Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III - IV - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł następnego wątku??
Nasz autobus na porodówkę gna, wypatrujemy go każdego dnia, mamy III-IV 4 7,02%
Autobus na przystanku staje, codziennie któraś z nas mamą zostaje, mamy III-IV 5 8,77%
Autobus na porodówce staje, codziennie któraś z nas mamą zostaje, mamy III-IV 3 5,26%
Autobus do porodu gna, przybywają dzieciaczki każdego dnia, mamy III-IV 0 0%
Autobus do porodu gna, dzieciaczki rodzą się każdego dnia, mamy III-IV 13 22,81%
Nasz autobus gna do przodu coraz bliżej czas porodu, mamy III-IV 32 56,14%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-18, 16:47   #211
wikakika
Rozeznanie

Dot.: Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III

Cytat:
Napisane przez niutka1 Pokaż wiadomość
ha, ha, ha, własnie, bo te co naprawdę są blisko to nie przesiadują pewnie tyle na forum i nie podniecają się jak my tylko naprawdę rodzą
Albo niektore jeszcze pracuja

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
Szpitalna atmosfera,historie i to czego się naoglądałam nie wpłynęło na mnie pozytywnie.Dostałam jakiegos ataku paniki-zaczęłam bać się wszystkiego-porodu,tego jak dam sobie rade z Mała,karmienia i w ogóle teogo jak będzie wyglądało moje nowe życie.
Coralady, ja tez zalapalam jakiegos stresaTeraz jak tylko mysle o porodzie to sie boje i zamartwiam czy sobie dam rade...jeszcze kilka tygodni temu tak nie myslalam

Cytat:
Napisane przez kolba Pokaż wiadomość
Dziękuję Wam za same pozytywne reakcje na moją Królewnę! W podziękowaniu fotki
kolba..Twoja mala jest boska!!!!Jaka ma sliczna cere, jakie wloski..poprostu przepiekna
wikakika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 16:55   #212
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III

czesc mamuski

nie bylo mnie pol dnia i juz nowy watek
nie pamietam komu co mialam odpowieidzec wiec odpowiem tylko tyle co mi wiaza zacytowal

Cytat:
Napisane przez tajka88 Pokaż wiadomość
Melduje sie z Paryza
Odezwe sie w niedziele
Dzis spacerowalam 6 godzinz jedna 30min przerwa na lunch. Jestem z siebiedumnaheh ale nogi spuchniete. Jutro powtorka z rozrywki.
Dobranoc
fajnie masz tez bym gdizes polaizal i pozwiedzala sobie

Cytat:
Napisane przez kinga2710 Pokaż wiadomość
Melduje się i ja na nowym watki. Humorek mi dopisuje . Nocka była super tylko dwa razy siusiu . jak nigdy obudziłam się i nie byłam głodna energii mam pleno zdążyłam posprzątać pokój przygotowałam do końca kącik dla boba , naszykowałam prankono i ogólnie cały czas usmiechnieta jestem. do wczorajszej wizyty u lekarza zdychałam jak głupia a po wizycie takiej werwy dostałam ze szok pewnie dlatego ze wiem ze mały na dniach może być już z nami.
humor tez wrócił bo mojego tatę wypuszczają dzisiaj ze szpitala miał ten udar ale mały, co prawda musi jeździć na rehabilitacje ale grunt ze w szpitalu nie musi siedzieć
dziewczyny cos mi sie wydaje ze do konca przyszłego tygodnia to kilka z nas już się posypie. i będziemy już tulić nasze maleństwa
zmykam pobawić się z córką
Kinia super ze Tato juz wraca do domu zamiast na porodowce bedizemy si eumaiwac w potuliku w lato ;p

Cytat:
Napisane przez bosti Pokaż wiadomość
no to i ja sie melduję, ale od razu zaznaczam, ze nie miałam czasu nadrobić
wczoraj wieczorem jak nadrobiłam czytanie zaległych stronek, to nie miałam już siły, żeby opisać wizytę. wpadłam teraz tylko na chwilkę, żeby Castię - ładnie to tak nie poczekać na mnie i już się rozwierać?? masz ten sam termin i lada dzień pewnie urodzisz, a ja wciąż pozamykana na cztery spusty moja mała nie chce jeszcze wychodzić, raczej nie urodzę przed terminem. za to zostałam pochwalona przez gina za prawie brak przyrostu wagi, od ostatniej wizyty 1kg na plusie i to raczej zatrzymana woda w organizmie, a od początku ciąży 13. no i bardzo go zdziwiły moje wyniki krwi - przez całą ciążę miała dobre, a teraz na końcu jeszcze się polepszyły od razu zapytał, czy czasem nie zmieniłam witamin, jak zaprzeczyłam, to stwierdził, ze to pewnie kwestia dobrego odżywiania i tej diety cukrzycowej. tu tez zostałam pochwalona
na usg wyszło, że Anika ma obecnie ok.2900, główka i nóżki zgodne z tyg. ciąży, a brzuszek malutki (ciekawe po kim hehe). gin trzy razy go mierzył, bo mu nie pasowało, po czym stwierdził, że będzie długa, ale chudziutka i oby jej tak zostało, a nie jak u tatusia...
w momencie urodzenia szacunkowo będzie miała ok.3200-3300.
jedyny minus, to jakaś drobna infekcja dróg moczowych (u mnie ofc), ale tu wystarczy żurawit lub urosept.
no to na tyle. teraz uciekam, bo mam parę załatwień, wieczorem Was nadrobię
superasnie

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
Byłam u lekarza, wszystkie wyniki mam w normie więc spoko powiedziałam mu o tych bólach, zbadał mnie i szyjka jest wysoko twarda i zamknięta więc nic się nie dzieje i nie wiadomo skąd te bóle. Powiedział, że jak chce to mogę położyć się do szpitala na parę dni na kroplówkę z magnezu ale raczej nie skorzystam z tego, bo co ja będę tam robić...
no jak jestes pozamykana to lepij magnze w domu lykac

Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość
a ja muszę się pochwalić, kupiłam naszemu tygryskowi zabaweczki, pewnie w przyszłym tyg przyjdą
mam tkaiego samego hipcia jest super mieciutki, gzrechocze i szeleszcza mu nogi i kolor pasuej mi do scian i posiceli:love :

Cytat:
Napisane przez subtelle Pokaż wiadomość
trzymajcie kciuki, proszę.
trzymamy subtelle mam nadizeje ze wsyztko beidze dobrze

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
cześć
nie zmrużyłam oka w nocy nawet na minute.
jak sie nie spi to te godziny sie strasznie wloką.
ale jak TZ wyszedl do pracy o 7 to udało mi sie zasnac i wstałam przed 11. juz sie ta cała oksytocyna w dzien nie wydziela wiec ratują mnie poranki , udaje mi sie zasnac bo bym chyba juz padła po tych nockach
Castia moze wyprzedzisz Jok3r i biedizesz pierwsza rozpakowana w tym watku

Cytat:
Napisane przez deneb3 Pokaż wiadomość
ja to jestem przekonana, że mój mały jest święcie przekonany, że droga na świat nie jest dołem tylko lewymi żebrami i koniecznie trzeba przekopać tunel nóżkami
: hahaha:

Cytat:
Boziu jaka ona sliczna jest i jzu coraz wieksza

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
Wyobraziłam sobie teraz autobus którym wszystkie jedziemy na porodówkę, Niutka prowadzi, Castia siedzi jako pilot i krzyczy szybciej, szybciej. Montii ze słoikiem miodu a reszta chichocze.:hahaha :
Normalnie jeszcze skrzynka piwa na laktację, jak któraś chce olej na poród i gotowe.
: hahaha:

a ja popralam posicel popraowalam i ubralam lozeczko - trudno niech sie kurzy przynajmiej bede miala mniejszy stres jak sie zacznie porod ze cso mam nie zrobione...
co do poscieli NINO bo ktoras pytala , jest bardzo fajna po praniu i prasowaniu nic jej nie jest moze uda mi sie na dniach zdjecia wkleic

mielgo wieczorku
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 17:11   #213
87czarna
Zakorzenienie

aja ale masz bujną wyobraźnię,hahahaha

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 17:15   #214
Tity
Zakorzenienie

Autobus to może jeszcze za dużo, ale busa to już można chyba wynajmować na przyszły tydzień Ciekawe ile się rozsypie po niedzieli

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 17:27   #215
iizabelaa
Zakorzenienie

Wróciłam ze SR,
poszłam tam sobie pieszo, może spacer sprawią że szybciej się rozpakuję

dzisiaj była położna środowiskowa,
i mówiła o takich różnych pierdołach,
pielęgnacja krocza, pielęgnacja pępka, o karmieniu piersią,

dowiedziałam się że na tym jednodniowych pobycie w szpitalu zrobią test Meninga
i badanie na tego paciorkowca

Cytat:
Napisane przez miamore999 Pokaż wiadomość
ja prałam nowe w 30 stopniach używane w 40 90 stopni wydaje mi się, że to za dużo, ale może się nie znam

ja piorę wszystko w 40 stopniach
Stary 2011-02-18, 17:29   #216
nuna_77
Zadomowienie

Melduje się w nowym watku

Podczytuje, ale przegapiłam poród trzeciego maleństwa forumowego, czy ktos mnie oswieci co u Hawea

Jakos nie mam ostatnio energi na cokolwiek, teraz musze sie skupic na przygotowaniu do rozprawy

KOlba cudowna córcia

Laseczkaa czy będziesz jeszcze miała jakieś usg przed rozwiązaniem?

Dziewczyny czy te cwiczenia sa tez dla dzieci ułożonych w poprzek?, bo moje niestety tak nietypowo się ułożyło , obawiam się, że będzie cesarka.
8 abs
nuna_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 17:41   #217
wanilia83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Harrods Pokaż wiadomość

A powiedzcie mi, tak z innej beczki, w jakiej temperaturze pierzecie ubranka dla maluchów? No bo położna mówiła, że w 90 stopniach (a dziś przez ten poród zapomniałam się zapytać). Bo wczoraj się zabrałam do prania, a na wszystkich ubrankach napisane jest, żeby prać w max. 40 stopniach. Jak Wy robicie?

ja też w 50 a pieluchy i pościele w 60

kolba jak patrze na tą twoją Oleńkę to żaden poród mi nie straszny, ja chce już swoją Nadię mieć w domku kolba 3 kg na plusie to nic, zobaczysz jak ci szybko zlecą

jak twoje śliczności wymiarowo teraz wychodzi ??

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość

Harodds
, kurcze mi powiedziano ze w 40 pierze sie te ubranka gdzie sa jakies nadruki, bo moga sie zniszczyc w wyzszej. a pieluchy w 60 upiore.
a czy wasze pieluchy tez smierdza octem albo czyms takim podobnym?

moje nie śmierdziały

Cytat:
Napisane przez niutka1 Pokaż wiadomość

laski, przeczytałam na innym forum, że amerykanki pija olej silnikowy do aut, zeby przyspieszyc poród, łomatko

kretynki

Cytat:
Napisane przez agus235 Pokaż wiadomość
Kolba śliczna córeczka
Wanilia chyba mieszkamy blisko siebie bo u mnie też dzisiaj nie było prądu
Ja w trakcie szykowania jutrzejszej imprezki urodzinowej mojej córeczki kończy 3 latka

kto wie, kto wie

udanej imprezy

Cytat:
Jezu głupawka mi się włączyła

Wyobraziłam sobie teraz autobus którym wszystkie jedziemy na porodówkę, Niutka prowadzi, Castia siedzi jako pilot i krzyczy szybciej, szybciej. Montii ze słoikiem miodu a reszta chichocze.:hahaha :
Normalnie jeszcze skrzynka piwa na laktację, jak któraś chce olej na poród i gotowe.

dziewczyny uśmiałam się przez was jak nigdy chcecie żebym wpierniczyła się w kolejkę i pierwsza przed kompem zaczęła rodzić

Cytat:
I postawić dobrego bramkarza, żeby łapał

Uciekam na drzemkę, bo same głupoty mi w głowie siedzą :P
buahahahah

coś ty dziś piła ??

Monikal
trzymaj się dzielnie

wanilia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 17:49   #218
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość

aja1 aż się posmarkałam
już to widzę, czerwony autobus a w środku same brzuchatki nieźle
ale ja tam do tego autokaru jeszcze się nie pcham poczekam na następny kurs
ja też kwietniowy autobus i będzie speed niebezpieczna prędkość

Cytat:
Napisane przez izunia233 Pokaż wiadomość
Eirene słuchaj nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Widzisz Kargul ściągał drzwi żeby wiedzieć co młodzi robią a twój tatko taki romantyczny wieczór wam sprawił
taaa tylko dlaczego wtedy kiedy ja nie mogę się przytulać???

Cytat:
Napisane przez wikakika Pokaż wiadomość
Albo niektore jeszcze pracuja

własnie która jeszcze w ogóle pracuje? no oprócz ciebie wikakika

wow tata kończy reperować popsuty prąd chyba nie będę świec potrzebować

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 17:53   #219
iweczka
Zakorzenienie

dziewczyny jak po tej dzisiejszej głupawce żadna nie urodzi przed kompem to będzie chyba cud!!!!
ja pusciłam kolejne pranko i zaczęłam pakowac torbę do szpitala

niutka, dzieki dobra kobieta za informacje

eirene, nie denerwuj się, u mnie w rodzinie same zdolniachy jesli chodzi o roboty domowe i w ogóle
jedynie dziadek wszytsko potrafił zrobić a reszta
na szczęście moj tż nie jest gamoniowaty i większość rzeczy potrafi zrobić
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 18:18   #220
Ewelqa1985
Zadomowienie

witajcie ja dzis zrobilam ten wymaz na paciorkowca a potem do kuzynki ktora urodzila 4.12 malenka jes slodka duzo rzeczy mi podopowiedziala i lepeiej sie czuje

kolba sliczna ta twoja niunia i ty wygladasz super

subtelle trzymamy kciuki za ciebie i daj znac co i jak

tity ja mam zajecia do 28.05 a pozniej jeden egzamin i obrona mgr tylko nie wiem czy zdaze na przelomie czerwca/lipca jak nie to wrzesnie zostaje

montii damy rade !!! kto jak nie my

http://suwaczki.maluchy.pl/li-51268.png

Eliza 14.05.2014

http://suwaczki.maluchy.pl/li-68194.png
Ewelqa1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 18:20   #221
mokra6
Zadomowienie

dzięki EIRENE, dzięki N.I.K.A.

A ja myslę, ze jeszcze moze któras urodzic z zaskoczenia i przed Castią,i przed Niutką

http://suwaczki.maluchy.pl/li-51052.png
mokra6 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-18, 18:21   #222
Ewelqa1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mokra6 Pokaż wiadomość

A ja myslę, ze jeszcze moze któras urodzic z zaskoczenia i przed Castią,i przed Niutką
ja mam nadzieje ze wytrzymam do 21.02 bo bez tż nie jade no way

Eliza 14.05.2014

Stary 2011-02-18, 18:23   #223
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Dziewczynki!!!
Oj zaczyna się tu w końcu coś dziać!! Castia dawaj dawaj, bo mi już smutno samej Trzymam kciuki, na pewno wszystko będzie dobrze i poród zleci błyskawicznie skoro tak pięknie się rozwierasz - niezłe słowo swoją drogą

Subtelle ściskam mocno kciuki i wierzę, że wszystko będzie dobrze, a w szpitalu bezpieczniej. Głowa do góry, Niutka ma rację, jeśli Dzidziuś miałby być chory, to wyszłoby to na usg. Będzie dobrze!!!

Śliczne macie brzuszki i piękne kąciki dla Maluchów!!!!

cud miod i orzeszki
a pierwsza fotka jak ja trzymasz-rewelacja

Cytat:
Jezu głupawka mi się włączyła

ale pojechalas po bandzie
dobreeeee
Stary 2011-02-18, 18:26   #224
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewelqa1985 Pokaż wiadomość

tylko się tym nie stresuj

moja siostra nie chciała urodzić w tylko w jeden konkretny dzień, kiedy jej tż miał ważną rozprawę sądową i żadnej szansy żeby się z tego wykręcić,
i oczywiście urodziła akurat w ten dzień
Stary 2011-02-18, 18:28   #225
mokra6
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ewelqa1985 Pokaż wiadomość
a gdzie Twój tż?
no ja tez bez mojego nie chce rodzic, dlatego musze zdazyc, mam tylko nadzieje, ze nie przrterminuje sie

Stary 2011-02-18, 18:31   #226
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
tylko się tym nie stresuj

moja siostra nie chciała urodzić w tylko w jeden konkretny dzień, kiedy jej tż miał ważną rozprawę sądową i żadnej szansy żeby się z tego wykręcić,
i oczywiście urodziła akurat w ten dzień
hehe
los widocznie tak chcial

ja na 25 kwietnia zamawiam torta
na nasza druga rocznice slubu

pierwszy termin na 30 kwietnia
drugi na 3 maja - urodziny meza
Stary 2011-02-18, 18:41   #227
iizabelaa
Zakorzenienie

Ja w końcu dostałam ta herbatkę z liści malin
I teraz sobie piję

i tak się trochę pobawiłam,
oto mój brzuchol,
ostatnie zdjęcie sprzed tygodni 35 tc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg brzuszki.jpg (41,4 KB, 94 załadowań)
Stary 2011-02-18, 18:42   #228
deneb3
Zadomowienie

Cytat:

ja tak cicho siedzę ale przecież już pisałam, że ja tez na wylocie, bez szyjki i z 1cm rozwarcia

tylko, że żadnych skurczy niet
w ogóle to nic nie czułam skracania ani rozwarcia ani nic
więc może mały na cichacza wyjdzie

jutro kończę 38 tydzień
deneb3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 18:45   #229
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość
izunia233 mój gin robi KTG przed wizytą od ok.30 tygodnia. Badanie trwa do 15 min.

aja1 aż się posmarkałam
już to widzę, czerwony autobus a w środku same brzuchatki nieźle
ale ja tam do tego autokaru jeszcze się nie pcham poczekam na następny kurs

mokra6 jak leżałam w szpitalu to dziewczyny, które chciały szybko urodzić dużo spacerowały po schodach ale nie znam rezultatu

ale jestem głodna, a tu co zjem od razu niedobrze
muszę pogonić męża żeby zrobił mi kisielek
nam babeczka na SR mowiła ze chodzenie a juz po schodach i to najlepiej po dwa schodki na raz bardzo przyspiesza rozwarcie
ze najgorsze to co mozemy zrobic to połozyc sie i lezec i czekac na skurcze
bo ani sia grawitacji nie działa(główka bardzo wolno schodzi w dół) a i szyjka duzo wolniej sie rozwiera

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
cud miod i orzeszki
a pierwsza fotka jak ja trzymasz-rewelacja

ale pojechalas po bandzie
dobreeeee
maż tak nosił w niedziele syna swojego kuzyna i był zachwycony tym jak bardzo wygodnie sie nosi tak dziecko
sama był ponosilai przytuliła maleństwo ale juz nie te ciezary dla mnie
ale jeszcze troszkę

tak na fasolkę wg pewnej mądrej ksiązki

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-18, 18:45   #230
Ewelqa1985
Zadomowienie

Cytat:
a gdzie Twój tż?
no ja tez bez mojego nie chce rodzic, dlatego musze zdazyc, mam tylko nadzieje, ze nie przrterminuje sie
jest w Niemczech do 21.02 w domu bedzie pewnie pod wieczor musial jechac wazne sprawy firmowe itd.itp. a moj gin powiedzial zeby jechal ze najprawdopodobniej nie urodze do 21.02

iza mam nadzieje ze dotrzymam ale nie wkrecam sie bron boze

Eliza 14.05.2014

Stary 2011-02-18, 18:45   #231
wanilia83
Zadomowienie

Iza fajnie to wymyśliłaś

ewelqa jeszcze tylko trzy dni wytrzymasz

Edytowane przez wanilia83
Czas edycji: 2011-02-18 o 18:47
wanilia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 18:47   #232
87czarna
Zakorzenienie

izabela oo,jakie ładne zestawienie... śliczny brzuszek

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 18:56   #233
aja1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
czego wy sie dzisiaj najadłyście????????
Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
Autobus to może jeszcze za dużo, ale busa to już można chyba wynajmować na przyszły tydzień Ciekawe ile się rozsypie po niedzieli
Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość
dziewczyny uśmiałam się przez was jak nigdy chcecie żebym wpierniczyła się w kolejkę i pierwsza przed kompem zaczęła rodzić

coś ty dziś piła ??
Jadłam grzybki
ale nie halucynogenki

Piszesz się na czarnego konia wyścigów ?? Którego przepowiada Montii

I nie śmiać mi się, ze bus starczy bo ja mam VW ośmioosobowego mogę przyjechać

Eirene może tata chciał Wam zrobić taki prezent na walentynki - troszkę spóźniony.

Iza zdjęcia świetne, też tak muszę pokombinować,

Przespałam się, oczywiście obudziły mnie kopniaki w moje i tak już ledwo żywe żebra.
Idę robić Tż obiad bo zaraz będzie i uciekam do apteki i sklepu.

Mój Aniołek 30.12.2016

Edytowane przez aja1
Czas edycji: 2011-02-18 o 18:58
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 19:01   #234
Ewelqa1985
Zadomowienie

wanilia tak 3 dni

Eliza 14.05.2014

Stary 2011-02-18, 19:11   #235
szymelka
Rozeznanie

Cytat:
I teraz sobie piję

oto mój brzuchol,
Właśnie mam problem z tą herbatką. Też ją mam od dziś i nie bardzo wiem ile tego pić. Na opakowaniu napisali, żeby nie przekraczać zalecanej dawki tj jednej porcji, ale gdzieś czytałam, że pije się tego do 3 razy dziennie. No więc teraz sama nie wiem

A brzunio superaśny
Aż żałuję, że sama nie robiłam takich zdjęć...
szymelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 19:11   #236
bosti
Zadomowienie

ło matko co tu się dzis dzieje humorki dopisują, ze hej

kolba normalnie aż mi łezki pociekły, takie cudne maleństwo. a ta fotka jak ja masz na ręce...

niutka jak zobaczyłam na miniaturce Twój kącik, to myślałam, że to jakaś fotka z katalogu z tymi naklejkami pięknie to urządziłaś i łóżeczko jak ładnie pomalowane

iiza ten fioletowy leżaczek super by pasował do Twoich ulubionych fioletów szkoda, że w Europie taki mały wybór FP w porównaniu do USA

subtelle będzie dobrze w końcu wszystkie tu mocno trzymamy kciuki tak więc nie może być inaczej

miarą człowieczeństwa jest nasz stosunek do zwierząt

http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv731aikhjqs.png
bosti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 19:14   #237
mokra6
Zadomowienie

Cytat:
I teraz sobie piję

oto mój brzuchol,
A z liści malin może przyspieszyć poród?? Gdzie ją kupiłaś?

Fajne foty

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-18, 19:35   #238
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szymelka Pokaż wiadomość
Właśnie mam problem z tą herbatką. Też ją mam od dziś i nie bardzo wiem ile tego pić. Na opakowaniu napisali, żeby nie przekraczać zalecanej dawki tj jednej porcji, ale gdzieś czytałam, że pije się tego do 3 razy dziennie. No więc teraz sama nie wiem
na mojej piszę, że należy pić 1-2 razy dziennie

Cytat:
A z liści malin może przyspieszyć poród?? Gdzie ją kupiłaś?

Fajne foty
ponoć sprzyja rozwieraniu się szyjki
ale czy przyspieszyć to raczej nie,
nie tak jak olej rycynowy

ja akurat dostałam w sklepie zielarskim,
ale ponoć tez można dostać w aptece

Cytat:
Napisane przez bosti Pokaż wiadomość
iiza ten fioletowy leżaczek super by pasował do Twoich ulubionych fioletów szkoda, że w Europie taki mały wybór FP w porównaniu do USA
no pasowałby ale drogo by to wyszło ... może ... zobaczę

a najlepsze jest to, że jak zaczęłam ogladać te leżaczki w USA,
to się okazało, że ten brązowy w motylki jest tam za 25 dolarów, czyli 75zł
a u nas po ile Fisher sprzedaje leżaczki ...
Stary 2011-02-18, 19:36   #239
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
I teraz sobie piję

oto mój brzuchol,
NIE ZA WCZESNIE JA PIJESZ??
nam mowia, ze od 37tyg najwczesniej
sory za caps
Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
nam babeczka na SR mowiła ze chodzenie a juz po schodach i to najlepiej po dwa schodki na raz bardzo przyspiesza rozwarcie
ze najgorsze to co mozemy zrobic to połozyc sie i lezec i czekac na skurcze
bo ani sia grawitacji nie działa(główka bardzo wolno schodzi w dół) a i szyjka duzo wolniej sie rozwiera

maż tak nosił w niedziele syna swojego kuzyna i był zachwycony tym jak bardzo wygodnie sie nosi tak dziecko
sama był ponosilai przytuliła maleństwo ale juz nie te ciezary dla mnie
ale jeszcze troszkę

tak na fasolkę wg pewnej mądrej ksiązki
boooskoo
Stary 2011-02-18, 19:45   #240
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Kochane Mamusie trochę Was podczytałam i aż się wzruszyłam ... dopiero co ja to wszystko przeżywałam ... Życzę Wam mnóstwa uśmiechu, miłości i pociechy z maleństwa!! Bądźcie dzielne i cierpliwe
Gorąco Was wszystkie pozdrawiam, powodzenia!!

Mamusia marcowa 2010

Gmyrelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości