![]() |
#211 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Co się dzieje z tymi kobietami!?
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam 3 konta. Miphuhiz, ... i Wróżka Jeżynka ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez miphuhiz Czas edycji: 2010-10-27 o 13:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 | ||
... choć nie Westwood
|
Cytat:
A co do tego co napisała Sine: niektórzy chcą świeżego spojrzenia na sprawę, czasem bury, czasem pocieszenia. Czy to są problemy w dosłownym tego słowa znaczeniu- zależy. Wy gratulujecie, ale jakoś na wątki wchodzicie ![]() Cytat:
![]() No i niech sobie wklejają, ja wciąż nie rozumiem czemu innym to przeszkadza. Mi też przeszkadza wiele rzeczy, ale jakoś nie twierdzę, że to ja znam jedyną istniejącą prawdę. Niech sobie ludzie wklejają zdjęcia w każdym mozliwym zdjęciu w sieci, niech się spotykają ze znajomymi z forum, niech przedstawiają całe swoje mieszkanie z adresem włącznie. No i? I co z tego?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli kogoś zainteresują nasze wypowiedzi (z takich czy innych względów) ma prawo skorzystać z opcji "pokaż posty użytkownika" lub "pokaż wątki założone przez użytkownika". To jest zupełnie naturalne. Problem pojawia się dopiero wtedy, gdy w jednym temacie piszemy jedno a w drugim temacie twierdzimy co innego i ktoś to skojarzy. Nie ma powodów dla których takie nasze zagrywki miałyby być chronione i nie są - polecam lekturę wątku "prowokacje na wizażu" - naprawdę sporo takich bajkopisarzy zostało zbanowanych. Nie uwierzę, że ani razu nie skorzystałaś z tych opcji wyszukiwania. Oczywiście ![]()
![]() |
![]() |
#218 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- a to nie ma nic wspólnego ze szpiegowaniem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() parę razy tylko wtedy,kiedy ktoś dostał bana czasowego,lub stałego. jak już pisałam nie czepiam się wglądu w wątki,ale o to,że ktoś je przegląda i wkleja jako całość w inny wątek.przecież kto chce je poczytac sam je znajdzie. a jak się ma do tego regiulamin? Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2010-10-26 o 22:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Banuję autorkę plus jej dwa inne konta..
Potrafiła sama ze sobą pogadać, no cóż. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja jestem na wymiankach, korzystałam z wspólnych zakupów poza tym wiem, że niektóre osoby z mojego otoczenia znają to konto a pytanie - o ilu które znają nie wiem jeszcze ;D dlatego też założyłam drugie konto żeby popytac o rzeczy o których chciałam porozmawiać a o które nie chciałam pytac z tego konta... ale to było kiedyś ;D nawet już hasła nie pamiętam, szkoda bo nick taki ładny był, marnuje się ![]() Cytat:
albo rozdwojoną (roztrojoną w sumie) jaźń...
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2010-10-26 o 22:16 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
nyan nyan ^^
|
To ja tylko dodam od siebie, że zdjęcie użytkowniczki również było fejkiem...
http://piccsy.com/2010/10/susan-coffey-lar3/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Trollizm jest na forach tępiony, a to jest typowy trollizm.
---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
nyan nyan ^^
|
Kolekcjonuję na komputerze różne zdjęcia, od wczoraj przeglądałam fotografie na tej stronie i dosłownie przed chwilą zauważyłam to zdjęcie. Wątek śledziłam bez udzielania się na nim, sceptycznie też podchodziłam do autentyczności zdjęcia profilowego autorki. Ot, przypadek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Konto usunięte
|
Nawet zdjęcie to fałszywka , nie wiem ja akurat tej dziewczyny bym nie podejrzewała, po co to ludzie robią.... swoja drogą poczytała bym sobie rozmowę tej dziewczyny z sobą , ciekawe pod jakim nickiem siedziała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
Ja juz od dawna podejrzewalam ze cos nie tak z ta uzytkowniczka-kiedys dolaczyla do watku dla dziewczyn z Usa i zauwazylam ze cos nie tak w stylu jej wypowiedzi...potem sprawdzilam jej inne watki i wiele rzeczy nie mialo sensu....
A teraz sie okazuje ze to prawda-niezle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Zadomowienie
|
W założonym przez siebie wątku jednym z pierwszych napisała że ma 14 lat, w tym o szkole że nigdy nie uczyła się języka obcego, a później z tego samego konta tak sciemniała, że ma mężą i mieszkała w USA, a nikt tego nie skojarzył
![]() Nauczka żeby być ostrożniejszym na przyszłość... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Chyba nawet oglądałam zdjęcia jej zębów. Ej, lubiłam ją ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 | |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
... i to jest właśnie bardzo smutne ![]() Forum Wizażu jest miejscem bardzo sympatycznym i miłym dzięki temu, że osoby udzielające się tutaj są życzliwe dla siebie.... oczywiście pomijam wszelkie prywatne animozje.... gro osób tutaj jest szczera i współczująca. Takie przypadki jak aga696 pokazują nam, że nie możemy sobie wierzyć, że zjawiają się na Wizażu takie osoby jak ona i wykorzystują dobre uczucia innych, to jest obrzydliwe, takie żerowanie na cudzych uczuciach. Z drugiej strony Wizażanki i Administracja Forum wielokrotnie pomogli osobom, które tej pomocy faktycznie potrzebowały.... zachodzi więc pytanie, mamy wierzyć osobie, która dzieli się z nami swoim problemem, czy też nie? Może jest to osoba faktycznie szukająca pomocy i wsparcia a my odrzucimy ją jako trolla powodując jej jeszcze większe cierpienie? Wiele nowych wątków zaczyna sie od słów: "to nie jest prowokacja", ale czy naprawdę nie jest? Sama się zastanawiam jak zaczęłabym opisywać mój ewentualny problem. Chyba od tych właśnie słów, to nie jest prowokacja i błagam pomóżcie mi i nie odrzucajcie! W ciągu tych kilku lat na Forum spotkałam wiele wspaniałych osób, z niektórymi pozostaję w wirtualnej przyjaźni a z kilkoma spotkałam się w realu.... i są te osoby takie właśnie jak sobie je wyobrażałam, dobre, ciepłe i serdeczne. Natomiast spotkałam też osoby kłamliwe, dwulicowe, udające kogoś kim nie są i tych osób unikam starając się nie wdawać z nimi w zbędne dyskusje bo szkoda mojej serdeczności dla nich. Często gdy czytam nowy wątek osoby, która już jest jakiś czas na Wizażu, to staram się zobaczyć jej wczesniejsze posty, nie jest to "szpiegowanie" tej osoby, lecz wielokrotnie zdarzało się, że rozwiązanie problemu tkwiło we wcześniejszych jej wypowiedziach, sprawdzam to aby móc napisać odpowiedź w pełni merytoryczną, która faktycznie może jej pomóc, a nie zwyczajnie "na odczep się" jakąś głupotę nie związaną w ogóle z jej problemem. Chcę pozostać naiwna i wierzyć, że mogę faktycznie komuś pomóc, przykro mi gdy ktoś będzie bawił się moim kosztem... no ale cóż mogę zrobić? Lepiej zostać "wykorzystanym" przez 10 trolli niż stracić możliwość pomocy jednej osobie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 | |
Buc
|
Cytat:
straszysz mnie od rana. ![]()
![]() |
![]() |
#236 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wisi mi, czy ktoś twarzą świeci w sieci. Chodzi mi tylko o fakt pisania z innego konta. Jak chcę się udzielić w takim wątku, to mam 2 opcje - albo tą, o której ty piszesz (że ktoś personalnie pokojarzy użytkowniczkę), albo to, o czym pisałam ja. A biorąc pod uwagę, że takie kwiatki jak w tym wątku wychodzą co rusz, to mam prawo być nieco podejrzliwa. "Wy gratulujecie, ale jakoś na wątki wchodzicie" - owszem, no i co z tego? Rozumiem, że czasami anonimowo można założyć wątek z bardziej lub mniej osobistymi problemami, żeby ktoś spojrzał na to świeżym okiem (ale faktycznie branie sobie do serca rad z forum, może być ryzykowne, delikatnie mówiąc), ale takie "rozdwajanie" nie musi mi się podobać - moje prawo. Było już tak, że gdzieś się naprodukowałam w dobrej wierze (zdarza mi się), a potem okazało, że to klon klona i pozamiatane.
![]() |
![]() |
#238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
osoba starajaca się o radę chciałaby szczerej i nieżadko brutalnej prawdy od osób,które ceni.nie kazdy potrafi się zdobyć na szczerą prawde do osoby lubianej i znanej.łatwiej taką treść napisac do kogoś nieznanego,niż do przyjaciela. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:54.