Sexy PMki zamężne juz od roku, a rozmowy dalej w toku - cz. 19 - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-30, 13:14   #211
certina4
Wtajemniczenie

Dot.: Sexy PMki zamężne juz od roku, a rozmowy dalej w toku - cz. 19

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
a wiecie co wstyd się przyznać ale ja nigdy nie jadłam bóba a tym bardziej nie wiem jak wygląda

magolinko zazdroszczę wypadu nad morze Tez bym chciała bardzo jechać ale jak już to dopiero we wrześnio a wtedy to chyba już klimat wakacji ucieka
aaa i najważniejsze Ty tez uważaj na siebie i maleństwo

certina4 ja tez po ślubie dość przytyłam w okresie zimowym chyba z 7kg, ale jak TZ wyjechał w styczniu na delegacje to zabrałam się za siebie i teraz jestem chudsza niż przed ślubem choć nie ma co ukrywać w dalszym ciągu do osób zgrabnych nie należę

dziewczyneczka89 marzenie tyle ważyć co Ty

acelinko może jednak zostaw porządki w sypialni na inny czas albo poproś TZ Uważaj na siebie

stosowałaś jakąś dietę czy ćwiczenia, czy obie wersje? Ja też po ślubie przytyłam ok. 8 kg, tylko że to była moja normalna waga od jakiś 2 lat, z tym że pół roku przed ślubem schudłam 14 kg - tak mnie praca wykańczała nerwowo, ale wtedy nie odchudzałam się w ogóle tylko nie mogłam jeść z nerwów a teraz chciałabym chociaż te 5-6 kg zrzucić najgorsze, że w ogóle nie mam samozaparcia a Ty te 7kg schudłaś w 1 m-c?

bob bardzo smaczny jest polecam

wiecie znowu od wczoraj boli mnie głowa i nos, chyba mam znowu nawrót zatok już zadzwoniłam i umówiłam się na 13 do laryngologa, zaraz po powrocie z wakacji

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 13:25   #212
ultraradiola
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
stosowałaś jakąś dietę czy ćwiczenia, czy obie wersje? Ja też po ślubie przytyłam ok. 8 kg, tylko że to była moja normalna waga od jakiś 2 lat, z tym że pół roku przed ślubem schudłam 14 kg - tak mnie praca wykańczała nerwowo, ale wtedy nie odchudzałam się w ogóle tylko nie mogłam jeść z nerwów a teraz chciałabym chociaż te 5-6 kg zrzucić najgorsze, że w ogóle nie mam samozaparcia a Ty te 7kg schudłaś w 1 m-c?
ja schudłam w okresie 2,5 miesiąca. Fakt jadłam mniej ale głownie wydaje mi sie ze tak schudłam z powodu kłopotów z kredytem jakie mielismy. Bylo wtedy tyle bieganiny załatwiania stresów ze pewnie to mi się wtedy udzieliło. No ale nie powiem ciesze się z tego powodu i na dobre mi to wyszło bo ciążę zaczęłam chudsza.
Zanim nie zaszłam w ciążę to chciałam isc na dukana od maja a tu taka niespodzianka ze muszę ja odłożyć do stycznia

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 13:27   #213
sjoanna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Tak pupcia niczego sobie Ano zobaczyliśmy TŻ myślałam, że się posiusia kiedy lekarz powiedział, że to dziewczynka Zrobił coś w stylu: "yes yes yes", lekarz się śmiał, w ogóle to zanim doszło do usg ja powiedziałam, że mąż ma imieniny i w ramach prezentu chciałby poznać płeć dziecka. A lekarz na to "a ja też mam imieniny dzisiaj", więc panowie sobie życzyli wszystkiego dobrego, lekarz jeszcze zapytał "to pan jest Piotr czy Paweł?", mąż na to "Paweł" a lekarz w śmiech, że on też a mój TŻ wypalił "wszystkie Pawły to fajne chłopaki" Także wesoło mieliśmy. Niunia się nisko układa, ciągle mi naciska na pęcherz. Na 99% będzie Oliwia
Brawo!
Swietny prezent imieninowy!

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość

Ja jestem z podkarpackiego, i znam to słowo Mało tego, nawet go uzywam często

Kafelki ładne, ja bym dostała kręćka jakbym miała wybierac Fajne te z pomarańczowym

Sjoanna, czarna ściana Łee, nie ma mowy Wytłumacz mu, że szary to taki trochę jaśniejszy czarny - może inaczejna to spojrzy i się przekona do szarego
Mam nadzieje go przekonac.
Te z pomaranczowym to moj faworyt pod wzgledem kolorystycznym - no i chyba nie sa takie drogie jak np ta mozajka incanto.
W wersjii glamour to te etoile - polaczenie gladkich i tych diamonds.
Mamy lazienke z tej firmy wiec wiem ze mozna w tej hurtowni kupic te kafelki - niestety nie widzialam ich - chyba ich nie mieli na ekspozycji. A szkoda.

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 13:31   #214
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
1.a wiecie co wstyd się przyznać ale ja nigdy nie jadłam bóba a tym bardziej nie wiem jak wygląda

2.magolinko zazdroszczę wypadu nad morze Tez bym chciała bardzo jechać ale jak już to dopiero we wrześnio a wtedy to chyba już klimat wakacji ucieka
aaa i najważniejsze Ty tez uważaj na siebie i maleństwo
1. bób jest specyficzny - albo się go kocha albo nienawidzi. Kup sobie w warzywniaku i spróbuj gotuje się go i wpiernicza jest bardzo zdrowy

2.

A tak w ogóle to jak Ty sie złotko czujesz?? bo nic nie piszesz masz mdłości i wymioty?? apetyt?? który to tydzień u Ciebie?? pisz bom ciekawa

Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość
Co powiecie na takie kafelki?
http://www.abk.it/it/etoile
albo takie
http://www.abk.it/it/incanto
albo te szare ze wstawkami pionowymi w kolorze pomaranczowym.
http://www.abk.it/it/lodge
no i moze jeszcze te tylko listwa pomaranczowa - pierwsze w zestawieniu http://www.abk.it/it/cucina
Kurcze jak otwieram strone to mi się pojawia ich mnóstwo i nie wiem które konkretnie

Cytat:
Tak pupcia niczego sobie Ano zobaczyliśmy TŻ myślałam, że się posiusia kiedy lekarz powiedział, że to dziewczynka Zrobił coś w stylu: "yes yes yes", lekarz się śmiał, w ogóle to zanim doszło do usg ja powiedziałam, że mąż ma imieniny i w ramach prezentu chciałby poznać płeć dziecka. A lekarz na to "a ja też mam imieniny dzisiaj", więc panowie sobie życzyli wszystkiego dobrego, lekarz jeszcze zapytał "to pan jest Piotr czy Paweł?", mąż na to "Paweł" a lekarz w śmiech, że on też a mój TŻ wypalił "wszystkie Pawły to fajne chłopaki" Także wesoło mieliśmy. Niunia się nisko układa, ciągle mi naciska na pęcherz. Na 99% będzie Oliwia
druga dziewczynka na wątku - mamy już Natalkę a teraz Oliwia super, dla równowagi ja i ultra powinnyśmy mieć chłopców ja bym bardzo chciała synusia
A co do męża Pawła to mój też Paweł i potwierdzam że Pawły to fajne chłopaki

Własnie wcinam bułkę z jagodami, co prawda jak zwykle jagód pożałowali ale nie jest zła. Do tego mama zrobiła pyszny kompot z wiśni i czarnej porzeczki - pychotka. Truskawki tez już opędzlowałam, wcześniej zupa kalafiorowa także chyba zaraz pękne
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 14:08   #215
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Brawo!
Swietny prezent imieninowy!
Zapewne zapamięta go do końca życia Mój prezent w postaci paska i spodenek czy koszuli i kosmetyków od moich rodziców to tylko prezenciki
Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
1. bób jest specyficzny - albo się go kocha albo nienawidzi. Kup sobie w warzywniaku i spróbuj gotuje się go i wpiernicza jest bardzo zdrowy

druga dziewczynka na wątku - mamy już Natalkę a teraz Oliwia super, dla równowagi ja i ultra powinnyśmy mieć chłopców ja bym bardzo chciała synusia

Własnie wcinam bułkę z jagodami, co prawda jak zwykle jagód pożałowali ale nie jest zła. Do tego mama zrobiła pyszny kompot z wiśni i czarnej porzeczki - pychotka. Truskawki tez już opędzlowałam, wcześniej zupa kalafiorowa także chyba zaraz pękne
Ja uwielbiam bób Narobiłyście mi smaka.
Co do jedzenia to ja zaraz pęknę, mama zrobiła na obiad pitę z pysznym farszem.
Coś w tych Pawłach jest faktycznie Ja chyba w głębi siebie też chciałam bardziej dziewczynkę, choć zawsze powtarzałam że to nie najważniejsze byleby tylko zdrowe było. Natomiast TŻ już od dawna, jeszcze zanim zostaliśmy narzeczeństwem powtarzał, że chciałby mieć córkę
Stary 2011-06-30, 14:14   #216
sjoanna
Zakorzenienie

Magolina jak otwierasz strone to jest tam wzor podstawowy plytek plus na dole rozne realizacje.

Te to polaczenie plytki ciemniejacej od bialego do szarego z kolorowa linia - tu czerwona ale fajnie by wygladala pomaranczowa - tak jak chce dodatki.
http://www.abk.it/images/stories/flexicontent/l_25.jpg

Z Etoile - podobaja mi sie np szary gladki z szarym diamentowym albo czarno-czarny.
http://www.abk.it/images/stories/fle...ent/l_13-5.jpg
Z Incanto - to te ponacinane jakby w mozajke.
http://www.abk.it/images/stories/fle...ent/l_04-4.jpg
http://www.abk.it/images/stories/fle...ent/l_08-7.jpg

No i te z szare z pomaranczem http://www.abk.it/images/stories/fle...ent/l_08-4.jpg

a LADY.”

Edith Head
Stary 2011-06-30, 16:05   #217
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
ehh, żebym ja tylko 4kg przytyła po ślubie, ale wakacje są i zauważam, że znacznie mniej jeść mi się chce, więc mam nadzieję z 5kg zrzucić z siebie
to ja chyba mam odwrotnie , w lato lubię dużo zjeść

Cytat:
a wiecie co wstyd się przyznać ale ja nigdy nie jadłam boba a tym bardziej nie wiem jak wygląda
dziewczyneczka89 marzenie tyle ważyć co Ty
ja uwielbiam bób ! musisz koniecznie spróbować :P

Cytat:
Cytat:
super , gratulacje dziewczynki !!

Cytat:
Osz ty chudzielcu Ty szczypiorek jesteśA 4 to nie tak dużo do zrzucenia, więc jak już koniecznie musisz to dasz radę
haha szczypiorek

Co to jest 4 kg.
Ja wedlug mojego wzrostu powinnam wazyc 56. A taka wage to mialam chyba ostatnio w podstawowoce. No i jak sie do matury przygotowywalam - stres mnie odchudzil.
4kg niby malo , ale jakos nie moge zrzucić tego

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ----------

Cytat:

bob bardzo smaczny jest polecam
14 kg schudłaś ? masakra strasznie dużo... w życiu tyle nie schudłam ja mam tendencję do grubnięcia ok. 2-5 kg i utrzymywania wagi nawet przez kilka lat

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-30, 16:12   #218
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:

hmm, o moim bracie nie mogę tego powiedzieć

a propo bobu to u nas dzisiaj będzie na kolacje

teraz pojedziemy z uszatym do weta, potem do knajpki na chińskie jedzonko, bo chcieliśmy jakoś uczcić ostatni dzień TŻta w pracy

Asiulku cieszę się, że znacie już płeć, piękne imię

dziewczyneczka
tak 14 kg, aż sama nie mogłam uwierzyć i po ślubie jakieś 3 m-ce było ok, a potem zaczęłam się do pracy przyzwyczajać, spowolniła mi się przemiana materii i koniec już wiadomy...

ultra
no właśnie przy stresie chudnie się najwięcej, ale za to i bardzo niezdrowo Ostatnio wszyscy w koło są na tej diecie dukana, może sama zacznę stosować jak wrócę z wakacji

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-06-30, 16:17   #219
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
ja schudłam w okresie 2,5 miesiąca. Fakt jadłam mniej ale głownie wydaje mi sie ze tak schudłam z powodu kłopotów z kredytem jakie mielismy. Bylo wtedy tyle bieganiny załatwiania stresów ze pewnie to mi się wtedy udzieliło. No ale nie powiem ciesze się z tego powodu i na dobre mi to wyszło bo ciążę zaczęłam chudsza.
Zanim nie zaszłam w ciążę to chciałam isc na dukana od maja a tu taka niespodzianka ze muszę ja odłożyć do stycznia
No kochana, jak będziesz karmić, to chyba Dukan dalej pódzie w odstawkę Ale spokojnie, pokarmisz, potem zrobi się wiosna i będziesz śmigać z dzidzią na spacerki, i kg same spadną
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 18:56   #220
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Asiulku cieszę się, że znacie już płeć, piękne imię
Dziękuję To imię podobało się nam obojgu już dawno, zanim stało się popularne
Stary 2011-06-30, 19:20   #221
201701300931
Konto usunięte

Guska gratulacje co do wymarzonej płci Ja tam marzę o chłopczyku

Znowu w tym roku na urlop nie pojadę, ale biorąc pod uwagę okoliczności jestem z tego powodu szczęśliwa. Szkoda trochę, ale są inne ważniejsze rzeczy
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-30, 21:34   #222
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Guska gratulacje co do wymarzonej płci Ja tam marzę o chłopczyku

Znowu w tym roku na urlop nie pojadę, ale biorąc pod uwagę okoliczności jestem z tego powodu szczęśliwa. Szkoda trochę, ale są inne ważniejsze rzeczy
Najważniejsze, że Ty jesteś szczęśliwa
Stary 2011-07-01, 06:12   #223
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana - piersi ci juz urosly.
Maz sie nie slini i nie mowi ze pieknie w tej ciazy wygladasz - spogladajac wymownie na twoje skarby?

Wczoraj wreszcie bylismy z mezem nad mozem - mam cale 8 km do plazy ale wyrwac sie z domu przy remoncie to ciezko.
No i maz mial wolne wiec wypoczywalismy.
Ja sie smarowalam kremem 30 i siedzialam prawie caly czas pod parasolem a maz tylko w cieniu.
No i oczywiscie byl caly czerwony wieczorem.
tż się od zawsze ślini na moje piersi teraz go denerwuje i mówie żeby się nacieszył bo potem do one będą natalki

wczoraj pojechałam do mamy zobaczyć co wyczarowała z tą sukienką no i zrobiła mi fajne ramionka na krzyż z tyłu (bo było wiązanie na szyje a jakbym dała ramionczko ze stanika na szyje to bym po godzinie chyba zwariowała ) no i ładnie i zamaskowała to co z boku wystawało ale tam z tyłu jest gumka a te ramiączka mama ta przyszyła i zakładam sukienke .... przeciągnęłam przez głowe i dalej ani rusz gumka się już tak bardzo nie rozciągała no i mama znowu musiała to próć, w efekcie jak założe sukienke to tż będzie musiał mi te ramionczka z tylu ładnie chwycić nitką a po powrocie mnie "rozpruć"

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
dzięki

tzn. powiedział mi tak z dwa razy
ja nie uważam , że jestem jakaś bardzo gruba , bo na 171cm waże 62 kg. ale ja się ogólnie czuję ze sobą źle bo przed ślubem 58 ważyłam i chce wrócić do tej wagi
Dzisiaj idę na siłownię

też własnie widzialam jakieś zdjęcia,to jest okropne ;/ a czytałam też o babce , która wstrzyknęła swojej 8 letniej córce botoks i była z siebie dumna!! co za psychopatka.
o matko idiot.ka nie matka!

siłownia ja już sobie obiecałam że jak dojde po porodzie do siebie to się zapisze na aerobik albo zumbe ale co z tego wyjdzie to nie wiem pewnie jak zwykle skończy się na planach

Cytat:
a mnie od dwóch dni kuje lewy jajnik i brzuch znów ciągnie ta moja macica mnie wykończy

prosze odpoczywać i powiedzieć ginkowi an wizycie, może Ci zmieni tabletki

Cytat:
a wiecie co wstyd się przyznać ale ja nigdy nie jadłam bóba a tym bardziej nie wiem jak wygląda
ja też nie jadłam i też nie wiedziałam jak wygląda, ale już ostatnio zlukałam na targowisku
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 06:13   #224
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
A Ty Kochana pomalutku sobie sprzątaj, uważaj na siebie

Oj fajnie Ja mam szczęście do złotych rączek Mój dziadzio takową jest, potrafi zreperować wiele rzeczy, np. naprawia mi buty, wymienia fleczki, potrafi szyć, gotować, i przy aucie często coś naprawi. Mój TŻ też ma smykałkę do tego typu rzeczy (oprócz gotowania i szycia hihihi), szczególnie jego umiejętności w naprawianiu samochodów bardzo się przydaje
Gartuluję córci
imię ładne właśnie z ta popularnościa to jest strasznie mnie już dawno daaaawno temu strasznie podobało się imię Julka, a potem sie zrobił szał na Julki i mi się odpodobało i Zuzia mi się bardzo podoba ale też jest teraz takie popularne ... do tego /zuzki tż nie chciał, ja nie wiem czemu ale Natalka też nam się bardzo podoba

mój dziadzio też złota rączka, potrafi wyczarowac prawdziwe cuda z drewna Natalcie będzie miała kołyske zrobioną przez pradziadka jak chciałam drzwi przesuwne do szafy wnękowej takie najprostsze, tylko żeby kolor płyty pasował do kupionych mebli to mi zrobił drzwi z identyczną listwą jak w meblach, nikt się nie zorientował ze to nie było zamawiane w sklepie
Cytat:

wiecie znowu od wczoraj boli mnie głowa i nos, chyba mam znowu nawrót zatok już zadzwoniłam i umówiłam się na 13 do laryngologa, zaraz po powrocie z wakacji

Cytat:
Magolina jak otwierasz strone to jest tam wzor podstawowy plytek plus na dole rozne realizacje.

Te to polaczenie plytki ciemniejacej od bialego do szarego z kolorowa linia - tu czerwona ale fajnie by wygladala pomaranczowa - tak jak chce dodatki.

Z Etoile - podobaja mi sie np szary gladki z szarym diamentowym albo czarno-czarny.

No i te z szare z pomaranczem http://www.abk.it/images/stories/fle...ent/l_08-4.jpg
Wszystkie ładne
do mojej kuchni wybrałabym te ostatnie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość

ale u mnie pogoda od wczoraj wczoraj o 13 była burza i tak sobie lało całe popołudnie jak wracałam po 16 od Wojtasa to w niektórych miejscach droga ledwo co przejezdna była, bo studzienki nie wyrabiały i normalnie jeziorka stały na drodze normalnie sie bałam że mi silnik zaleje ale dojechałam jakoś, jeszcze po mame jechałam do pracy i do mamy tą sukienke mierzyć. Dzisiaj sobie znowu pada, jak jutro tak będzie to znowu jestem bez butów na wesele bo kupiłam sobie sandałki a nie założe przecież rajstop do nich pełne mam tylko szpile w których teraz będe raczej śmiesznie wyglądała

Kochane dziękuję że się tak marwticie obiecuję że się nie przemęczam co do sprzątania sypialni to musze te papierki sama ogarnąć bo tż nie wie co mi jest potrzebne z notatek starych a co można wywalić, ale usiąde sobie na ziemi i będe powoli przebierac te papierki a jak się zmęcze to się położe i już

Co do Wojtaska to już duży i dosć samodzielny chłopak, we wrześniu skończy 3 latka Gośce zalerzy żebym ja jak najdłużej mogła przychodzić bo przedszkolne teraz zamknięte i brat Wojtka u babci całymi dniami, a oni gdy są razem to strasznie łobuzują i babcia mogłaby się wykończyć tak 5 dni w tygodniu taką wesołą parke mieć za to osobno prawdziwe, kochane aniołki
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 06:59   #225
ultraradiola
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny prawie weekendowo

Kurcze poodpisywalam na posty i ciach skasowalam je. Jakim cudem nie wiem

Cytat:
A tak w ogóle to jak Ty sie złotko czujesz?? bo nic nie piszesz masz mdłości i wymioty?? apetyt?? który to tydzień u Ciebie?? pisz bom ciekawa
A ja czuje się bardzo dobrze - dziękuję
Mdłości mam bardzo delikatne tylko z rana ale nie ma źle, wymiotów brak, od tygodnia boli mnie głowa i nie stety strasznie senna jestem. Mogłabym spać spać i spać A i apetyt tez niczemu sobie na szczęście na wadze tego jeszcze nie widać

Cytat:
Moj TZ tez by chciał strasznie córeczkę a mi jest obojętne Ważne żeby było zdrowiutkie Mi tak jakoś dziwnie wydaje się ze będzie dziewczynka . Zobaczymy jak się moje przeczucie sprawdzi

Cytat:
No kochana, jak będziesz karmić, to chyba Dukan dalej pódzie w odstawkę Ale spokojnie, pokarmisz, potem zrobi się wiosna i będziesz śmigać z dzidzią na spacerki, i kg same spadną
pewnie tak Na pewno zaraz jak dojde do siebie po porodzie wybiore sie na jakis aerobic wodny, basen czy cos w tym rodzaju :P

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
u mnie pogoda od wczoraj wczoraj o 13 była burza i tak sobie lało całe popołudnie jak wracałam po 16 od Wojtasa to w niektórych miejscach droga ledwo co przejezdna była, bo studzienki nie wyrabiały i normalnie jeziorka stały na drodze normalnie sie bałam że mi silnik zaleje ale dojechałam jakoś, jeszcze po mame jechałam do pracy i do mamy tą sukienke mierzyć. Dzisiaj sobie znowu pada, jak jutro tak będzie to znowu jestem bez butów na wesele bo kupiłam sobie sandałki a nie założe przecież rajstop do nich pełne mam tylko szpile w których teraz będe raczej śmiesznie wyglądała
u mnie pogoda dokladnie taka sama Lalo wczoraj od 15.00 do samego rana no i burza byla A teraz jest zimno mokro i ponuro Gdzie to lato

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 08:02   #226
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

hej

My wczoraj byliśmy na meczu siatki Polska -Brazylia w Katowicach po drodze jak jechalismy byla taaaaka ulewa , ze normalnie rzeka płynela ulicą

Po wczorajszej siłowni mnie wszystko boli łącznie z szyją
Stary 2011-07-01, 08:14   #227
metkaa
Zakorzenienie

czesc
ale pogoda,

Cytat:
a nie właśnie olśniło że miałam sobie brwi zrobić jeszcze przed sobotnim weseliskiem - normalnie skleroza dzisiaj będe u mamy to mi zrobi mam nadzieję i będe piękna, o ile się do sukienki zmieszcze bo o dziwo brzuszek się mieści tylko to co nad brzuszkiem jakoś tak nie bardzo - chyba sukienka od wiszenia w szafie się zmniejszyła
mialam podobnie
my na wesele idziemy za 2 tygodnie, zapomnialam zapisac sie do fryzjera, wczoraj obeszlam 5 i nigdzie nie ma juz miejsc,

Cytat:
Wczoraj wreszcie bylismy z mezem nad mozem - mam cale 8 km do plazy ale wyrwac sie z domu przy remoncie to ciezko.
No i maz mial wolne wiec wypoczywalismy.
Ja sie smarowalam kremem 30 i siedzialam prawie caly czas pod parasolem a maz tylko w cieniu.
No i oczywiscie byl caly czerwony wieczorem.
tez zazdroszcze morza, my tu w Polsce mamy ponad 400km, a uwielbiam lezec i sie smazyc

sjoanna chyba najlepiej podobaja mi sie wlasnie te szare z pomaranczowym

Cytat:
super i imie dla corci bardzo fajne

Cytat:
w sumie to juz trzecia bo jest jeszcze Ala capricy6 no i prosze nie zapominac o moim szymciu

co do bobu to my z mezem uwielbiamy,
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 09:59   #228
magolina
Wtajemniczenie

Witam.
Umyłam glowe i biore się pomału za drobne porządki bo dziś Tż wraca z delegacji

Cytat:

Ostatnie najładniejsze

Cytat:
hej

My wczoraj byliśmy na meczu siatki Polska -Brazylia w Katowicach po drodze jak jechalismy byla taaaaka ulewa , ze normalnie rzeka płynela ulicą

Zazdroszczę meczu - ja jestem fanką siatkówki ale na żywo nigdy nie oglądałam za to wczoraj przed telewizorem mnóstwo nerwów straciłam bo tak grali

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
w sumie to juz trzecia bo jest jeszcze Ala capricy6 no i prosze nie zapominac o moim szymciu
Zgadza sie kochana, dzisiaj rano się obudziłam i nie wiem skąd mi się wzięło ale przypomniałam sobie że nie wspomniałam o Szymciu ale w sumie usprawiedliwię się tym że skupiłam się na ciężarnych
W takim razie podsumowując jest 3 do 1 - trzy dziewuszki - Natalka, Oliwia i Ala i jeden rodzynek Szymcio, dwa dzieciątka - płeć jeszcze nieznana

ultra to dobrze że dobrze się czujesz, oby tak dalej

Danaee
Stary 2011-07-01, 11:21   #229
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Gartuluję córci
imię ładne właśnie z ta popularnościa to jest strasznie mnie już dawno daaaawno temu strasznie podobało się imię Julka, a potem sie zrobił szał na Julki i mi się odpodobało i Zuzia mi się bardzo podoba ale też jest teraz takie popularne ... do tego /zuzki tż nie chciał, ja nie wiem czemu ale Natalka też nam się bardzo podoba

mój dziadzio też złota rączka, potrafi wyczarowac prawdziwe cuda z drewna Natalcie będzie miała kołyske zrobioną przez pradziadka jak chciałam drzwi przesuwne do szafy wnękowej takie najprostsze, tylko żeby kolor płyty pasował do kupionych mebli to mi zrobił drzwi z identyczną listwą jak w meblach, nikt się nie zorientował ze to nie było zamawiane w sklepie

Kochane dziękuję że się tak marwticie obiecuję że się nie przemęczam co do sprzątania sypialni to musze te papierki sama ogarnąć bo tż nie wie co mi jest potrzebne z notatek starych a co można wywalić, ale usiąde sobie na ziemi i będe powoli przebierac te papierki a jak się zmęcze to się położe i już
Masz rację z popularnością imion. Parę lat wstecz podobały nam się imiona mało znane, ale w tym czasie stały się na topie Ale pomyślelismy, że z tego powodu nie będziemy rezygnować z Oliwki
A Natalka bardzo ładne
To widzę, że też masz szczęście w postaci dziadka złotej rączki
I cieszę się, że się oszczędzasz Ja też będę musiała zrobić porządek w papierach/dokumentach. Tym bardziej, że wczoraj przyjechała komoda, już ją TŻ złozył, więc teraz muszę z biurka właśnie uprzątnąć wszystkie rzeczy, przenieśc w nowe miejsce, a biurko fru na strych.
Cytat:

Kurczę zazdroszczę Strasznie bym chciała kiedyś być na takim meczu.
Cytat:
super i imie dla corci bardzo fajne
Dziękuję
Jestem już po badaniu z obciążeniem glukozą. Faktycznie nie takie to złe do wypicia, jak bardzo słodki sok. A teraz będę piekła placek dla TŻ. bo na jut. zorganizowałam imprezę (nawet teściów zaprosiłam)
A na 17 jedziemy na pierwsze spotkanie w szkole rodzenia. Jestem ciekawa pierwszych wrażeń

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-01, 12:24   #230
metkaa
Zakorzenienie

asiulek1705 mam nadzieje ze tego czego nauczysz sie w szkole rodzenia przyda Ci sie
ja sie bardzo cieszylam ze chodzimy i nawet w sniezyce pojechalam a tak na prawde to nic mi sie z tego nie przydalo, co z tego ze na zajeciach pieknie oddychalysmy jak w czasie porodu nie bylo mowy zebym tak oddychala(moze tez dlatego ze na porodowce bylam tylko1,20h i w takim bolu to watpie ze ktoras ladnie oddycha) a jakas pielegnacja czy kąpiel maluszka to i tak wszystko w praktyce wychodzi i jak sie dotchnie dziecka a nie lalki to jest calkiem inaczej
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 12:55   #231
sjoanna
Zakorzenienie

Cytat:
tż się od zawsze ślini na moje piersi teraz go denerwuje i mówie żeby się nacieszył bo potem do one będą natalki

Oj! Zazdrosny bedzie

wczoraj pojechałam do mamy zobaczyć co wyczarowała z tą sukienką no i zrobiła mi fajne ramionka na krzyż z tyłu (bo było wiązanie na szyje a jakbym dała ramionczko ze stanika na szyje to bym po godzinie chyba zwariowała ) no i ładnie i zamaskowała to co z boku wystawało ale tam z tyłu jest gumka a te ramiączka mama ta przyszyła i zakładam sukienke .... przeciągnęłam przez głowe i dalej ani rusz gumka się już tak bardzo nie rozciągała no i mama znowu musiała to próć, w efekcie jak założe sukienke to tż będzie musiał mi te ramionczka z tylu ładnie chwycić nitką a po powrocie mnie "rozpruć"

Fajnie miec kogos kto w razie czego przeszyje, poprawi itp.
A maz umie szyc? Bo moze zareagowac alergicznie i nie dotknac sie do igly z nitka.

siłownia ja już sobie obiecałam że jak dojde po porodzie do siebie to się zapisze na aerobik albo zumbe ale co z tego wyjdzie to nie wiem pewnie jak zwykle skończy się na planach
Zumba jest teraz modna.

Cytat:
Wszystkie ładne
do mojej kuchni wybrałabym te ostatnie
Widze ze te ostatnie sie wam podobaja.

Cytat:

A kto wygral?
Moja kuzynka tez jezdzi na mecze siatkowki.

Cytat:
sjoanna chyba najlepiej podobaja mi sie wlasnie te szare z pomaranczowym
Cytat:
Ostatnie najładniejsze
Wygrywaja bezapelacyjnie - ciekawe jak wygladaja w rzeczywistosci.
Tak sie zastanawiam ze do kuchni to chyba lepsze gladkie nie matowe bo z gladkich latwiej brud usunac.

Cytat:
Dziękuję
Jestem już po badaniu z obciążeniem glukozą. Faktycznie nie takie to złe do wypicia, jak bardzo słodki sok. A teraz będę piekła placek dla TŻ. bo na jut. zorganizowałam imprezę (nawet teściów zaprosiłam)
A na 17 jedziemy na pierwsze spotkanie w szkole rodzenia. Jestem ciekawa pierwszych wrażeń
Co pieczesz?
Opowiesz jak bylo na szkole rodzenia?

a LADY.”

Edith Head
Stary 2011-07-01, 13:02   #232
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
hej

No u nas dzisiaj tak leje, że nic nie widać A muszę po TZta do pracy pojechac i odebrac mamie receptę z przychodni
Stary 2011-07-01, 14:27   #233
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
(...)
jak ostatnio wsiadłam na rower i przejechałam prawie 30 km to myślałam, że mi tyłek odpadnie, bolało jak diabli
Cytat:
(...)
gratuluję dziewczynki:roza : imię bardzo ładne
i powodzenia w szkole rodzenia! będę czekać na relację "jak było"!
Cytat:
(...)
Widze ze te ostatnie sie wam podobaja.
(...)
Wygrywaja bezapelacyjnie - ciekawe jak wygladaja w rzeczywistosci.
Tak sie zastanawiam ze do kuchni to chyba lepsze gladkie nie matowe bo z gladkich latwiej brud usunac.
(...)
ostatnie najładniejsze, ale fakt faktem masz rację, do kuchni lepsze gładkie. na matowych wszystko się osiada i ciężko się je czyści jak wybieraliśmy z tż płytki do łazienki to pytam się sprzedawcy czy są takie na podłogę, żeby były matowe i niezbyt śliskie, ale żeby się je łatwo czyściło to odpowiedział, że nie za bardzo
Cytat:
No u nas dzisiaj tak leje, że nic nie widać A muszę po TZta do pracy pojechac i odebrac mamie receptę z przychodni
u nas też paskudny dzień. ale plus taki, że przynajmniej mi teściówka po ogródku nie łazi

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 16:44   #234
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość

u nas też paskudny dzień. ale plus taki, że przynajmniej mi teściówka po ogródku nie łazi

A moi teściowie utknęli dzisiaj na działce za miastem
Pojechali do południa, jak jeszcze nie padało, i potem tak się rozlało, że chyba by się po drodze utopili na tych rowerach, więc jak odebrałam Tzta z pracy, to pojechaliśmy po nich i odwieźliśmy ich do domu
Masakra, u nas rzeka już wysoko, jak tak dalej poleje, to kto wie co będzie
Stary 2011-07-01, 18:51   #235
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:

A moi teściowie utknęli dzisiaj na działce za miastem
Pojechali do południa, jak jeszcze nie padało, i potem tak się rozlało, że chyba by się po drodze utopili na tych rowerach, więc jak odebrałam Tzta z pracy, to pojechaliśmy po nich i odwieźliśmy ich do domu
Masakra, u nas rzeka już wysoko, jak tak dalej poleje, to kto wie co będzie
a moi jakoś nigdzie utknąć nie chcą
mam na coś smaka ale sama nie wiem na co

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2011-07-02, 08:36   #236
agawoo
Zakorzenienie

Martoolka, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Spełnienia marzeń, dużo zdrówka, miłości i uśmiechu na codzień :roza :
Stary 2011-07-02, 09:00   #237
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Martoolka, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Spełnienia marzeń, dużo zdrówka, miłości i uśmiechu na codzień :roza :
dołączam się do życzeń

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-07-02, 09:33   #238
magolina
Wtajemniczenie

Ooooo Martoolka ma urodzinki wszystkiego najlepszego w takim razie, dużo miłości, szczęścia, zdrówka i spełnienia wszystkich marzeń

Dzis u nas kolejny pochmurny dzien, zaraz jedziemy na małe zakupy z Tżtem a potem pewnie siedzenie w domku i nudy no bo co tu robić

Mimo kiepskiej pogody miłego dnia wszystkim
Stary 2011-07-02, 10:55   #239
mariiasia
Zadomowienie

Dzień doberek!
Martoolka miłości, szczęścia, uśmiechu i spełnienia wszystkich marzeń!

a ja lece na zakupy, a potem sprzątanie, bleee

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2011-07-02, 11:08   #240
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:

Zazdroszczę meczu - ja jestem fanką siatkówki ale na żywo nigdy nie oglądałam za to wczoraj przed telewizorem mnóstwo nerwów straciłam bo tak grali
no ja też nie byłam zadowolona, zmaścili wszystko... ale cóż zrobić. Ja na żywo lubię ogląddać, ale w tv mnie to jakoś nie kręci mój Tż jest za to wielkim fanem sportu ,bo jak kiedys pisalam to jest związane z jego pracą

Cytat:
Kurczę zazdroszczę Strasznie bym chciała kiedyś być na takim meczu.
polecam, bardzo fajna atmosfera panuje

[QUO TE=sjoanna;27864830]

A kto wygral?
Moja kuzynka tez jezdzi na mecze siatkowki.

[/QUOTE]
wygrali mistrzwie siatkówki , czyli Brazylia 3-0

Cytat:
okropna ta pogoda, jak na ta pore roku zawsze juz bylam w tej porze roku opalona troche , a teraz jestem blada jak sciana...

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
jak ostatnio wsiadłam na rower i przejechałam prawie 30 km to myślałam, że mi tyłek odpadnie, bolało jak diabli
mnie tak samo zawsze od siodełka boli

Martoolka: 100 lat !!!!
torcik dla Ciebie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg krowa_tort2.jpg (19,1 KB, 13 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości