|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Tak aaby o tym kubełku pisałam
![]() Wypatrzyłam go już tydzień temu w tej gazetce i zapomniałam o nim, a dziś wchodzę pooglądać co nowego dają i mi się nasunął pod oczy. I ja go bardzo chcę ![]() A zdjęcia będą, jednakże nie wiem kiedy. Dziś wieczorem mam w planach wizytę u babci i kijkowanie, także komputer mi nie po drodze. Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#212 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
||
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Piszę tą wiadomość, ale nie wiem czy uda mi się ją wysłać ![]() ![]() Kashmirka ja też chętnie pooglądam bieliznę ![]() ![]() Ssnow widze, że u Ciebie z humorem coś nie tak. Oby było lepiej ![]() Ijaa nawet mi nie mów o niespodziankach! Na brodzie, koło usta i na czole mam mnóstwo takich gul podskórnych! Nieawidzę dziadostawa i nie wiem jak się tego pozbyć ![]() Zarejestrowałam się dziś na magisterkę, ale jeszcze zdjęcia muszę zrobić ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
dodaja to może przeczytasz
![]() na dziadostwa ostatnio odkryłam olejek z drzewa herbacianego, można nim robic parówki tzn do gorącej wody kilka kropel olejku i ręcznik i opary z tego na twarz, można tez punktowo smarować, ja tak robię i fajnie się wszystko zasusza, do tego koszt w mojej aptece 8,50. Także myślę że warto spróbować. Teraz miałam całą twarz wysypaną na okres, a posmarowałam sie dwa razy i wszystko ładnie zeszło. A nawet jak jest to już mniejsze i nie zaczerwienione.
#215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
znalazłam w necie że : przy trądziku leczy stan zapalny, widocznie zmniejsza liczbę zaognionych, czerwonych wyprysków ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Jeszcze słyszałam o czyms takim: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...adzikowej.html ale ten olejek na razie się u mnie sprawdza, więc nie szukałam tego nigdzie
![]() |
#217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po zastrzyku pójdę i zapytam co mają i coś kupię, bo już wariuje z tym. Matko prawie dziś nic nie napisałam ![]() ![]() Zmykam na zastrzyk, potem obiad i praca. Oczywiście zaglądać będę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
kash udanej ranki
![]() i czekam na relację, nie musi byc ze wszystkimi szczegółami ![]()
#219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I na kostium NA modelce oczywiście - tak w ramach zboczenia. ![]() Chyba też się rozejrzę za tymi specyfikami, skoro tak chwalicie, bo jak tak dalej pójdzie to będę jednym wielkim wysypem za chwilę. TŻ mi zwiał. ![]() Byliśmy na chwilę w biedro po drobne zakupy i w związku z powyższym stałam się posiadaczką kapelusza. ![]() ![]() ![]() Plan na dzisiaj - sprzątanie w kompie. Ciekawe czy do kina w związku z tym dojdziemy ![]() Mam 22GB zdjęć do przejrzenia więc.. ciut mi zejdzie! ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-07-12 o 17:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
U nas dzisiaj gołabki bez zawijania. Aaby ja mam ten pojemnik z Kamisa. Pokazały się jakieś 2 miesiące po tym jak je reklamowali. ![]() Super, że przybedziecie do Poznania ![]() Ja już nie moge się doczekać, bo pójde do mojego ulubionego sklepu z bielizną ( Yoshi ) ![]()
#221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego piszę, że nie czekam na szczegóły, bo czasem lepiej nie wypisywać za dużo ![]()
![]() |
#222 |
Zadomowienie
|
Spędziłam 2 godziny maltretując nogi pastą cukrową
![]() U mnie chyba zanosi się na burzę. I mam ochotę na coś słodkiego, trzeba będzie poprosić TŻ-ta o zakupy w drodze z pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Konto usunięte
|
Aleście się rozpisały dziewczyny
![]() kash udanej randki! A bielizna na pewno się spodoba ![]() ![]() anastazja super z tym dofinansowaniem! aaaby nie przejmuj się wyglądem w tańcu. My z mężem zaczęliśmy chodzić na lekcje przed ślubem, ale szybko zrezygnowaliśmy, bo oboje kompletnie nie mamy słuchu ani koordynacji ani nic. Pierwszy taniec skończył się na bujaniu się. Dodatkowo w połowie piosenki dołączyli do nas moi rodzice i nasi świadkowie, bo uznałam, że zbyt nudne jest dla innych nasze bujanie się przez kilka minut ![]() ![]() Coś mnie zęby ostatnio bolą. Kasy brak na dentystę prywatnego, więc spróbuję zwlec się na NFZ do przychodni koło mnie. Zobaczymy, ile będę czekać... Jeszcze w ramach oszczędności po pracy jadę prostu do domu i nie zachodzę do żadnych sklepów. Dzisiaj się wyłamałam i kupiłam sobie na obiad trzy krokiety z pieczarkami i serem za całe 6,60zł ![]() Co do Poznania, to nie wiem czy uda nam się przyjechać ![]() A w pracy ogrom roboty ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
Jest Internet, jest Internet!!!
![]() Czyli w końcu mogę do Was napisać ![]() Ala- ja też nie lubię dostawać prezentów, które później stoją i się kurzą, albo są mi w ogóle niepotrzebne... Od przyszłej teściowej od czasu do czasu takie dostaję- zazwyczaj ciuchy, których nigdy nie założę ![]() ijaa- fajnie, że sobie odpoczęliście, sama bym chętnie gdzieś pojechała choć na 2 dni, żeby się odstresować troszkę i odpocząć ![]() Aaby- dacie radę z tańcami, w końcu macie się dobrze bawić! Nie ma sensu się przejmować ![]() ![]() ![]() Kash- co do mieszkania to wcześniej wynajmowaliśmy (jak jeszcze pisałam na SPD), ale jak nam się kończyła umowa to stwierdziliśmy, że nie ma sensu komuś płacić skoro te same pieniądze można przeznaczyć na ratę i spłacać swoje mieszkanko... Długo szukaliśmy, bo nie mogliśmy przeznaczyć zbyt wielkiej kwoty (kredyt jest na TŻ i jako "samotny mężczyzna" nie mógł dostać zbyt wiele, a gdybyśmy dopisali mnie to by się zdolność zmniejszyła), ale w końcu znaleźliśmy ![]() ![]() ![]() Dzisiejszy dzień był baaaardzo męczący... Najpierw szczepionka, później uczelnia (żeby odebrać umowę o praktyki w następnym miejscu pracy), później musiałam tą umowę zawieźć i dopiero do domu... Jak wyszłam o 8:30 to byłam przed 15 w domu i cały ten czas w autobusach i pociągach... Łączę się w bólu z dziewczynami mającymi problemy z cerą ![]() ![]() ![]() W ogóle nasz pies złapał wczoraj pierwszego kleszcza i jako, że to nasz pierwszy pies nie wiedzieliśmy jak go usunąć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#225 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U nas było jeszcze sporo, widocznie mieszkańcy naszego miasta nie biorą sałatek do pracy ![]() Chciałam już dziś wypróbować to cudo, ale... kupiłam kubeczek, ale składników na sałatkę już nie ![]() Dziękuję za wskazanie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aczkolwiek zawiodłaś mnie tą bielą z czernią ![]() Cytat:
![]() I jak film? - o ile dotarliście ![]() Cytat:
![]() ![]() O matko! To ja jestem chora, jak mam 5 minut pod prysznicem poświęcić, a co dopiero 2 godziny... W życiu! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() My też nie planujemy żadnych dziwnych układów i titaniców, bo to zazwyczaj wychodzi gorzej, niż takie zwykłe bujanie - młodzi stresują się układem, myślą, co było dalej, i wychodzi zazwyczaj klapa. A jak układ zapamiętany, to para totalnie spięta. Dlatego my może nie będziemy mieli bujanego (kawałek jest za szybki na bujanie ![]() Dzień dobry w połowie tygodnia ![]() Wczorajszy wieczór zaliczam do udanych ![]() ![]() ![]() ![]() Później jeszcze robiłam jakieś ślubne pierdółki, ale nie będę za dużo offtopować ![]() Wyspana znów niestety nie jestem. W dodatku TŻ od kilku dni czuje się, jakby jakiś wirus w nim siedział i wyjść nie chce. Niech mnie tylko spróbuje zarazić ![]() W domu dalej bajzel. I dziś też nie posprzątam, bo spędzamy popołudnie w Kudżolandii. Zatem wieczór w plecy. Moje plany gruntownego sprzątnięcia wszystkiego jeszcze przed ślubem zwyczajnie pozostaną tylko planami, bo po prostu nie mam kiedy tego wszystkiego zrobić ![]() Wymieniłam wczoraj dół od bikini - tak jak myślałam, były już bardzo poprzebierane, także ostatecznie wzięłam takie proste majtki, pełne, niewiązane, o rozmiar większe. I tak są dość wycięte i niskie - noc nic, do leżenia będą ok, a do wody i tak przez te cholerne plastry wchodzić nie będę ![]() A propo, czekam na @, powinna przyjść jutro i lepiej, żeby dziś nie zrobiła niespodzianki, bo ubrałam białe spodnie ![]() Kurcze, znów leń. Straaaszny ![]() I na obiad nic nie mam. Ciekawe, jak tam kash ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
![]() I już dziś testuję ![]() Wybrałam sobie kolor pomarańczowy ![]() Cytat:
Cytat:
Jestem wykończona, mam dość spędzania w pracy 9 h czasem 10. Już niech się ten tydzień skończy, może w weekend się wyśpię. Wczoraj o 18.00 zawitalismy do domu, szybki obiad i ja popędziłam do babci. Przywiozłam ogórki, fasolkę szparagową- dziś na obiad będzie, buraczki z których na jutro buraczkową muszę zrobić. Ale będąc wczoraj w biedronie daliśmy ciała i warzywek na zupę nie ma, więc dziś po ćwiczeniach musimy do tesco zajechać. Od razu zakupimy żarówki, bo ostatnio te nas nie lubią i się kończą. I pokojkowałam wczoraj troszkę ![]() Do domu zawitałam po 21, więc szybkie mycie, szykowanie sałatki i o 23.00 już w łóżku. Nie pamiętam kiedy usnęłam, jednak dziś jestem dalej nei wyspana. Kark mnie boli dalej jednak mniej. Gardło też pobolewa, ale dziś wypłukałam wodą z solą, mam nadzieję że pomoże. I tak dzień za dniem mija. I pewnie zaraz sierpień i zaraz urlop,a potem jesień przyjdzie ![]() Ehh zdecydowanie mam zły dzień
![]() |
#227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzień dobry ![]() Ja do późna pracowałam, zresztą jak codzień. Powiem szczerze, że już mam dość i chcę, a nawet pragnę odsapnąć! Oby do poniedziałku! Tż dostał kolejną propozycję pracy i nie wiemy co robić. Jeśli dziś nie będzie zmuszony podpisać umowy, to jutro idzie na rozmowę kwalifikacyjną ![]() Poza tym u mnie nic ciekawego, siedze cały dzień i pracuje, a dupa to mnie tak boli, że masakra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
oo dodaja barwo
![]() a powiedz z jakiej strony te glinki zamawiałaś ? bo ja też się do czegoś przymierzam chcę kupić też jakąś maseczkę do włosów bo mam wrażenie że są mało odżywione, wręcz przesuszone mimo, że nie wypadają
#229 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kochana 3mam kciuki za krótki termin oczekiwania na wizytę u dentysty z NFZ ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Kochana na wypryski polecałam Effaclar K ale on jest z kwasem wiec na lato nie bardzo ![]() ![]() Cytat:
też kupiłam kiedyś benzacne ale nasłuchałam się o tym, że rakotwórczy i nie stosowałam
![]() a Kash żyje i ma się dobrze! ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Glinki i algi zamawiałam na allegro od tego sprzedawcy: http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=3171707 Stosunkowo niskie koszty wysłki, bo za 2 glinki i 3 paczki alg zapłaciłam 7 pln- polecony ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
Cześc dziewczyny. Dzisiaj dyżur. Więc siedze w pracy do jutra.
![]() Kash to jest niedaleko Starego Browaru http://www.yoshi-lingerie.pl/
#232 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Ogólnie to mi golenie nóg, pach absolutnie nie przeszkadza, zwłaszcza, że jestem blondynką więc tragedii z tym nie mam. Gorzej z bikini - tu mam wiecznie podrażnienia, dlatego obiecałam sobie, że po wakacjach wybieram się na pierwszą sesję laserową i mam zamiar do następnego opalania być super gładka. ![]() ![]() Cytat:
Ostatnio stosowałam ochronnie bluzkę na głowie - absolutnie nie działała. ![]() ![]() Poza tym, TŻ stwierdził, że uroczo wyglądam, wiec jak mogłam sobie takie zakupu odmówić. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Szybko mijającego dyżuru życzę ![]() U nas lenistwo pełną gębą. ![]() ![]() Do kina oczywiście nie dotarliśmy - bo przecież po co. ![]() W zamian ogarnęłam komputer, zrobiłam format i trochę czasu spędziłam na segregacji danych - za mną 1/20. ![]() Ogólnie trzeba się trochę ogarnąć, pranie porobić i naszykować trochę rzeczy, bo wyjazd przecież co raz bliżej. ![]() ![]() Kobiety moje Kochane, które niedługo do Łodzi przybywają - założę zaraz klub byśmy mogły tam się spotkać i kilka szczegółów ustalić. Nie mam Was wszystkich w jednym miejscu, a PW do każdej to ponad moje siły. ![]() Aaaa jeszcze chciałam powiedzieć, że w ramach testu ubrałam moje różowe szorty i gdy siedzę wbijają mi się w tyłek!! ![]() Taaaaaaak, to jest wiadomość, którą bez wątpienia musiałam się z Wami podzielić. ![]() ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-07-13 o 10:33 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może i ja coś zamówię ![]() Bo ostatnio zaczęłam częściej takie cuda na twarz nakładać, a że już znudziło mi sie to co mam to najwyższy czas sprobować czegoś innego Wreszcie przerwa A pogoda spłatała mi figla i pochmurno jest, a ja wyskoczyłam z rana w koszulce na ramiaczkach ![]()
![]() |
#234 |
Zadomowienie
|
uczę się na obronę, wreszcie dostałam pytania... a tak mi się ziewa i nie chce że masakra. dni przeciekają mi przez palce;/
dodaja- fajnie że w kwestii tż się sprawa rozkręca ![]() ![]() kash- muszę powiedzieć, że się zawiodłam bo czekałam na relację minuta po minucie ![]() ![]() iija- zaproszenie przyjęte ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
![]() ![]() |
![]() |
#235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sprzątanie zarządziłam, oczywiście bez rękawiczek gumowych - nie umiem w nich nic robić i mam paznokcie do wymiany. ![]() Tak poza tym, to zgrubłam!! serio!! i non-stop chce mi się jeść przez wredną @!! O!!
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
Kash- super się czyta te Twoje love story
![]() Ijaa- ja zawsze stosuję bluzkę na głowę ![]() witam ![]() ja od rana u rodziców, dzisiaj wieczorem będą wymieniać mamię rurkę tracheotomijną więc o 12 dostała ostatni posiłek, pewnie biedna głodna będzie no ale trzeba wymienić dzisiaj odebrałam maść i krem które przepisała mi dermatolog i krem kosztował mnie 98,15zł ![]() ![]() na obiad dzisiaj schabowe, młode ziemniaczki i fasolka ![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#237 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
Kash- zdecydowałam się na Effalcar Duo i będę go stosować tylko na syfki... może to coś da
![]() ![]() Ijaa- oby Wam tylko pogoda dopisała ![]() ![]() ![]() Ala- my też myśleliśmy już wcześniej o kupnie, ale jak zaczynaliśmy razem mieszkać to TŻ miał niższą pensję i nie wychodziła mu taka zdolność kredytowa jaka była potrzebna... Dlatego troszkę jesteśmy stratni, bo w tym wynajmowanym mieszkaniu urządziliśmy łazienkę na pół z właścicielami- kasa po połowie. No ale stwierdziliśmy, że wolimy już coś swojego ![]() Wróciłam z praktyk, byłam z psiakiem na spacerku i zjadłam obiad (kurczak z surówką- ni chciało mi się ziemniaków gotować ![]() ![]() ![]() Do tego czasu mam jeszcze 2 godzinki i planuję zmyć podłogi, a później... leniuchować ![]() ![]()
#240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pogoda nie zapowiada się chyba upalna z powodu czego wcale nie jest mi smutno - nie jesteśmy typami leżącymi cały dzień na plaży. Bierzemy rowery, planujemy wycieczki i liczymy na to by po prostu nie padało. ![]() Jaka mi wyszła karkówka w sosie to normalnie... ![]() ![]() A jako przestawkę do obiadu zaliczyliśmy z A. niemałą kłótnię. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:28.