|
|
#211 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: co nieco. Kosmetyki, ciuchy, biżuteria
Chodziło mi o perfumy kadzidlane, a nie kadzidełka oczywiście
)
Edytowane przez Jakkolwiek Czas edycji: 2010-11-22 o 12:13 |
|
|
|
#212 |
|
BAN stały
|
Ależ sie uzbierała paka
Które zapaszki Cię interesują? I meteorków jaka odsypka? ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Z zapachów mogę Ci dać: T.Mugler Innocent-4 ml. Paco Rabanne Lady Milion-do 2 ml. Les Nuits D'hadrien A.Goutal-3 ml. Lalique Encre Noire-3 ml. Pure Poison Elixir Dior-3 ml. i 10 kulek meteorków ![]() Pasuje Ci tak,czy nie? ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Jak znajdziesz flakonik to fajnie a jak nie,to nic sie nie stanie ![]() To tak: saszetkę maseczki biowaxa dla włosów ciemnych serum,antirouger z YR zostało z 15 ml Avene Diroseal, próbkę płynu micelarnego La Roche Posay(15 ml) Waxa na ciemne włosy ale z rainforest z 3/4 opakowania gratis resztki balsamu z tej samej serii z YR(na 2-3 mycia starczy) skarpetki choinkę-bombkę do kąpieli o zapachu cynamonowym, płatki pod oczy na sińce oraz drobne zmarszczki, żel pod przyrznic isana perlen extrakt (z 75%) próbkę neutrogeny - mleczko do ciała dla skóry wrażliwej ![]() jeszcze olejek JB szampon YR Maskę YR Zgadza się? Dam Ci 12 kulek i zapaszki![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Nie,nie rób zdjęć ![]() Owiń na ile Ci starczy folii a resztę w gazety,styropian.Tylko proszę zaklej nakrętki taśmą,żeby nic nie wydostało się na zewnątrz Edytowane przez nerola Czas edycji: 2010-11-22 o 14:06 |
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
nom to jak coś więcej będziesz wiedzieć to się odzywaj
|
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz co..nie zdążyłam dziś lecieć do biura Avonu po próbki i nadal nie wiem jak pachnie Bond..
widzę że obie jesteśmy z Częstochowy ja troszkę spoza ale blisko,studiuję tu.. kurcze, i nie wiem teraz co zrobić.. chcę jutro iść po te próbki ale nie wiem czy poczekasz jeszcze do jutra czy juz nie chcesz..---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- jutro na pewno dam Ci już odpowiedź, ktoś mi mówił ze są bardzo fajne więc mnie zainteresowały no ale jednak chcę najpierw powąchać bo są gusta i guściki w takim razie dzięki i do jutra
|
|
|
|
#216 |
|
Zadomowienie
|
chętnie bym się wymieniła, bo bardzo zależy mi na pozbyciu się tych rzeczy, ale niestety niczego dla siebie nie znalazłam....
---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- głównie książek - horrorów, kryminałów lub o tematyce wojennej... starych numerów National Geographic... ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- ewentualnie może stojak na biżuterię? można z niego ściągnąć te "sukienkę"? ![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Oo półfabrykatami byłabym bardziej zainteresowana... a co masz konkretnie do zaoferowania? ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- a mogłabyś wrzucić to wszystko na kupę i zrobić jedno dość wyraźne zdjęcie? bo jestem zainteresowana
|
|
|
|
#217 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 29 pkt / 100% pozyt.
|
W Twoim wątku spodobały mi się przede wszystkim te trzy rzeczy, czyli
3. wieszak/stojak na biżuterię, i 13. YR Mleczko do ciała les plaisirs nature z oliwką mini-produkt 50ml, nowy i jeszcze 14. Farmaceris N (skóra naczyńkowa) żel do mycia twarzy użyty 2 razy
Moja wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=443224 Wymiana książkowa (https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=477856) Edytowane przez piosenka85 Czas edycji: 2010-11-22 o 20:14 |
|
|
|
#218 |
|
Zadomowienie
|
w takim razie
15. Pędzel do makijażu Avon 16. Essence Eyebrow Stylist Set 17. Żabka do włosów w kolorze beżowym 18. Zalotka do rzęs za: bigle posrebrzane, z 10 par mogę oddać, crackle kulki przezroczyste 1,2mm-2 sztuki, noc kairu kulki 1,0 mm-2 sztuki, fioletowe crackle-2szt, drut z pamięcią-1m, jeszcze 2 jakieś minerale o kolorze ciemno-malinowym(mogę zrobić zdjęcia), szpile z 10 sztuk, szpile z chaczkami też 10, oraz kule czerwono-czarne 1,2 mm 3 sztuki i jeszcze jakieś różne drobne fioletowe kwiaty/nie kwiaty ? |
|
|
|
#219 |
|
Zadomowienie
|
Oj to szkoda, jakby jednak ktoś je zwolnił, to proszę daj znać, też na ten stanik mam kilka propozycji, ale jeszcze sama nie wiem...
|
#221 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
hop
![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- dokładeczka
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
hej, przepraszam Cię bardzo ale powąchałam sobie te pefumki i jednak to nie mój zapach niestety
zbyt mocny i słodki..także chyba nici z wymiany przepraszam ze musiałaś czekać a zapytam o inną rzecz..masz może jakieś książki do wymiany? kobiece powieści itd..chętnie przyjęłabym ksiażki za perfumy..---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- szkoda bo za ksiażkę z moich poszukiwanych mogłabym oddać dużo..jeśli będziesz miała czas to może zerknij na moja ksiażkową wish, a nuż masz coś co mogłabyś oddać bez żalu
|
|
|
|
#226 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
10.Miss Sporty-odżywka przyspieszająca wzrost paznokci, użyta 2 razy
11.Jedwab biosilk (15 ml) NOWY w pudełku +jeszcze jeden używany (zużycie na zdjęciu coś u mnie?
|
#230 |
|
Zadomowienie
|
Hej, stanik jest już praktycznie wymieniony ale może chcesz np. tą koszulkę nocna? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...metrics=gemius.
W zamian za np. Farmaceris N (skóra naczyńkowa) żel do mycia twarzy użyty 2 razy?---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Metki co prawda nie ma, ale przypuszczam że to takie 36, lub nawet może to być mniejszy rozmiar A stan oceniam na co najmniej +db ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Ok.
Moja wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=443224 Wymiana książkowa (https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=477856) Edytowane przez piosenka85 Czas edycji: 2010-11-25 o 11:04 |
|
|
|
#232 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam zainteresowały mnie dwa kosmetyki Cytat:
Czy mogłabym tylko poprosić o ich datę ważności? ewentualnie mogłabym prosić prosić o datę ważności pharmaceris N? Bardziejpodoba mi się mini-produkt i nowy biosilk, ale w razie czego napisz mi proszę co byłabyś skłonna wymienić za papeterię ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Jasne, że mogę poczekać do końca tygodnia na odpowiedź ![]() Z wyceną papeterii mam problem, bo sama nie kupowałam .To nieudany prezent od rodziny z Kanady. Wydaje mi się całkiem porządny. W sklepie dałabym za niego 20, ...może nawet 30 zł Na allegro widziałam 9 sztuk kartek z kopertami kosztuje ok 9,90 ( po wpisaniu hasła: zestaw papeteria. u mnie w zestawie jest 20 kartek ( 4 wzory) i 20 kopert + oprawa, którą można wykorzystać na inne kartki lub coś edit Znalazłam od wewnątrz cenę 14,95 dolarów(widoczne na zdjęciu Dolar kanadyjski chodzi obecnie ok 2,90 więc można wyliczyć
Edytowane przez zioła Czas edycji: 2010-11-25 o 15:40 |
|
|
|
|
#235 |
|
:)
|
u Ciebie podoba mi sie:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1290507736 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1290521678 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1289210732 Soryy że dopiero odpisuje ale przegapiłam Twój wpis, wybacz ![]() Rozmiar kanwy to chodzi Ci o to ile ma oczeka na 10 cm czy wielkośc jaka moge wymienić? A jaka wielkość Cię interesuje? A z elementów do biżu jak byśmy się dogadywały to mam jeszcze bigle i szpilki haczyki i coś jeszcze pewnie zalezy co i jak ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Wielkość kanwy jutro Ci podam ok ![]() Z perfumami to rozumiem, mam troszkę ich ale teraz jestem w ciązy i strasznie zmienny węch mam więc sobie darujmy ![]() a z elementów do biżu to mam to co widać tak jak pisalam ![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- ok jutro popatrze ile mam tych bigli ![]() dziekuje a dlaczego pytasz czy nie jestem Balorusinką? pochodzę z Białegostoku, jestem Polką i korzenie również mam polskie, ale zainteresowało mnie to pytanie dlaczego tak pomyślałaś? ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Kochana nie przejmuj się nie obraziłaś mnie a bardziej zaciekawiłaś ![]() Pozdrawiam i życze i miłego wieczorka ![]() Jutro dam znać z tą kanwą i popatrze bigle
Edytowane przez karollajna85 Czas edycji: 2010-11-25 o 19:34 |
|
|
|
#236 |
|
grozi wypollizowaniem
|
podoba mi sie jeszcze pendrive i ta czarna spódniczka (ale dla córy bedzie za duza chyba...)
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
hej i jak wiesz już czy będziesz przejeźdzała przez Pruszków??
Może dobrałabyś sobie coś jeszcze za perfumy avon bond girl??
|
|
|
|
#238 |
|
grozi wypollizowaniem
|
tylko ze moja cora jest dosc szczupła 9-latką
, jaka jest długosc i gorny obwod tej spodniczki? i czy w ogole mozesz ją dorzucić
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
nietety wszystkie które mi zapachowo nie odpowiadały już wymieniłam, zostały tylko moje ulubione zapaszki
|
|
|
|
#240 |
|
grozi wypollizowaniem
|
pomierzyłam dziecie
, na razie bedzie ciut za duza ale na wiosne moze byc dobra , więc jestem zainteresowana-co moge ci dorzucic do bizu? mam jesczze wątek probkowy i odrobine kashminy touch we flakoniku...
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.

)

widzę że obie jesteśmy z Częstochowy

, jaka jest długosc i gorny obwod tej spodniczki? i czy w ogole mozesz ją dorzucić