![]() |
#211 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kiedy ??? :-)))
A ja wychodze za maz 1 pazdziernika czyli juz tuz tuz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Miło nam się rozmawiało i okazalo się że mieszkamy całkiem blisko siebie. Kiedy po 2 miesiącach spotkaliśmy się na żywo juz co nieco wiedzielismy o sobie, a intuicja podpowiadala mi że to jest ten jedyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Raczkowanie
|
Bierzemy slub konkordatowy w PL
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2006
Witajcie!!!!Jestem tu całkiem nowa i także przymierzam się do ślubu w przyszłym roku. Czytając wasze posty widze że wiele z was ma już dużo rzeczy pozałatwianych
![]()
![]() Pozdrawiam serdecznie wszystkie przyszłoroczne sierpnióweczki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#218 |
Raczkowanie
|
A u mnie zmiana planow,idziemy na ogien w calosci.Bierzemy SLUB 14 Pazdziernika 2006r.Sala i orkiestra zaklepana!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Raczkowanie
|
Cały czas myślałam o tym, żeby wesele organizować samemu, tzn. wynająć salę, zatrudnić własne kucharki. Często bawiłam się na takich weselach i muszę przyznać, że jedzenie było niesamowicie smaczne i było go ogromnie dużo. Ale im dokładniej to przemyślę, tym więcej mam wątpliwości. Dopiero teraz zdaję sobie sprawę, jak pracochłonnne to jest. Zaczęłam się zastanawiać nad zorganizowaniem wesela w restauracji, ale jak wiadomo, jedzenie jest tam wydzielane na osobę.Ale plusem jest to, że nie muszę się martwić o nic. Przeliczyliśmy koszty i wychodzi w jednym i w drugim przypadku na to samo. Sama nie wiem co wybrać, a już czas rezerwować salę na wrzesień 2006.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Raczkowanie
|
Witajcie !
Akane- JA doskonale wiem z musze sie pospieszyc-slyszalam ze jesli chodzi o zarezerwowanie terminu w kosciele to ,to taki sam problem jak z sala ( tym bardziej jak koscolek ladny i przytulny) Qyodai-Uwazam iz robiac wesele w restauracji o nic nie musisz sie martwic. Wczesniejsze zaplanowanie tego pieknego dnia z wlascicielem restauracji nie bedzie powodowac bezsennych nocy. Organizujac wesele sama niestety musisz sie liczyc z tym iz wszystkiego tzreba dopilnowac, wszystko kontrolowac, a chyba nie o to chodzi w roli Panny Mlodej ![]() Atak wogóle to przeraza mnie ten rok, przeraza mnie to ze to tak duzo czasu. Czasem nawiedzaja mnie straszne mysli.......a jesli nam sie odmieni przez ten rok??? Nie wiem moze to stres poprawkowej sesji tak na mnie dziala, ale czy wy macie takie watpliwosci???? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Wtajemniczenie
|
Qyodai jeśli masz bliskie i zaufane osoby oraz wiesz, że możesz liczyć na ich pomoc, masz także możliwości w załatwieniu dobrych kucharek, to wtedy można zorganizować wesele samemu.
Pracochłonne to jest napewno i więcej spraw pozostaje na twojej głowie, więcej rzeczy trzeba dopilnować, sprawdzać ale jak masz osoby, którym możesz zaufać i liczyć na ich duże wsparcie, to dzięki temu wtedy część obowiązków spadłaby ci z głowy. W innym przypadku to może jak to się mówi szkoda zachodu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o wątpliwości, że nam się coś może odmienić przez rok to takie ani na chwile u mnie się nie pojawiły ! nawet jakbym dwa lata wcześniej planowała. Moje wątpliwości dotyczyły tego czy orkiestra w ostatniej chwili się nie rozmyśli, czy kierownik sali zdania nie zmieni i nam nie powie niedługo przed weselem, że jednak w tej restauracji mieć nie możemy wesela, jak kaseta się nie nagra, albo co będzie jak ja w tym czasie grype będe miała albo jak stwierdzimy, że może inny termin byłyby lepszy i jak to zmieć wtedy itp. Wiec takie wątpliwości to chyba wynik tych nerwowych przygotowań. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co do odmiany, to czasem mi przechodzi przez myśl ![]() a ja życzę optymistycznego podejścia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Raczkowanie
|
Ja chyba jednak zdecyduję się na to przyjęcie w restauracji, bo chyba z samodzielną organizacją przyjęcia to sobie nie poradzę. Na razie czekam na opinię koleżanki, która niedługo ma tam przyjęcie, więc lokal będzie sprawdzony.
A co do pewności, czy to jest ten właściwy mężczyzna, to wydaje mi się, że będę mogła to stwierdzić dopiero jak przeżyjemy ze sobą życie. Na czas obecny wydaje mi się, że nie mogłam w życiu spotkać kogoś lepszego niż ON. Jesteśmy ze sobą 9 lat, prawie 5 lat mieszkamy razem, wiele ze sobą przeżyliśmy, doskonale się rozumiemy i kochamy. A jak to będzie w życiu, czas pokaże, ale myślę, że wiele zależy od nas samych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Zadomowienie
|
Witajcie znowu
![]() Jeszcze 2 tygodnie temu miałam tylko wybrany termin no i pierscionek na palcu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Rozeznanie
|
udalo nam sie wreszcie zalatwic zespol
![]() ![]() pozdrawiam wszystkich, ktorzy przezywaja to co ja i cala reszte tez. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Rozeznanie
|
Hej! Hej! Pozdrawiam wszystkie Panny Młode! Mój Luby i ja zdecydowaliśmy się na 28 kwietnia - jest to piątek przed długim weekendem majowym - wobec tego wesele cały tydzień!!! Obawiam się tylko czy pogoda dopisze, ale bywało tak, że o tej porze słońce już mocno grzało. Pożyjemy zobaczymy. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ma być cieplutko i już ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
witajcie ponownie w tym wątku
![]() mamy juz zaklepany termin: 10.06.2006r. godzi. 14.00 ![]() i lokal też już zarezerwowany ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#230 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
Ja też będę ślubować w ten magiczną date czyli 26.08.2006
![]() ![]() ![]()
![]() |
#232 |
Wtajemniczenie
|
podobnie jak yoasia 22 i dokladnie tak samo jak sohf - 29 kwietnia 2006, nawet godzine mamy wspolna...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
BAN stały
|
h
k
Edytowane przez agnes997 Czas edycji: 2005-10-29 o 15:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kto ślubuje w 2007 roku?
Ja już po
![]()
![]() |
#235 |
Rozeznanie
|
Ja ślubuję 08.07.2006
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Przyczajenie
|
ja mam zamiar 12 sierpnia 2006 - w rocznicę zaręczyn
![]()
![]() |
![]() |
#237 | |
BAN stały
|
Cytat:
Edytowane przez agnes997 Czas edycji: 2005-10-10 o 16:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
BAN stały
|
Masz rację. Zespoły te super są już zarezerwowane. A za dużo sal fajnych u nas w okolicy nie ma, chyba, że restauracje, w których płaci się od osoby (co uważam za kompletną głupotę). Szukamy sali na 100 osób, na dwa dni, a u nas o takie ciężko. A chcemy już pozapisywać, żeby nas nikt nie uprzedził, bo to taka fajna data. Do księdza pójdziemy na trzy miesiące przed. Teraz to tylko orkiestra i sala...a na resztę przyjdzie czas.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:40.