|
|
#211 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna tuż tuż, a wraz z nią BB creamy, Lush, The Body Shop, minerałki i inne c
Coś u mnie za:
Bourjois - Paletka smoky eyes w brązach - ubytek minimalny, niestety górne wieczko ruchowe, bo ułamało się zamknięcie ---- Essence - Into the wild - 03 heart chakra - 2 razy użyty Onymyrrh - odżywka do paznokci z mirrą, trudno ocenić ubytek, ale z 70% jest na pewno ![]() http://www.mt-store.pl/9836-odywka-d...yrrh-15ml.html
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna tuż tuż, a wraz z nią BB creamy, Lush, The Body Shop, minerałki i inne c
Sweetscents - zielony korektor na zaczerwienienia moze coś znajdziesz
a ten Alabaster Glo to strasznie jasny jest? bo tak na zdjęciach wygląda
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
jasne Pixie mogę oddać
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#215 |
|
BAN stały
|
trzyma trzymać
właśnie walczę z aparatem ! powinnam być niedługo z fotką, ewentualnie telefoniczną, bo aparat się mnie jakoś nie słucha
|
|
|
|
|
#216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A alabaster glo jest bardzo, bardzo jasny, trochę ciemniejszy niż wydaje się na stronie, ale mimo to bardzo jasny ![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- które?
|
|
|
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
chciałam napisać blushe
|
|
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#220 |
|
BAN stały
|
ok, zameszczam telefoniczne, inaczej nie dma rady
3 mydełka i 5bomb, jednych jest troszkę mniej, drugich trochę więcej, bomby sa trochę pokruszone (ale inaczej chyba się nie da )
|
|
|
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
matująca irish cream i colombian
|
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli zdecydowałabyś się na wymiankę to chętnie bym ją rozszerzyła o:
odsypki Sweetscents - Hide-a-pore i Sweetscents - Green Tea overnight.
|
|
#224 |
|
Rozeznanie
|
Hej, pytałaś kiedyś u mnie w wątku o kilka rzeczy, może teraz też coś znajdziesz dla siebie
interesuje mnieSweetscents - Hide-a-pore - proszek mineralny służący jako primer bądź puder wykończeniowy, ma za zadanie zmniejszać widoczność porów i zapewnić mat na cały dzień Sweetscents - Green Tea overnight 0 zielona herbatka na noc, nowa formuła do suchych cer - leczniczy puder mineralny dla podrażnionych, trądzikowych cer, również pomocny w walce z nadmiernym przetłuszczaniem i z rozszerzonymi porami The Body Shop - Wild Cherry Lip butter - wiśniowe masełko do ust, nowe 10 ml The Body Shop - Bronzer Baked-to-last 01, golden bronze, nowy + The Body Shop - Natrulift - Serum ujędrniające 15 ml, nowe The Body Shop - Mgiełka do ciała/pomieszczeń/pościeli o zapachu granatu i maliny, 60 % Lush - niewielki kawałek na próbę - mydełko sexy peel Lush - kostka do masażu therapy - cała lub część Lush - Strawberry feels forever - kostka do masażu - mogę odstąpić kawałek na próbę Lush - peeling Aqua Mirabilis - mogę odstąpić pół kostki Spora ta moja lista ![]() na dniach powinnam dostać odpowiedź co do kosmetyków dr Brandta które są na razie zarezerwowane więc będzie wiadomo co jest do wzięcia ![]() pisz, na pewno sie jakoś dogadamy
|
|
#226 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. / Andrzej Sapkowski |
|
|
|
|
|
#227 |
|
Rozeznanie
|
trochę mało, co byś mogła za to oddać z tych rzeczy które napisałam?
![]() i o jaki superbalm chodzi bo nie wiem ![]() mogę się też podzielić nadmiarem body shopowym np balsam kokosowy, jakiś balsamik do ust
Edytowane przez misiek412 Czas edycji: 2011-03-24 o 22:30 |
|
|
|
|
#228 |
|
BAN stały
|
Powiem tak, ja zawsze wrzucam całą kulę, ale to dlatego, ze mam wanne przeogromną sprzed 10 lat (wtedy jeszcze nie było tych trójkątnych średnich i mam taką, że kładę się prawie cała
). Na tą wannę wrzuciłam dwie takie próbki i woda była mocno zabarwiona, więc na taką "normalną" wanne taka próbka starczy na pewno. NA wielkość - na pewno nie są to małe próbki, jak są takie małe kulki jak te -> http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...d4yWE1Nzsg&t=1to 1 próbka to jakieś 2-3 kulki ![]() a chciałabym balsamy do ust Lush i TBS (nie znam wartości tych próbek, ale chyba będzie ok za 8 sampli) |
|
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
u Ciebie spodobały mi się:
JIL Jil Sander 5 ml lalique amethyst, odleweczka ewentualnie malutkie próbki strawberry i/lub therapy najłatwiej mi będzie rozstać się z shimmy,godivą, trichomanią jak widzisz naszą wymianę? Masz chęć wymienić perfumy za kosmetyki? |
|
|
|
|
#230 |
|
Zadomowienie
|
Jednak nie chcę tej paletki bourfois - bo to nie są matowe cienie, a ja brązy z drobinkami mam
![]() Ale co byś chciała za odsypkę: Sweetscents - zielony korektor na zaczerwienienia ?
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
Słoniku, no-scar wymieniony .. co teraz?
---------- Dopisano o 01:47 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:52 ---------- chwilowy deficyt ;d a co byś chciała za pędzelek? Bo w watku to juz mi mało co zostało, więc nie wiem, czy ewentualnie coś by Cię interesiło..
|
|
#232 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czyli ta matte foundation, czy original matte?
![]() Cytat:
![]() - odsypka podkładu Pixie Cosmetics Cover de Luxe w kolorze Ailive 0, widać na zdjęciu, na pewno jest większa od próbki ![]() - odsypka eyelinera EDM Smokey - również na zdjęciu - nieużywana próbka podkładu Lumiere Medium Beige w formule Veena Velvet - nieużywana próbka podkładu Lumiere Light Beige w formule Cashmere - odsypka Matt & Smooth Powder Pixie Cosmetics Transparent - widoczna na zdjęciu, podejrzewam, że troszkę większa od normalnej próbki (to były dwie przesypane do słoiczka, ale testowałam) cuś z tego mnie zainteresowało ![]() Cytat:
No, ale zawsze mogę wlać mniej wody niż zwykle w razie czego Pomyślę i jutro ostatecznie dam znać, oki?
|
||
|
|
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
i jedno i drugie zależy od kolory
chetnie też sie pozbędę beżowego korektora pixie i sampli edm fresh( te są użyte raz) i aussie ten kilka bronzera Bare 2g ( tylko on się przesypał na sitko w 1/3)i różu bare wersja mini
|
|
|
|
#235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
reszta to satynowe/perłowe/błyszczace. ja nie zamawiam matów.
|
|
|
#237 |
|
Wtajemniczenie
|
wiec chciałabym to serum 15 ML
i oczywiscie brązerek TBS , WIDZISZ JAKOS TAKA WYMIANKE?
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
Mogłabym dorzucić smashboxa, tylko on kosztował troszkę więcej niż no-scar
tak, róż ma taką kremową konsystencję, fajnie wygląda nałożony na same szczyty kości policzkowych
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
Lalique nie znam, może na próbę 5 ml?
Czyli ja bym chciała 5ml JIL 5 ml Lalique a Tobie oferuję: shimmy shimmy ok. 1/4 kostki trichomanii próbeczkę malutką demona taką na poznacie zapachu i konsystencji dołożę orientacyjnie sprawdzałam ceny w internecie, i tak by było okej z moich analiz. Czy Ciebie by to satysfakcjonowało? dzisiaj wyjeżdżam na weekend, więc pewnie moje następne odpowiedzi będą dopiero w poniedziałek Edytowane przez lele Czas edycji: 2011-03-25 o 10:57 |
|
|
|
|
#240 |
|
Zadomowienie
|
Hej. Podoba mi sie jeszcze Givenchy - AoD EDP - odlewka 10 ml
Więc mam nastepującą propozycję: płyn mecelarlny, tusz Max Factor i szampon Organique w zamian za kawałek therapy, odlewke perfum i żel Avon. Napisz co sądzisz.Pozdrawiam PS.Lush w drodze |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.

właśnie walczę z aparatem

Pomyślę i jutro ostatecznie dam znać, oki?