|
|
#211 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 557
|
Dot.: S£ODKODUPKI -> odwyk od s³odyczy !!!
Hej Dziewczynki
W³a¶nie jem ¶niadanko, oczywi¶cie bez s³odko¶ci Ale powiedzia³am ¿e zamiast tego kupiê sobie kiwi albo zielone jab³ka Ogólnie to chêtnie zaczê³abym biegaæ, ale ja sama nie bardzo lubiê, a z T¯ nie mogê ze wzglêdu na jego stan zdrowia... Do tego stwierdzi³ ¿e samej mnie nie pu¶ci do parku w sumie to go rozumiem bo to jedno z najniebezpieczniejszych miejsc w mie¶cie, no ale gdzie indziej mam biegaæ? Wko³o bloku?
|
|
|
|
|
#212 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 50 575
|
ja kiedy¶ biega³am dooko³a bloku ko¶cio³a i szko³y
![]() takie wielkie kó³ko wokó³ tych 3 budynków
|
|
|
|
|
#213 |
|
Rozeznanie
|
Hmm w sumie jakby tak pomy¶leæ to mogê biegaæ wko³o mojego mini osiedla ;p Albo znale¼æ gdzie¶ stosunkowo blisko inny park czy co¶... Albo sprawdziæ jak biega³oby siê nad Wis³±... Co¶ wymy¶lê
|
|
|
|
|
#214 | ||
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 228
|
Cytat:
Nastêpnym moim posi³kiem bêd± pomarañcze. Od rana mnie nachodzi chêæ na owowce. Moja kole¿anka ostatnio zaczê³a biegaæ i akurat przebiega ko³o mojego domu, wiêc jak nastêpnym razem bêdzie biegaæ, to ruszam z ni± Cytat:
|
||
|
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 813
|
Dzisiaj dopiero drugi dzieñ bez s³odyczy, a ju¿ mi ciê¿ko
![]() A wieczorem wybieram siê na basen |
|
|
|
|
#216 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny jak zacz±æ przygodê z bieganiem.w grudniu æwiczy³am w klubie wtedy sz³o mi ju¿ ca³kiem fajnie.Pó¼niej musia³am niestety zrezygnowaæ.teraz chcia³a bym zacz±æ,ale pierwszy raz na dworze(zawsze to by³o w pomieszczeniu)ie wiem czy jest jaka¶ ró¿nica,ale my¶la³am,¿e p³uca wyplujê.Nie wiem czy mam od marszu zacz±æ czy na sile bez a¿ padnê czy jak??
|
|
#217 | |
|
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() jak biegniesz na bie¿ni to musisz biec bo inaczej spadniesz ![]() a na dworze mo¿na sobie stan±æ itd..
|
|
|
|
|
|
#218 |
|
Rozeznanie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;25908499]jest ró¿nica
![]() jak biegniesz na bie¿ni to musisz biec bo inaczej spadniesz ![]() a na dworze mo¿na sobie stan±æ itd.. [/QUOTE]O takiej ró¿nicy to wiem,chodzi³o mi o jakie¶ inne ró¿nice ,bo tu ewidentnie mam k³opot z oddychaniem.Czy to mo¿liwe,¿e ejst jeszcze dla mnie zbyt zimno i dlatego tak mnie to mêczy.bardzo bola³y mnie p³uca.
|
|
#219 |
|
Konto usuniête
|
pewnie..
jest zimno.. jak ci wlatuje takie zimne powietrze to nic dziwnego ¿eciê boli i oddechu nie mo¿esz z³apaæ
|
|
|
|
|
#220 |
|
Rozeznanie
|
Nom a ja oddycham przez buzie i nie mogê przez nos bo to mnie boli.Niedawno mia³am operacje i nos bardzo wra¿liwy na temp jeszcze.Nie wiem chyba jeszcze sie wstrzymam z bieganiem,a¿ faktycznie bêdzie odczuwalne ciep³o na dworze.
|
|
#221 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 081
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#222 |
|
Rozeznanie
|
Ja bym chcia³a na rowerku,ale mam takiego dziada starego obdrapanego.Chcialam sobei w tym roku kupic taki miejski rower,ale ceny sa zabójcze i s± inne wydatki.Wiec ,albo strup albo muszê sie po¿egnaæ z jazd±.
|
|
#223 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 151
|
hej
u mnie bez grzeszków dzisiaj by³am na badaniu krwi i mia³am z lekka przeboje...Na chwilê obecn± nic jeszcze nie æwiczy³am, a co do tego @ to tez mam nieregularnie : Cytat:
ale mama ma jakiego¶ tam sk³adaczka hehe wiec mogê u¿yczyæ w sumie to jak od³o¿ê pieni±dze to mo¿e i zdo³am go w koñcu zakupiæ... tylko ciekawe kiedy
|
|
|
#224 | |
|
Raczkowanie
|
Matko, jak mnie brzuch boli. Æwiczeñ zero, skrêca mnie normalnie z tego bólu. ¯eby jak najszybciej skonczy³ siê ten @ i bêdê najszczê¶liwsza na ¶wiecie. Ale dzieñ prawie na plus (jak nie æwiczê, to czujê jakbym marnowa³a dzieñ) - zero s³odyczy, no i wkoñcu uda³o mi siê je¶æ regularnie co 2-3h. A jutro zakupy spo¿ywcze, ¿eby uzupe³niæ zapasy, bo to co zdrowe powoli siê koñczy, a zosta³y jakie¶ koszmarki ¿ywieniowe.
Cytat:
Rower dobra rzecz. Warto zainwestowaæ. No chyba, ¿e kto¶ nie zamierza u¿ywaæ
|
|
|
|
|
|
#225 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() za dzieñ bez grzeszków ![]() ja dzi¶ by³am na naprawde drobnych zakupach typu wie¶niaki, jogobelle, kiwi, jab³uszka, warzywka na patelnie i 50 z³ posz³ooooo
|
|
|
#226 |
|
Rozeznanie
|
Rowerek stacjonarny baaaardzo by mi siê przyda³, normalny zosta³ u rodziców bo tutaj nie mam gdzie go trzymaæ, chyba ¿e na suficie powieszê
U mnie póki co te¿ brak grzeszków, ale dzieñ siê niestety nie skoñczy³ a mnie zaczyna ci±gn±æ do czekolady ale T¯ obieca³ ¿e po drodze z pracy kupi mi kiwi w zastêpstwie |
|
|
|
|
#227 | |
|
amor vincit omnia
Wiadomo¶ci: 20 156
|
Cytat:
³azi gdzie chce, raz jest, raz go nie ma i tylko cz³owieka denerwuje.no niestety, zdrowe jedzenie tanie nie ejst. co gorsza- jedzenie wgl nie jest tanie w dzisiejszych czasach. wszystko dro¿eje w zastraszaj±cym tempie. cz³owiek 'nic' nie kupi, a na kasie wyskakuje spora kwota ... Edytowane przez Eldo_rado Czas edycji: 2011-03-23 o 20:06 |
|
|
|
|
|
#228 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie ma bata, jutro muszê zakupiæ jab³ka.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja odda³abym swoje oba rowery byleby mieæ gruszkê boksersk±. Tylko w³a¶nie nie ma gdzie powiesiæ, bo za ma³o miejsca u mnie a to tak na suficie raczej by pasowa³o zawiesiæ lub ewentualnie s± stojce, ale znowu miejsca brak -,- Kiedy¶ sobie sprawiê! Chocia¿ pewnie nie w bli¿szej przysz³o¶ci ![]() Cytat:
Edytowane przez Just Diana Czas edycji: 2011-03-23 o 20:10 |
|||||
|
|
|
|
#229 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
|
#230 |
|
Rozeznanie
|
Ja ju¿ uciekam, organizujemy sobie z T¯ romantyczny wieczór
Kupi³ mi truskawki Dobrej nocki Kochane |
|
|
|
|
#231 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 44
|
Laseczki
a co s±dzicie o ograniczeniu s³odyczy? tzn. nie ob¿eraæ siê nimi, ale jakie¶ biszkopty, gorzka czekolada itp.? |
|
|
|
|
#232 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 300
|
zawali³am dzi¶ masakrycznie!!;(
|
|
|
|
|
#233 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
co zjad³a¶?
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#234 | |
|
Raczkowanie
|
osz Ty! jak mog³a¶!
![]() Cytat:
|
|
|
#235 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
|
#236 |
|
Raczkowanie
|
WCZORAJ wciê³am nale¶mniki czekoladê ca³± i hot doga. A my¶la³am, ¿e jestem taka silna
no nic. dzi¶ zaczynam od nowa...
|
|
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 081
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#238 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#239 |
|
Rozeznanie
|
Dzieñ Dobry dziewczynki.Jak u was nowy dzionek.Ja w³a¶nie po ¶niadanku.Przegiê³am trochê bo zjad³am nadprogramowe jab³ko .
Wczoraj by³am na rolkach,je¼dzi³am 45 minut.Dzi¶ wszystko mnie boli.To dziwne jest bo w zesz³ym sezonie aktywnie je¼dzi³am i nie by³ to dla mnie wysi³ek,my¶la³am,¿e jazda na rolkach to takie nic.Jednak miê¶nie pracuj±.Szczególnie odczuwam dzi¶ po¶ladki i uda,brzuch te¿. Musze siê te¿ pochwaliæ,¿e zrobi³am wczoraj ciasto z kremem budyniowy-ki¶lowym i galaretk± i nie tknê³am bo.Niestety musia³am odrobinê kremu spróbowaæ bo to by³o moje autorskie ciasto i chodzi³o czy krem jest ok .By³a tego odrobinka,ale jednak mia³o to znaczenie...¯a³ujê bardzo tego,ju¿ siê nie bêdê na wypieki porywa³a bo dzi¶ za¶ mam wiêcej na wadze.To jakie¶ chore jest. Ogólnie moja waga chyba fiksuje co rusz inaczej na niej wa¿ê.Przestawiê j± w inne miejsce i zobaczê czy bêdzie sprawna.
|
|
#240 |
|
amor vincit omnia
|
a ja w³a¶nie przygotowa³am sobie pyszne i kolorowe kanapeczki z ciemnego chleba. jedna z chud± wêdlink±, kie³kami i pomidorem, a druga z twarogiem i kie³kami. mmm...pycha
mi³ego dnia wszystkim!
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.

Ale powiedzia³am ¿e zamiast tego kupiê sobie kiwi albo zielone jab³ka
w sumie to go rozumiem bo to jedno z najniebezpieczniejszych miejsc w mie¶cie, no ale gdzie indziej mam biegaæ? Wko³o bloku?

za dzieñ bez grzeszków
ale T¯ obieca³ ¿e po drodze z pracy kupi mi kiwi w zastêpstwie
³azi gdzie chce, raz jest, raz go nie ma i tylko cz³owieka denerwuje.