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Bardzo lubię zieloną herbatę, żłopię ją hektolitrami, więc myślę, że to będzie bardzo udany toast! ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() masz być na Wizażu bo Cię znajdę w tym Krakowie ![]()
![]() |
#235 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Pożegnalny filmik...jak to smutno brzmi... ale do zobaczenia na MM i youtube
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#236 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Haha, no ja myślę, że mnie kiedyś odwiedzisz. Może nie koniecznie, zeby mi skopać tyłek, ale tak, żeby się "zielonej herbatki" wspólnie napić na werandzie, której nie mam ![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() Poznałam tutaj wiele WSPANIAŁYCH OSÓB ![]() To jest chyba najcenniejsze ![]()
![]() |
#237 |
Raczkowanie
|
jesteś fantastyczna, z całego serca życzę Ci wygranej!
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
Tak stwierdzam, że Ciebie i Agabil poza talentem, łączy też fakt że obie macie cudownych mężów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
Wspaniały ostatni filmik! Fantastyczne podsumowanie ...
Fajny był ten "konkurs" ![]() ![]() Mąż - super! Widać, że taki kochany człowiek, i fantastyczna z Was para! ![]()
#240 | ||
Rozeznanie
|
Kochana, bardzo Ci dziękuję
![]() To też jest w jakimś sensie wygrana ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Cytat:
![]() Chyba mu się Bidulkowi ten konkurs wrył w psychikę ![]() A na dzisiejsze urodziny mój KOCHANY kupił mi tło fotograficzne i blendę! Co prawda kurier ma być dopiero jutro, ale już fantazjuję co będziemy robić na tym tle ![]() ![]() To dla Was moje KOCHANE oznacza, że moje makijaże będą jeszzcze lepiej, profesjonalniej udokumentowane! Buźki dla Was! ![]() Ja dziś świętuję, więc wirtualna kolejka dla WSZYSTKICH!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- P.S. Właśnie zauważyłam w nagłówku strony, że strona wizaż.pl składa mi życzenia urodzinowe o treści: "Droga(i) MissHeledore... 100 lat! Wszystkiego najlepszego, uśmiechów moc, wygranej w Totka oraz samych słonecznych dni z okazji Twoich urodzin życzy Ci redakcja Wizaż.pl." Wiem, że życzenia idą z automatu, niemniej dziękuję ![]() A wygraną w Totka chętnie zamienię na wygraną w konkursie RIMMEL ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.