Ciekawe i zwariowane pomysly na prezenty - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne

Notka

Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-02-22, 21:13   #211
dzojsticzek
Zadomowienie

Dot.: Ciekawe i zwariowane pomysly na prezenty

hej

ja rowniez wykorzystalam ten pomysl z '18 kartonikami' tylko ze zamiast zapakowac w kartoniki pakowałam w słoiki które owinelam (kazdy sloik z osobna) papierem kolorowym i wstazeczka z karteczka czego zycze. baardzo sie podobal pomysl wszystkim wlasnie szukalam mojej kartki co tam wkladalam jeszcze ale nie pamietam.
kaska0804 byl podany jeszcze pomysl z paskiem ja go wykorzystalam pasek byl najdrozszym prezentem schowanym do 'sloiczka'.
dzojsticzek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-23, 06:54   #212
alufa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzojsticzek Pokaż wiadomość
hej

ja rowniez wykorzystalam ten pomysl z '18 kartonikami' tylko ze zamiast zapakowac w kartoniki pakowałam w słoiki które owinelam (kazdy sloik z osobna) papierem kolorowym i wstazeczka z karteczka czego zycze. baardzo sie podobal pomysl wszystkim wlasnie szukalam mojej kartki co tam wkladalam jeszcze ale nie pamietam.
kaska0804 byl podany jeszcze pomysl z paskiem ja go wykorzystalam pasek byl najdrozszym prezentem schowanym do 'sloiczka'.
a powiedz. w jaki sposób to wręczyłaś? w jakimś wielkim kartonie? po pomysł macie super, tylko jak to wręczyć
alufa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-23, 16:02   #213
kaska0804
Raczkowanie

dzojsticzek byłabym bardzo wdzięczna gdybyś przypomniała sobie i napisała jakie jeszcze tam prezenciki z życzeniami wkładałaś
alufa ja to planuje wszystkie małe prezenciki wkładać w małe kartony, a potem wszystkie w 1 duży, bo gdyby do słoików to by mi sie ramka ze zdjęciem nie zmieściła
kaska0804 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-23, 16:19   #214
danuskahehe
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kaska0804 Pokaż wiadomość
Bardzo mi sie spodobał pomysł z pudełeczkami, w których są różne drobiazgi a do nich doczepione karteczki. Chce to wykorzystać na 18stka mojego chłopaka wybrałam 13 drobiazgów:
1-grosiki-zeby nigdy nie zabrakło ci pieniedzy
2-zozole-słodkiego życia
3-strzykawka-duzo zdrowia
4-globus-dalekich ciekawych podróży
5-chusteczka higieniczna-bys nie miał powodów do łez
6-motorek-wymarzonego motorka (zapalonym jest motocyklistą )
7-nasze zdjęcie w ramce-byśmy razem w życiu kroczyli
8-kredki-by twoje zycie dorosłe było bardziej kolorowe niz młodzieńcze lata
9-zapałki-zebys nie chodził w ciemnościach
10-okulary rózowe-zyj chwila, spełniaj marzenia
11-zdrapka lotto-wygrywaj co najlepsze w zyciu
12-maskotka-uśmiechu każdego dnia
13-notesik- bys zawsze pamietał co w życiu najważniejsze
...brakuje mi jeszcze 5 moze macie jakies pomysły? Byłabym bardzo, ale to bardzo wdzięczna
plyte z piosenkami by zycie mijalo spiewajaco
maslo-by wszystko szlo jak po masle
Stary 2008-02-23, 19:37   #215
alufa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez danuskahehe Pokaż wiadomość
plyte z piosenkami by zycie mijalo spiewajaco
maslo-by wszystko szlo jak po masle
miarkę, byś mierzył siły na zamiary
gumową kaczkę byś tonął w morzu radości
Stary 2008-02-23, 21:30   #216
kaska0804
Raczkowanie

Ale super pomysły ja dziś wpadłam na pomysł żeby zrobić malutkie miniaturowe łóżeczko, uszyć pościel, a życzenia to by było żeby ci sie nigdy koszmary nie śniły. Jeszcze może słonika z trąbką do góry albo koniczynkę zrobić i napisać dużo szczęścia. Jak wam się takie pomysły podobają?

Tylko miłość potrafi zatrzymać czas

.
Stary 2008-02-23, 22:49   #217
zolwik371
Raczkowanie

GG do zolwik371

dziewczyny ja tez wykorzystuje ten pomysl z kartonikami na urodziny 16-naste kolezanki ... macie jakies pomysly co wlozyc do pudeleczka z napisem ''milosci" ?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-24, 08:12   #218
Natii2107
Przyczajenie

heh mi sie naj bardziej podobał taki obrazek kolorowy z łapkami Będzie pasował mi do pokoju: jupi:
Natii2107 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-24, 08:38   #219
kaska0804
Raczkowanie

może pluszowe malutkie serduszko jako miłość? a wszystkie pomysły bierzesz stąd czy masz jakieś swoje? może je podasz?

.
Stary 2008-02-24, 15:05   #220
zolwik371
Raczkowanie

GG do zolwik371

Pomysly raczej wykorzystuje z tąd, jednak mam pare swoich ( w zalącznikach zamieszczam efekty mojej pracy pudelka xD jak narazie 8 jeszcze tylko drugie tyle) no wiec w 1 pudelku bedzie -zdrowia i kupie jej witamine C , w 2 szczescia kupon totolotka, w 3 kasy - same zółte groszówki a mam ich duuuuzoo, 4 kolorowego zycia -kredki , ciekawych podrózy - tu jeszcze cos wymysle , bo chce zeby to bylo cos przydatnego , 6 gorących nocy - stringi , 7 - duzo energii - baterie ,8 - slodkiego zycia i włoze tam duzo slodyczy , 9 uśmiechu codzien - taka ksiazeczka z dowcipami (widzialam kiedys taka fajna ze jest 365 zartów na kazdy dzien to by pasowalo..), 10- milosci , no i tu wlasnie nie wiem co wlozyc , 11 - taki jakby notes z datami itp bo taki chciala kiedys mi mowila ,12- szalonych imprez tutaj planuje jakąś buteleczke nalac cos kolorowego i napisac ze to jakas wodka ze tam 40% itp , do tego prezerwatywe <lol2> jeszcze nie wiem skad wezme , i takie cos co sie tak dmucha w to i tak piszczy i podpisze jakos ' przybornik imprezowiczki' czy cos 13-ciepła tu wsadze jakies swieczki ,zapalki , skarpetki takie cieplutkieee. jeszcze nie wiem no i jeszcze cos musze powymyslac ale wiem ze w 16-nastym bedzie 'prawdziwej przyjaźni' i bedzie moje i jej zdjecie w ramce (albo -zalezy czy mi wystarczy pieniedzy- zrobie taki jakby albumik ze zdjeciami naszymi i podpisami jakimis smiesznymi zwiazanymi z tymi zdjeicami )no nie wime .. Jeszcze sie zastanowie

Mam nadzieje ze komus podsunełam jakis pomysl
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P2240291.JPG (62,7 KB, 1044 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P2240292.JPG (63,8 KB, 429 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P2240293.JPG (62,7 KB, 503 załadowań)
Stary 2008-02-24, 20:24   #221
kaska0804
Raczkowanie

bardzo fajne pudełeczka super pomysł a życzenia to w środku na karteczce włożysz czy jak?

.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-24, 20:46   #222
sagap
Zakorzenienie

GG do sagap

o kurcze, pomysl rewelacja, bardzo mi sie podoba, niesamowity, nigdy bym na to nie wpadla, genialne!
sagap jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-24, 21:06   #223
zolwik371
Raczkowanie

GG do zolwik371

No wiec na samym dnie pudelka bedize to co tam chce wkladac np kupon czy co tam ... przykryte bedzie nie wiem czyms watą albo kawalkami gazety , no i na tym beda na karteczce zyczenia do kazdego w zaleznosci co jest w srodku w sumie to sama jeszcze nie wiem jak to dokladnie bedzie, ale jak narazie to tak planuje , ale co z tego wyjdzie to zobaczymy
Stary 2008-02-25, 12:15   #224
dzojsticzek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alufa Pokaż wiadomość
a powiedz. w jaki sposób to wręczyłaś? w jakimś wielkim kartonie? po pomysł macie super, tylko jak to wręczyć

ja wsadziłam w duuuuuuuuuuza torbe ozdobna. sloik na sloiku.
strasznie ciezkie to bylo wiec zostalam podwieziona do niego

a na pomysl co jeszcze wstadzilam bylo zwierzatko elektryczne (cos w stylu http://allegro.pl/item316561910_lps_...sc_swinka.html tylko uproszczona wersja za 10zl;P), serpentyna i trabka - odlotowych imprez (bylo to wczesniej napisane).

musze isc do chlopaka i zobaczyc co tam jest;D
dzojsticzek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-25, 14:11   #225
alufa
Zakorzenienie

mnie się ten pomysł z kartonikami BARDZO podoba, tylko co na to Tżeci? podobało się im? wiem, że to rzecz gustu itd, ale zdajcie mi relację z komentarza, dobrze??
Stary 2008-02-25, 20:33   #226
kaska0804
Raczkowanie

jak mu wręczę to dam znać bo urodzinki ma 3 kwietnia, czyli jest jeszcze mnóstwo czasu, a ja jak to ja już miesiące wcześniej myślę cały czas czym go zaskoczyć
Zrobię napewno te kartoniki i chcę zrobić jeszcze książkę taką z życzeniami i jeszcze kupić jakiś dodatek z ubrań motocyklowych, np. buzer czy gogle.
Powiedzcie czy to nie za dużo takich "życzeń" i w książce i w kartonikach?

.
Stary 2008-02-25, 22:13   #227
zolwik371
Raczkowanie

GG do zolwik371

hmmm mysle, że jeżeli zyczenia bedą juz w kartonikach to troche nie ma sensu pisac ich jeszcze raz? chociaz sama nie wiem robienie przez Ciebie ksiazeczki czy czegos w tym rodzaju to bardzo dobry pomysl na pewno TŻtowi sie spodoba ale moze z czyms innym w srodku ? np zdjeciami .. no chyba, że taki prezent juz był albo Ci sie nie podoba no to juz nie wiem

zobacz na tą strone http://scrapbooking-mirabeel.blogspo...l/PUDE%C5%81KA moze cos Cie zainspiruje z resztą masz jeszcze duzo czasu pozdrawiam !
Stary 2008-02-25, 22:34   #228
kaska0804
Raczkowanie

No właśnie taki prezent ze zdjęciami dostałam od Niego Bardzo mi się podobają te książeczki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=112001 kupiłam specjalnie pistolet (jeszcze wtedy nie wiedziałam, że chce zrobić te pudełeczka).
A może macie jakiś pomysł co można w tej książeczce innego umieścić?

.
Stary 2008-03-25, 14:39   #229
sysecka
Raczkowanie

Hej dziewczyny Cały wątek przeczytałam. Co lepsze pomysły zapisałam.

Dorzucę też trochę swoich. Tych na większe i mniejsze okazje. Tych droższych i tańszych Mojemu TŻ podobały się absolutnie wszystkie.

- "Niekończąca się opowieść", kupiłam gruby zeszyt, napisałam naszą historię w formie bajki. Do tego poprzyklejałam bilety z kina, jakieś rachunki, trochę zdjęć, nawet karteczkę na której była prośba o dedykacje dla mnie piosenki (a trudno było to od dj'a zdobyć), nawet mandat. Zostawiłam dużo wolnych stron na znak, że ta historia jeszcze się nie skończyła. Zresztą teraz oboje dopisujemy ciąg dalszy.
- Kamasutra (niestety kupna)
- Jego ulubione ciastka (tyle ile dni byliśmy wtedy razem)
- Kartki takie otwierane, tyle ile miesięcy byliśmy razem z przodu czymś ozdobione w środku każda miała coś innego napisane np. Dziękuję za... (i parę punktów), Marzę o... Wiem, że... Tęsknie za... Kocham Cię bo... I tak dalej.
- Akty, na których miałam na sobie np. tylko skrzydełka aniołka, różki diabełka, uszy króliczka i inne takie.
- Butelkę z listem, którą sam znalazł na plaży nad jeziorem (byliśmy tam wieczorem nikogo nie było więc pobiegłam 10 minut przed nim, żeby ją tam zostawić)
- Obecnie robie Pakiet. Tzn. kupiłam skrzynkę drewnianą, jakąś ją wymaluję. W środku będzie umowa aktu własności i tam, że nabył właśnie mnie jakieś tam warunki bla bla bla i miejsce na jego podpis do tego kupony, o których wcześniej była mowa: masaż, buziaki, wypad gdzieś tam. Po prostu wszystko, co dostaje w pakiecie ze mną
- Gra planszowa. Zrobiona własnoręcznie. Zaczyna się łagodnie raczej zabawnie, dopiero po 1/4 przeradza się w sposób na grę wstępną

Wykorzystam też znaleziony na wizażu pomysł na paczuszki/liściki na każdy dzień, kiedy ja pojadę na drugi koniec świata (czyli w sumie 21 takich). I na pewno zrobię mu eliksir.

Chyba o niczym nie zapomniałam.

Edytowane przez sysecka
Czas edycji: 2008-03-25 o 19:10
sysecka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-27, 16:46   #230
anka43
Zakorzenienie

Dot.: Re: Ciekawe i zwariowane pomysly na prezenty

super ,super ,świetne prace.
Stary 2008-04-20, 15:08   #231
koliberek83
Przyczajenie

Czesc dziewczyny.. bardzo ciekawe jest to wasze forum.. zajrzalam tu przypadkiem ale napewno tu jeszcze nie raz wroce szukam jakiegos ciekawego pomyslu na prezencik dla znajomego na jego 40-ste urodzinki... jest zwarjowanym facetem z wielkim poczuciem humoru i dlatego na taka okazje chcielibysmy mu podarowac cos smiesznego z jajem ;P bylabym wdzieczna za jakiekolwiek pomysly....... pozdrawiam
koliberek83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-06, 14:58   #232
zielonamartyna
Przyczajenie

Hej! Dziewczyny, tyle razy korzystałam z Waszych pomysłów, więc postanowiłam dorzucić coś od siebie. Jest to szybki i łatwy prezent urodzinowy/ imieninowy/... dla osoby z poczuciem humoru.

Potrzebne:
*rolka papieru toaletowego
*klej
*marker
*śmieszna figurka

Wykonanie
Na rolce papieru piszemy tekst: "wiem, że prezent jest do dupy, ale kto ci lepszy kupi". Następnie na rolce papieru mocujemy figurkę, najlepiej gdyby stała tyłem do Nas, czyli eksponowała pośladki. I to tyle.
Proste, prawda? A ile zabawy potem

Dodaję zdjęcie nieco ugrzecznionej wersji takiego prezentu, bo figurka stoi przodem.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg aprezentd.jpg (53,8 KB, 1672 załadowań)
zielonamartyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-06, 18:56   #233
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez zielonamartyna Pokaż wiadomość
Hej! Dziewczyny, tyle razy korzystałam z Waszych pomysłów, więc postanowiłam dorzucić coś od siebie. Jest to szybki i łatwy prezent urodzinowy/ imieninowy/... dla osoby z poczuciem humoru.

Potrzebne:
*rolka papieru toaletowego
*klej
*marker
*śmieszna figurka

Wykonanie
Na rolce papieru piszemy tekst: "wiem, że prezent jest do dupy, ale kto ci lepszy kupi". Następnie na rolce papieru mocujemy figurkę, najlepiej gdyby stała tyłem do Nas, czyli eksponowała pośladki. I to tyle.
Proste, prawda? A ile zabawy potem

Dodaję zdjęcie nieco ugrzecznionej wersji takiego prezentu, bo figurka stoi przodem.
swietny pomysł
pozwolisz, ze sobie zanotuj i moze kiedys ściągne

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-12, 15:28   #234
hanka116
Przyczajenie

Zazwyczaj robie własnoręczne prezenty, więc ostatnio zrobiłam koleżance na urodziny wieszak na biżuterie, wyszło bardzo fajnie. Skorzystałam z 2 wieszaków (które powyginałam), doniczki (którą ozdobiłam), cienkiego drutu, starych koralików, muszelek i gipsu żeby wszystko sie trzymało.
Polecam robienie wieszaków, ponieważ są bardzo przydatne :P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg S6301371.jpg (103,2 KB, 1071 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg S6301374.jpg (79,1 KB, 489 załadowań)
hanka116 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-15, 17:20   #235
895b3627776f1c0f61411a45d6c82d38f1b51b94_6848b9699b8af
Konto usunięte

ciekawy pomysł tym bardziej że nigdy nie mam co zorbić z biżuterią
pozdrawiam
895b3627776f1c0f61411a45d6c82d38f1b51b94_6848b9699b8af jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-15, 17:50   #236
895b3627776f1c0f61411a45d6c82d38f1b51b94_6848b9699b8af
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zolwik371 Pokaż wiadomość
Pomysly raczej wykorzystuje z tąd, jednak mam pare swoich ( w zalącznikach zamieszczam efekty mojej pracy pudelka xD jak narazie 8 jeszcze tylko drugie tyle) no wiec w 1 pudelku bedzie -zdrowia i kupie jej witamine C , w 2 szczescia kupon totolotka, w 3 kasy - same zółte groszówki a mam ich duuuuzoo, 4 kolorowego zycia -kredki , ciekawych podrózy - tu jeszcze cos wymysle , bo chce zeby to bylo cos przydatnego , 6 gorących nocy - stringi , 7 - duzo energii - baterie ,8 - slodkiego zycia i włoze tam duzo slodyczy , 9 uśmiechu codzien - taka ksiazeczka z dowcipami (widzialam kiedys taka fajna ze jest 365 zartów na kazdy dzien to by pasowalo..), 10- milosci , no i tu wlasnie nie wiem co wlozyc , 11 - taki jakby notes z datami itp bo taki chciala kiedys mi mowila ,12- szalonych imprez tutaj planuje jakąś buteleczke nalac cos kolorowego i napisac ze to jakas wodka ze tam 40% itp , do tego prezerwatywe <lol2> jeszcze nie wiem skad wezme , i takie cos co sie tak dmucha w to i tak piszczy i podpisze jakos ' przybornik imprezowiczki' czy cos 13-ciepła tu wsadze jakies swieczki ,zapalki , skarpetki takie cieplutkieee. jeszcze nie wiem no i jeszcze cos musze powymyslac ale wiem ze w 16-nastym bedzie 'prawdziwej przyjaźni' i bedzie moje i jej zdjecie w ramce (albo -zalezy czy mi wystarczy pieniedzy- zrobie taki jakby albumik ze zdjeciami naszymi i podpisami jakimis smiesznymi zwiazanymi z tymi zdjeicami )no nie wime .. Jeszcze sie zastanowie

Mam nadzieje ze komus podsunełam jakis pomysl
te kartoniki to świetny pomysl, zastanawiam sie tylko skad wytrzasnac takie gotowe kartoniki zeby byly w miare solidne, obawiam sie ze wlasnej roboty nie beda... a co gorsza mam problem bo nie wiem w co te 8nascie kartonikow zapakowac?! beda musilaly tez przebyc droge samolotem wiec chyba w gre wchodzi tylko jakis wiekszy karton ktory by je wszystkie pomiescil,... nie wiem moze macie jakies pomysly ciekawe?
pozdrawiam
895b3627776f1c0f61411a45d6c82d38f1b51b94_6848b9699b8af jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-18, 13:55   #237
wadercia
Wtajemniczenie

GG do wadercia

JejQ no ten wątek z nieba mi spadł!!
Z powodu nudnych wakacji postanowiłam od tak zrobić niespodzianke mojemu Tż i zrrobiłam mu mapke do mojego serca (podpatrzone w innym wątku). Wiecie taka stara popalona, niby zniszczona kartka i urocza mapka. Do tego pomysłałam, że dodam flakonik z czerwonym 'trunkiem' z napisem 'Na miłość' (tak, tak podpatrzone na tym wątku ). Jednak zastanawia mnie jak to zapakować. Chciałabym, zrobić jakieś pudełeczko, które też mogloby się wydawać takei stare. Mogę liczyć na wasze pomysły? ;> Bo jakoś mi ich brakuje....

wymienię

wadercia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-18, 15:52   #238
etka15
Przyczajenie

Hej! Czytam tak czytam i pomysły wasze wyłapałam i napewno kiedys je wypróbuje xD Ale postanowiłam tez dac mój pomysł ;] Tzn. mojej mamy xD
Wziełam, poprosiłam tate zeby mi zrobil miotłe taka z gałęzi ( takie stare, jak kiedyś sie robiło) poprzypinałam do niej pelno kwiatków z muliny owinełam papierem ( takim do bukietow) i na to na sznureczkach przywiazałam 15 lizaków ( po obchodziła 15ste urodziny) razem wyszedł ładny bukiet a jej mama kaze jej teraz tym zamiatac podłogi w pokoju xDD wszyscy się usmali bo szłam z tym przez całe miasto i kazdy sie dość dziwnie patrzał ;]

Drugi pomysł to wziaść opakowanie po bombonierce i włożyć do niego malutkie karteczki np: "żyj chwilą" mocno pozaklejałam to taśmą ze musiała się męczyc z otwarciem ;p Mama powiedziała zebym zamiast tych karteczek powsadzała gówienka od królików ale zrezygnowałam xDDD

szkoda ze te zdięcia gdzies zapodziałam bo w rzeczywistosci to o wiele ładniej wyglada ;( Pozdraiwam ;*
Stary 2008-07-18, 16:53   #239
hollywood
Raczkowanie

Też dam swój pomysł, a co!

Niecały rok temu na urodziny mojego TŻ dłuugo się zastanawiałam co mam zrobić.
I wpadłam na pomysł, zresztą bardzo prosty... żeby napisać bajkę i ją zilustrować! Oczywiście bajkę o Nas i naszych przygodach (;
Tekst napisałam na komputerze, a ilustracje narysowałam na bloku technicznym. Potem wszytsko połączyłam... Prezent podobał się niezmiernie!
A ile przy tym śmiechu (;
hollywood jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-21, 08:10   #240
_agatka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wadercia Pokaż wiadomość
JejQ no ten wątek z nieba mi spadł!!
Z powodu nudnych wakacji postanowiłam od tak zrobić niespodzianke mojemu Tż i zrrobiłam mu mapke do mojego serca (podpatrzone w innym wątku). Wiecie taka stara popalona, niby zniszczona kartka i urocza mapka. Do tego pomysłałam, że dodam flakonik z czerwonym 'trunkiem' z napisem 'Na miłość' (tak, tak podpatrzone na tym wątku ). Jednak zastanawia mnie jak to zapakować. Chciałabym, zrobić jakieś pudełeczko, które też mogloby się wydawać takei stare. Mogę liczyć na wasze pomysły? ;> Bo jakoś mi ich brakuje....
a mozesz cos wiecej o tej mapie napisac, albo w jakim watku było to opisane?? albo zdjatko wkleic?? wielkie dzieki

nie pamietam czy juz tu pisałam o moim pomysle, jesli tak to sorki
w imieniny TZ pojechałam do niego autkiem i z obolałam minka powiedziałam ze cos sie zepsuło w bagazniku, wiec on szybko do bagaznika zobaczyc co sie stalo a tam bagaznik wyłożony czerwona bibuła i 3 pudełka - w jednym kartka z zyczeniami i kupony totolotka i rozne zdrapki na szczescie a w pozostałych pudełkach na wszelki wypadek karteczki szukaj dalej - podobało sie))) - mimo braku wygranej

Edytowane przez _agatka
Czas edycji: 2008-07-21 o 08:41
_agatka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości