Panny Młode Kielce - część 7 - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-08, 10:24   #211
monini2507
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode Kielce - część 7

To i ja nie będę inna. Lowczyni relacja jaka obszerna ale za to bardzo ciekawa.
Zdjęcia śliczne a co ja piszę ty prze pięknie wyglądałaś.
Fajnie że jesteś zadowolona i ze wszystko się udało
monini2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 10:46   #212
magolina
Wtajemniczenie

Lowczyni super wyglądaliście.Gratu luję i wszystkiego najlepszego życzę
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 10:53   #213
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Lowczyni ja też przeczytałam całą.... super to opisałaś!! gratuluję i żebyś zawsze była taka uśmiechnięta jak na zdjęciach

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 11:04   #214
Lowczyni
Zakorzenienie

Dziewczyny dziękuje za przemiłe opinie Wczoraj dla Was siedziałam prawie do 24 żeby to jakoś sensownie Wam opisać i zrelacjonować

A ty magolinka nie leń się tylko pokazuj zdjęcia.
Stary 2010-09-08, 11:48   #215
malgorzata88
Przyczajenie

czarna_kawa80 i Lowczyni czy możecie podać jakieś swoje strony internetowe gdzie można zobaczyć wasze makijaże i cenniki a i jakieś kontakty do was ?? z góry dziękuję
malgorzata88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 12:05   #216
izasalamon
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny. śledziłam wasze wypowiedzi już w części 6. Postanowiłam więc przenieść się i do 7.

Ja planuję ślub i wesele w przyszłym roku, jednak nadal jestem na etapie poszukiwania sali Nie mogę więc wiele napisać, jedynie tyle - że wasze rady są cenne

Jak już będę znała konkretną datę ślubu, mam nadzieję, że dodacie mnie do kalendarza

Pozdrawiam
izasalamon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 12:10   #217
Lowczyni
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malgorzata88 Pokaż wiadomość
czarna_kawa80 i Lowczyni czy możecie podać jakieś swoje strony internetowe gdzie można zobaczyć wasze makijaże i cenniki a i jakieś kontakty do was ?? z góry dziękuję
Wiadomość poszła na privie.

izasalamon znajdziesz tą wymarzoną salę tylko troszkę zagęszczaj ruchy jeśli faktycznie chcesz ten ślub w przyszłym roku

Edytowane przez Lowczyni
Czas edycji: 2010-09-08 o 12:15
Lowczyni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 12:24   #218
izasalamon
Wtajemniczenie

izasalamon znajdziesz tą wymarzoną salę tylko troszkę zagęszczaj ruchy jeśli faktycznie chcesz ten ślub w przyszłym roku [/QUOTE]

Hehe, w sumie to już mamy na oku jedną, ale wszystko sprowadza się do jedzenia - ta niepewność wielkości porcji - czy gościom wystarczy?

Swoją drogą - gdy dzwoniłam w kilka miejsc, była zdziwiona, że aż tyle wolnych terminów jest na miesiące wakacyjne Tylko w kilku miejscach jest pełne obłożenie.
izasalamon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 12:38   #219
Ifcia513
Raczkowanie

mam problem, w sobotę obchodzimy z TZ 4 rocznicę bycia razem i wczoraj zaproponował żebyśmy sobie kupili nawzajem po jakimś "Pierdołowatym prezencie" tak na pamiątkę, tylko ja nie mam w ogóle pomysłu co to może być nigdy wcześniej nie kupowaliśmy sobie takich prezentów... co Wy kupujecie na takie okazje? liczę na Wasze pomysły

Ifcia513 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 12:44   #220
_agata
Zakorzenienie

Lowczyni, świetny opis, wszystko ujęłaś, aż się chce czytać i czekać na swój ślub.
Ta para, która była przed wami niestety zachowała się jakby to był li tylko i wyłącznie ich dzień. Tak samo irytują mnie samochody młodych wraz z orszakiem, które jadą całą szerokością drogi wszystkimi pasami.
Ja wszystko rozumiem, chcemy się cieszyć naszym dniem ale dajmy innym żyć.

Cytat:
Napisane przez Ifcia513 Pokaż wiadomość
mam problem, w sobotę obchodzimy z TZ 4 rocznicę bycia razem i wczoraj zaproponował żebyśmy sobie kupili nawzajem po jakimś "Pierdołowatym prezencie" tak na pamiątkę, tylko ja nie mam w ogóle pomysłu co to może być nigdy wcześniej nie kupowaliśmy sobie takich prezentów... co Wy kupujecie na takie okazje? liczę na Wasze pomysły
Scyzoryk, piersiówkę, portfel, ładny porządny męski szlafrok - IMO to takie "męskie" prezenty.
Bron Boże jakies ubrania.

o
_agata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 12:59   #221
alamig
Zakorzenienie

Lowczyni wspaniała relacja Wyglądałaś prześlicznie! Suknia cudowna
Stary 2010-09-08, 13:09   #222
frogutka
Zadomowienie

Cytat:
ramka z Waszym zdjęciem, koszulka z fajnym napisem, kalendarz-notes, pasek, zegarek, kosmetyk, brelok do kluczy z dedykacją, śmieszne gatki, łańcuszek, bransoletka-jeśli lubi, ciuchy też-jesli lubi np. fajna marynarka, koszula, sweter
frogutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 14:16   #223
malgorzata88
Przyczajenie

ja robiłam już dużo takich prezentów ostatnio zrobiłam taką fotoksiążkę z naszymi zdjęciami i z opisami pod zdjęciami odkąd się poznaliśmy aż do teraz albo ma też ode mnie kalendarz taki do zawieszenia na ścianie i tam na kazdej stronie też było nasze zdjęcie i ważne dla nas daty zaznaczone na czerwono teraz wisi sobie na ścianie w pokoju, bardzo mu się spodobał a ja byłam zadowolona bo pomysł był dosyć oryginalny a koszt nieduży ))
Stary 2010-09-08, 14:24   #224
beaciunia
Raczkowanie

GG do beaciunia

Lowczyni - świetna relacja, cudne wyglądałaś. Gratulacje
Stary 2010-09-08, 14:39   #225
monia_ch
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malgorzata88 Pokaż wiadomość
ja robiłam już dużo takich prezentów ostatnio zrobiłam taką fotoksiążkę z naszymi zdjęciami i z opisami pod zdjęciami odkąd się poznaliśmy aż do teraz albo ma też ode mnie kalendarz taki do zawieszenia na ścianie i tam na kazdej stronie też było nasze zdjęcie i ważne dla nas daty zaznaczone na czerwono teraz wisi sobie na ścianie w pokoju, bardzo mu się spodobał a ja byłam zadowolona bo pomysł był dosyć oryginalny a koszt nieduży ))
możesz napisać gdzie to robiłaś?? zarówno książkę jak i kalendarz

W chwili, gdy poczujesz w sercu miłość i doświadczysz jej głębi, odkryjesz, że dla Ciebie świat nie jest już taki sam, jaki był do tej pory, jest o niebo piękniejszy.

My

Edytowane przez monia_ch
Czas edycji: 2010-09-08 o 14:45
monia_ch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 16:04   #226
BLACKrose24
Raczkowanie

GG do BLACKrose24

ŁOWCZYNI super relacja ... wyglądałaś ślicznie .... Twój mężuś to szczęściarz

Razem od : 11.03.2008
Zaręczyny : 31.08.2008
Ślub cywilny : 14.02.2009
Ślub kościelny : 10.09.2011

BLACKrose24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 17:05   #227
malgorzata88
Przyczajenie

książkę robiłam w tym ksero na paderwskiego tam obok szewca Madetki. Wzięłam stamtąd ulotkę ze stroną internetową firmy i tam był program komputerowy do zrobienia takiej książki. więc powstawiałam nasze zdjęcia z opisami (bardzo łatwo się to robi) potem gotową zapisałam na płytce i zaniosłam tam do tego ksera i za tydzień miałam już gotową książeczkę a kalendarz to robiłam w takiej drukarni Inga na ul. Niskiej. Tam zaniosłam zdjęcia (12 zdjęć na każdy miesiąc, podpisane jakie zdjęcie na jaki miesiąc i daty które mają być zaznaczone - wszystko na płytce im dałam) i za 3 dni dostałam na maila projekt jak będzie wyglądał kalendarz, po potwierdzeniu odebrałam go za 4 dni i zapłaciłam tylko 40 zł ))
Stary 2010-09-08, 17:12   #228
izzunja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez doris888 Pokaż wiadomość
IZA suknia piękna
gratuluje wybory
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez Lowczyni Pokaż wiadomość
Ja zaczęłam zrzucać wagę na 10 miesięcy przed ślubem i sporo mi się udało (około 7-8 kg) co nie czarna_kawko Na pewno warto już teraz i zrobić to spokojnie nie na wariata z "dietą cud" Bo potem więcej problemu jest ze skórą.
Przede wszystkim ruch. Planuję zapisać się na basenik no i taniec może coś da. Co do diet to raczej za dobrze mi to nie wychodzi A stosowałaś jakieś "wspomagacze" typu linea?

Lowczyni pięknie wyglądałaś Relacja super i widać, że to była Wasz dzień Jeszcze raz wszystkiego naj!

Cytat:
Napisane przez qbsonik Pokaż wiadomość
Ile płaciliście? I czego uczono Was tańczyć?

Czy to nie jest Kolekcja Gali, model Kendra? Jeśli tak, to siostra mojego TŻta będzie ślubować w niej 2 października i z tego co wiem, to w Kielcach jest ona dużo droższa niż w Jędrzejowie
Podpinam się do pytania. Chyba zdecydujemy się z TŻ na kurs właśnie w WDK

A co do sukni to jest właśnie ta kolekcja i ten model. W Kielcach cena jej to 2380 zł jednak mi się udało trafić na wyprzedaż kolekcji i jest znaczniej tańsza

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Izzunia moja koleżanka w sierpniu miała tą suknię - piękna jest, ale dla mnie ma zasadniczy minus - jest na suwak i np. koleżance trochę odstawała przy biuście no i trochę nie za fajnie to wyglądało. Dlatego poproś, żeby Ci dobrze ją dopasowali.

Co do odchudzania to też muszę się za to wziąc, ale czasu nie mam. I potwierdzam - najlepszy jest ruch i MŻ
Póki co suwak mi nie przeszkadza Zauroczyły mnie te kokardki z tyłu i suwaka nawet nie zauważyłam Co do gorsetu leży idealnie - nic nie odstaje i nie ściska, bo na punkcie tego akurat jestem uczulona.

Zgadzam się ruch i MŻ to jest to

03.06.2013 - Sebastianek
izzunja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 17:43   #229
eska_
Raczkowanie

Lowczyni wyglądałaś zjawiskowo! gratulacje i cieszę się że wszystko się udało (mimo małych niedogodności). Bardzo fajnie czytało się Twoją relację, dla mnie mogłaby być jeszcze dłuższa
widzę, że PMki na 2011 ostro wzięły się za szukanie sukienek...ależ mi się nie chce
eska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 18:21   #230
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Lowczyni relacja rewelacja Pięknie wyglądałaś

Monnagiovanna
powody gości po prostu powalajace Załatwiac gościom, którzy są porozwalani po Polsce transport tyo jest szczyt. Ale jak komuś się nie chce przyjśc na wesele to każda wymówka jest dobra

Srubka kciuki trzymamy dalej

Małgorzata Czarna_kawa ma w podpisie linki do swoich stron z makijażami

Witam nowe PMki Jeśli Was nie ma w kalendarzu to podajcie mi swoje daty ślubu

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 18:39   #231
arasik357
Raczkowanie

Hej mam pytanko czy masz może namiar na ten zespół K2 bo nie moge znależć w necie, znaczy sie znalazłam ale z tarnowa czy jakoś tak a myślałam że on z kielc jest.

Edytowane przez arasik357
Czas edycji: 2010-09-08 o 18:45
arasik357 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 18:49   #232
beatkaaa_ck
Raczkowanie

Cytat:
ale o którego Ci chodzi? Gładkowski, Kurowski? obydwaj są fajni choć dla mnie Gładkowski lepszy

Lowczyni świetna relacja wyglądałaś ślicznie

czesc dzieki za odpowiedz , no ja zastanawiam sie nas KUROWSKIM, czytalam troszke w necie i mam do niego kontakt z polecenia, no i teraz zapisalam sie do was no i chcialam sie poradzic czy warto moze u ktorejs z was gral, buziaki
beatkaaa_ck jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 18:52   #233
arasik357
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez chansons Pokaż wiadomość
My mamy K2 zespół był nam polecany z kilku źródeł zarówno na forum jak i przez znajomych. w zespole jest 3 śpiewających panów i wokalistka o bardzo ładnym głosie spotkałam się również z jedną z naszych zeszłorocznych PMek, która pokazała mi płytę ze swojego wesela żebym mogła ich usłyszeć - brzmieli rewelacyjnie - także polecam
A wogóle to chciałam zapytać Ciebie Chansons ale jakoś żle zacytowałam rzadko tu pisze na forum ale cały czas ślecze, gdyż już niedługo ślubuje a tu nie mam zespołu. Ten co chiałam ma już termin zajęty. Z góry dzięki za namiar
arasik357 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 19:39   #234
wiolaraczka
Zadomowienie

Cześć dziewczyny

Podczytuję Was już od dłuższego czasu, chociaż do nie dawna temat ślubu bezpośrednio mnie nie dotyczył. Jednak wreszcie zdecydowaliśmy się z TŻ-em zabrać za przygotowania
Na razie nie zaklepaliśmy konkretnej daty,wiemy tylko ,że mają to być wakacje 2012. I tak na wstępie oprócz przyjęcia mnie do Waszego miłego grona Chciałam też poprosić Was o pomoc:
1) Zastanawiam się nad dwoma fotografami, doradźcie prószę którego wybrać: Kuba Bieniek czy Marcin Kowalczyk?
2) Co możecie powiedzieć na temat kucharki o nazwisku Niebudek? czy warto skorzystać z jej usług?

Będę wdzięczna za wszelkie sugestie
Pozdrawiam Was serdecznie i mam nadzieję,że już nie długo będę mogła Wam napisać więcej szczegółów na temat mojego weselicha

Po prostu Wiola
wiolaraczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 20:31   #235
Abigail1981
Raczkowanie

Łowczyni - świetna relacja, lekko i przyjemnie się czytało szkoda, że taka krótka.
Pięknie wyglądaliście

od 2.10.2010r. szczęśliwa żonka

"Buntuję się, więc jestem..."
Abigail1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 20:57   #236
zielonooka111
Raczkowanie

Lowczyni - świetna relacja - przepięknie wyglądałaś - genialna sukniaNajlepszego
zielonooka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 21:09   #237
chansons
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez arasik357 Pokaż wiadomość
A wogóle to chciałam zapytać Ciebie Chansons ale jakoś żle zacytowałam rzadko tu pisze na forum ale cały czas ślecze, gdyż już niedługo ślubuje a tu nie mam zespołu. Ten co chiałam ma już termin zajęty. Z góry dzięki za namiar
Numery telefonów do wielu zespołów znajdziesz w pierwszym poście Iwonki - firmy weselne K2 - 602357680 - wzięłam go stamtąd bo niestety nie mam pod ręką notesu z moimi notatkami ślubno-weselnymi..
Z tym, że u nich też ciężko z terminami, my rezerwowaliśmy w zeszłym roku.. powodzenia

wiolaraczka - ja chciałam Kowalczyka, ale niestety miał zajęty termin..
06.2011
05.2014

Edytowane przez chansons
Czas edycji: 2010-09-08 o 21:11
chansons jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 22:31   #238
patusia1987
Raczkowanie

Lowczyni piękna relacja

Nio ja narazie chodzę po weselach wszystko już mam załatwione choć czekam na targi ślubne bo może tam coś innego wpadnie mi w oko chodzi mi o fotografa...nio ale zobaczymy...
co do zespołu nadal będę szukała..bo po waszych opiniach na ten temat nie mogę spać
mam pytanie ile wcześniej najlepiej zacząć szukać sukienki?ja myśle tak 3 miesiące?

Cel 1 : 60 kg Cel 2 : 50 kg
70-
69-68-67-66-65-64-63-62-61-60
Żonka 10.09.2011

patusia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 22:44   #239
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez patusia1987 Pokaż wiadomość
Lowczyni piękna relacja

Nio ja narazie chodzę po weselach wszystko już mam załatwione choć czekam na targi ślubne bo może tam coś innego wpadnie mi w oko chodzi mi o fotografa...nio ale zobaczymy...
co do zespołu nadal będę szukała..bo po waszych opiniach na ten temat nie mogę spać
mam pytanie ile wcześniej najlepiej zacząć szukać sukienki?ja myśle tak 3 miesiące?
w tamtym roku targi ślubne to jakaś porażka była (byłam przy okazji wizażowania do offashion) , nic tam ciekawego nie znajdziesz

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 00:09   #240
trooskava
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
w tamtym roku targi ślubne to jakaś porażka była (byłam przy okazji wizażowania do offashion) , nic tam ciekawego nie znajdziesz
tez w zeszłym roku zahaczyłam o targi i...... NIC tam nie było masakra jakaś dobrze ze dostałam zaproszenie na nie i nie wydaałam $ bo nawet 1 zl byłoby mi szkoda :P
trooskava jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości