![]() |
#211 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: co nieco. Kosmetyki, ciuchy, biżuteria
Chodziło mi o perfumy kadzidlane, a nie kadzidełka oczywiście
![]() Edytowane przez Jakkolwiek Czas edycji: 2010-11-22 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
BAN stały
|
Ależ sie uzbierała paka
![]() Które zapaszki Cię interesują? I meteorków jaka odsypka? ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Z zapachów mogę Ci dać: T.Mugler Innocent-4 ml. Paco Rabanne Lady Milion-do 2 ml. Les Nuits D'hadrien A.Goutal-3 ml. Lalique Encre Noire-3 ml. Pure Poison Elixir Dior-3 ml. i 10 kulek meteorków ![]() Pasuje Ci tak,czy nie? ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Jak znajdziesz flakonik to fajnie a jak nie,to nic sie nie stanie ![]() To tak: saszetkę maseczki biowaxa dla włosów ciemnych serum,antirouger z YR zostało z 15 ml Avene Diroseal, próbkę płynu micelarnego La Roche Posay(15 ml) Waxa na ciemne włosy ale z rainforest z 3/4 opakowania gratis resztki balsamu z tej samej serii z YR(na 2-3 mycia starczy) skarpetki choinkę-bombkę do kąpieli o zapachu cynamonowym, płatki pod oczy na sińce oraz drobne zmarszczki, żel pod przyrznic isana perlen extrakt (z 75%) próbkę neutrogeny - mleczko do ciała dla skóry wrażliwej ![]() jeszcze olejek JB szampon YR Maskę YR Zgadza się? Dam Ci 12 kulek ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Nie,nie rób zdjęć ![]() Owiń na ile Ci starczy folii a resztę w gazety,styropian.Tylko proszę zaklej nakrętki taśmą,żeby nic nie wydostało się na zewnątrz ![]() Edytowane przez nerola Czas edycji: 2010-11-22 o 13:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
nom to jak coś więcej będziesz wiedzieć to się odzywaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
wiesz co..nie zdążyłam dziś lecieć do biura Avonu po próbki i nadal nie wiem jak pachnie Bond..
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- jutro na pewno dam Ci już odpowiedź, ktoś mi mówił ze są bardzo fajne więc mnie zainteresowały no ale jednak chcę najpierw powąchać bo są gusta i guściki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Zadomowienie
|
chętnie bym się wymieniła, bo bardzo zależy mi na pozbyciu się tych rzeczy, ale niestety niczego dla siebie nie znalazłam....
---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- głównie książek - horrorów, kryminałów lub o tematyce wojennej... starych numerów National Geographic... ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- ewentualnie może stojak na biżuterię? można z niego ściągnąć te "sukienkę"? ![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Oo półfabrykatami byłabym bardziej zainteresowana... a co masz konkretnie do zaoferowania? ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- a mogłabyś wrzucić to wszystko na kupę i zrobić jedno dość wyraźne zdjęcie? bo jestem zainteresowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Zadomowienie
Przekupka: 29 pkt / 100% pozyt.
|
W Twoim wątku spodobały mi się przede wszystkim te trzy rzeczy, czyli
3. wieszak/stojak na biżuterię, i 13. YR Mleczko do ciała les plaisirs nature z oliwką mini-produkt 50ml, nowy i jeszcze 14. Farmaceris N (skóra naczyńkowa) żel do mycia twarzy użyty 2 razy ![]() ![]()
Moja wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=443224 Wymiana książkowa (https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=477856) Edytowane przez piosenka85 Czas edycji: 2010-11-22 o 19:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Zadomowienie
|
w takim razie
15. Pędzel do makijażu Avon 16. Essence Eyebrow Stylist Set 17. Żabka do włosów w kolorze beżowym 18. Zalotka do rzęs za: bigle posrebrzane, z 10 par mogę oddać, crackle kulki przezroczyste 1,2mm-2 sztuki, noc kairu kulki 1,0 mm-2 sztuki, fioletowe crackle-2szt, drut z pamięcią-1m, jeszcze 2 jakieś minerale o kolorze ciemno-malinowym(mogę zrobić zdjęcia), szpile z 10 sztuk, szpile z chaczkami też 10, oraz kule czerwono-czarne 1,2 mm 3 sztuki i jeszcze jakieś różne drobne fioletowe kwiaty/nie kwiaty ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Zadomowienie
|
Oj to szkoda, jakby jednak ktoś je zwolnił, to proszę daj znać, też na ten stanik mam kilka propozycji, ale jeszcze sama nie wiem...
![]()
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
hop
![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- dokładeczka ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
hej, przepraszam Cię bardzo ale powąchałam sobie te pefumki i jednak to nie mój zapach niestety
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- szkoda bo za ksiażkę z moich poszukiwanych mogłabym oddać dużo..jeśli będziesz miała czas to może zerknij na moja ksiażkową wish, a nuż masz coś co mogłabyś oddać bez żalu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
10.Miss Sporty-odżywka przyspieszająca wzrost paznokci, użyta 2 razy
11.Jedwab biosilk (15 ml) NOWY w pudełku +jeszcze jeden używany (zużycie na zdjęciu coś u mnie?
![]() |
#230 |
Zadomowienie
|
Hej, stanik jest już praktycznie wymieniony ale może chcesz np. tą koszulkę nocna? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...metrics=gemius.
![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Metki co prawda nie ma, ale przypuszczam że to takie 36, lub nawet może to być mniejszy rozmiar ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Ok. ![]()
Moja wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=443224 Wymiana książkowa (https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=477856) Edytowane przez piosenka85 Czas edycji: 2010-11-25 o 10:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |
Zakorzenienie
|
Witam zainteresowały mnie dwa kosmetyki Cytat:
Czy mogłabym tylko poprosić o ich datę ważności? ewentualnie mogłabym prosić prosić o datę ważności pharmaceris N? Bardziejpodoba mi się mini-produkt i nowy biosilk, ale w razie czego napisz mi proszę co byłabyś skłonna wymienić za papeterię ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Jasne, że mogę poczekać do końca tygodnia na odpowiedź ![]() Z wyceną papeterii mam problem, bo sama nie kupowałam .To nieudany prezent od rodziny z Kanady. Wydaje mi się całkiem porządny. W sklepie dałabym za niego 20, ...może nawet 30 zł Na allegro widziałam 9 sztuk kartek z kopertami kosztuje ok 9,90 ( po wpisaniu hasła: zestaw papeteria. u mnie w zestawie jest 20 kartek ( 4 wzory) i 20 kopert + oprawa, którą można wykorzystać na inne kartki lub coś edit Znalazłam od wewnątrz cenę 14,95 dolarów(widoczne na zdjęciu Dolar kanadyjski chodzi obecnie ok 2,90 więc można wyliczyć ![]() Edytowane przez zioła Czas edycji: 2010-11-25 o 14:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
:)
|
u Ciebie podoba mi sie:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1290507736 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1290521678 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1289210732 Soryy że dopiero odpisuje ale przegapiłam Twój wpis, wybacz ![]() Rozmiar kanwy to chodzi Ci o to ile ma oczeka na 10 cm czy wielkośc jaka moge wymienić? A jaka wielkość Cię interesuje? A z elementów do biżu jak byśmy się dogadywały to mam jeszcze bigle i szpilki haczyki i coś jeszcze pewnie zalezy co i jak ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Wielkość kanwy jutro Ci podam ok ![]() Z perfumami to rozumiem, mam troszkę ich ale teraz jestem w ciązy i strasznie zmienny węch mam więc sobie darujmy ![]() a z elementów do biżu to mam to co widać tak jak pisalam ![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- ok jutro popatrze ile mam tych bigli ![]() dziekuje a dlaczego pytasz czy nie jestem Balorusinką? pochodzę z Białegostoku, jestem Polką i korzenie również mam polskie, ale zainteresowało mnie to pytanie dlaczego tak pomyślałaś? ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Kochana nie przejmuj się nie obraziłaś mnie a bardziej zaciekawiłaś ![]() Pozdrawiam i życze i miłego wieczorka ![]() Jutro dam znać z tą kanwą i popatrze bigle ![]() Edytowane przez karollajna85 Czas edycji: 2010-11-25 o 18:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
grozi wypollizowaniem
|
podoba mi sie jeszcze pendrive i ta czarna spódniczka (ale dla córy bedzie za duza chyba...)
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
|
hej i jak wiesz już czy będziesz przejeźdzała przez Pruszków??
Może dobrałabyś sobie coś jeszcze za perfumy avon bond girl?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
grozi wypollizowaniem
|
tylko ze moja cora jest dosc szczupła 9-latką
![]() ![]()
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
nietety wszystkie które mi zapachowo nie odpowiadały już wymieniłam, zostały tylko moje ulubione zapaszki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
grozi wypollizowaniem
|
pomierzyłam dziecie
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.