|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
u mnie ziiiiiiiima. A ja tylko botki mam. Wszystkie kozaki w tym roku zamszowe
![]() ![]() Cytat:
![]() ale mysle, ze gdyby podjechal po Ciebie, tam pod busa, bylo by ok. polowa drogi. moze to ja mam jakies zakrzywienie ![]() Cytat:
![]() ide dzisiaj na urodziny, niby ma byc jedzenie ale pewnie srednio, dla 15-20 osob. Lubisz gotowac? ![]() Cytat:
![]() brrr sobotnie sprzatanie. lubie sprzatac w swoim rytmie, kiedy mam na to ochote, a nie z przymusu - bo dzisiaj sobota. jeszcze denerwujacy brat ktory wszystko brudzi i siedzi i denerwuje ![]() wkurzam sie od rana, ale za godzine bede sama i ![]()
![]() |
#212 |
Rozeznanie
|
Ja uwielbiam gotować codziennie coś szperam w necie i szukam inspiracji potem mysle jak by to zrobic zeby nie stracilo smaku a było mniej kaloryczne. Pałeczke do gotowania przejelam od rodziny od strony tatusia mojego tam wszyscy kucharzą, razem z moja ciocia czesto jezdze i organizujemy wesela ladnie mozna na tym zarobic. No i przydaje sie taka rodzinka bo owa ciocia wlasnie bedzie mi gotowac na weselichu w ramach prezentu wiec wesele mam totalnie po kosztach. Poza tym nie wyobrażam sobie zeby na moim weselu gotowal ktos inny
![]() Ostatnio gotowałam dla brata na pępkowe też była super wyżerka i impreza sie zawsze udaje jak goscie nie glodni ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
adusia, jak Twoje posty smakowicie brzmią
![]() ![]() aż trudno uwierzyć, że dietetyczne. Agnes, a jak Twoja praca w RI? Ja nie ide dzisiaj nigdzie i trochę mnie to dołuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No jakoś mi nie wychodzi to odchudzanie... ![]() ![]() To bardzo fajna zmiana od 6-14 ja tak miałam mniej więcej i było fajnie ![]() Ania, oj to zazdroszczę Milki i nimfomańskiego wieczoru ![]() ![]() Ten Twój TŻ to jakiś burak jest ![]() ![]() Dimiti, masz rację, ale ja się już będę zdrowo odchudzać. No śniadanie na pewno będzie np. chlebek wasa z czymś tam, 2 śn owoc. Obiad normalny tylko np bez ziemniaków, albo po prostu mniejszy na kolację jajko na miękko, lub jog nat. Dużo wody itd. BŚ, jedz więcej... ja teraz jak odkurzacz pochłaniam, ale tylko o środy ![]() ![]() ![]() ![]() Adusia, no to miło słyszeć, że nie masz kompleksów. Ja mam straszne, nic mi się w sobie nie podoba ![]() Też zazdroszczę talentu ![]() Ewelka, no masz rację. Spróbuję zdrowiej się odchudzać i codziennie 1h jeździć na rowerku. Ja lubię i narty i łyżwy ![]() Milusia, ja Cię rozumiem, jak bym schudła tyle kg też bym się pilnowała, ale też nie przesadzała ![]() Plany na ostatki? pfff siedzenie przed kompem, oglądanie filmów, wizaż i nauka. Coś muszę robić żeby nie zwariować od tej zasranej samotności. Psyhe, następny burak ![]() ![]() Winyl, ale się zajarałaś dietką ![]() Moja mama też jest nauczycielką ![]() Co do zimy to lubię ![]() ![]() Ostatnio kombinuję co tu zrobić, żeby oszczędzać... ja muszę sobie wszystko kupić od staników po buty, bo takie u mnie braki :/ z pół roku nie kupowałam "bo na diecie jestem" do stycznia chciałam poczekać, ale spodnie i tak mają zdrożeć, więc z tym nie będę czekać ![]()
![]() |
#216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chlebek wasa nie jest wbrew pozorom taki super na diete, lepiej zjeść porządne 2 kromki jakiegoś razowca albo jakiegos ciemnego chlebka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
dlaczego?
#218 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam dokładnie to samo. Jak śpie po 8 godzin, to czuje się bardziej wypoczęta i taka pełna energii, a jak śpie po 10 godzin (szczególnie w niedziele ![]() Oj tak zdrowe jedzenie górą ![]() ![]() U mnie śniegu jest może 0,5 cm haha Angole oczywiście już panike robią. Idioci. W zeszłym roku jak spadł śnieg ( może z 2cm ) to szkoły pozamykane, do pracy nie można było dojechać, na rondach same stłuczki. Oni to są dziwni czasem ![]() Adusia - ale mi narobiłaś smaka! aaaaaa ![]() BŚ - moja praca w RI zacznie sie dopiero od pon. Zniżki może i będa, ale ja nie przepadam za tym sklepem ![]() ![]() I nie jedz już więcej pączków ![]() ![]() ahhh zapomniałam Wam powiedzieć najważniejszego - dziś na wadze 54 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a no i dzisiaj kupiłam płatki fitness, zjadłam mała miseczke i do tego kanapki dwie z szynka, białym serem, ogórkiem i rzodkiewką. o! Cindy - No to super ![]() ![]()
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
eh mam nadzieję.
No to oszczędzajcie ![]()
#220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() pyszna zapiekanke robisz ![]() ![]()
![]() |
#221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#222 |
Przyczajenie
|
pozwolicie ze sie przyłącze do dyskusji... bo dlaczego uważasz ze faceci są porąbani i wrzucasz wszystkich do jednego worka?
nie raz jak widziałam zachowanie moich koleżanek, to aż było mi wstyd ze jestem dziewczyną ![]() ja chłopaka troche rozumiem i jak napisała Ewelka on musi po ciebie przyjechać 50km razem pojedziecie do niego 50km, później musi cię odwieźć 50km i wrócić do domu 50km razem 200km. nie moge wiecej napisać bo nie wiem ile sie znają i jakie są miedzy nimi relacje. na koniec powiem ze ja odwrotnie jak Cindy90 wiem po co są chłopcy i do czego są potrzebni ![]() Edytowane przez chippe Czas edycji: 2010-11-27 o 14:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
|
Wasa jest wysokoprzetworzonym produktem, wiec niezbyt zdrowym. nie mozna patrzec tylko na wartosc kaloryczną produktów, trzeba też zwracać uwagę na ich wartosciowosc ![]() poza tym ile trzeba tego zjesc zeby sie najesc :P Edytowane przez 69love69 Czas edycji: 2010-11-27 o 15:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Przyczajenie
|
a co do trzymania diety to niestety od paru miesiecy nie chce mi sie i zajadam sie wszystkim, co nie jest za dobre dla mojego samopoczucia i odbicia w lustrze
![]() mam nadzieje ze dzieki wam troche sie zmobilizuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba cos zle zacytowalas, bo to nie ja pisalam :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
Przyczajenie
|
ups.. masz racje i przepraszam
![]() juz poprawiam ![]() jeszcze raz sorki ![]() dawno mnie nie było na forum i to dlatego ![]() Edytowane przez chippe Czas edycji: 2010-11-27 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chyba zaczne pic siemie lniane, ma duzo blonnika a mi sie przyda ![]() ![]()
![]() |
#228 |
Przyczajenie
|
siemie lniane jest bardzo zdrowe... zawiera duzo błonnika i kwasy omega 3
![]() trzeba zmielic w młynku, wsypac dwie łyżeczki i zalac gorącą woda... zatkać nos i przełknąć ![]() można to jakos przeżyć nie az takie straszne ![]() niestety w przyrodzie zawsze co jest zdrowe z reguły jest niesmaczne ![]() Edytowane przez chippe Czas edycji: 2010-11-27 o 15:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
Cindy90, wasa jest przetworzona no i faktycznie mało pożywna. W tym wątku dziewczyny o tym piszą (akurat na przykładzie Sonko) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=481589
agnesuk Bo to zależy od tego w której fazie snu sie obudzisz, możesz być rześka po 6 godzinach snu i padnięta po 10 ![]() ![]() Pączki sie nie powtórzą ![]() I gratuluję zgubionego kilograma ![]() chippe, chyba źle nas zrozumiałaś! ![]() ![]() A psyhe mówiła o konkretnym zachowaniu, z którym chciała sobie poradzić. Twoje uwagi chyba nie były potrzebne, no i zapewniamy Cię, że też wiemy po co są chłopcy i naprawdę nie musisz się o nasze podejście i edukacje martwić. ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#230 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() powiem tak, zalałam tym jogurtem i wyszło niezłe ![]() ![]() zjadłam mały talerzyk zapiekanki popiłam soczkiem i idę trochę poleżeć, bo plecy mi odpadaja... może jakiś film obejrze i poczekam na TŻa, bo prace kończy o 18. BŚ - parówki - ja też sobie lubię czasem zjeść. Najbardziej lubie takie małe - Bobaski chyba ![]() dziękuje ![]() ![]()
![]() |
#231 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym ona tylko pozornie ma mniej kalori, w 100g ma ok. 350kcal, zaden chleb tyle nie ma:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
ja pamietam, ze moja kolezanka sie zajadala tak waza wlasnie
![]() tylko waza, jablka i goracy kubek ![]()
![]() |
#233 |
Rozeznanie
|
Hej wam ;**
Ostatniio sobie to wszystko co mi napsiałyście przemyślałam dokladnie i zaczełam od nowa diete , jem 5razy dziennie z tego 3 razy albo owoc albo warzywo , śniadanie w szkole i obiad w domu nawet dziś zjadłam mega duza bombe kaloryczna na obiad , ale nie jest mi z tym źle bo wiem że miałyście racje i lepiej dłuzej czekać na efekty niż drastycznie zniszczyć sobie ciało ![]() Dziękuje Wam za to ;**
![]() |
#234 |
Przyczajenie
|
bita smietana ja ten post napisałam jako odpowiedz do konkretnego sformułowania i konkretnej osoby, i nie was zle zrozumiałam tylko jedną osobe Cindy90 i chyba nie mozna tego źle zrozumiec , "Psyhe, następny burak faceci są porabani, po co nam oni " przyznasz chyba racje ze to dosc ostre sformułowanie z racji ze nie znamy kompletnie żadnych konkretów tej sprawy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
no to super, ze sie nad tym wszystkim zastanowilas i zrozumialas, ze nie chcemy zle
![]() na pewno kg beda spadac ![]() ![]()
![]() |
#236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Wtajemniczenie
|
Lolilteczka - super! trzymaj tak dalej
![]() a co to za bomba kaloryczna ;>
#239 |
Przyczajenie
|
ale tez niepotrzebna cała ta dyskusja dopóki psyche666 nie powie wiecej szczegółów
![]() do loliteczka235 na owocach sie nie chudnie, zawierają one sporą ilosc cukrów prostych czyli fruktoze. zastąp je warzywami i bedzie duzo lepiej bo mają błonnik (brokuły, kalafior) i wiecej witamin niż owoce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
loliteczka235 to fantastycznie, mam nadzieję, że pierwsze efekty będą już wkrótce!
![]() chippe, szczerze mówiąc znając przejścia i sytuację Cindy ani trochę nie dziwię się temu, że ma takie podejście i myślę, że Psyhe też zrozumiała to przez taki właśnie pryzmat. Przepraszam, może faktycznie trochę za ostro zareagowałam na to co napisałaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:23.