Coraz mniej jest wśród nas brzuszków,naszych dzieci szukaj w wózku:) mamy XI-XII.2010 - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-11-23, 18:44   #211
kretencja
Zakorzenienie

Dot.: Coraz mniej jest wśród nas brzuszków,naszych dzieci szukaj w wózku:) mamy XI-XI

Donuś, nie wiem czy wprowadzać łatwy plan... Na razie nie czytałam go zbyt uważnie, ale ogólnie przejrzałam tę książkę i nie jestem zachwycona

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-23, 18:59   #212
kamafi
Raczkowanie

Dot.: Coraz mniej jest wśród nas brzuszków,naszych dzieci szukaj w wózku:) mamy XI-XI

Moze ta cisza przez zmiane pogody ktora sie szykuje....

ja mam dzis jakas depresje i ogolnie nic mi sie nie chce, leze przed kompem na lewym boku prawie caly dzien...

na dodatek mam wrazenie ze mi sie mala przekrecila, czkala zawsze z lewej strony a dzis z prawej...czy to mozliwe w 36tyg?

jeszcze kolezanka podeslala mi link na forum gdzie dziewczyny pisza o szpitalu w ktorym chce rodzic niezbyt pochlebne opinie i chyba tu jest "pies pogrzebany"...to mnie tak zdolowalo

sory ze marudze..
kamafi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-23, 19:01   #213
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
Hej

ja po wizycie i oczywiście na nic się nie zanosi
ale gina tekst mnie rozbroił mówię, że mogłoby sie trochę już rozkręcić, a on na to, że każdy by tak chciał sobie wcześniej urodzić, ale jest sposób, jak będzie pani już zmęczona i poczuje, że już chce rodzić to 2 łyżki oleju rycynowego i może się rozkręci ja w śmiech, a on, że tu nie ma co się śmiać i potwierdził, że jeśli macica nie będzie gotowa to tylko przeczyści czyli chyba nie ma co sie bać tylko drinkować
no i miałam usg - wyszło, że mała waży 2700 g i chyba coś z przpływami, bo kazał leżeć dużo na lewym boku
strzeliłabym sobie dzis takiego drinka ale.... mam stracha

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-23, 19:02   #214
kretencja
Zakorzenienie

Kamafi, ja też w jakimś marudnym nastroju
Jakoś się niepokoję sytuacją w Korei. Brzuch mi dziś ciąży, zresztą też mam wrażenie, że mały ułożył się w poprzek... Chciałabym juz go mieć przy sobie...

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-11-23, 19:15   #215
kliwia
Zakorzenienie

odebralam wyniki moczu.
Wszytsko w normie oprocz kilku rzeczy:
nabłonki plaskie pojedyncze
Leukocyty 1-3 w polu widzenia
Erytrocyty świeże pojedyncze
Szczawiany wapnia dość liczne [!!!!!]
Bakterie obecne
Liczne pasma śluzu

Jak myslicie czym te szczawiany wapnia wykurzyć? bo to klopot z nerkami jest :/
Jutro chyba do ginki zadzwonie Bo wizyta dopiero 6go grudnia.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-23, 19:19   #216
Artystka23
Dragonfly

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Kamafi, ja też w jakimś marudnym nastroju
Jakoś się niepokoję sytuacją w Korei. Brzuch mi dziś ciąży, zresztą też mam wrażenie, że mały ułożył się w poprzek... Chciałabym juz go mieć przy sobie...
Wlasnie tez mnie Korea niepokoi...naczytalam sie ostatnio o III wojnie swiatowej i mam stracha
Stary 2010-11-23, 19:21   #217
myszka_maj
Zakorzenienie

kurde .... moj olejek rycynowy przeterminował sie 3 lata temu

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-23, 19:26   #218
kretencja
Zakorzenienie

Artystka, te różne przepowiednie o III wojnie to bzdury moim zdaniem, ale tak czy owak nie jest to fajna sytuacja...

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-11-23, 19:27   #219
De28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
odebralam wyniki moczu.
Wszytsko w normie oprocz kilku rzeczy:
nabłonki plaskie pojedyncze
Leukocyty 1-3 w polu widzenia
Erytrocyty świeże pojedyncze
Szczawiany wapnia dość liczne [!!!!!]
Bakterie obecne
Liczne pasma śluzu

Jak myslicie czym te szczawiany wapnia wykurzyć? bo to klopot z nerkami jest :/
Jutro chyba do ginki zadzwonie Bo wizyta dopiero 6go grudnia.
Jesz duzo owocow i warzyw?Bo to tez moze byc od diety. Takze za malo plynow, brak ruchu jest przyczyna tworzenia sie zlogow.

Daniel

Christian

Edytowane przez De28
Czas edycji: 2010-11-23 o 19:34
De28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-23, 19:34   #220
mallinka
Zadomowienie

no rzeczywiście dziś cisza u nas...

też zaniepokoila mnie sytuacja w korei...ale tam od dawna jest konflikt i ważne że dziś sytuacja już została opanowana i wszyscy się skupili aby rozładować napięcie staram sie tym nie przejmować...

usta tez mam bardzo spierzchnięte-nigdy nie miałam z tym problemów

a "łatwy plan" będę próbować wprowadzić-z pewnymi modyfikacjami ale wiem że takie działanie-jak w zegarku bardzo dobrze wpływa na dzieci i daje im poczucie bezpieczeństwa najgorzej tylko jak coś zaczyna się sypac...

uciekam już dziś-jedziemy na zakupy
papa

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

mallinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-23, 19:53   #221
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
Ja tez mam stracha, ale ja bym pila rano. Musze byc wypoczeta do akcji
Cytat:
To w takim wypadku moze bedzie mial lepsze dzialanie
Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
pelnia Artysktka piła olej ze spritem by nie czuc jego okropnego smaku
Przeczytalam ze SPIRYTEM

Mialam trzecie KTG i pare skurczy a jeden mnie lekko bolal nawet to moze pomalutku cos sie rozkreca, ponadto mala caly dzien sie rusza i mam ciagle parcie na pecherz, siku mi sie co 15 minut chce przez te jej ruchy.. masakra!

Pelnia, Jagoda ma skurcze jakies czy cus, bierze ją a jednej dziewczynie wody odeszły

Klade sie, dobranoc i rozpakowujcie sie.. ja sobie poczekam

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-23, 20:06   #222
VictoriaK
Raczkowanie

De - właśnie dzisiaj wysępiłam u lekarki badanie na paciorkowca, wyniki za tydzień

Cytat:
Napisane przez pelnia1980 Pokaż wiadomość

TERMOMETR
np.
http://allegro.pl/termometr-elektron...315974335.html

lub taki:

http://allegro.pl/termometr-douszny-...319375673.html

osobiscie jestem za tymi co nie maja nakladek na uszko dodatkowych... akurat w braunie wszystkie typy je maja...

SZCZOTECZKA DO GLOWKI
na poczatku chodzi przede wszystkim o masowanie glowki wiec miekka i jesli czesze sie kilkanascie razy dziennie to nie powinno dojsc do lojotokowego zap. skory Tosiu mial miekka z Canpola
zas teraz tez chciaalm taka kupic i o dziwo mimo ze Canpol to traiam na te twardsza - nei ejstem zadowolona... dz. czesto majac juz sile w raczkach i mozliwosci przylozenia sobie do policzka lubia sie glaskac a ta twardsza juz nie ma takiej mozliwosci bo tylko skorke sobie podraznia... trudno wiec...
ale te twardsze miekna tez pod wplywem goracej wody
Dzięki Pelnia za porady. Już byłam na Baby ono zdecydowana, aż użyłam google i tam kiepskie opinie o nim. Natomiast tego Browna przyuważyłam dzisiaj na wizycie u lekarki na biurku Chyba się na to ostatecznie zdecyduje.. tylko ta końcówka jest dość gruba..yy... jak takie grube coś dorosłemu w ucho wsadzić? Nie mówiąc o niemowlaku
Stary 2010-11-23, 20:21   #223
niebieskaa
Rozeznanie

Cytat:
nieźle ciekawe jakie ma teraz działanie, lepiej nie sprawdzaj tylko odwiedź apteke

---
a mnie dzisiaj kłuje w kroku jakby w szyjce masakra nie lubię tych kłuć
tez bym juz chciała mieć Dzidziolka przy sobie, ale On chyba jeszcze nie gotowy

jak zawsze nie nadązam z czytaniem i pisaniem tak teraz tu rzeczywiscie cisza... niektóre sie wciely w kolejke ktore powinny byc sporo po mnie nie ładnie

Ale co ma powiedziec Anecka co nie?
pij ten olejek biegaj po schodach kurcze nie mam pomysłów, moze jednak masz zle wyliczony termin przez ta miesiączkę i Nina nie jest gotowa na wyjscie jeszcze
niebieskaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-23, 20:28   #224
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
taki to dopiero przeczyści:cojest :

kamafi, o każdym szpitalu znajdziesz i pozytywne i negatywne opinie. Gdybym ja się sugerowała opiniami w necie o moim szpitalu, to bym w ogóle nie brałą go pod uwagę. A moje znajome tam rodziły i zadowolone poza tym to szpital, który ma najlepszy sprzęt do ratowania niemowląt w regionie. A to dla mnie priorytet. A niektóre kobiety chyba myśla, że jadą do hotelu a nie do spzitala i stąd potem rozczarowanie. Poza tym jak ktoś nigdyw szpitalu nie był to nie ma wyobrażenia, jak tam jest. A ja już byłąmw tym szpitalu kilka razy, więc wiem mniej wiecej czego mogę się spodziewać

mnie dziś non stop głowa boli, czuję się poza tym jakby mnie przeziębienie chwytało nic mi się nie chcę chodzę półprzytomna po chacie

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-23, 20:45   #225
niebieskaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
taki to dopiero przeczyści:cojest :

mnie dziś non stop głowa boli, czuję się poza tym jakby mnie przeziębienie chwytało nic mi się nie chcę chodzę półprzytomna po chacie
taki smetny dzien dzisiaj, z resztą kolejny, pogoda nie nastraja, szaro buro, mnie tez gardło pobolewa troszku.

a jeszcze mam prace zaliczeniowe do napisania i napisałam 2, smieje sie ze Tymek wyjdzie dopiero jak napisze wszystkie

ide pomoć tż robić kolacje, zapiekanki z mozzarella
niebieskaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-23, 21:04   #226
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

ciekawe co z layla79?

dziewczynki cieszcie sie jeszcze swoim stanem o ile ja dalabym za przespana noc
irsin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-23, 21:16   #227
kularek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Witaj w klubie.Tez mam 18 kg.Bylam dzis na wizycie i zdebialam.2 kg w 2 tygodnie Ale u mnie to chyba woda, poniewaz puchne strasznie.Nogi po sciagnieciu skarpet mam jak baleron.
Ide poodkurzac. Zimno mi, to troche sie rozruszam.
Mialyscie te badanie na paciorkowca? Trzeba je robic?

mam nadzieję, że uda nam się to zgubić choć mi mogłoby zostać z 5 kg a tego badania nie miałam i już pewnie nie zdążę go zrobić

Cytat:
Napisane przez Priety Pokaż wiadomość
Kularek ja mam taki problem z tatą... On zawsze musi mieć wszystko "ekskluzywne" a mnie na takie prezenty nie stać
Kiedyś na święta zrobiłam mu komplet metodą decoupage:tacę, popielniczkę i deskę na notatki...
A co do drapania, to to jest masakra W nocy jest najgorzej i staram się powstrzymywać od drapania, bo ponoć się nie powinno, bo można wywołać skurcze, ale czasami się po prostu nie da inaczej
Ale najbardziej mnie wkurza właśnie takie gadanie "nie rób" "nie wolno"... Jakby ktoś był na naszym miejscu to ciekawe co sam by robił...

to moja teściowa też taka jest co by jej nie dał to i tak tego nie używa tylko wrzuca do szafy czasem nawet z pudełka nie wyjmie :/ i z nią mam zawsze problem -choć teraz już mniej się tym przejmuję bo wiem, że i tak jej się nie spodoba tylko ona jest jeszcze taka, że kupuje coś co zupełnie nie jest jej potrzebne ale jak jest promocja to bierze no bo może jednak kiedyś się przyda

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
w mojej rodzinie na szczęście nie patrzy się ile prezent kosztuje, wazne, by każdy nawet najmniejszy drobiazg zapakować, bo frajda jest z wręczania prezentów i rozpakowywania tylko, że nikt nie mówi, co by chcial dostac, a to utrudnia wymyślanie prezentów
w mojej też nie bo mój tata to nawet z nowych skarpetek się cieszy i też uwielbiamy to rozpakowywanie przy choince jak wszyscy są razem i cieszą się z wszystkiego -ale nie robimy drogich prezentów

ja mam zawsze problem z moim chrzesnym -bo on zawsze mói, że to już ostatni prezent dla mnie a i tak zawsze coś kupuje i to są prezenty np. za 500 zł -nie cierpię dostawać takie drogie rzeczy -zresztą nie znam się na tych wszystkich firmach i nigdy nie zwracałam na to uwagi i czasem przez przypadek od kogoś dowiaduje się, ze to coś jest takie drogie :/ i potem mam problem co kupić

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

denerwuje się jutrzejszą wizytą w szpitalu :/ coraz bardziej
wszystko juz spakowałam i czekam bo ze spaniem to pewnie będzie problem, jeszcze tż pojechał właśnie na noc
a jutro wyjeżdżamy tak przed 8 bo na 9 mamy być w szpitalu

jeszcze przed kilkoma godzinami byłam pewna, że mnie wypuszczą do domku i będę dalej czekać ale jak myślę o tych wymiotach to już pewność mija a w dodatku jak się goliłam to patrzę sobie na pipsi w lusterku a tam coś dziwnego znaczy kiedyś nie było widać nic no że ciągnie się dalej a teraz widać takie "coś" jakby zaraz się kończyła -nie wiem jak to wytłumaczyć i się wystraszyłam -tż też bo mieliśmy się kochać ale stchórzył bo powiedział, że się boi o dzidzię i jeszcze jedzie na noc
kularek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-23, 21:17   #228
Artystka23
Dragonfly

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
Ja tez mam stracha, ale ja bym pila rano. Musze byc wypoczeta do akcji

To w takim wypadku moze bedzie mial lepsze dzialanie

Przeczytalam ze SPIRYTEM

Mialam trzecie KTG i pare skurczy a jeden mnie lekko bolal nawet to moze pomalutku cos sie rozkreca, ponadto mala caly dzien sie rusza i mam ciagle parcie na pecherz, siku mi sie co 15 minut chce przez te jej ruchy.. masakra!

Pelnia, Jagoda ma skurcze jakies czy cus, bierze ją a jednej dziewczynie wody odeszły

Klade sie, dobranoc i rozpakowujcie sie.. ja sobie poczekam
Anecka,glodnemu chleb na mysli

Olejek przeterminowany trzy lata-mega piorunujacy efekt,ale ja bym takiego nie pila bo bym chyba tydzien w wc kwitla

Szpital w Gdyni podobno sie ostatnio porawil jesli chodzi o porodowke,ale dwie znajome tam rodzily i strasznie narzekaly-dzieki KarolinaB,popelnilabym blad gdybym sie nie zdecydowala na Wejherowo
Stary 2010-11-23, 21:23   #229
De28
Wtajemniczenie

U mnie za badanie na paciorkowca sie placi, wiec dlatego pytam Ide spac, jestem padnieta.

Daniel

Christian

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-23, 21:29   #230
kliwia
Zakorzenienie

De no warzyw i owocow jem tyle samo ciagle heh. nie ma tego wiele mysle.
CHyba bardziej mniej pije

No to jutro wiecej wody i herbatki z zurawiny
Stary 2010-11-23, 21:31   #231
Sophie84
Raczkowanie

GG do Sophie84

Cytat:
ja tak samo kurcze już któryś raz o tym myślę i piszę, ale strach mnie powstrzymuje przed wypiciem
a mówiłam Wam co mi polecała jedna położna żeby wywołać skurcze? seks co 3h i masaż sutków laktatorem co 2h...wczoraj dostałam laktator i właśnie przed chwilą spróbowałam tego masażu...brrrr jak nieprzyjemnie...aż mnie skręcało..ja to w ogóle mam jakieś przewrażliwione te sutki chyba i się zastanawiam jak to z karmieniem będzie
a tak poza tym to znowu dziś byłam na długim spacerku, pobiegałam po schodach, wylegiwałam się w gorącej kąpieli, teraz ten masaż i...może coś się w nocy rozkręci heh chociaż już nadzieję straciłam, że samo się zacznie i coraz bardziej panikuję na myśl o wywoływaniu porodu w szpitalu..

ciekawe co tam z Paulinką...może już urodziła
Stary 2010-11-23, 21:33   #232
De28
Wtajemniczenie

Mam doswiadczenie u kotow Moja Maja ma kamienie i bardzo wazna jest dieta i duuuzo picia a takze ruch.

Daniel

Christian
Stary 2010-11-23, 22:27   #233
gimikis
Rozeznanie

A ja dzisiaj znowu się poryczałam. Z dobre pół godziny wyłam. Przytłacza mnie to wszystko. na dodatek TZta całymi dniami nie am w domu wróci o 16 z pracy zje obiad i leci do garażu coś tam majsterkować i wraca około 21 a ja ciągle sama w tych czterech ścianach. A przy okazji jak dzwoniła moja mama to nie wytrzymałam i powiedziałam to i owo na temat ciągłego pytania się jak się czuje i żebym szła na długi spacer. I zapadła taka niezreczna cisza ale powiedziałąm zeby sie na mnie nie obrażała bo jestem tym wszystkim już zmęczona i zakończyłyśmy rozmowę.
Sorki że tak smęcę ale muszę się komuś wyżalić.
Lecę do wyrka, może uda mi się zasnąć a jak nie to pójdę na tv.
Dobranoc mamuśki i oby któraś się rozpakowała dzisiejszej nocy

Razem: 12.08.2003
Zaręczeni: 12.12.2007
Ślub: 12.09.2009

gimikis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-23, 22:45   #234
M25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
ciekawe co z layla79?

dziewczynki cieszcie sie jeszcze swoim stanem o ile ja dalabym za przespana noc

Irsin a jeszcze nie dawno nie mogłaś się doczekać

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

Cytat:
Napisane przez pelnia1980 Pokaż wiadomość
my robimy kalendarze ze zdjeciami maluchow
Masz jakis konkretny wzór ?
Stary 2010-11-23, 22:53   #235
lisek15
Zakorzenienie

Witam wszystkie

Na pewno przez ten czas jak byłam w szpitalu pojawiły się nowe mamuśki, więc GRATULUJĘ

My dopiero dzisiaj wyszliśmy ze szpitala, bo Olek w druiej dobie dostał żółtaczki. Nie chcieli nas wypuścić od piątku. Dzisiaj się udało.
Postaram się jutro wejść

Miłego wieczoru
DOBRANOC.

skalpel:4
skalpel 2:1
kiler:1
biegi;1
siłownia:4
boczki:4

Odchudzanko
70,2 - Cel I (67 ) 65,7 - Cel II (63) - Cel III (60) - Cel IV (58)
Kiedy to będzie??
lisek15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-23, 22:57   #236
VictoriaK
Raczkowanie

My mieliśmy z Kruszonką dziś sesję plenerową wykonaną przez TZta. To już chyba ostatnie ujęcia ciążowe

ps 3 fotka jest na styl "ciążowy"
Stary 2010-11-23, 23:08   #237
VictoriaK
Raczkowanie

.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-23, 23:11   #238
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980

ja sie zle czuje dzis :/ nerwowa jestem na maxa wiec nie podhodzilam od poludnia do kompa...
nawet Tosiek wyprowadzal mnie z rownowagi i krzyczalam ehhh
tz wreszcie pochowal swoje papierzyska wiec w koncu porzadek na biurku
cisnienie mam 90-50 masakrycznie sie czuje, boli mnie zoladek jestem ospala i kluje mnie w piersiach - klatka piersiowa :/

M25 z allegro kupujemy - wpisalismy kalendarz ze zdjęciami i wyskoczyło multum, jedni mają więcej ramek inni mniej...

ANECKA ooo no to cos moze sie u Jagodki rozkreci biedna juz psych, nie wytrzymywala... oby
a ty czekaj na mnie hehehe dzis zobaczylam swoja karte ciazowa od Malk. hihi on mi wyznaczyl termin na 11 listopada - wiec siedzialabym z toba ten dluuuugi czas jakbym od niego nie przeszla do innego gina... szok!

VICTORIA - matko jaki ty masz maly brzusio hehe - ja musze sobie jutro z tz zrobic moze sie uda bo szkoda tych chwil utracic a moze i Tosiu nam potowarzyszy - juz tak fajnie mowi Gześ hihi
a Braun wlasnie specjalnie ma takie koncowki by za gleboko nie wsadzic i nie uszkodzic ja tez bym go kupila moj tz bardzo za nim jest wlasnie ale! ja sie juz zamartwiam ze za 4-5 lat nie bede mogla koncowek nigdzie zakupic bo zmienia model i beda juz inne i tylko z czolowego bede korzystac anajlepiej w uszku wlasnie... hmmm

ANECKA duzo was tam teraz?? jak sie zwolni miejsce daj cynk - ja sie szykuje na czw - pt
pelnia1980 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-24, 05:44   #239
kularek
Zadomowienie

cześć :0)
nie mogę spać wstałam przed 4 i nic, chyba pójdę się wykąpać

a wczoraj wieczorem odszedł mi znowu czop tym razem było tego troszkę więcej niż za pierwszym razem ale też całkiem bezbarwne
kularek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-24, 06:21   #240
kliwia
Zakorzenienie

cala noc mi sie brzusio spinal, o 2 drugiej wstalam siku ale na szczescie zasnelam, ale czuje sie zmeczona tym spinaniem.

viktoria fotka z kolem ratunkowym wypas

gimikis chodz do mnie na kawke i spacerek A nie masz na prawde do kogo isc na godzine dwie?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości