![]() |
#211 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie od 28.12, zapraszam! Bądźmy zgrabne do wiosny!!
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#212 |
Raczkowanie
|
cały dzień dieta a przed chwila zjadłam kawał ciasta, jestem na siebie zła ja nie wiem co
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#213 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() U mnie dziewczynki impreza fajna, jednak dzis boli mnie ząb - wyżyna się ósemka i w dodatku sie przeziebiłam. Diety brak, ruchu też. zaczne od jutra. Eh znowu ten odjutronizm....
![]() |
![]() |
#214 |
Raczkowanie
|
Jejku dziewczyny jakiego mam lenia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Rozeznanie
|
A ja dziś bez grzeszków
![]() Jestem z siebie dumna, ale jak pisałam kiedyś mam bardzo silną wolę ![]() ![]() Zmobilizowałam się- ponad godzinka na rowerku i za chwilę 3 dzień weidera.
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
ja dzis srednio dietetycznie jutro też się tak nie zapowiada ale ważylamsie teraz i waga 55 kg wiec i tak schudłam..
oprocz 12 dnia a6w zrobilam 1/3 serii dodatkowo a6w i po 30 brzuszkow skosnych |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Raczkowanie
|
gumiak przykra sprawa...
![]() u mnie nie było wiele grzechów ale dzis cwiczenia bardzo kiepskie, bo jestem u mamy, ---------- Dopisano o 01:15 ---------- Poprzedni post napisano o 01:00 ---------- [/COLOR]ktoś tu chyba cos pisał o vibroaction? to ten pas? a dobre to jest? myślałam o abgymnicu ale to jednak niemały wydatek(200-300zł) a nie wiem czy warto....
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aga8603 Czas edycji: 2013-05-24 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
kochane te pasy to pic na wodę...
ja dziś 13 dzień a6w zaliczony. na sniadanku była kasza manna na mleku kubek i teraz pije kawkę z mlekiem bez cukru. więc trzymam się. na obiad będzie mięsko z kurczaka ale ja poprosiłam o ugotowane skoro mam jeść z ziemniakami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Rozeznanie
|
Jeśli chodzi o Vibroaction (mam i używam) to na pewno ujędrnia skórę. Pas + ćwiczenia+ dieta=brak cellulitu ( a kiedyś miałam dosyć widoczny).
Jeśli chodzi o jego właściwości odchudzające, to niestety nie działa.
![]() |
#220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Rozeznanie
|
Hej dziweczynki,na początek szcześcia w nowym roku.Ja niestety nie mam sie czym pochwalic(jesli chodzi o te 2 dni)od dziś znowu jem ladnie,ale jeszcze odczuwam skutki tego co zjadlam i wypilam.Postanowienie noworoczne nr.1 to wrocic do swojej wagi i unormowac diete.Mam nadzieje,że w ciagu 4 tyg uda mi sie schudnac 4 kg.
Mam w planach ważyc się i meirzyc raz w tyg,żeby widziec skutki tygodniowej pracy. Gratuluje wszystkim silnej woli i sukcesów dietowych ![]()
![]() |
#222 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny!
![]() ![]() a co do vibroaction to dostałam go od mojej siostry i stosuję głównie po ćwiczeniach.... ujędrnia skórę i pomaga (przynajmniej mi) na boczki.... Ale wiadomo, że ćwiczenia to podstawa samo vibroaction nie wiele pomoże ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny.. wczoraj u mnie kolacji nie było.. za to o 22 wzięło mnie na kawałek sernika, a o 1 na 4 ciastka korzenne.
![]() Poszłam spać o 3. Dziś wstałam o 13.. Z tragiczną myślą, że muszę wkońcu wejść na tę wagę. ![]() Patrzę na tą wagę... tatatataa chwila grozy jak z najstraszniejszego horroru. Myślę sobię "A co mi tam.. najwyżej przytyje te 2 kg" ![]() Wchodzę.. Serce przyspiesza ![]() Nie patrzę w dół.. Waga elektroniczna ustala dokładną masę Miga, że waga znajduje się już na wyświetlaczu ![]() Spoglądam w dół jednym okiem... ![]() I co wiedze?? 80.4 ![]() Nie przytyłam, a wręcz schudłam. Co prawda 0.4 kg ale na tyle łakoci ile zjadłam to CUD!! ![]() A jak u was z dietą laseczki? PS. U mnie dziś 5 dzień a6w ![]()
![]() ![]() 73...72...71...70...69 ![]() Za mną 3.7 kg pozostało (cel 1) 6.7 kg pozostało (cel 2) 4 kg łącznie zostało 10.7 kg Edytowane przez MsAguHxD Czas edycji: 2011-01-02 o 13:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 | |
Rozeznanie
|
Gratuluję dziewczynku utraty wagi.Ja nie odważę się wejsc na wagę.zważę się w przyszly poniedziałek dopiero,w sumie ciekawe czy wytrzymam
![]() ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
Przestudiowałam tą diete,którą mi wysłałaś i jestem zdecydowana spróbowac ![]()
![]() |
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
tez wejdę dopiero w przyszłym tygodniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Rozeznanie
|
Kurcze zastanawiam się nad ta dietą Dunkana,co o tym myslicie.Znam wiele osób ,ktore na niej były i są zadowolone.Tylko ten brak owoców mnie martwi.
![]() |
#227 |
Rozeznanie
|
Byłam na dukanie tylko 8 dni. Ja za to słyszałam wiele negatywnych opinii na temat tej diety, mogą być na niej tylko zdrowe osoby. Kilka osób z mojego otoczenia stosowało dukana i wszystkie dopadł efekt jojo.
![]() |
#228 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiem ,że trzeba byc calkiem zdrowym na tej diecie.efekt jojo dopada wiele osob bo cieżko jest wyjśc w prawidlowy sposob z tej diety.Chyba jednak się odważe,raz probowałam,ale rozchorowaałam się i bardzo mi sie chcialo owocow i koniec był diety Dukana. Jeszcze dziś o tym poczytam i postanowie. w ogóle to zawsze bylam przeciwnikiem takich diet.Uważalam,że to diety dla desperetów,czyżbym już była w tej grupie ![]()
![]() |
![]() |
#229 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Chciałabym się zapytać, jakiego jesteś wzrostu, że dążysz do takiej wagi? ![]() Ja mam niecałe 56 kg i 162 wzrostu, a chcę dobić do 48 kg. Niestety, jestem grubej kości i ważąc tyle będę wyglądać w miarę szczupło (mam nadzieję ![]() Dziś bez grzechów i a6w 4 dzień zaliczony ![]()
![]() |
![]() |
#230 |
Raczkowanie
|
witajcie
![]() dziś fatalnie się czuję...rano wmusiłam w siebie 3 pierogi ruskie, później zjadłam 2 miski barszczu czerwonego z uszkami, sałatkę śledziową, jabłko i troszkę płatków na sucho i orzeszków ziemnych. tylko 50 brzuszków, więcej nie jestem w stanie Jutro zaczyna się już nauka, więc będę tu wchodzić w miarę możliwości ![]() powodzenia ![]()
![]() |
#231 |
Przyczajenie
|
Rezygnacja i wielki powrót. :)
Witam wszystkie wizażystki ponownie.
Ostatnim czasem napisałam, że zamierzam się odchudzić o średnio 20kilogramów, jest to dużo, ale żyję w przekonaniu, że jak się ma nadwagę- łatwiej chudnąć. Zrezygnowałam, bo stwierdziłam, że nie ma sensu przed Sylwestrem się katować, skoro na Sylwestra nie dość, że dużo się zje, to na dodatek wypije, wszystko to daje mieszankę wybuchową. Od jutra wielki powrót do szkoły. Kiedy ma się zajętego pół dnia łatwiej jest zapomnieć o jedzeniu. Od jutra zaczynam, ruszam pełną parą. Zamierzam jeść cztery posiłki, o regularnych porach, ewentualnie obiad o trochę zróżnicowanej porze- 15, czasami 15.30 (zależy od planu dnia). Do tego zobowiązuje się ćwiczyć na każdym WF, 3 razy w tygodniu. Do tego basen, dwa razy w tygodniu po godzinie. Chudnijmy zdrowo! Powodzenia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rezygnacja i wielki powrót. :)
Ja na dukanie byłam dwa tygodnie, schudłam dwa kilo. Te dwa kilo nie powracały... do Świąt. Mój kolega za to schudł na niej prawie 17 kilo i nic nie wraca. W ogole stwierdzam, ze faceci po pierwsze - lepiej ja znoszi i po drugie - lepiej na niej chudną. Takie moje spostrzeżenia. Poza tym co do efektu jojo, to uważam, ze najbardziej dopada on osób, które szybko przybrały na wadze i szybko schudły, natomiast zrzucone kilogramy wolniej wracają, gdy ktoś przybierał na wadze stopniowo, latami, po troszku. Gdy taka osoba schudnie, to naprawdę kilogramy tak szybko nie wracają. Mówię o sobie i moich doświadczeniach, ale moze macie inne zdanie. Chce dodać, ze to logiczne, ze jojo dopada kogoś kto jest na diecie, a potem wraca całkowicie do dawnych starych nawyków. Tak się po prostu nie da.
Ja dziś srendnio dietetycznie. Wszystko przez TŻ. wole sie odchudzać jak go nie ma w domu, bo inacej jem razem z nim, a on je co chce i kiedy chce, a wyglada jak patyczak. Eh...
![]() |
#233 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rezygnacja i wielki powrót. :)
hej dzięwczęta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a oto link: http://www.youtube.com/watch?v=qxlOh...eature=related
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 |
Raczkowanie
|
o kurcze przed chwila zjadłam średnią paczkę chipsów;/ i na dodatek 2 kawałki chleba(na swoje usprawiedliwienie napisze ze takie najmniejsze w bochenku);/
czuję się teraz taka gruba;/ z tego poczucia winy zrobiłam 410 brzuszków i 1.5 godziny vibroaction ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Raczkowanie
|
![]()
![]() |
#236 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ojj na Dukanie nie powinno sie mieć efektu JOJO, bo to nie dieta, a sposób odżywiania, jeśli się dobrze go prowadzi to podobno nic nie wzrasta ;] Ja sama myślałam, że może bym wróciła na tę dietę ale wolę MŻ
![]() |
![]() |
#237 |
Raczkowanie
|
Okazało się, że straty nie są aż tak kosmiczne i wszystko wygląda trochę mniej strasznie niż kilka dni temu
![]() Za to schudłam ![]() ![]() Dziś tylko brzuszki, jutro pójdę na jakąś jogę czy coś ![]()
![]() |
#238 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle to postanowiłam,od dziś jestem na diecie proteinowej.Miałam jakąś dziwna noc,wstałam o 4 o 5 byłam juz na nogach i przejechałam 40min rowerkiem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ---------- Cytat:
Moi znajomi także schudli na tej diecie po kilkanaście kg i w sumie jak na razie nic im nie wróciło.Myślę,że jak ktoś lubi jeść i nie jadł długo czegoś tam np. sałatki z ziemniaków i różnych węgli innych pustych to po prostu jak sobie pozwoli to może pójść lawina i będzie skok wagi.Moja kumpela tak miała ,pozwoliła sobie w sylwa na coś i poszła lawina.Nie wiem dziewczynki jak to będzie ze mną,wiem ze źle mi z tą waga,a inne metody się nie sprawdzały,bo ja też lawinowo działam.jak sobie pozwolę na 1 ciastko to potem na kolejne i robi się tego całe mnóstwo ![]() W ogóle to mam taki plan,że dziś zrobię sobie fotki i będę monitorować co się dzieje z moim ciałem optycznie,wagowo i cm,zrobię też badania krwi.Nom i będę się meldować co i jak,może i w waszej drodze do szczupłej sylwetki to pomoże. Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#239 |
Raczkowanie
|
A umnie średnio jako tako.
Waga nie zmieniła wagi od sylwestra chociaż jadłam dużo, bo pizzę, paróweczki z serem w naleśniku, chipsy, orzeszki i inne przekąski, ale od dzisiaj to już wzięłam się ostro. Na śniadanko 3 kromki wasy z chudym serkiem, niedługo jakiegoś owoca zjem, na obiadek pierś z kurczaka gotowana z warzywami na parze, a na kolację może jakiś jogurt wpadnie. Czytałam sporo o dietach Dukana i Montignaca, niby ludzie chwalą, ale ja się jakoś przekonać nie mogę. W przykładowych jadłospisach są rzeczy, których ja nie lubię i za nic się nie przemogę, np. soczewica - bleeee. Będę korzystała z przykładowych przepisów diet 1000 i 1200 kcal i do tego orbitrek, zobaczymy co wyjdzie na razie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Raczkowanie
|
ja 8 minut buns konczę juz bez wywieszonego jezora, wiec poprawa kondycji jest. No brzuszek już nie jest taki balonowaty wiec jest motywacja do dalszych ćwiczeń i diety.
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aga8603 Czas edycji: 2013-05-24 o 18:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:49.