Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :] - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-12, 10:06   #211
alazkrainy
Zakorzenienie

Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]

Tak aaby o tym kubełku pisałam

Wypatrzyłam go już tydzień temu w tej gazetce i zapomniałam o nim, a dziś wchodzę pooglądać co nowego dają i mi się nasunął pod oczy.
I ja go bardzo chcę Mam nadzieję że będzie,bo dopiero zawitam do mojej po 19.00 zapewne.

A zdjęcia będą, jednakże nie wiem kiedy. Dziś wieczorem mam w planach wizytę u babci i kijkowanie, także komputer mi nie po drodze.

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
I bardzo dobrze, że przed kolano. Takie są najlepsze.

Ja też chyba na starość wariuję, bo wcześniej tak krótkich rzeczy nie nosiłam i były zdecydowanie mniej kobiecie (to akurat wina A. - mnie w babę zamienia).
Tż się zachwycał, a jeszcze jak mu powiedziałam, że specjalnie dla niego kupiłam co by paradować to już w ogóle rozanielony

alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 10:16   #212
ssnowdrop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Kochana, pierwszy taniec to pikuś! Tu chodzi o wszystkie tańce w naszym wykonaniu
Poka poka!
A na podły humor - proszę

A ram zam zam
skutecznie poprawiłaś humor nie tylko mnie, ale i wszystkim w biurze będzie dobrze kochana, dziabniecie sobie po setuni i od razu będzie lepiej z tańcami spodnie i bluzkę pokażę,a le dopiero jak aparata z domu przywiozę albo jak tż swój tel mi pożyczy bo mój to jest taki ch***szczy że szkoda cokolwiek nim robić;/

Cytat:
Kochana, życzę poprawy nastroju... najlepiej na taki byś tryskała szczęściem i optymizmem.
Gdyby co służę pomocą - wyślę Ci trochę mojego (pomijając ból brzucha rzecz jasna )
dziękuje i bardzo dobrze że A. w Tobie kobietę odkrywa no bo kiedy jak nie teraz? a figurę masz super fajowską i z taką to bym chyba na miasto w bikinii wychodziła no może w bikinii i spodenkach
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
don't care about other pain infront of me
cause im just tryin be happy
ssnowdrop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 10:26   #213
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Dzień dobry

Piszę tą wiadomość, ale nie wiem czy uda mi się ją wysłać Rano spalił nam się chyba router i pod kogoś się podczepiam, ale łącze kiepściuteńkie

Kashmirka ja też chętnie pooglądam bieliznę Ala no i kieckę też

Ssnow widze, że u Ciebie z humorem coś nie tak. Oby było lepiej

Ijaa nawet mi nie mów o niespodziankach! Na brodzie, koło usta i na czole mam mnóstwo takich gul podskórnych! Nieawidzę dziadostawa i nie wiem jak się tego pozbyć

Zarejestrowałam się dziś na magisterkę, ale jeszcze zdjęcia muszę zrobić

Miłego dnia
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 10:30   #214
alazkrainy
Zakorzenienie

dodaja to może przeczytasz
na dziadostwa ostatnio odkryłam olejek z drzewa herbacianego, można nim robic parówki tzn do gorącej wody kilka kropel olejku i ręcznik i opary z tego na twarz, można tez punktowo smarować, ja tak robię i fajnie się wszystko zasusza, do tego koszt w mojej aptece 8,50. Także myślę że warto spróbować.

Teraz miałam całą twarz wysypaną na okres, a posmarowałam sie dwa razy i wszystko ładnie zeszło. A nawet jak jest to już mniejsze i nie zaczerwienione.

Stary 2011-07-12, 10:35   #215
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
dodaja to może przeczytasz
na dziadostwa ostatnio odkryłam olejek z drzewa herbacianego, można nim robic parówki tzn do gorącej wody kilka kropel olejku i ręcznik i opary z tego na twarz, można tez punktowo smarować, ja tak robię i fajnie się wszystko zasusza, do tego koszt w mojej aptece 8,50. Także myślę że warto spróbować.

Teraz miałam całą twarz wysypaną na okres, a posmarowałam sie dwa razy i wszystko ładnie zeszło. A nawet jak jest to już mniejsze i nie zaczerwienione.
O widzisz nie słyszałam o nim. Myślisz, ze na takie podskórne dziadostawa da radę? To w ogóle nie ma zmairu "wyjść" tylko sobie jest i rośnie pod skórą, a mnie doprowadza do szewskiej pasji
Stary 2011-07-12, 10:43   #216
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
O widzisz nie słyszałam o nim. Myślisz, ze na takie podskórne dziadostawa da radę? To w ogóle nie ma zmairu "wyjść" tylko sobie jest i rośnie pod skórą, a mnie doprowadza do szewskiej pasji
Powinien dać radę

znalazłam w necie że : przy trądziku leczy stan zapalny, widocznie zmniejsza liczbę zaognionych, czerwonych wyprysków

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Jeszcze słyszałam o czyms takim:

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...adzikowej.html

ale ten olejek na razie się u mnie sprawdza, więc nie szukałam tego nigdzie

Stary 2011-07-12, 10:46   #217
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Powinien dać radę

znalazłam w necie że : przy trądziku leczy stan zapalny, widocznie zmniejsza liczbę zaognionych, czerwonych wyprysków

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Jeszcze słyszałam o czyms takim:

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...adzikowej.html

ale ten olejek na razie się u mnie sprawdza, więc nie szukałam tego nigdzie
Słyszałam, że to też dobre : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ra-wersja.html

Po zastrzyku pójdę i zapytam co mają i coś kupię, bo już wariuje z tym.
Matko prawie dziś nic nie napisałam Nie wiem co sie ze mną dzieje, a potem siedze do późna w nocy

Zmykam na zastrzyk, potem obiad i praca. Oczywiście zaglądać będę

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-12, 14:54   #218
alazkrainy
Zakorzenienie

kash udanej ranki
i czekam na relację, nie musi byc ze wszystkimi szczegółami

Stary 2011-07-12, 15:02   #219
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
kash udanej ranki
Ja tam czekam na szczegóły.
I na kostium NA modelce oczywiście - tak w ramach zboczenia.

Chyba też się rozejrzę za tymi specyfikami, skoro tak chwalicie, bo jak tak dalej pójdzie to będę jednym wielkim wysypem za chwilę.

TŻ mi zwiał. W sensie wziął się za jakieś naprawy samochodowe i tak mu jakoś schodzi. Wcześniej był u rodziców też w związku z jakimiś naprawami - popsuł im się kran w kuchni, a że rury stare to z tatą próbowali coś przykombinować by naprawić, a nie popsuć więcej (co niestety było ze względu na przerdzewiały stan, mocno prawdopodobne).

Byliśmy na chwilę w biedro po drobne zakupy i w związku z powyższym stałam się posiadaczką kapelusza. Będzie jak znalazł na plażę - i nie tylko mam nadzieję. Na szczęście biało-czarnego - TŻ wybierał, bo nie było lustra, ale wierzcie mi na różowe też patrzyłam.

Plan na dzisiaj - sprzątanie w kompie. Ciekawe czy do kina w związku z tym dojdziemy
Mam 22GB zdjęć do przejrzenia więc.. ciut mi zejdzie!

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2011-07-12 o 17:06
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 15:08   #220
kraven
Zakorzenienie

Cześć.

U nas dzisiaj gołabki bez zawijania.

Aaby ja mam ten pojemnik z Kamisa. Pokazały się jakieś 2 miesiące po tym jak je reklamowali.
Super, że przybedziecie do Poznania

Ja już nie moge się doczekać, bo pójde do mojego ulubionego sklepu z bielizną ( Yoshi )

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 15:19   #221
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam czekam na szczegóły.
I na kostium NA modelce oczywiście - tak w ramach zboczenia.
Wiesz, Ty i aaby dowiecie się pewnie pierwsze co i jak, z czym i na co i po co poza forum.
Dlatego piszę, że nie czekam na szczegóły, bo czasem lepiej nie wypisywać za dużo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-12, 16:32   #222
cynamonowe
Zadomowienie

Spędziłam 2 godziny maltretując nogi pastą cukrową . Efekt całkiem niezły, ból znośny, ale strasznie to pracochłonne. No i nieekonomiczne, zużyłam pół słoiczka pasty. Chyba przerzucę się na depilatory, ehh...

U mnie chyba zanosi się na burzę. I mam ochotę na coś słodkiego, trzeba będzie poprosić TŻ-ta o zakupy w drodze z pracy .
cynamonowe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 18:07   #223
201701300931
Konto usunięte

Aleście się rozpisały dziewczyny Wszystko nadrobiłam, ale nie będę cytować. Przepraszam.

kash udanej randki! A bielizna na pewno się spodoba No i ja też się nie dziwę temu podrywowi. Chyba już nic nie zachwieje Twojej samooceny, prawda? Bo inaczej przyjadę, przełożę przez kolano i spiorę

anastazja super z tym dofinansowaniem!

aaaby nie przejmuj się wyglądem w tańcu. My z mężem zaczęliśmy chodzić na lekcje przed ślubem, ale szybko zrezygnowaliśmy, bo oboje kompletnie nie mamy słuchu ani koordynacji ani nic. Pierwszy taniec skończył się na bujaniu się. Dodatkowo w połowie piosenki dołączyli do nas moi rodzice i nasi świadkowie, bo uznałam, że zbyt nudne jest dla innych nasze bujanie się przez kilka minut A makijażu próbnego nawet nie miałam. I babki, która mnie malowała też nie widziałam do dnia ślubu. To była jakaś koleżanka fryzjerki, która mnie czesała. I wszystko wyszło super

Coś mnie zęby ostatnio bolą. Kasy brak na dentystę prywatnego, więc spróbuję zwlec się na NFZ do przychodni koło mnie. Zobaczymy, ile będę czekać...

Jeszcze w ramach oszczędności po pracy jadę prostu do domu i nie zachodzę do żadnych sklepów. Dzisiaj się wyłamałam i kupiłam sobie na obiad trzy krokiety z pieczarkami i serem za całe 6,60zł Mamy obok domu sklep garmażeryjny i kobieta wszystko na miejscu robi, więc jeszcze można na ciepłe trafić. Smaczne i sycące. Zawsze ratunkowo można kupić.

Co do Poznania, to nie wiem czy uda nam się przyjechać Będę próbować i dam znać.

A w pracy ogrom roboty Dla mnie dobrze, bo szybko czas leci. Nawet się dzisiaj przewodniczący zdziwił, że mi tak szybko to idzie Jutro rano czeka na mnie GÓRA wniosków do zarejestrowania
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 18:14   #224
DobraDusza88
Zakorzenienie

Jest Internet, jest Internet!!!

Czyli w końcu mogę do Was napisać

Ala- ja też nie lubię dostawać prezentów, które później stoją i się kurzą, albo są mi w ogóle niepotrzebne... Od przyszłej teściowej od czasu do czasu takie dostaję- zazwyczaj ciuchy, których nigdy nie założę

ijaa- fajnie, że sobie odpoczęliście, sama bym chętnie gdzieś pojechała choć na 2 dni, żeby się odstresować troszkę i odpocząć

Aaby- dacie radę z tańcami, w końcu macie się dobrze bawić! Nie ma sensu się przejmować Każdy tańczy jak potrafi A co do makijażu to my byliśmy 2 tyg temu na weselu i też poszłam do wizażystki na makijaż. I też użyła odrobinę zbyt ciemnego podkładu. Poza tym czułam się trochę nieswojo, bo wg mnie makijaż był za mocny. I też średnio podobało mi się podkreślenie brwi- na codzień tego nie robię i dziwnie się czułam z tak ciemną oprawą oczu. Następnym razem na pewno bardziej określę co bym chciała uzyskać

Kash- co do mieszkania to wcześniej wynajmowaliśmy (jak jeszcze pisałam na SPD), ale jak nam się kończyła umowa to stwierdziliśmy, że nie ma sensu komuś płacić skoro te same pieniądze można przeznaczyć na ratę i spłacać swoje mieszkanko... Długo szukaliśmy, bo nie mogliśmy przeznaczyć zbyt wielkiej kwoty (kredyt jest na TŻ i jako "samotny mężczyzna" nie mógł dostać zbyt wiele, a gdybyśmy dopisali mnie to by się zdolność zmniejszyła), ale w końcu znaleźliśmy Pomogli też teściowie i moja babcia Także możemy się już cieszyć własnym M

Dzisiejszy dzień był baaaardzo męczący... Najpierw szczepionka, później uczelnia (żeby odebrać umowę o praktyki w następnym miejscu pracy), później musiałam tą umowę zawieźć i dopiero do domu... Jak wyszłam o 8:30 to byłam przed 15 w domu i cały ten czas w autobusach i pociągach...

Łączę się w bólu z dziewczynami mającymi problemy z cerą Też mi ostatnio zasypało brodę Kash polecałaś mi kiedyś krem z Effalcar na wypryski- Effaclar Duo czy Effalcar K?? Bo już nie pamiętam

W ogóle nasz pies złapał wczoraj pierwszego kleszcza i jako, że to nasz pierwszy pies nie wiedzieliśmy jak go usunąć Mój K. pod pretekstem obcięcia pazurków psiakowi udał się do weta i "przy okazji" pokazał kleszczyka Babeczka mu pokazała i niby wszystko ok. I co? I dzisiaj znów złapał! Co my się namęczyliśmy żeby go usunąć Biedny psiak Kleszcz strasznie mocno się wbił i akurat niedaleko oka! Ale za dzielną postawę (po godzinie proszenia, żeby się położył- na widok pęsetki nie chciał) dostał gryzaczek i już jest wszystko dobrze
Stary 2011-07-13, 07:49   #225
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Tak aaby o tym kubełku pisałam

Wypatrzyłam go już tydzień temu w tej gazetce i zapomniałam o nim, a dziś wchodzę pooglądać co nowego dają i mi się nasunął pod oczy.
I ja go bardzo chcę Mam nadzieję że będzie,bo dopiero zawitam do mojej po 19.00 zapewne.
Od wczoraj jestem posiadaczką ów kubeczka Za całe 6,49zł
U nas było jeszcze sporo, widocznie mieszkańcy naszego miasta nie biorą sałatek do pracy
Chciałam już dziś wypróbować to cudo, ale... kupiłam kubeczek, ale składników na sałatkę już nie Także dziś jakieś małe zakupy i jutro testujemy!

Dziękuję za wskazanie

Cytat:
Napisane przez ssnowdrop Pokaż wiadomość
skutecznie poprawiłaś humor nie tylko mnie, ale i wszystkim w biurze
A ram zam zam zawsze poprawia humor

Cytat:
Na brodzie, koło usta i na czole mam mnóstwo takich gul podskórnych! Nieawidzę dziadostawa i nie wiem jak się tego pozbyć
Polecam Benzacne. Do stosowania punktowego na noc. Ja mam 5%, jest chyba też 10%. I mnie, i TŻowi pomaga

Cytat:
Byliśmy na chwilę w biedro po drobne zakupy i w związku z powyższym stałam się posiadaczką kapelusza. Będzie jak znalazł na plażę - i nie tylko mam nadzieję. Na szczęście biało-czarnego - TŻ wybierał, bo nie było lustra, ale wierzcie mi na różowe też patrzyłam.
Widziałam dziś tłumy przymierzające, ale osobiście nienawidzę żadnych kapeluszy czy czapek, w związku z czym towar ten nie był dla mnie atrakcyjny
Aczkolwiek zawiodłaś mnie tą bielą z czernią

Cytat:
Plan na dzisiaj - sprzątanie w kompie. Ciekawe czy do kina w związku z tym dojdziemy
Mam 22GB zdjęć do przejrzenia więc.. ciut mi zejdzie!
I jak? Uporałaś się z fotami? Bo jeśli nie miałabyś co robić, to ja też mam kilkadziesiąt giga. Albo i kilkaset
I jak film? - o ile dotarliście

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Cześć.
Aaby ja mam ten pojemnik z Kamisa. Pokazały się jakieś 2 miesiące po tym jak je reklamowali.
Kurcze, a ja dłuuugo wypatrywałam i nie było Ale już mam biedronkowy

Cytat:
Napisane przez cynamonowe Pokaż wiadomość
Spędziłam 2 godziny maltretując nogi pastą cukrową
O matko! To ja jestem chora, jak mam 5 minut pod prysznicem poświęcić, a co dopiero 2 godziny... W życiu!

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
aaaby nie przejmuj się wyglądem w tańcu. My z mężem zaczęliśmy chodzić na lekcje przed ślubem, ale szybko zrezygnowaliśmy, bo oboje kompletnie nie mamy słuchu ani koordynacji ani nic. Pierwszy taniec skończył się na bujaniu się. Dodatkowo w połowie piosenki dołączyli do nas moi rodzice i nasi świadkowie, bo uznałam, że zbyt nudne jest dla innych nasze bujanie się przez kilka minut
Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
Aaby- dacie radę z tańcami, w końcu macie się dobrze bawić! Nie ma sensu się przejmować Każdy tańczy jak potrafi
Dzięki dziewczyny
My też nie planujemy żadnych dziwnych układów i titaniców, bo to zazwyczaj wychodzi gorzej, niż takie zwykłe bujanie - młodzi stresują się układem, myślą, co było dalej, i wychodzi zazwyczaj klapa. A jak układ zapamiętany, to para totalnie spięta. Dlatego my może nie będziemy mieli bujanego (kawałek jest za szybki na bujanie ), ale bez żadnej choreografii, po prostu "na 3" z jakimiś obrotami co jakiś czas.

Dzień dobry w połowie tygodnia
Wczorajszy wieczór zaliczam do udanych Mieliśmy ostatnie spotkanie z fotografem, podczas którego wyciągnął nas na miasto i popstrykał trochę fotek Poznaliśmy też jego żonę - oboje będą robić zdjęcia na ślubie. Super babka! Cieszę się, że będzie ona, a nie jakiś drugi facet, bo nawet zdjęcia z przygotowań będą inne. Wiadomo, w kobiecym gronie zawsze inaczej się człowiek czuje. Poza tym totalnie się odprężyliśmy i nie czuliśmy obecności aparatu - a to jest najważniejsze. Oczywiście nie widzieliśmy tych zdjęć i zobaczymy dopiero po ślubie Ale kontakt mamy dobry, także jestem bardzo zadowolona

Później jeszcze robiłam jakieś ślubne pierdółki, ale nie będę za dużo offtopować

Wyspana znów niestety nie jestem. W dodatku TŻ od kilku dni czuje się, jakby jakiś wirus w nim siedział i wyjść nie chce. Niech mnie tylko spróbuje zarazić
W domu dalej bajzel. I dziś też nie posprzątam, bo spędzamy popołudnie w Kudżolandii. Zatem wieczór w plecy. Moje plany gruntownego sprzątnięcia wszystkiego jeszcze przed ślubem zwyczajnie pozostaną tylko planami, bo po prostu nie mam kiedy tego wszystkiego zrobić

Wymieniłam wczoraj dół od bikini - tak jak myślałam, były już bardzo poprzebierane, także ostatecznie wzięłam takie proste majtki, pełne, niewiązane, o rozmiar większe. I tak są dość wycięte i niskie - noc nic, do leżenia będą ok, a do wody i tak przez te cholerne plastry wchodzić nie będę
A propo, czekam na @, powinna przyjść jutro i lepiej, żeby dziś nie zrobiła niespodzianki, bo ubrałam białe spodnie

Kurcze, znów leń. Straaaszny
I na obiad nic nie mam.

Ciekawe, jak tam kash

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-13, 08:20   #226
alazkrainy
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Od wczoraj jestem posiadaczką ów kubeczka Za całe 6,49zł
U nas było jeszcze sporo, widocznie mieszkańcy naszego miasta nie biorą sałatek do pracy
Chciałam już dziś wypróbować to cudo, ale... kupiłam kubeczek, ale składników na sałatkę już nie Także dziś jakieś małe zakupy i jutro testujemy!

Dziękuję za wskazanie
I ja też
I już dziś testuję mam sałatkę.
Wybrałam sobie kolor pomarańczowy

Cytat:
Kash- co do mieszkania to wcześniej wynajmowaliśmy (jak jeszcze pisałam na SPD), ale jak nam się kończyła umowa to stwierdziliśmy, że nie ma sensu komuś płacić skoro te same pieniądze można przeznaczyć na ratę i spłacać swoje mieszkanko... Długo szukaliśmy, bo nie mogliśmy przeznaczyć zbyt wielkiej kwoty (kredyt jest na TŻ i jako "samotny mężczyzna" nie mógł dostać zbyt wiele, a gdybyśmy dopisali mnie to by się zdolność zmniejszyła), ale w końcu znaleźliśmy Pomogli też teściowie i moja babcia Także możemy się już cieszyć własnym M
My też rozglądając się 4 lata temu za mieszkaniem chcielismy wynająć, ale po obliczeniu wszystkiego wyszło, że w takiej samej cenie będzie płacenie raty kredytowej, więc wzieliśmy nowe mieszkanie i jesteśmy z tego bardzo zadowoleni.

Cytat:
Spędziłam 2 godziny maltretując nogi pastą cukrową . Efekt całkiem niezły, ból znośny, ale strasznie to pracochłonne. No i nieekonomiczne, zużyłam pół słoiczka pasty. Chyba przerzucę się na depilatory, ehh...

U mnie chyba zanosi się na burzę. I mam ochotę na coś słodkiego, trzeba będzie poprosić TŻ-ta o zakupy w drodze z pracy .
Ja zdecydowanie wolę wosk. Max 30 min i po sprawie. Jak długie włosy to 15 i nogi sa jak pupcia niemowlaka.

Jestem wykończona, mam dość spędzania w pracy 9 h czasem 10. Już niech się ten tydzień skończy, może w weekend się wyśpię.

Wczoraj o 18.00 zawitalismy do domu, szybki obiad i ja popędziłam do babci.
Przywiozłam ogórki, fasolkę szparagową- dziś na obiad będzie, buraczki z których na jutro buraczkową muszę zrobić.
Ale będąc wczoraj w biedronie daliśmy ciała i warzywek na zupę nie ma, więc dziś po ćwiczeniach musimy do tesco zajechać.
Od razu zakupimy żarówki, bo ostatnio te nas nie lubią i się kończą.

I pokojkowałam wczoraj troszkę od razu lepiej się czuję.
Do domu zawitałam po 21, więc szybkie mycie, szykowanie sałatki i o 23.00 już w łóżku. Nie pamiętam kiedy usnęłam, jednak dziś jestem dalej nei wyspana.
Kark mnie boli dalej jednak mniej.
Gardło też pobolewa, ale dziś wypłukałam wodą z solą, mam nadzieję że pomoże.

I tak dzień za dniem mija. I pewnie zaraz sierpień i zaraz urlop,a potem jesień przyjdzie

Ehh zdecydowanie mam zły dzień

Stary 2011-07-13, 08:23   #227
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Polecam Benzacne. Do stosowania punktowego na noc. Ja mam 5%, jest chyba też 10%. I mnie, i TŻowi pomaga
Kupiłam w końcu acnefan, o którym wspominałam. Ma ten olejek z dzrewa herbacianego, o którym z kolei pisała Ala Stsowałam na noc i jest super Gule o wiele, wiele mniejsze, także jestem zadowolona

Dzień dobry

Ja do późna pracowałam, zresztą jak codzień. Powiem szczerze, że już mam dość i chcę, a nawet pragnę odsapnąć! Oby do poniedziałku!

Tż dostał kolejną propozycję pracy i nie wiemy co robić. Jeśli dziś nie będzie zmuszony podpisać umowy, to jutro idzie na rozmowę kwalifikacyjną

Poza tym u mnie nic ciekawego, siedze cały dzień i pracuje, a dupa to mnie tak boli, że masakra
Stary 2011-07-13, 08:28   #228
alazkrainy
Zakorzenienie

oo dodaja barwo dla Tż, niech zobaczy co mu zaproponują w drugiej firmie, zawsze to jakieś rozeznanie będzie

a powiedz z jakiej strony te glinki zamawiałaś ? bo ja też się do czegoś przymierzam

chcę kupić też jakąś maseczkę do włosów bo mam wrażenie że są mało odżywione, wręcz przesuszone mimo, że nie wypadają

Stary 2011-07-13, 08:35   #229
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
kash udanej ranki
żadnych szczegółów, ale było bosko

Cytat:
Ja już nie moge się doczekać, bo pójde do mojego ulubionego sklepu z bielizną ( Yoshi )
a tego sklepu nie znam gdzie w Poznaniu jest?

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
kash udanej randki! A bielizna na pewno się spodoba No i ja też się nie dziwę temu podrywowi. Chyba już nic nie zachwieje Twojej samooceny, prawda? Bo inaczej przyjadę, przełożę przez kolano i spiorę
podobała się podobała, jeszcze rano usłyszałam, że fajną bieliznę miałam, co było fajne, bo wieczorem to był taki szał, że sądziłam, że nawet nie zauważył co miałam na sobie

Kochana 3mam kciuki za krótki termin oczekiwania na wizytę u dentysty z NFZ

Cytat:

Łączę się w bólu z dziewczynami mającymi problemy z cerą Też mi ostatnio zasypało brodę Kash polecałaś mi kiedyś krem z Effalcar na wypryski- Effaclar Duo czy Effalcar K?? Bo już nie pamiętam
no to super z tym mieszkankiem! gratuluję też coraz częściej o tym myślę, że lepsza rata niż ciągłe wynajmowanie no i meblowanie na pewno cieszy dużo bardziej na swoim niż u kogoś super, że mogliście liczyć na wsparcie bliskich

Kochana na wypryski polecałam Effaclar K ale on jest z kwasem wiec na lato nie bardzo chyba ze mocny filtr na dzień, ale i tak możesz mieć przebarwienia

Cytat:

Ciekawe, jak tam kash
też kupiłam kiedyś benzacne ale nasłuchałam się o tym, że rakotwórczy i nie stosowałam

a Kash żyje i ma się dobrze! dziękuje generalnie jestem głęboko przekonana o tym, że trafiłam do nieba i chciałabym z niego nigdy już nie wracać
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-13, 08:35   #230
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
oo dodaja barwo dla Tż, niech zobaczy co mu zaproponują w drugiej firmie, zawsze to jakieś rozeznanie będzie

a powiedz z jakiej strony te glinki zamawiałaś ? bo ja też się do czegoś przymierzam

chcę kupić też jakąś maseczkę do włosów bo mam wrażenie że są mało odżywione, wręcz przesuszone mimo, że nie wypadają
No właśnie tutaj jest problem, bo prawdopodnie dziś musi podpisać umowę z tą drugą firmą, gdzie odbywa się teraz szkolenie Zobaczymy co uda mu się załatwić

Glinki i algi zamawiałam na allegro od tego sprzedawcy:
http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=3171707

Stosunkowo niskie koszty wysłki, bo za 2 glinki i 3 paczki alg zapłaciłam 7 pln- polecony
Stary 2011-07-13, 09:37   #231
kraven
Zakorzenienie

Cześc dziewczyny. Dzisiaj dyżur. Więc siedze w pracy do jutra.

Kash to jest niedaleko Starego Browaru http://www.yoshi-lingerie.pl/

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 10:11   #232
ijaa
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
.
Też kiedyś próbowałam tej pasty, ale właśnie czasu było mi szkoda. Zaprzestałam prób.
Ogólnie to mi golenie nóg, pach absolutnie nie przeszkadza, zwłaszcza, że jestem blondynką więc tragedii z tym nie mam. Gorzej z bikini - tu mam wiecznie podrażnienia, dlatego obiecałam sobie, że po wakacjach wybieram się na pierwszą sesję laserową i mam zamiar do następnego opalania być super gładka.

Cytat:

Widziałam dziś tłumy przymierzające, ale osobiście nienawidzę żadnych kapeluszy czy czapek, w związku z czym towar ten nie był dla mnie atrakcyjny
Aczkolwiek zawiodłaś mnie tą bielą z czernią
Ja szczerze mówiąc też za nimi nie przepadam, ale jako, że na plaży mam tydzień spędzić, a twarz muszę przed największym słońcem chronić, to nie mam wyjścia.
Ostatnio stosowałam ochronnie bluzkę na głowie - absolutnie nie działała. Zwłaszcza, w pozycji stojącej.

Poza tym, TŻ stwierdził, że uroczo wyglądam, wiec jak mogłam sobie takie zakupu odmówić.

Cytat:

Tż dostał kolejną propozycję pracy i nie wiemy co robić. Jeśli dziś nie będzie zmuszony podpisać umowy, to jutro idzie na rozmowę kwalifikacyjną
Gratulacje dla TŻa

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
generalnie jestem głęboko przekonana o tym, że trafiłam do nieba i chciałabym z niego nigdy już nie wracać
oooooł jeeeeee

Cytat:
Cześc dziewczyny. Dzisiaj dyżur. Więc siedze w pracy do jutra.
Szybko mijającego dyżuru życzę

U nas lenistwo pełną gębą. Wczoraj urządziliśmy sobie nocne rozmowy w efekcie czego wstając dzisiaj po 10 ziewałam.
Do kina oczywiście nie dotarliśmy - bo przecież po co.
W zamian ogarnęłam komputer, zrobiłam format i trochę czasu spędziłam na segregacji danych - za mną 1/20.

Ogólnie trzeba się trochę ogarnąć, pranie porobić i naszykować trochę rzeczy, bo wyjazd przecież co raz bliżej.

Kobiety moje Kochane, które niedługo do Łodzi przybywają - założę zaraz klub byśmy mogły tam się spotkać i kilka szczegółów ustalić. Nie mam Was wszystkich w jednym miejscu, a PW do każdej to ponad moje siły.

Aaaa jeszcze chciałam powiedzieć, że w ramach testu ubrałam moje różowe szorty i gdy siedzę wbijają mi się w tyłek!!
Taaaaaaak, to jest wiadomość, którą bez wątpienia musiałam się z Wami podzielić.

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2011-07-13 o 10:33
Stary 2011-07-13, 10:50   #233
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie tutaj jest problem, bo prawdopodnie dziś musi podpisać umowę z tą drugą firmą, gdzie odbywa się teraz szkolenie Zobaczymy co uda mu się załatwić

Glinki i algi zamawiałam na allegro od tego sprzedawcy:
http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=3171707

Stosunkowo niskie koszty wysłki, bo za 2 glinki i 3 paczki alg zapłaciłam 7 pln- polecony
Ooo
Może i ja coś zamówię
Bo ostatnio zaczęłam częściej takie cuda na twarz nakładać, a że już znudziło mi sie to co mam to najwyższy czas sprobować czegoś innego

Wreszcie przerwa

A pogoda spłatała mi figla i pochmurno jest, a ja wyskoczyłam z rana w koszulce na ramiaczkach oby nie padało, bo nawet sweterka nie mam.

Stary 2011-07-13, 11:37   #234
ssnowdrop
Zadomowienie

uczę się na obronę, wreszcie dostałam pytania... a tak mi się ziewa i nie chce że masakra. dni przeciekają mi przez palce;/

dodaja- fajnie że w kwestii tż się sprawa rozkręca trzymam kciuki kochana
kash- muszę powiedzieć, że się zawiodłam bo czekałam na relację minuta po minucie ale pomiędzy wierszami wyczytałam że było pięknie
iija- zaproszenie przyjęte a gdzie jedziecie? jakoś mi umknęła ta wiadomość...
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
don't care about other pain infront of me
cause im just tryin be happy
ssnowdrop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 11:53   #235
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
iija- zaproszenie przyjęte a gdzie jedziecie? jakoś mi umknęła ta wiadomość...
Do Darłówka się wybieramy.

Sprzątanie zarządziłam, oczywiście bez rękawiczek gumowych - nie umiem w nich nic robić i mam paznokcie do wymiany.
Tak poza tym, to zgrubłam!! serio!! i non-stop chce mi się jeść przez wredną @!! O!!

Stary 2011-07-13, 11:56   #236
Anastazja86
Zakorzenienie

Kash- super się czyta te Twoje love story

Ijaa- ja zawsze stosuję bluzkę na głowę

witam

ja od rana u rodziców, dzisiaj wieczorem będą wymieniać mamię rurkę tracheotomijną więc o 12 dostała ostatni posiłek, pewnie biedna głodna będzie no ale trzeba wymienić

dzisiaj odebrałam maść i krem które przepisała mi dermatolog i krem kosztował mnie 98,15zł jakiś francuski, mam nadzieję że będzie skuteczny bo jak nie to uduszę panią dermatolog

na obiad dzisiaj schabowe, młode ziemniaczki i fasolka

miłego dnia
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 12:24   #237
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
kash- muszę powiedzieć, że się zawiodłam bo czekałam na relację minuta po minucie ale pomiędzy wierszami wyczytałam że było pięknie
no skoro się tak dopominasz... zaczęłam pisać tu ale to jednak zbyt intymne więc wrzucę do potykającego się klubu Mam nadzieję, że Ijaa mnie nie udusi za to
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-13, 12:32   #238
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
potykającego się klubu

Wręcz przeciwnie

Stary 2011-07-13, 13:11   #239
DobraDusza88
Zakorzenienie

Kash- zdecydowałam się na Effalcar Duo i będę go stosować tylko na syfki... może to coś da Teraz jest promocja w aptece internetowej doz i kosztuje on 33 zł plus żel Effaclar jest gratis

Ijaa- oby Wam tylko pogoda dopisała Wiadomo jak to jest nad naszym morzem... Także trzymam kciuki Kiedy dokładnie wyjeżdżacie?

Ala- my też myśleliśmy już wcześniej o kupnie, ale jak zaczynaliśmy razem mieszkać to TŻ miał niższą pensję i nie wychodziła mu taka zdolność kredytowa jaka była potrzebna... Dlatego troszkę jesteśmy stratni, bo w tym wynajmowanym mieszkaniu urządziliśmy łazienkę na pół z właścicielami- kasa po połowie. No ale stwierdziliśmy, że wolimy już coś swojego

Wróciłam z praktyk, byłam z psiakiem na spacerku i zjadłam obiad (kurczak z surówką- ni chciało mi się ziemniaków gotować). TŻ po pracy jedzie do rodziców autko szykować pod sprzedaż, a do mnie wpada znajoma z jej jamnikiem, którym mam się opiekować w sobotę Idzie z całą rodziną na wesele i myślała o hotelu dla psów. Jak usłyszałam ile tam kosztuje doba to zaproponowałam, że się psiakiem zaopiekuję Po co tracić tyle kasy...

Do tego czasu mam jeszcze 2 godzinki i planuję zmyć podłogi, a później... leniuchować a co!
Stary 2011-07-13, 13:29   #240
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ijaa- oby Wam tylko pogoda dopisała Wiadomo jak to jest nad naszym morzem... Także trzymam kciuki Kiedy dokładnie wyjeżdżacie?
Ruszany w nocy z piątku na sobotę, tak by być na rano na miejscu.

Pogoda nie zapowiada się chyba upalna z powodu czego wcale nie jest mi smutno - nie jesteśmy typami leżącymi cały dzień na plaży.
Bierzemy rowery, planujemy wycieczki i liczymy na to by po prostu nie padało.

Jaka mi wyszła karkówka w sosie to normalnie... nieskromnie przyznając.
A jako przestawkę do obiadu zaliczyliśmy z A. niemałą kłótnię.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości