|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Start 1 sierpnia
dziś :
40 min rower 30 min orbitrek 20 min hh dzień zaliczam do udanych jak wam idzie dziewczyny?
|
|
|
|
|
#212 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#213 |
|
Przyczajenie
|
Mi w miarę, ćwiczyć ćwiczę, gorzej z dietą ;/ ciągle za dużo węglowodanów, za mało białka, mimo że od 1 sierpnia nie jem słodyczy (z jednym małym wyjątkiem;p) . Ale myślę, że nie ma co się poddawać
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#215 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A bardzo ciezko jest? pewnie trzeba mieć już sporą kondycje żeby dać rade ![]() Cytat:
Tłumacze sobie, ze mam prawo do lenistwa (oczywiscie nie codziennie ) i dzieki temu obywam sie bez wyrzutów sumienia a ja wczo raj nic nie ćwiczyłam, no a dzis to moze pocwicze z plytka z shape, ktora wczoraj znalazlam przy sprzataniu cos nowego niz ten rower
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie na wadze 60,7 kg
![]() od 1 sierpnia żadnych słodyczy
|
|
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
agulaaa super
![]() u mnie z cwiczeniami słabo ale czoraj pracowałam w nocy i sie nanosiłam materacy, zgrzewek coli, skrzynek sprita i innych klubowych rzeczy )a shakujac drini cwiczyłam biceps )) hiihih![]() dzisiaj spacer delikatnie bo w nocy znow praca ![]() ale pilnuje sie w jedzeniu chociaz wczoraj jadłam wianek z bułki w klubie na dzisiaj mam kanapke i corna![]() powodzenia!
|
|
#218 |
|
Raczkowanie
|
to super!gratuluję! w jakim czasie schudłaś prawie 8 kg? bo u mnie od tygodnia cały czas 57 kg, stoję w miejscu. w sumie dobrze, bo w górę nie idzie
|
|
|
#219 |
|
Raczkowanie
|
Ja się w ogole zastanawiam czy to w moim przypadku ma sens... od 1 sierpnia ograniczam slodycze (niestety 2 razy tj w poniedzialek zjadłam pare chipsow moze tak 4-5 i jedno ciasto kruche z dzemem...no i dzisiaj znowu pare chipsow i ciastko z dzemem)...oprocz tego pije wodę, herbatki owocowe bez cukru...zadnej coli itp., na obiad nie jem ziemniakow, makaronu...staram się zeby jak najwiecej zielonego bylo na moim talerzu. Jesli chodzi o pieczywo to tylko razowe...codziennie spacerek, rower (jezdze tak dlugo az spale te 500 kalorii)...waga stoi w miejscu..a nawet i nie...bo to zalezy kiedy wejde, za kazdym razem pokazuje inaczej xD rano 53.9 chwile pozniej 53.2 a nastepnym razem 54
![]() nie wiem czy problem lezy w mojej wadze.. |
|
|
|
|
#220 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
poza tym dzisiaj 6 dzień, organizm tez musi się przywyczaić. Mi waga zaczęła spadać dopiero po miesiącu
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#222 |
|
Raczkowanie
|
byłam dziś na zakupach to mi zastąpiło ćwiczenia
![]() nałaziłam się, masakra jakaś. ale mam nowe ciuszki i motywacje, żeby schudnąć
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#225 |
|
Przyczajenie
|
Hej
![]() dopiero teraz zauważyłam ten wątek, a zaczęłam swoje odchudzanie i ćwiczenia od 1go na razie jest dobrze, są małe wpadki, ale dużo ćwiczę, więc myślę, ze jest dobrze, chociaż na razie się nie ważyłam bo... baterie w wadze padły. ![]() Kurcze, piszecie, ze za dużo węgli i w ogóle... Wychodzę z założenia, ze jak raz na jakiś czas zje się ten kawałek ciasta czy kilka chipsów to nic się nie stanie, lepiej tak niż po miesiącu (lub więcej, zależy ile da się tak wytrzymać bez węgli) rygorystycznej diety rzucić się na jedzenie. ;o To tak z własnego dietowego doświadczenia... ;[ Nie poddawać się i trzymać się!
|
|
|
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam HH
)))mam nadzieje ze do konca tygodnia bede miła zalezy to od wysyłki/poczty./ mojego lenistwa zeby odebrac paczke z poczty bo pewnie zastane awizo ![]() milego dnia! i kolejnego tygodnia boju!!
|
|
#227 |
|
Zadomowienie
|
moge do was dolaczyc ?
tez zaczelam 1 sierpnia
|
|
|
#228 |
|
sentimental animal
|
nie było mnie ze 4 dni, a tu coś mało nowych postów
słabo dziewczyny ![]() przez ostatnie 2 dni trochę się nawpierdzielałam chociaż drugiego dnia starałam się już w miarę ograniczaćnie ważyłam się, bo jakoś nie jestem na to psychicznie przygotowana zważę się za tydzień, jak już zrzucę to co przytyłam![]() przyjechałam dzisiaj ok. 6 rano, wstałam o 11, ale zamierzam ćwiczyć 45 min. Cardio Party, 30 min. siłowych i 15 min. rozciąganie, nie ma bata
|
|
#229 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja od dzisiaj mam Zumbe na xboxa i zaczyna sie cwiczeniowe szalenstwo
|
|
|
#230 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() Ja od dzisiaj zaczęłam Insanity. Pierwszy fit test był ciężki (zero kondycji) ale wytrwałam do końca i jestem z siebie zadowolona
|
|
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
cytrynka nie mam pojecia co to, ale gratuluje!
![]() zumba na xbox'a! szał!!
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#233 |
|
Raczkowanie
|
DUPA, DUPA, DUPA !! i jeszcze raz DUPA !!
Odważyłam się wlazłam na wagę i co po tygodniu przytyłam !! 63 kg masakra !! należy mi się kop w tyłek !! albo ![]() Jeszcze @ mam mieć... a coś... zaraz wybuchnę !! Idę rozładować na czymś/kimś moją złość !! AAAAAAAAAAAAAAA !! Edytowane przez la bonbon Czas edycji: 2011-08-08 o 18:30 |
|
|
|
|
#234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zważysz się po i wszystko będzie ok![]() W szczególności mż + wr, ograniczyłam kalorie, nie jem białego pieczywa, ziemniaków, słodyczy, fast foodów, choć przyznaję, że miałam gorsze dni, gdzie jadłam na potęgę Grunt to się nie poddać![]() A ćwiczyłam trochę na orbitreku, czasem jeżdżę na rowerze, kręciłam hh Różnie w zależności czy miałam czas i czy mi się chciało ale walczę dalej, bo mam przed sobą jeszcze kilka kg
|
|
|
|
|
|
#235 | ||
|
Konto usunięte
|
Witamy
![]() Cytat:
Cytrynko, warto się za to zabrać? Cytat:
Trzymaj tak dalej ![]() Coś tak cicho przez weekend tu było ![]() Dziś znowu Pump it up- The ultimate workout. Bardzo mi przypadł do gustu ten aerobik. Niemożliwie się zmęczyłam, ale jaka satysfakcja po ![]() Szkoda tylko, że nie działa mi waga, bo jestem ciekawa, czy w ogóle jakieś efekty są. Na szczęście przed 1 sierpnia cała się zmierzyłam, więc w taki sposób będę kontrolować ewentualny spadek kilogramów
|
||
|
|
|
|
#236 |
|
Raczkowanie
|
To ja też się chętnie dołączę
Chcę zrzucić 3 kg. Ale właściwie najbardziej zależy mi na kondycji i jędrnym, wysportowanym ciałku. I zmieszczeniu sie w sukienke |
|
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj rower 1h 40 min, a dziś pokręcę tylko hh, bo szczerze mówiąc nie chce mi się więcej
![]() chyba, że wskoczę na tego orbiego.. |
|
|
|
|
#238 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Więcej o tym programie znajdziesz w wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=425821
|
|
|
#239 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
ahahah no ładnie
![]() uwaga uwaga! wstałam rano! pierwszy raz od 1,07 nie przestawiłam budzika z 7 na 7:30 tylko podniosłam tylek o 7 (6:58 nawet!) i pocwiczyłam... co prawda na 30min shred sie nie pokusiłam(nie chcialam obudzic wspollokatorow) ale zrobilm 8min abs i buns...niby nic ale jednak wewnetrzny taniec radosci wykonuje do teraz ![]() teraz w pracy ogarniam kawusie a pozniej jakies sniadanko.. ![]() i czekam na moje HH ![]() i za tydzien ZUMBA! ;-)
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:54.

jak wam idzie dziewczyny?

) i dzieki temu obywam sie bez wyrzutów sumienia 

58kg-57kg-56kg-55kg-54kg-53kg-52kg-51kg