|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część 7
To i ja nie będę inna. Lowczyni relacja jaka obszerna ale za to bardzo ciekawa.
Zdjęcia śliczne a co ja piszę ty prze pięknie wyglądałaś. Fajnie że jesteś zadowolona i ze wszystko się udało |
|
|
|
#212 |
|
Wtajemniczenie
|
Lowczyni super wyglądaliście
i wszystkiego najlepszego życzę |
|
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
Lowczyni ja też przeczytałam całą.... super to opisałaś!!
gratuluję i żebyś zawsze była taka uśmiechnięta jak na zdjęciach
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziękuje za przemiłe opinie
Wczoraj dla Was siedziałam prawie do 24 żeby to jakoś sensownie Wam opisać i zrelacjonować ![]() A ty magolinka nie leń się tylko pokazuj zdjęcia.
|
#215 |
|
Przyczajenie
|
czarna_kawa80 i Lowczyni czy możecie podać jakieś swoje strony internetowe gdzie można zobaczyć wasze makijaże i cenniki a i jakieś kontakty do was ?? z góry dziękuję
|
|
|
|
#216 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny. śledziłam wasze wypowiedzi już w części 6. Postanowiłam więc przenieść się i do 7.
Ja planuję ślub i wesele w przyszłym roku, jednak nadal jestem na etapie poszukiwania sali Nie mogę więc wiele napisać, jedynie tyle - że wasze rady są cenne![]() Jak już będę znała konkretną datę ślubu, mam nadzieję, że dodacie mnie do kalendarza ![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
#217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
izasalamon znajdziesz tą wymarzoną salę tylko troszkę zagęszczaj ruchy jeśli faktycznie chcesz ten ślub w przyszłym roku
04.09.2010 szczęśliwa Żona ![]() Profesjonalny poradnik kosmetyczny przed ślubem mojego autorstwa https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...postcoun t=4130 Edytowane przez Lowczyni Czas edycji: 2010-09-08 o 12:15 |
|
|
|
|
#218 |
|
Wtajemniczenie
|
izasalamon znajdziesz tą wymarzoną salę tylko troszkę zagęszczaj ruchy jeśli faktycznie chcesz ten ślub w przyszłym roku
[/QUOTE]Hehe, w sumie to już mamy na oku jedną, ale wszystko sprowadza się do jedzenia - ta niepewność wielkości porcji - czy gościom wystarczy? Swoją drogą - gdy dzwoniłam w kilka miejsc, była zdziwiona, że aż tyle wolnych terminów jest na miesiące wakacyjne Tylko w kilku miejscach jest pełne obłożenie.
|
|
|
|
#219 |
|
Raczkowanie
|
mam problem, w sobotę obchodzimy z TZ 4 rocznicę bycia razem i wczoraj zaproponował żebyśmy sobie kupili nawzajem po jakimś "Pierdołowatym prezencie" tak na pamiątkę, tylko ja nie mam w ogóle pomysłu co to może być
nigdy wcześniej nie kupowaliśmy sobie takich prezentów... co Wy kupujecie na takie okazje? liczę na Wasze pomysły
|
#220 | |
|
Zakorzenienie
|
Lowczyni, świetny opis, wszystko ujęłaś, aż się chce czytać i czekać na swój ślub.
Ta para, która była przed wami niestety zachowała się jakby to był li tylko i wyłącznie ich dzień. Tak samo irytują mnie samochody młodych wraz z orszakiem, które jadą całą szerokością drogi wszystkimi pasami. Ja wszystko rozumiem, chcemy się cieszyć naszym dniem ale dajmy innym żyć. ![]() Cytat:
Bron Boże jakies ubrania.
|
|
|
#222 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#223 |
|
Przyczajenie
|
ja robiłam już dużo takich prezentów
ostatnio zrobiłam taką fotoksiążkę z naszymi zdjęciami i z opisami pod zdjęciami odkąd się poznaliśmy aż do teraz albo ma też ode mnie kalendarz taki do zawieszenia na ścianie i tam na kazdej stronie też było nasze zdjęcie i ważne dla nas daty zaznaczone na czerwono teraz wisi sobie na ścianie w pokoju, bardzo mu się spodobał a ja byłam zadowolona bo pomysł był dosyć oryginalny a koszt nieduży ))
|
|
|
|
#225 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez monia_ch Czas edycji: 2010-09-08 o 14:45 |
|
|
|
|
#226 |
|
Raczkowanie
|
ŁOWCZYNI super relacja ... wyglądałaś ślicznie .... Twój mężuś to szczęściarz
|
#227 |
|
Przyczajenie
|
książkę robiłam w tym ksero na paderwskiego tam obok szewca Madetki. Wzięłam stamtąd ulotkę ze stroną internetową firmy i tam był program komputerowy do zrobienia takiej książki. więc powstawiałam nasze zdjęcia z opisami (bardzo łatwo się to robi) potem gotową zapisałam na płytce i zaniosłam tam do tego ksera i za tydzień miałam już gotową książeczkę
a kalendarz to robiłam w takiej drukarni Inga na ul. Niskiej. Tam zaniosłam zdjęcia (12 zdjęć na każdy miesiąc, podpisane jakie zdjęcie na jaki miesiąc i daty które mają być zaznaczone - wszystko na płytce im dałam) i za 3 dni dostałam na maila projekt jak będzie wyglądał kalendarz, po potwierdzeniu odebrałam go za 4 dni i zapłaciłam tylko 40 zł ))
|
|
|
|
#228 | |||
|
Rozeznanie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
A stosowałaś jakieś "wspomagacze" typu linea? Lowczyni pięknie wyglądałaś Relacja super i widać, że to była Wasz dzień Jeszcze raz wszystkiego naj!Cytat:
![]() A co do sukni to jest właśnie ta kolekcja i ten model. W Kielcach cena jej to 2380 zł jednak mi się udało trafić na wyprzedaż kolekcji i jest znaczniej tańsza ![]() Cytat:
Zauroczyły mnie te kokardki z tyłu i suwaka nawet nie zauważyłam Co do gorsetu leży idealnie - nic nie odstaje i nie ściska, bo na punkcie tego akurat jestem uczulona. Zgadzam się ruch i MŻ to jest to
|
|
|
#229 |
|
Raczkowanie
|
Lowczyni wyglądałaś zjawiskowo! gratulacje i cieszę się że wszystko się udało (mimo małych niedogodności). Bardzo fajnie czytało się Twoją relację, dla mnie mogłaby być jeszcze dłuższa
![]() widzę, że PMki na 2011 ostro wzięły się za szukanie sukienek...ależ mi się nie chce |
|
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
Lowczyni relacja rewelacja
Pięknie wyglądałaś ![]() Monnagiovanna powody gości po prostu powalajace Załatwiac gościom, którzy są porozwalani po Polsce transport tyo jest szczyt. Ale jak komuś się nie chce przyjśc na wesele to każda wymówka jest dobra ![]() Srubka kciuki trzymamy dalej ![]() Małgorzata Czarna_kawa ma w podpisie linki do swoich stron z makijażami ![]() Witam nowe PMki
|
|
|
|
#231 |
|
Raczkowanie
|
Hej mam pytanko czy masz może namiar na ten zespół K2 bo nie moge znależć w necie, znaczy sie znalazłam ale z tarnowa czy jakoś tak a myślałam że on z kielc jest.
Edytowane przez arasik357 Czas edycji: 2010-09-08 o 18:45 |
|
|
|
#232 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czesc dzieki za odpowiedz , no ja zastanawiam sie nas KUROWSKIM, czytalam troszke w necie i mam do niego kontakt z polecenia, no i teraz zapisalam sie do was no i chcialam sie poradzic czy warto moze u ktorejs z was gral, buziaki |
|
|
|
|
#233 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#234 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Podczytuję Was już od dłuższego czasu, chociaż do nie dawna temat ślubu bezpośrednio mnie nie dotyczył. Jednak wreszcie zdecydowaliśmy się z TŻ-em zabrać za przygotowania ![]() Na razie nie zaklepaliśmy konkretnej daty,wiemy tylko ,że mają to być wakacje 2012. I tak na wstępie oprócz przyjęcia mnie do Waszego miłego grona Chciałam też poprosić Was o pomoc:1) Zastanawiam się nad dwoma fotografami, doradźcie prószę którego wybrać: Kuba Bieniek czy Marcin Kowalczyk? ![]() 2) Co możecie powiedzieć na temat kucharki o nazwisku Niebudek? czy warto skorzystać z jej usług? Będę wdzięczna za wszelkie sugestie Pozdrawiam Was serdecznie i mam nadzieję,że już nie długo będę mogła Wam napisać więcej szczegółów na temat mojego weselicha
|
|
#235 |
|
Raczkowanie
|
Łowczyni - świetna relacja, lekko i przyjemnie się czytało
szkoda, że taka krótka.Pięknie wyglądaliście
|
#236 |
|
Raczkowanie
|
Lowczyni - świetna relacja - przepięknie wyglądałaś - genialna suknia
Najlepszego
|
|
|
|
#237 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
K2 - 602357680 - wzięłam go stamtąd bo niestety nie mam pod ręką notesu z moimi notatkami ślubno-weselnymi..Z tym, że u nich też ciężko z terminami, my rezerwowaliśmy w zeszłym roku.. powodzenia ![]() wiolaraczka - ja chciałam Kowalczyka, ale niestety miał zajęty termin..
04.2007 08.2009 ![]() 02.2010 06.2011 05.2014 Edytowane przez chansons Czas edycji: 2010-09-08 o 21:11 |
|
|
|
|
#238 |
|
Raczkowanie
|
Lowczyni piękna relacja
![]() Nio ja narazie chodzę po weselach wszystko już mam załatwione choć czekam na targi ślubne bo może tam coś innego wpadnie mi w oko chodzi mi o fotografa...nio ale zobaczymy... co do zespołu nadal będę szukała..bo po waszych opiniach na ten temat nie mogę spać ![]() mam pytanie ile wcześniej najlepiej zacząć szukać sukienki?ja myśle tak 3 miesiące?
|
#239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#240 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
masakra jakaś dobrze ze dostałam zaproszenie na nie i nie wydaałam $ bo nawet 1 zl byłoby mi szkoda :P
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:15.

i wszystkiego najlepszego życzę
Wczoraj dla Was siedziałam prawie do 24 żeby to jakoś sensownie Wam opisać i zrelacjonować 

nigdy wcześniej nie kupowaliśmy sobie takich prezentów... co Wy kupujecie na takie okazje? liczę na Wasze pomysły 

20 sierpień 2011

Załatwiac gościom, którzy są porozwalani po Polsce transport tyo jest szczyt. Ale jak komuś się nie chce przyjśc na wesele to każda wymówka jest dobra