"Bo w oczach tkwi siła duszy" – ukaż ją razem z marką Rimmel - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zamknięte > Fora sponsorowane > Rimmel na każdy dzień

Notka

Rimmel na każdy dzień 30 Ambasadorek testuje on-line kosmetyki marki Rimmel i innowacyjną maskarę 1-2-3 LOOKS. Zobacz piękne makijaże, filmy, pomysłowe blogi... Oceń je lub sama przyłącz się do konkursu.

Narzędzia
Stary 2010-08-14, 22:47   #211
YenneferD
Zakorzenienie

GG do YenneferD
Dot.: "Bo w oczach tkwi siła duszy" – ukaż ją razem z marką Rimmel

Ferrou, Twoje rzęsy mnie powalają, są taaakie długieeee Piękne makijaże zmalowałaś przez ten tydzień, najbardziej chyba urzekł mnie poprawinowy
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.

TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
YenneferD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 23:01   #212
Ferrou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwonalodz Pokaż wiadomość
Dziękuję ślicznie

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Wszystkie piękne ale czarno - złoty jest boski
Aniu, cieszy mnie to, że makijaże się Tobie podobają

Cytat:
Napisane przez koglus Pokaż wiadomość
kurcze ale wy pieknie malujecie sobie oczy , mam pytanko jak optycznie zwiekszyc sobie oczy głeboko osadzone , szaro niebieskie? jakie kolorki uzywac? bo jestem beztalencie w malowaniu , prosze o rade
Koglus, wizaż to kopalnia wiedzy
Makijaże dla oczu niebieskich i szarych: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...120869&page=13

Natomiast jeżeli chodzi o oczy głęboko osadzone, to żeby je "wypchnąć na zewnątrz" stosujemy pewien myk Na całą powiekę nakładamy jasny cień, zewnetrzne kąciki przyciemniami tuż przy lini rzęs ale tak do połowy powieki. To samo z dolną powieką: do połowy zewnętrznego kącika ciemny cień, reszta jasna. Linię wody podkreślamy białą lub beżową kredką, rozświetlamy obszar pod łukiem brwiowym, tuszujemy rzęsy. Mniej więcej chodzi o taki efekt:
Cytat:
Napisane przez kobri Pokaż wiadomość
też chcę tyle kolorów zieleni <beczy> ależ mi się ten makijaż podoba no złoto i zieleń ach ach :d

Cytat:
Napisane przez Silloe Pokaż wiadomość
Szkoda, że już jutro koniec konkursu, bo mogłabym oglądać Twoje maziania i nigdy nie miałabym dość

Z jednej strony szkoda, bo się nakręciłam trochę Ale z drugiej czas troszkę odpocząć od maratonu makijażowego Na pewno będę się pojawiała na MM

Cytat:
Napisane przez MissHeledore Pokaż wiadomość
Ja też ubolewam, ze konkurs się kończy, bo moje ostatnie 3 tygodnie kręciły się wokół "zakręconej" mascary :P
Naprawdę cieszę się, że wymyśliłaś "przedłużenie" tego forum.
Zżyłam się z Wami
hehe Założyłam wątek, tylko jakoś się nie rozkręca
Miss, czas odpocząć

Cytat:
Napisane przez YenneferD
Ferrou, Twoje rzęsy mnie powalają, są taaakie długieeee Piękne makijaże zmalowałaś przez ten tydzień, najbardziej chyba urzekł mnie poprawinowy
Super, że podobają Ci się moje makijaże
W ogóle dzisiaj do mnie moja mama - Czy Ty masz sztuczne rzęsy? hehe - A pomalowałam je najpierw na 2 a później na 3 - efekt bardzo mi się podoba
Stary 2010-08-15, 00:18   #213
Ferrou
Zakorzenienie

To już jest koniec...

Konkurs powoli się kończy, czas na podsumowanie.
Przez ponad 2 tygodnie testowałam na sobie kosmetyki Rimmel’a, chciałabym teraz w skrócie opisać moje wrażenia:

Kolor trafiony, Nie ma problemu z jego nałożeniem: można gąbką, pędzlem bądź palcami, za każdym razem nie zostawia smug, wtapia się w cerę. Producent mówi o 12h matowieniu cery – niestety tyle aż nie wytrzymuje, po kilku godzinach zauważyłam świecenie buzi i zaczyna się ścierać. Nie jest to kosmetyk dobrze kryjący – przede wszystkim przeznaczony dla osób z miarę gładką bez niespodzianek cerą, które tak naprawdę potrzebują ujednolicenia kolorytu. Ogólna ocena: 4+

Nie spodziewałam się, że na tej półce cenowej znajdę podkład, który mnie zadowoli. Mam problematyczną cerę i oczekuję od podkładu pełnego krycia bez efektu maski. Przetestowałam ich wiele, nawet tych z najwyższej półki i szczerze powiedziawszy Rimmel Lasting Finish bije je na głowę. Pięknie kryje moje wszelkie przebarwienia, długo utrzymuje się na cerze – producent mówi o 16h – niestety nie udało mi się aż tak długo testować dany kosmetyk – zazwyczaj malowałam się około 12 zmywałam o 22 – 10h wytrzymuje choć pod koniec dnia potrzebowałam delikatnej poprawki pudrem. Kolor jest jasny, ładnie się wtapia w cerę. Ma gęstą konsystencję, najlepiej rozprowadzało mi się go pędzlem do podkładu. Ogólna ocena: 5 +

Jest to jasny odcień, produkt o miłym zapachu. Ładnie matowi cerę na kilka godzin. Używałam go podczas wesela i spełnił swoje zadanie. Brakowało mi jednak w zestawie gąbeczki, bo aby nosić puder se sobą musimy mieć zamykany pędzel do pudru. Na pewno na stałe zagości w moim kuferku. Ogólna ocena: 5-

Kolory które otrzymałyśmy są bardzo piękne: #021 Alluring, #030 Siren, #102 Backstage. Alluring i Siren są bardziej matowe choć posiadają maleńkie drobinki, o miłej konsystencji. Jednakże ich aplikacja mi sprawiała małą trudność – najlepiej mi się je nakładało aplikatorem punktowo – wtedy uzyskiwałam kolor taki jak w pudełku. Na mokro w ogóle mi nie wychodziło...Kolor Siren ma dość uniwersalny odcień – idealnie nadaje się na kości policzkowe – dzięki temu będziemy posiadaczkami naturalnego dziewczęcego rumieńca. Można także po wymieszaniu z błyszczykiem aplikować go na usta – otrzymamy ładny świeży różowy odcień. Natomiast cień Backstage ma całkiem inną konsystencję, jest metaliczny, pięknie się mieni, bezproblemowo się go nakłada i pacynkami, i pędzelkami, idealny do dziennego makijażu oraz do wieczorowego. Jak dla mnie, mój ulubiony odcień, na pewno będę go często używała. Cienie nie blekną na powiekach, nie zbierają się w załamaniu. Dużą zaletą jest to, że po otwarciu produkt można używać przez 30 miesięcy. Ogólna ocena – 4+/5-

Kolejny udany produkt marki Rimmel. Otrzymałam dwa odcienie : #460 Yours Forever oraz #120 Non-Stop Glamour. Pierwszy z nich to wręcz bordowy kolor, jednak ilością nakładanego produktu możemy decydować o intensywności koloru. Gdy nałożymy go minimalnie i rozetrzemy pędzelkiem lub zwyczajnie palcem, uzyskamy naturalny czerwony odcień ust, natomiast większą ilością otrzymamy wręcz krwisto czerwony kolor, idealny na wieczorne wyjścia.
#120 Non-Stop Glamour jest idealny – usta mają ładny świeży kolor, pięknie się mieni. Błyszczyki długo utrzymują się na ustach - jestem typem zjadacza i mimo wszystko wytrwale tkwiły na swoim miejscu co najmniej godzinę. Pielęgnują usta, posiadają małe drobinki, dzięki którym usta wyglądają bardzo kusząco. Gąbeczka jest wyprofilowana, dzięki niej produkt bardzo łatwo się nakłada. Ogólna ocena: 5

Za pomocą 3 obrotów podkreślisz rzęsy tak jak chcesz! Poziom 1 – rzęsy stają się lekko pogrubione i podkręcone, otrzymujemy naturalny look. Poziom 2 – mocniejsze wydanie naszych rzęs. Poziom 3 – pogrubienie i podkręcenie aż po brwi, efekt sztucznych rzęs . Szczoteczka jest przyjemna w obsłudze, dociera się nią do każdej rzęski, ładnie je rozdziela. Nie osypuje się, nie tworzy grudek czy muszych odnóżek. Mój ulubiony poziom to 3 – lubię mieć mocno podkręcone rzęsy, jestem posiadaczką ciemnej oprawy oczu, uwielbiam ciemne i wyraziste makijaże – rzęsy wtedy nie mogą się gubić, muszą być na pierwszym planie. Jednak trzeba chwilę czasu poświęcić poziomowi 3– za pierwszym razem możemy posklejać sobie rzęsy (wtedy przejeżdżałam czystą szczoteczką i uzyskiwałam wymarzony efekt), jednak odpowiednie nakładanie powoduje, że z każdą aplikacją nasze rzęsy wyglądają nieziemsko. Dodatkowo niska cena nęci do zakupu. Jak dla mnie, zdeklasował tusz, który do tej pory używałam. Ogólna ocena: 5

Jestem mile zaskoczona produktami Rimmel. Nie sądziłam, że będą tak dobrej jakości. Znalazłam swoje ulubione kosmetyki, z którymi nie rozstanę się chyba nigdy: podkład Lasting Finish, cień Backstage, błyszczyk Non-Stop Glamour i oczywiście innowacyjna maskara 1-2-3 Looks

Czas na podziękowania... Przede wszystkim dziękuję jury, że mnie wybrali jako jedną z 30 ambasadorek. Jest to pierwszy konkurs gdzie zostałam wyróżniona, co jeszcze bardziej cieszy. Dano mi szansę poznać działanie maskary 1-2-3 Looks, która będzie czynnie uczestniczyła w tworzeniu moich codziennych makijażach. Nie byłoby konkursu bez konkurencji. Dziewczyny, cieszę się, że mogłam z Wami tutaj być i spędzać czas. Poznałam wiele ciekawych osób i mam nadzieję, że nasza znajomość będzie nadal utrzymywana. Konkurencja była zdrowa, wspierałyśmy się nawzajem, pomagałyśmy i to chyba jest najpiękniejsze w tym konkursie. Dziękuję wszystkim, którzy mi kibicowali, poświęcali czas, aby oglądnąć moje makijaże, wpisywali się w wątku, głosowali. Bez Was nie byłoby mnie Dzięki Wam czułam, że to co robię, się podoba, że moja praca nie idzie na marne. Dziękuję

Bo w oczach tkwi siła duszy
... mam nadzieję, że ukazałam ją razem z marką Rimmel, że ukazałam ją za pomocą maskary Rimmel 1-2-3 Looks.

Pozdrawiam

PS. Jak jeszcze będzie jutro możliwość to postaram się wrzucić makijaż, chyba, że wcześniej wątek zostanie zamknięty. Później będę pokazywała się na MM - zapraszam
Stary 2010-08-15, 00:22   #214
Ciemnooka_
Raczkowanie

Liliowy jest śliczny a nie dziwoląg!!

Rusałka wyszła wspaniale, teraz Ferr musi tylko wybiec na łąkę to na pewno znajdzie się jakiś współczesny Mickiewicz który napisze o niej jakiś poemat.

Pozdrawiam cieplutko!

Kobiety mają wiele wad, mężczyźni tylko dwie - wszystko co robią i mówią, robią i mówią źle...

Ciemnooka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 01:07   #215
aniabaniaa
Zakorzenienie

heheh, Ferr nasza rusałko ) :P
Trafne podsumowanie i cenna wskazówka co do oczu głęboko osadzonych...

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 12:03   #216
koglus
Rozeznanie

Ferrou dzieki jutro bede testowac kolory

http://www.suwaczki.com/tickers/relgmg7yzd4bdxjh.png
http://www.suwaczki.com/tickers/1usa2n0ah6tnr35k.png
koglus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 12:08   #217
MissHeledore
Rozeznanie

Kochana Ferr, dziękuje Ci za wszystkie komentarze i miłe współzawodnictwo! Twoje makijaże są cudowne!

MissHeledore jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 14:13   #218
One_LoVe
Zakorzenienie

Nie wiem jak to możliwe ale nie byłam jeszcze w Twoim wątku podczas trwania konkursu. Nadrabiam zaległości, piękne makijaże.
Zostawiam głosik.

Kosmetyki na wymianę:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016
One_LoVe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 14:16   #219
ferguusson
Zakorzenienie

ferrou-mimo że nie mialam czasu komentować cały czas dzielnie śledziłam Twojego bloga i tylko utwierdziłaś mnie w przekonaniu że jesteś przeuroczą i utalentowaną dziewczyną-i brawa ze mimo tylu obowiązków udało Ci się stworzyć tak ciekawy blog!
zasłuzone 5*

MAC

exchange
ferguusson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 14:42   #220
Ferrou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ciemnooka_ Pokaż wiadomość
Liliowy jest śliczny a nie dziwoląg!!

Rusałka wyszła wspaniale, teraz Ferr musi tylko wybiec na łąkę to na pewno znajdzie się jakiś współczesny Mickiewicz który napisze o niej jakiś poemat.

Pozdrawiam cieplutko!
Dziękuję Ale ja już swojego królewicza mam W sumie aż dwóch

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
heheh, Ferr nasza rusałko ) :P
Trafne podsumowanie i cenna wskazówka co do oczu głęboko osadzonych...
Dziękuję Aniu

Cytat:
Napisane przez koglus Pokaż wiadomość
Ferrou dzieki jutro bede testowac kolory
Cieszę się Kochana, że mogłam pomóc Jakbyś miała jakieś pytania, to wiesz gdzie mnie znaleźć

Cytat:
Kochana Ferr, dziękuje Ci za wszystkie komentarze i miłe współzawodnictwo! Twoje makijaże są cudowne!
Miss Mam nadzieję, że po zakończeniu konkursu nie znikniesz z wizażu

Cytat:
Napisane przez One_LoVe Pokaż wiadomość
Nie wiem jak to możliwe ale nie byłam jeszcze w Twoim wątku podczas trwania konkursu. Nadrabiam zaległości, piękne makijaże.
Zostawiam głosik.
Cieszę się, że w koncu odnalazłaś mój blog Ślicznie dziękuję

Cytat:
Napisane przez ferguusson Pokaż wiadomość
ferrou-mimo że nie mialam czasu komentować cały czas dzielnie śledziłam Twojego bloga i tylko utwierdziłaś mnie w przekonaniu że jesteś przeuroczą i utalentowaną dziewczyną-i brawa ze mimo tylu obowiązków udało Ci się stworzyć tak ciekawy blog!
zasłuzone 5*
Ferg, miło słyszeć takie słowa od Ciebie Dziękuję
Stary 2010-08-15, 15:02   #221
sweetpinky
Zakorzenienie

eee no i gdzie młody Ferr???

sweetpinky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 15:35   #222
Ferrou
Zakorzenienie

Makeup #17 - pożegnalny

Na koniec wrzucam dzisiejszy makijaż. Sesja z ulubionymi kosmetykami

Już nie będę opisywała jak zrobić ten makijaż, chyba że będziecie tego bardzo chciały Zestaw kosmetyków użyty tutaj jest bardzo podobny jak w poprzednich makijażach
Warto tylko wspomnieć, że rzęsy wytuszowałam 2 razy maskarą 1-2-3 Looks na poziomie "3" i efekt mi się bardzo podoba

Stary 2010-08-15, 15:37   #223
Ferrou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sweetpinky Pokaż wiadomość
eee no i gdzie młody Ferr???

Ależ Ty niecierpliwa Obiad jadłam, małego karmiłam

Pierwsza fotka z dzisiaj, a druga z poprawin
Stary 2010-08-15, 15:48   #224
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ferrou Pokaż wiadomość

Słodki, śliczny chłopczyk

NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie!
NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie!
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 16:10   #225
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

Cytat:
Makeup #17 - pożegnalny

Już nie będę opisywała jak zrobić ten makijaż, chyba że będziecie tego bardzo chciały Zestaw kosmetyków użyty tutaj jest bardzo podobny jak w poprzednich makijażach
Warto tylko wspomnieć, że rzęsy wytuszowałam 2 razy maskarą 1-2-3 Looks na poziomie "3" i efekt mi się bardzo podoba

śliczny makijaż pożegnalny, i te twoje rzęsy, tez mi się efekt podoba
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 16:51   #226
sweetpinky
Zakorzenienie

Cytat:

hehe
ale to jest słodziak

sweetpinky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 16:57   #227
boszenka69
Zakorzenienie

Jaki mały przystojniaczek Coś czuję, że wpadłby w oko mojej córeczce
PS. Ferrou Ty to masz chyba najpiękniejsze rzęsy świata!
boszenka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 16:58   #228
Paramore
Wtajemniczenie

Bardzo fajny wątek, śliczne makijaże
Masz przecudne rzęsy!

Paramore jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 17:13   #229
kycia1
Wtajemniczenie

Ferrou, cudowny ostatni makijaz.

A Mały Ferrou to CUDO !

Gratuluję Kochana ślicznego synka- jest przepiękny oraz gratuluję pieknych makijazy

Caluski, do zobaczenia
Stary 2010-08-15, 17:20   #230
limonka__1985
Raczkowanie

GG do limonka__1985

Cytat:
Makeup #17 - pożegnalny

Jak zawsze perfekcyjnie! Podziwiam tą staranność i dokładność. Śliczne kolorki Pozwoliłam sobie o Tobie wspomnieć w moim filmiku pożegnalnym http://www.youtube.com/watch?v=dgHUGc038k0 Pozdrawiam serdecznie
limonka__1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 17:25   #231
Ferrou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwonalodz Pokaż wiadomość
Słodki, śliczny chłopczyk
po tatusiu taki śliczny

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
śliczny makijaż pożegnalny, i te twoje rzęsy, tez mi się efekt podoba
Cieszę się, że się podoba

Cytat:
Napisane przez sweetpinky Pokaż wiadomość
hehe
ale to jest słodziak

Cytat:
Napisane przez Paramore Pokaż wiadomość
Bardzo fajny wątek, śliczne makijaże
Masz przecudne rzęsy!
Dziękuję ślicznie

Cytat:
Napisane przez kycia1 Pokaż wiadomość
Ferrou, cudowny ostatni makijaz.

A Mały Ferrou to CUDO !

Gratuluję Kochana ślicznego synka- jest przepiękny oraz gratuluję pieknych makijazy

Caluski, do zobaczenia
Dziękuję za miłe słowa

Cytat:
Napisane przez boszenka69 Pokaż wiadomość
Jaki mały przystojniaczek Coś czuję, że wpadłby w oko mojej córeczce
PS. Ferrou Ty to masz chyba najpiękniejsze rzęsy świata!
hehe
Dziękuję

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

Cytat:
Napisane przez limonka__1985 Pokaż wiadomość
Jak zawsze perfekcyjnie! Podziwiam tą staranność i dokładność. Śliczne kolorki Pozwoliłam sobie o Tobie wspomnieć w moim filmiku pożegnalnym http://www.youtube.com/watch?v=dgHUGc038k0 Pozdrawiam serdecznie
Limonko dziękuję za miłe słowa
Filmik pooglądam wieczorem, bo teraz nie mam czasu, stoją nade mną bo mamy wychodzić na spacer
Stary 2010-08-15, 17:31   #232
MissHeledore
Rozeznanie

Mały Ferrino jest przecudny! Duży jak na 5 miechów! Czym Ty go karmisz? Czyżbyś miała aż tak pożywne piersi?

Buźki Ferr, do zobaczenia na MM i w plotkolandii

MissHeledore jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 17:37   #233
Monikonsa89
Zakorzenienie

Ferruś kochana makijaż pożegnalny przepiękny, są kolorki Bardzo mi się podoba!!

ja na maxmodels
http://www.maxmodels.pl/monikonsa.html
Monikonsa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 18:55   #234
tanyya
Raczkowanie

GG do tanyya

Cytat:
Makeup #17 - pożegnalny

To najpiękniej wytuszowane na poziomie 3 rzęsy jakie widziałam! Życzę powodzenia!

www.make-up-charm.blogspot.com
tanyya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 19:18   #235
aneczkkaa
Zakorzenienie

nieziemski ten makijaż
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 22:30   #236
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:

piękny makijaż post wcześniej ale kochana, ten mały słodziak przebija wszystko

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 22:46   #237
Ferrou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez limonka__1985 Pokaż wiadomość
Limonko, dziękuję, dziękuję, dziękuję
Jesteś Kochana Bardzo mnie cieszy fakt, że podobały Ci się moje makijaże, perfekcjonistką to nie jestem, choć staram się zawsze aby makijaż w miarę przyzwoicie wyglądał A wiesz co mój mężusio powiedział jak mu pokazałam filmik? tutaj cytuję "Ale jesteś łasa na komplementy, Ty zakompleksiona babo" A ja tylko chciałam się pochwalić, że ktoś mnie docenił

Cytat:
Mały Ferrino jest przecudny! Duży jak na 5 miechów! Czym Ty go karmisz? Czyżbyś miała aż tak pożywne piersi?

Buźki Ferr, do zobaczenia na MM i w plotkolandii
Miss hehe jak na razie naturalnie karmię, choć za każdym razem odgrażam się, że już dość i czas na butlę. Taki duży jest Ale zawsze taki był Jak się urodził to miał 3780g i 58cm Nie wiem gdzie go pomieściłam bo wcale takiego wielkiego brzuchola to nie miałam

Cytat:
Napisane przez Monikonsa89 Pokaż wiadomość
Ferruś kochana makijaż pożegnalny przepiękny, są kolorki Bardzo mi się podoba!!
Moniko, cieszę się, że się podoba Starałam się

Cytat:
Napisane przez tanyya Pokaż wiadomość
To najpiękniej wytuszowane na poziomie 3 rzęsy jakie widziałam! Życzę powodzenia!
Dziękuję Może w końcu firmy kosmetyczne wszelkie maskary do rzęs będą reklamować na naturalnych rzęsach a nie na sztucznych i wyfotoszopowanych Warto pokazać prawdziwą naturę tuszu, która moim zdaniem więcej osób zachęci do danego zakupu

Cytat:
Napisane przez aneczkkaa Pokaż wiadomość
nieziemski ten makijaż

Aniu dziękuję

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
piękny makijaż post wcześniej ale kochana, ten mały słodziak przebija wszystko
Aguś, dziękuję ślicznie i Kubuś też dziękuje za komplement
Stary 2010-08-15, 23:31   #238
Ferrou
Zakorzenienie

Tak już na sam koniec...

Jeszcze raz dziękuję wszystkim osobom, które mnie wspierały, komentowały, oceniały, dziewczynki - jesteście super babkami, mam nadzieję, że wraz z zakończeniem konkursu nadal będziemy się spotykać

Zapraszam wszystkich na ploty :

Buziaki dla wszystkich
Pozdrawiam

Edytowane przez Ferrou
Czas edycji: 2010-08-16 o 09:25 Powód: podany błędny link
Ferrou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 01:57   #239
aniabaniaa
Zakorzenienie

super kolorowy makijaż na pożegnanie )
No i znowu Twoja dzidzia

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 07:31   #240
libra777
Zakorzenienie

Ferrou rusałka jest urocza taka czarodziejska
mały boski widzę że fajny przydomek zyskał po pięknej mamusi
Super zrecenzowałaś (tak się pisze?) wszystkie kosmetyki i sposób wykonania makijaży jak dla mnie ogólnie 5+
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  

Nowe wątki na forum Rimmel na każdy dzień

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości